15 Kiváló Palm Mehndi Designs Collection 2021

A mehendi ellenállhatatlan szépsége minden hölgyet megőrjít, ha a henna testrészeire ugyanazt teszi, mint egy ideiglenes tetoválás. A normál kivitel a legvonzóbb és legösszetettebb formatervezéshez, függetlenül attól, hogy mi a design, de a nők mindig készek felkapni a kezüket egy mehndi dizájnnal.

A korábbi nők mehendi pálcikával és durva levélpasztával terveztek. Kör- és nagypöttyöket alkalmaztak a tenyéren, de most a Mehandi kúpok elbűvölő és csodálatra méltó terveket készítettek. A nőknek nem kell állandóan tervezniük az egész kezüket egy különleges alkalomra. A tenyér mehendi minták a lehető legnagyobb szépséget adják a kezeknek, és gyönyörűvé teszik.

Palm Mehandi Designs

Hagyományos és elbűvölő Mehndi minták a tenyerekhez 2021:

Néhány kiemelkedő és egyszerű tenyérmehndi -dizájn elkapja a látványát, hogy a tenyerébe tegye a következő Mehandi funkcióhoz.

1. Kör alakú tenyér Mehndi Design Roze Henna -tól:

A legjobb Palm Mehndi Design

Ez a csodálatos tenyér mehendi kialakítás körkörös virágmintával készülhet a tenyér közepén, és finom pontozott és U vonalakkal részletezhető, hogy vonzóvá tegye. Az ujjakon és a csuklón lévő bélések szomszédságában a design lenyűgözőnek tűnik a mehendi legegyszerűbb mozdulataival.

2. Pontozott kör alakú Mehndi Design:

Egyszerű Palm Mehndi Designs

A Palm Henna Designs pöttyökkel és virágmintákkal lenyűgözővé tehető a kiegészítő oldalsó kialakítás érdekében. A napot szimbolizáló központosított nagy és mini pontok hihetetlenül néznek ki. A paisley minták az ujjakon és a csuklón láthatóan támogatják a nap szép formáját.

3. Stílusos egyvirágú pálma Mehndi:

Stílusos egyvirágú pálma Mehndi

Ez a tenyér mehendi design virággal, paisley -vel és pöttyös mintával van elhelyezve a tenyér közepén, és finom mintákkal alárendelve imádnivalónak tűnik. A leveles minták fátyla elkészíthető az ujjakon és a csuklón, amely csodálatosnak tűnik, egyetlen virággal a tenyér közepén.

4. Kortárs Palm Mehndi:

Kortárs Palm Mehndi

A modern pálma mehendi minták jól mutatnak a kezeken. Bár a virágminták hagyományosnak tűnnek, a virág körvonalának sötét árnyékolásával teljesen díszessé tehetők. A tenyér fennmaradó üres részét négy pöttyös virágmotívum díszíti, amelyek tovább szépítik a kezeket.

5. Diszjunkt Mehndi a Palm számára:

Diszjunkt Mehndi a Palm számára

A Mehendit többnyire olyan mintákkal látják, mint a virágos, paisleys, levél, geometriai és sok más, egymással összekapcsolt mintával. De az ilyen típusú szétválasztott Mehandi tenyérminták trendivé váltak virágokkal és fátylakkal, amelyek eltakarják a tenyeret anélkül, hogy összekevernék a mintákat egymással, ami kiemelkedő és egyedi.

6. Arab bélelt Palm Mehndi:

Arab bélelt Palm Mehndi

Ez az arab mehndi tervezés tenyérhez egyedi és elegáns. A geometriai minták sötét és merész vonásokat tartalmaznak, amelyek kiemelik a terv minden sarkát, az ujjak is hasonló kialakítást kapnak. Ez a vastag henna művészet a tenyéren kombinálva a csukló formájával lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a kéznek.

7. Páva Pálma Mehndi:

Páva Pálma Mehndi

A nők mindig imádják díszíteni a pálmájukat páva mehndi dizájnnal. Ez az egész tenyeret lefedő motívum gyönyörűen páva alakú, és hosszú tollai árnyékolt mehendi tollakkal vannak megtervezve, miközben az ujjak fátyolozzák Mehandi lenyűgöző mintáit. Ez a fajta design jó lesz az etnikai ruhákhoz.

8. Rose Palm Mehndi:

Rose Palm Mehndi

A rózsák virágzónak tűnnek! Legyen szó a friss kerti növényekről vagy a tenyér gyönyörű mehendi mintáiról. A gyönyörű, egymásba fonódó rózsák spirállevelekkel csak elképesztően néznek ki. A kézhegyeket kockás négyzetekkel lehet megtervezni, hogy a design vonzóbb legyen.

9. A Hearts teljes Palm Mehndi tervei:

Csatlakozás Hearts Palm Mehndi

A szemet gyönyörködtető dizájn, amely hihetetlenül néz ki, ha mindkét kéz összeér, mindkét kezén fél szívvel készíthető. Könnyű mehndi minták tenyérhez készíthetők fél kézzel, minden kézzel ellentétes módon, és összehozva egy mintává válik. Ez kreatív megjelenést kölcsönöz a mehndi designnak.

10. Ganesha Palm Mehndi:

Ganesha Palm Mehndi

Ezt a művészi mehndi mintát csak professzionális és képzett mehendi művészek készíthetik, mivel jól megtervezett és szépen árnyékolt Ganesha ura van a tenyerén. Valóban, nagyon nehéz, de ugyanakkor fantasztikusan néz ki a tenyerén. Lord Ganesha apró részletgazdag részei illeszkednek a legjobban a tenyér mehndi terveihez.

11. Bélés és dobozok Palm Mehndi:

Bélés és dobozok Palm Mehndi

A geometrikus kialakítás szemet gyönyörködtető és vonzóvá teszi. A vízszintes és függőleges vonalak, amelyek négyzeteket és háromszögeket hoznak létre, elképesztőnek és megkülönböztetőnek tűnnek. Sok lány van, akik örülnének az ilyen tenyérmehandi mintáknak, amelyek nagyszerűen mennek a baráti összejövetelekhez. Az ilyen tenyér Mehandi jól illik a modern ruhákhoz.

12. Menyasszony és vőlegény Palm Mehndi:

Menyasszony és vőlegény Palm Mehndi

A menyasszony és a vőlegény egyszerű mehndi tenyér kialakítása csodálatosnak tűnhet a házassági szertartásokhoz. Az esküvő alatti apró hagyományos funkciók szebbé tehetők egy ilyen elegáns menyasszony és vőlegény tenyér mehendi dizájnnal. Ennek menyasszonyi és menyasszony vőlegényes kialakítása van a tenyéren, ami jól illik az alkalomhoz.

13. Matki/Pot Palm Mehndi:

Matki Pot Palm Mehndi

Hihetetlen és teljesen kiemelkedő mehandi kialakítás a tenyerekhez, amely szebb, mint a tenyér közepére tervezett edény. Folytatva virágfátylakkal és pöttyökkel, az edények csodálatosak a kezükön. Az ilyen minták hagyományos eseményeken készülhetnek, és minden hagyományos ruhához passzolhatnak.

14. Virágháló tervezett Palm Mehndi:

Virágháló tervezett tenyér Mehndi

Lenyűgöző és lenyűgöző formatervezés, a hálószerű megjelenéssel és a szomszédos virágokkal gyönyörűvé teszik az árnyékos mehndi mintákat a tenyerekhez. Mehandi árnyalatai és józan mozdulatai csillagos mehendit alkotnak a kezén. Az ujjak és a csuklórész kizárólag geometriai formákkal alakítható ki.

15. Árnyékos Palm Mehndi:

Árnyékos Palm Mehndi

Az árnyékolt tenyér Mehandi design a Mehandi művészet teljesen új irányát hozta a kezébe. A tenyerekhez tartozó mehendi minták teljesen szépek lehetnek virágokkal és teljesen fedett vagy félárnyékos Mehandi vonásokkal. Az ujjakat majdnem félig le lehet takarni, hogy szemet gyönyörködtető legyen.

Lenyűgöző, vonzó mehendi minták a tenyerekhez különböző alkalmakra készíthetők különböző mintákkal. A Mehandi művészet számos formája létezik, amelyek csodálatosak a kezükön. Az arab és a radzsasztáni forma nagyobb jelentőséget tulajdonít a nagy mintáknak és a sötét béléseknek. Míg az indiai és a menyasszonyi mehndi inkább a finom vonalakat és apró motívumokat részesíti előnyben, amelyek elkészítése időt vesz igénybe, és szakértőket is igényel. Az árnyékos és geometrikus minták kinéznek a kék mintákból, amelyek a legalkalmasabbak a szertartásokon való részvételre. A virágok fátyla, mint a rózsa és a lótusz is imádnivalónak tűnik az esküvői szertartásokhoz.