15 kunstneriske påfugl (Mor) Mehndi -designs i 2021

En af de smukkeste fugle, vi alle kender til, er påfuglen, vores nationalfugl. Deres blanding af intense farver og deres fjermønster er fascinerende for så mange af os, at vi kunne elske hele dagen. Netop denne grund gør påfugldesignet mere eftertragtet og populært valg blandt de mange designs, der er tilgængelige. Mønstrene og vigtigst af alt afspejles indsatsen klart efter vask og tørring. Selvom der ikke er nogen særlige grunde til, hvorfor en påfugl vælges som valget, er vores bedste gæt, at den på grund af sin strålende fjer og fuglens store skønhed gør den til et populært valg.

Påfugl Mehndi Designs

Enkle påfugl Mehndi -designs:

Hvis du er i tvivl, skal du springe til et påfugl mehndi -design! Vi kender forvirringen, når du skal beslutte dig for et mehendi -design. Men hvad hvis vi fortalte dig, at du kunne ændre de traditionelle påfugldesigner til noget mere intens? Tag et kig på, hvad vi har at tilbyde.

Her er de 15 bedst bedømte Mor mehndi-designs til hænder, ben og ryg at vælge imellem og prøve denne bryllupssæson.

1. Den centrale påfugl Mehndi Design:

Påfugl Mehndi Design

Det kaldes det centrale påfugl Mehendi -design af en grund. Designet har påfuglen i håndfladen med motiver, der strækker sig til armene. Det indviklede design med tykke og lyse nuancer af mehndi får det bedste ud af indsatsen. Uden noget særligt design kører det udelukkende på kreativitet og er en godbid for øjnene. Det blev tegnet med sort mehndi, hvilket fik designet til at stå mere fremtrædende. Designet er ideelt til brude.

2. Enkelt påfugldesign på ben:

Påfugl Mehndi Design på ben

Her er en anden simpel mehndi til dine ben. Dette design er for enkelt og let at tegne. Den anvendte mehandi er brun og har fuglen i midten af ​​fødderne, med motiver væk fra påfuglen. For at fuldføre udseendet bruges kompatibel neglelak. For dem af jer, der leder efter noget for simpelt på benene, er her en at prøve.

3. Mehendi -tilbehøret:

Påfugl Mehndi Design

Dette fodtilbehørsdesign er inspireret til at se elegant ud. Designet falder på siden af ​​fødderne på begge ben. Designet er smukt, lille og er meget unikt i partiet. Det er tegnet ved hjælp af en sort mehandi, med påfuglen på toppen efterfulgt af motiver herunder. Hvad med at prøve dette for dine ben?

4. Small Peacock Mehndi Design:

Lille påfugl Mehndi Design

Denne er virkelig enkel og lille! Den har et billede af påfuglen i midten med en brun mehndi, der ikke har nogen motiver. Det er meningen, at det skal være lille og enkelt og er virkelig klassisk i den forstand. Du kan prøve dette enten i hånden eller endda i armene.

5. Et udførligt påfugl Mehndi -design:

Påfugl Mehndi Design

En udførlig påfugl med spredte vinger er et af de hurtige mehndi -designs. Mens de indviklede detaljer tilføjer til sin skønhed, der markerer individualiteten af ​​dette særlige design. Det lange påfugl Mehandi -design på din ryg ser mere smukt og detaljeret ud.

6. Bridal Peacock Mehndi Design:

Brude påfugl Mehndi Design

Brude mehndi -designs er generelt meget komplicerede, da de indeholder mange detaljer. Det er bedre at vælge de bedste og moderne brude Mehendi -designs, der passer til bruden. Disse Peacock Mehendi designs er den nye trend for denne bryllupssæson. De er klassiske og smukke, der får hver brud til at se bedst ud i sin form. Den traditionelle og uundværlige del af vores kultur, mehndi har gennemgået et hav af ændringer.

7. Palm Circular Peacock Mehandi Design:

Palm Peacock Mehndi Design

Et lille og enkelt påfugldesign med et cirkulært design giver et smukt blik til små lejligheder. Den runde kurve giver et yndigt look med prikker indeni. Påfugle -henna -designs passer bedst til tøj, der har lignende cirkulært arbejde. Dette palm mehndi -design er også velegnet til brude, da det fylder din fulde håndflade med fantastiske designs.

8. Center Mehndi Peacock Design:

Center Mehndi Peacock Design

Et påfugldesign i Mehndi, når det placeres i midten, ser fantastisk ud omgivet af forskellige kurvede og grønne designs. Designet har to påfugle bundet i et blad, som repræsenterer bruden og gommen. Derfor er det et perfekt brude Mehndi -design. Designet kan også ændres ved at placere en påfugl og en ørken med sortbrune nuancer for et glamourøst look på designer lehengas.

9. Curvy Peacock Feather Mehndi Design:

Peacock Feather Mehndi Design

Et påfugl Mehandi -design lavet med kun fjer giver et fantastisk look. Designet, når det er lavet med sort Mehndi sammen med skygge, giver et fantastisk look på etnisk slid. Dette design passer godt til guld- eller sølvkurvede håndsmykker, der giver et fantastisk kig på bryllupper. Florale mehndi -designs kan tilføjes til dette for at forlænge designet op til underarmen.

10. Peacock Mehndi on Arm:

Påfugl Mehndi på armen

Mehndi designs af påfugl giver et fascinerende udseende på armen. Det er tegnet på armen, som om påfuglen sidder på trægrenen. Fjernes kurvede konturer øger dens skønhed. Fjerene er tegnet med et klart øje i midten omgivet af en fin streg af linjer, der får designet til at se elegant ud. Dette design passer godt til alle typer kjoler og vil være et alletiders favorit henna-design til kvinder.

11. Tribal Peacock Feather Design:

Tribal Peacock Feather Design

Mehndi’s stammedesign er ret berømt for at have et stilfuldt kig over moderigtigt etnisk eller trendy vestligt slid. På samme måde er et stammeaffugl mehndi -design med et enkelt fjerdesign fantastisk at have med. Fjeren bæres på baghånden med en længde til fingrene. For at tilføje til sin skønhed kan den også laves med farver og sten rundt. En stamfugl kan også designes på forsiden af ​​hånden for at give et fuldstændigt blik af påfuglen.

12. Peacock Feather Henna Design:

Påfugl Henna Design

Påfuglens skønhed er i sine fascinerende fjer, der har en øjeknud med forskellige farver arrangeret kunstfærdigt. En påfugl spreder sine fjer, når det regner og danser yndefuldt og fanger opmærksomheden fra mennesker omkring. Mehendi -designs med påfuglefjer er fremragende at se på. Disse fjer er også symbolsk for den indiske gud Lord Krishna, der altid bærer en påfuglefjer på hovedet.

13. Simple Mehndi Peacock Design:

Enkelt Mehndi Peacock Design

Et enkelt påfugl mehndi -design til hænder gør vidunderlig kunst. Dette mehndi -påfugldesign indeholder ikke for mange supplerende elementer, der gør påfuglen mere tydelig. Således er designet enkelt og ikke særlig rodet.

14. Curled Peacock Mehndi Design:

Påfugl Mehndi Design

Påfugle kan laves på to måder; enten med deres storslåede fjer spredt bag dem eller med deres fjer krøllet under dem. De behandles for øjet på en af ​​måderne. En krøllet påfugl har et buet ansigt og hals og dens krop er som en kæmpe oval med mange detaljer udført.

15. Peacock Mehndi Design på bagsiden:

Påfugl Mehndi Design

Mehandi påfugl henna med to til tre påfugle, godt arrangeret sammen på bagsiden af ​​kroppen ser storslået ud. På grund af sin store overflade kan designet gøres stort og kan endda gå til din lænd. Påfuglene med bh -masse spiraler og kurver giver et detaljeret og kompliceret design.

Endelige tanker:

Påfuglene er symboler på kærlighed, og derfor bruges de meget i brude mehndi. Bortset fra kærligheden symboliserer de også spiritualitet, vision, royalty, inspiration og meget mere, som er ret effektive til en ny begyndelse i livet.