15 legjobb árnyékolt Mehndi minták képekkel

A Mehndi terveket gyakran úgy készítik, hogy bonyolultabbak és csinosabbak legyenek, ha egy kis árnyékolást adnak hozzá. Néha az árnyékoló mehndi tervezés más színben történik, hogy növelje a design vonzerejét. A művészek által használt árnyékolási technikák meglehetősen sokat fejlődtek az elmúlt években. A mai művészek kreatív új technikákat alkalmaznak, hogy a tervek még szebbek legyenek! Maga az árnyékolás könnyen elvégezhető, azonban a művésznek elég kreatívnak kell lennie ahhoz, hogy felismerje, mennyi árnyékolást kell használni. Íme a 15 legjobb árnyékolt mehndi minták, amelyek képekkel állnak rendelkezésre.

A legjobb árnyékos Mehndi minták képekkel

Csodálatos Shaded Mehndi Designs 2020:

1. Virágmotívum árnyékolt Mehndi Design:

árnyékos mehndi minták

Szép az árnyékos mehndi design a kezekhez, kiemelkedő virágmotívumokkal. Az ilyen mehandi mintákat meglehetősen könnyű elkészíteni, és így sokan választják. A virágok közönségesek, levelekkel és más elemekkel kísérik őket a tervezés befejezéséhez. Az árnyékolást több különböző vastagságú vonal, valamint a köztük hagyott rések hozzáadásával végezzük. A mehandi kúpokat úgy húzzák, hogy a henna nagy részét nem engedik el, hogy elérjék az árnyékolt vonalak extra vékony széleit. Ha már ráéreztél, ezt a technikát nagyon könnyű elsajátítani.

2. Gyönyörű árnyékos Mehndi minták a kezekhez:

Gyönyörű árnyékos mehndi minták

A gyönyörű árnyékolt mehendi dizájn egy bonyolultan díszített sáv, amely a tenyéren fut, és két jól árnyékolt virág mindkét oldalán. A virágszirmok nagy segítséget nyújtanak az árnyékolás nyilvánvalóvá tételében. Az árnyékolás növeli a szirmok mélységét, így finomabbnak tűnik. Különböző vastagságú vonalak használatával a levelek és a design egyéb elemei is árnyékoltak.

3. Színes árnyékoló Mehndi tervek a kezekhez:

Színes árnyékos mehndi minták

A Mehendi minták időnként csillogó vagy más színűek lehetnek. Ez teszi a dizájnt élénkebbé és vonzóbbá. A színek használatának megfontoltnak kell lennie, és rendelkeznie kell az érzékkel a tökéletes kombinációk használatához. Míg a tökéletes keverékárnyalatok vonzóbbá teszik a dizájnt, a túl sokkoló árnyalatok használata homályossá és némileg homályossá teheti a dizájnt.

4. Arab árnyékolt Mehendi minták:

Arab árnyékolt mehndi tervez

Az arab mehendi kézimunka vékony árnyékolt háttérrel és vastag virágmintával jól néz ki! A vastag vonalak kiemelkedőbbé teszik a virágokat, míg a háttérben lévő árnyékolás hozzájárul a design mélységének növeléséhez. Az ilyen formatervezések vonzóbbak az árnyékolás során.

5. Legújabb Shaded Mehndi Designs:

Árnyékos virágos mehndi design

Az árnyékos mehndi minták többsége olyan virágokat tartalmaz, amelyek a legalkalmasabbak az árnyékolásra. Az absztrakt minták és geometriai formák nem igényelnek árnyékolást a mélység növeléséhez. A virágok viszont jobban néznek ki árnyékolással, ami reálisabb megjelenést kölcsönöz. Egy gyönyörű virág, amely elég nagy az árnyékoláshoz, kiválóan fog kinézni és díszíti a kezét.

6. Kifinomultan árnyékolt Mehndi formatervezési minták teljes kézhez:

Bonyolultan árnyékolt mehndi minták

Az árnyékos mehndi mintáknak teljes kézzel nem kell egyszerűnek és egyszerűnek lenniük egyetlen vagy két három nagy virággal. Ezeket a mintákat több minta és forma használatával bonyolíthatja. A virágok árnyékolása a mintákban pusztán kezet ad ahhoz, hogy a dizájn bonyolultabb és díszesebb legyen.

7. Egyszínű Shaded Mehendi Design:

Egyszínű árnyékolt mehndi design

A virágokat, leveleket, spirálokat és más hasonló mintákat tartalmazó Mehandi minták még jobban mutatnak, ha a dizájnt egy másik szín árnyékolása átszövi. A szín feltűnőbbé és csinosabbá teszi a mehandit. A csillogás elvégezhető olyan mintákkal is, amelyek imádnivaló megjelenést kölcsönöznek a kéznek.

8. Árnyékolt Shadi Mehndi Designs:

Árnyékos mehndi minták esküvőkre

Az árnyékolt shadi mehndi tervek bonyolultabbak, mint más rendezvényeknél. Mehendit kedvezőnek tartják az indiai kultúrában, és így a legtöbb indiai esküvő fontos része. Az esküvői mehndi minták bonyolultak és erősen díszítettek. Szépebbé teszik a kezüket, és jól illeszkednek a drága ékszerekhez.

9. Leveles, vastag árnyékolt Mehandi Design:

Leveles, vastag árnyékolt Mehandi Design

A Mehendi’s fantasztikus megjelenést kölcsönöz a kezednek. Sok árnyékoló mehndi terv létezik a kezek számára, de ez a leveles vastag árnyékolt kivitel kiemelkedő. Ez a kivitel balról jobbra haladó levélmintákat tartalmaz. Az egyes levelek belső tere árnyékolt, így vastagabbnak tűnik. Ez a fajta mehandi tervezés bármilyen fesztiválon alkalmazható.

10. Vissza kézzel árnyékolt Mehandi formatervezési minták:

Vissza kézzel árnyékolt Mehandi Designs

Általában, amikor a mehendi -ről van szó, inkább a kar elejét alkalmazzuk, és a hátsó oldal üres marad. Ha meg szeretné mutatni szép mehandi mintáit, akkor a hátoldalára kell felvinni. Itt a legújabb árnyékolt mehandi design a hátsó kézhez. Ez a kialakítás csak egy tetoválásra hasonlít. Ha tetováló szerelmes vagy, és nem akarsz fájdalmat érezni, akkor ez a kialakítás tökéletes az Ön számára.

11. Közös kézzel árnyékolt Mehndi Design:

Közös kézzel árnyékolt Mehndi Design

Változik az öltözködési stílusunk változása is az újonnan érkezőkkel, a mehandi minták is. Most bőséges mehendi minták állnak rendelkezésre különböző alkalmakkor. Az árnyékos mehndi minták divatosak és szépek. Ez a kialakítás egyrészt tükörképes, másrészt így az egyrészt elkészített terv teljes lesz, másrészt. Ez a közös kézzel árnyékolt mehendi kreatív és egyedi design.

12. Tikka Style Shaded Mehandi Design:

Tikka stílusú árnyékolt Mehandi Design

Bár a tikka stílus a mehandi tervezés egyik legrégebbi stílusa, de még mindig trendi. Ez a tikka stílusú árnyékolt mehendi nagyon összetett belső kialakítással rendelkezik, amely csodálatosnak tűnik. Az árnyékolás nagyon szépen történik, hogy ne keveredjen össze. Általában az ujjak tetejét henna borítja, és a tenyéren maradt hely nagyon kicsi mintákkal van kitöltve. Néha ugyanaz a design, amelyet a tikka belsejében készítenek, ujjakon készül.

13. Red Shaded Mehndi Design:

Piros árnyalatú Mehndi Design

A piros szín a kedvenc mind közül. Ez az árnyékoló mehndi design arab vörös színű. Örvényes szerkezetű, és minden virágszirom árnyékolt része piros színű. Bár az árnyékolás fekete színnel is elvégezhető, de unalmassá teszi a mehandit, míg a piros szín örömteli megjelenést kölcsönöz és fokozza a mehendi szépségét.

14. Vastag szegélyű Mehndi árnyékolás:

Vastag szegélyű Mehndi árnyékolás

A fiatalok általában szeretik az árnyékolt arab mehendi kézformát. A mehendi kézre helyezése után a minták között lesz hely, amelyet ilyen típusú árnyékolással lehet kitölteni. A vastag szegélyű kivitel minden kézművességet megkülönböztet a többi mintától. Van egy előnye a vastag szegélyeknek, azaz ha véletlenül görbék a vonalak, akkor javíthatók, miközben megvastagítják.

15. Egyszerű árnyékolt Mehndi Design a tenyérhez:

Egyszerű árnyékolt Mehndi Design a tenyérhez

Fiatal lányok és nők könyökig alkalmazzák a mehendit, ami szépnek tűnik rajtuk, de a gyerekeken és az irodai dolgozókon nem tűnik jól. A tenyérig vagy legalább a csuklóig korlátozni kell őket. Ez az egyszerű árnyékolt mehendi kialakítás ilyen jellegű, és kissé meghosszabbítható, ami tisztességes megjelenést kölcsönöz a kéznek.

A Mehandi egy természetes szerszám, amelyet a kezekre és a lábakra alkalmaznak. Nem károsak a bőrre; valójában hűsítő hatást biztosítanak. A Mehendit fiatalok és idősek egyaránt alkalmazzák. Sok mehendi tervezés létezik, amelyek gyönyörűvé teszik a kezedet. Az árnyékolt mehendi minták nem olyanok, mint a szokásos mehandi minták; elbűvölő megjelenést kölcsönöznek, és minden alkalommal szemet gyönyörködtetőek lesznek.