15 legújabb Asha Savla Mehndi Designs képekkel

Asha Savla a Mehendi tervek istennője. Tervei, tanfolyamai, könyvei és termékei kiemelkedőek. Nagyon ügyes és tehetséges profi stylist. Asha Henna tetoválásokra szakosodott, és saját Mehndi oktatóanyagokkal rendelkezik. Vannak olyan termékei, amelyeket az ő neve alatt dobnak piacra, ami miatt a neve ismertté vált a Mehandi világában.

Saját webhelye van, ahol kapcsolatba léphet vele, könyveket és termékeket vásárolhat, valamint feliratkozhat az általa kínált különféle Mehndi tanfolyamokra. Mehndi tervei annyira elbűvölőek, hogy a nők mindig is szerették volna beszerezni egy ilyet maguknak. Itt felsoroltuk Asha Savla 15 legújabb Mehndi -tervét, így még Ön is faraghat egyet magának minden nehézség nélkül.

A legújabb Asha Savla Mehndi minták képekkel

A legújabb Asha Savla Mehndi Designs 2020:

1. Hagyományos Asha Savla Mehandi Design:

Hagyományos Asha Savla Mehandi Design

A Mehandi a testápolási tetoválások egyedülálló formája. Egy adott vallás szimbólumaként állnak, és valami fontosat is jelentenek. A hagyományos Asha Savla Mehndi dizájn elfedi a karját a tenyér hátsó részéig, és nagyon hagyományos megjelenést kölcsönöz. Ez a legnépszerűbb mehndi minták az indiai esküvők során, és kifejezetten a menyasszony számára készültek.

2. Teljes kar Asha Savla Mehndi Design:

Teljes kar Asha Savla Mehndi Design

A teljes karú Asha Savla Mehandi menyasszonyi design gyönyörű és lenyűgöző. Idővel egyre népszerűbbek, és manapság nagy a kereslet. A termékek teljesen természetesek, nincsenek mellékhatásaik, és professzionálisnak tűnnek, ha elkészülnek. Ez a Mehandi design különböző elemeket tartalmaz, és sok részletet tartalmaz, ami egyszerűen elképesztő.

3. Levelek és páva Asha Savla Mehendi Design:

Páva Asha Savla Mehendi Design

A levelek és a páva a leggyakoribb minták, amelyeket gyönyörű Mehandi tetoválások készítésekor használnak. Stílusosnak, egyedinek és egyszerűen elképesztőnek tűnnek. Az ilyen típusú Asha Savla menyasszonyi mehndi tervek jól meg vannak készítve, hogy mindenkit csillagütéssé tesz.

4. Gazdag Asha Savla Mehandi Design:

Gazdag Asha Savla Mehandi Design

Az Asha Savla Mehndi Designs nagyon gazdag, gyönyörűen stílusos és sok türelemmel készült. a mehndi minta nagyon jól néz ki Az olyan alkalmakkor, mint a házasságok, az ilyen típusú Mehandi minták gazdag megjelenést kölcsönöznek a menyasszony kezének.

5. Bonyolult Asha Savla Mehandi Design:

Bonyolult Asha Savla Mehandi Design

A Mehandi tervek nagyon egészségesek, fájdalommentesek és a keleti kultúra fontos részét képezik. Ismeretes, hogy szépítik a bőrt, és elbűvölő megjelenést kölcsönöznek. Ez az Asha Savla arab mehndi dizájn nagyszerű részletekkel és bonyolult mintákkal rendelkezik, amelyek gyönyörűen néznek ki.

6. Virágos Asha Savla Mehendi Design:

Virágos Asha Savla Mehendi Design

Asha Savla lefedett minden típusú Mehendi kézimunkát, de a legszebb a virágos. Ez a design különböző stílusú virágokkal rendelkezik, amelyek nagyon hitelesnek, izgalmasnak és nőiesnek tűnnek.

7. Palm és Hand Mehndi Design Asha Savla:

Palm és Hand Mehndi Design Asha Savla

A Mehndi tetoválás a testművészet egyik formája, amely segít kifejezni érzelmeit, és kihozza a benned élő lelket is. A tenyér és a kéz tetoválásához használt különböző színek, minták és formák ügyesek, kellemesek és professzionálisak.

8. Különböző stílusok Asha Savla Mehndi tervez kezet:

Különböző stílusok Asha Savla Mehndi Design

A különböző stílusok Az Asha Savla Mehendi design két különböző stílust és mintát tartalmaz minden tenyerén. A páva, a virágok és a hagyományos indiai minták jelenléte finom, vonzó és etnikai megjelenést kölcsönöz.

9. Kis Asha Savla Mehandi Design:

Kis Asha Savla Mehandi Design

Egy kis Asha Savla Mehandi dizájn faragható a tenyér hátulján. Aranyos és vonzó megjelenésű dizájnnal elbűvölő és vonzó megjelenés érhető el. Az a tény, hogy ez a kialakítás olyan kicsi, mint más formatervezési minták, teszi egyedivé.

10. Asha Savla legújabb Mehendi Designja:

A legújabb Mehendi Design Asha Savla -tól

Amikor a hölgyek a nyugati ruhát viselik, és mehndit akarnak a kezébe, mind a teljes kéz, mind a hagyományos formatervezés nem illik az ilyen ruhákhoz. De Asha Savla egyedi dizájnt hozott a kezére, amely virágos és tollas dizájnnak mondható, amely jól illik a nyugati öltözködéshez.

11. Asha Savla menyasszonyi mehendi design:

Asha Savla menyasszonyi mehendi tervezés

A korosztálytól kezdve megnéztük a menyasszonyi mehndi tervezést a világ számos művészétől. A menyasszonyi minták nagy valószínűséggel magukban foglalják az indiai menyasszonyt és vőlegényt minden kézimunkában, beleértve a hagyományos páva- és levélmintákat. Asha Salva menyasszonyi mehndi tervei olyan finomak és pontosak, hogy a menyasszony és a vőlegény formatervezését egy kézben is tartalmazhatja.

12. Gyönyörű menyasszonyi Mehendi, Asha Savla:

Gyönyörű menyasszonyi Mehendi, Asha Savla

Nem csak az indiai menyasszonyok felelnek meg legjobban az indiai Mehendi mintáknak. De az esküvőjükön ruhás menyasszonyoknak is lehet mehndi a kezükben. Egy tisztességes megjelenésű ruha a legjobban ötvöződik Asha Savla tisztességes, kiemelkedő menyasszonyi mehndi dizájnjával, amely olyan ékszertípus -dizájnt tartalmaz, amely hasonló a dísztárgyakhoz a kezén.

13. Színes Hand Mehendi Design by Asha Savla:

Színes Hand Mehendi Design Asha Savla

A kezek szépségét növelhetjük díszítéssel, de a kézhez kapott mehndi szikrát ad. Asha Savla Mehandi tervez a kezek rengeteg színes minták mehndi. A sötét bélelt mehndi dizájn merész mintákkal fantasztikusan néz ki tisztességes kéznél. A V-alakú kivitel mindig felkelti a figyelmet a kézfejen.

14. Absztrakt Mehendi Design Asha Savlától:

Mehendi Design Asha Savlától

Egy egyszerű és vonzó absztrakt mehndi design fokozhatja a kéz szépségét. Félkörök, amelyek mindkét kezükhöz illeszkednek, csodálatosnak tűnnek. Míg az egyszerű pöttyös virág ragyogást kölcsönöz a kéz szép bőrének. Asha Savla mehndi minták félelmetesek sok egyszerű és kiemelkedő módon.

15. Asha Savla stílusos kézi Mehendi terve:

Kézi Mehendi Design Asha Savla

A stílusos mehndi minták az egyik legjobb alkotás Asha Savla legújabb mehndi mintáiban. Virágos fátyol vagy kör alakú fátyol teszi a kezét csinosnak. A kéz csuklóján lévő csuklópántos stílusú dizájn is felkelti a figyelmet. A látványos kialakítás segít abban, hogy a hölgyek is gyönyörűen nézzenek ki, ha nincsenek kéznél díszek. Egy dekoratív ötlet gyémántokkal ragadt mintára csillogóbbá teszi a kezét.

Asha Savla, a mehandi művész jól ismert kreativitásáról. Egyedi és stílusos mintái rengeteg vonzó stílust hoznak a mehandi mintákba. A legújabb tervek, amelyeket Asha Savla hozott, absztrakt és geometriai formákat vagy akár motívumokat tartalmaznak, amelyek látszólag eltérnek a szokásos indiai, arab vagy hagyományos mehandi mintáktól. Míg a szokásos tervek, amelyek a mehndi Marwadi, Rajasthani vagy pakisztáni minták, valóban szótlanok.

Asha Savla bizonyította dinamikus Mehandi terveit nemcsak a kortárs tervekben és a hagyományos tervekben, hanem nagy hatással volt a túl bonyolult és egyszerű mehendi mintákra, amelyek félelmetesen néznek ki a kezükben. Számos ilyen gyönyörű mintát találunk Asha savla mehndi könyvekben.

Mehendi a henna néven is ismert művészet a nők számára, hogy vonzónak tűnjön. Az Asha Savla mehndi minták segíthetnek a gyönyörű megjelenésben.