15 legújabb Mehndi dizájn 2021 -ben

A Mehandi természetes festék a henna növényi bokor leveleiből. Ez egy természetes festőszer a kezek és a lábak számára, és ez a mehandi művészet mára világszerte elterjedt. Nyugaton ideiglenes tetoválás néven ismert, és rendkívül népszerű.

A tetoválóiparnak hirtelen fellendülése van ezekkel az ideiglenes tetoválásokkal, amelyeket mehandi -nak hívnak. Az ember általában megszokta, hogy esküvőkön, fesztiválokon és más alkalmakkor teljes, nagy és pazar mehandi mintákat lát. De van egy másik bajnokság a kis mehandi tervekben, amelyek most nagyon népszerűek. Ez egyszerű és elegáns mehndi formatervezés, amely gyönyörűvé teszi a kezét. Nem sok időigényes, ez nem tűnik zűrösnek, de a kezében vagy a lábában megvan a szükséges színárnyalat.

Kis Mehndi tervek 2020 -ban

Divatos és gyönyörű kis Mehendi minták 2021 -ben képekkel:

Nézzük meg a legjobb 15 kis mehendi mintát alkalmakra.

1. Kerített virágok kis Mehndi tervezés kézhez:

kis mehandi minták

Ha valaki teljesen új a mehandi tervezőalkalmazásban, akkor általában inkább kis formatervezést próbálnak ki, ez a tökéletes design virágokkal és kerítésekkel az ujj hegyén. Ez a kialakítás mindenkinek megfelel; életkortól függetlenül. Ezek a minták nem zsúfoltak, és otthon is kipróbálhatók, és gyönyörűen fog kinézni a kéz hátsó oldalán.

2. Mehndi tervek kis kezekhez:

A geometria a legjobb

Ez az egyik egyszerű mehandi tervezés kezdőknek; többségük mindig jól érzi magát a geometriai formák és pontok használatával a tervek alkalmazása során. Ennek a kialakításnak szokatlan mintája van az ujjakon, ami geometriai alakzatokat ad, és a tenyér üresen maradt, hogy a kéz egyszerűbb és egyedibb legyen.

3. Kicsi, mégis tele:

Kicsi, mégis tele

Egyszerűen bele lehet esni ebbe a kicsi, egyszerű klasszikusba. Ez az arab henna dizájn tisztán a hagyományos stíluson alapul. A virágos és paisleys minták és a mehndihez használt motívumok alapvetően nagyon egyszerűek, és elegáns megjelenést is kölcsönöznek, és az ujjakat kis virágos mehndi design borítja.

4. Divatos kis Mehandi minták a kezekhez:

Divatos, mégis hagyományos

Ez a kialakítás meglehetősen különbözik a többi mehandi mintától; virágos és levélmintákkal adott, a mutatóujjától kezdve, és addig nyúlt, amíg a csukló és a többi ujj virágot és pöttyöt adott. Ez a kis mehndi design tökéletes lesz azoknak, akik inkább divatosak akarnak lenni, és valóban kipróbálhatják ezt a mehndi dizájnt.

5. Kicsi Mehendi tervek a kezekhez:

Ravasz és etnikai

Ez a kerek kis mehndi dizájn bonyolultnak tűnik a kerek kerek szimbólumokkal, de nagyszerű megjelenést kölcsönöz a kezeknek. Ez a kisméretű, kör alakú, bonyolult motívummal ellátott formatervezés a tenyéren vagy a kézháton helyezhető el, megtelt ujjsapkákkal, etnikai mehandi művészetet kölcsönöz. Ez egyszerűen elvégezhető, és minden alkalomra alkalmas.

6. Kis Mehendi minták a hátsó kézhez:

Láncbeépítési tervezés

Biztos lehet abban, hogy ellopják a szíveket ezzel a lánccal, mehandi dizájnnal a hátsó kezén, kör alakú virágmintával a közepén. Ez a kialakítás szép lesz az eljegyzési szertartáshoz, a központi kialakítás, bár nagyon bonyolult nem tűnik túl zsúfoltnak. A lánc a gyűrűsujjon fut át, hegyén gyönyörű virággal.

7. Spirális kis Mehndi minták lábakhoz:

Spiral Design lábakhoz

Ez inspiráló arab spirál mehndi design, amely egyesül apró pontokkal, és ez egy divatos minta a lábak számára, a választás alapján; ez a boka fölé nyújtható. A spirális minta minimalista megjelenésű, de gyönyörű tapintást kölcsönöz a lábnak, amely minden alkalomra tökéletes lesz.

8. Mehndi Design kis kezekhez:

Azoknak a kis kezeknek

Még a gyerekek és a lányok is szeretnek mehandival büszkélkedni. Ez az egyszerű mehandi kialakítás két virág kombinációja, kevés levéllel és az ívelt szárral. A virágok Isten alkotásai, amelyek saját szépségükkel rendelkeznek, és az örömöt és a boldogságot is hivatottak képviselni. Ez gyönyörű lesz a kis kezeken.

9. Virágok a lábakhoz:

Virágok a lábaknak

Ez egy egyszerű, mégis elegáns mehndi design lábakhoz; a virágok levelekkel és gyöngyös láncokkal vannak kiegyensúlyozva. Az első ujj egy virágot kap, amelyet vonalakkal rögzítenek, a többi ujj pedig egyszerű levélmintázatot kapott. Ez a mehandi design jó lesz azoknak, akik szeretnek egyszerűek és vonzóak lenni.

10. Tökéletes szimmetria:

Tökéletes szimmetria

Ez az egyszerű mehandi kialakítás ideiglenes tetoválásként is használható, nagyon bonyolult dizájnt kapott körkörös virágművészettel, és a virágot görbékkel és ovális mintával emelték ki. Pontokat helyeztek el, hogy teljes képet kapjanak a tervezésről. Ez a művészet akár a vállán is kipróbálható.

11. Csak a hüvelykujj:

Csak a hüvelykujj

Ez a design különösen azoknak való, akik csak a hüvelykujjukat akarják kiemelni, ez a mehandi teljesen a paisley és a pöttyök kombinációjával készült, kevés virágmintával. Ez tökéletes lesz azoknak a kezdőknek, akik szeretnék megtanulni a mehandi nyelvet, kezdhetnek apró tervekkel, ahelyett, hogy egyszer a nagyobbat választanák.

12. Kövek és csillogás:

Kövek és csillogó design

Napjainkban a kövek és csillogások mehandi mintákban való felhasználása trenddé vált; ez a virágos és levélmintás kövekkel új megjelenést kölcsönöz a szokásos hennának, és még jobban kiemeli az apró mintákat. A kortárs menyasszonyok tökéletesnek tűnhetnek a megfelelő menyasszonyi ruhával és megfelelő kővel, valamint néhány csillogással.

13. Gyönyörű kis Mehndi minták a lábakhoz:

A lábak szépítése

Ez az egyedülálló mehandi kialakítás a lábakhoz csak ellopta mindenki szívét. A lábakat pazar formatervezéssel díszítik. Ritka, hogy két különböző mehndi mintát alkalmaznak a lábukon. Ez a kialakítás a lehető legegyszerűbben tartható, csak virágokkal, levelekkel, lineáris mintákkal, pontokkal stb., Kis motívumokkal.

14. Kis Mehndi minták ujjakhoz:

Gyűrűs ujj Mehandi

Ez egy példa, ahol az ember kis mehandi mintákkal büszkélkedhet; csak ez az egyujjas mehandi design néz ki a legjobban a gyűrűsujjon. Egy menyasszony használhatja ezt az egyedi dizájnt az eljegyzési szertartáshoz. Ez a kialakítás a szív szimbólumának felhasználásával készült, és egy kis ovális formát kapott, és néhány ponttal kiemelték.

15. Mutató és hüvelykujj:

Csak index és hüvelykujj

A kicsi és egyszerű mehandi egyedülálló dizájnját végig lehet ismerni. Ennek bonyolult ablaküveg -mintája van, amely összeköti a hüvelykujját és a mutatóujját a kéz hátsó részében. Ez a kialakítás kiválóan alkalmas szentségre vagy eljegyzési szertartásra, amelyen a barátoknak részt kell venniük.

Mindezeket a mintákat a mehandi tervek változatos lehetőségei közül választották. Ezek a kis mehndi minták tökéletesek minden alkalomra, és kezdők is kipróbálhatják. Ezek a kis minták célja, hogy minden nő pompásabb legyen, alkalomtól függetlenül. Menj előre, és próbáld ki ezeket a csodálatos kis mehandi mintákat, és pompázd őket.