15 Művészi páva (Mor) Mehndi tervei 2021 -ben

Az egyik legszebb madár, amelyet mindannyian ismerünk, a páva, a nemzeti madár. Intenzív színeik és tollmintájuk keveréke olyan sokunk számára lenyűgöző, hogy egész nap imádhatjuk. Ez az oka annak, hogy a páva kialakítása keresettebb és népszerűbb választás a rendelkezésre álló sokféle kivitel között. A minták és ami a legfontosabb, az erőfeszítés egyértelműen tükröződik a mosás és szárítás után. Noha nincs különösebb oka annak, hogy miért páva választott választásnak, legjobb tippünk az, hogy ragyogó tollazata és a madár szépsége miatt népszerű választás..

Páva Mehndi Designs

Egyszerű páva Mehndi minták:

Ha kétségei vannak, ugorjon a páva mehndi designhoz! Ismerjük a zűrzavart, amikor a mehendi kialakításáról kell döntenie. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a hagyományos pávaformákat valami intenzívebbre változtathatja? Nézze meg, mit kínálunk.

Itt van a 15 legnépszerűbb Mor mehndi tervezés kézre, lábra és hátra, amelyek közül választhat és kipróbálhatja ezt az esküvői szezont.

1. A központi páva Mehndi Design:

Páva Mehndi Design

Okkal nevezik központi páva Mehendi designnak. A kivitelben a páva a tenyerében a karokra nyúló motívumokkal rendelkezik. A bonyolult kialakítás vastag és világos mehndi árnyalatokkal a lehető legjobbat hozza ki. Különleges kialakítás nélkül pusztán a kreativitáson alapul, és élvezet a szemnek. Fekete mehndivel rajzolták, így a design kiemelkedőbb. A design ideális menyasszonyoknak.

2. Egyszerű páva kialakítás a lábakon:

Páva Mehndi Design a lábán

Itt van egy másik egyszerű mehndi a lábadhoz. Ez a kialakítás túl egyszerű és könnyen rajzolható. A mehandi barna, és a madár a lábak közepén van, a motívumok távol vannak a pávától. A megjelenés befejezéséhez kompatibilis körömlakkot használnak. Azok számára, akik túl egyszerű dolgokat keresnek a lábakon, itt van egy kipróbálni való.

3. A kiegészítő Mehendi Design:

Páva Mehndi Design

Ez a lábtartó kialakítás ihlette, hogy elegáns legyen. A kialakítás a lábak oldalán, mindkét lábán esik. A dizájn gyönyörű, kicsi és nagyon egyedi a tételben. Fekete mehandi segítségével rajzolják, felül a páva, alatta pedig a motívumok. Mit szólnál, ha kipróbálnád ezt a lábaddal?

4. Kis páva Mehndi Design:

Kis páva Mehndi Design

Ez tényleg egyszerű és kicsi! Van egy képe a páva közepén egy barna mehndi -vel, amin nincsenek motívumok. Kicsi és egyszerű, és ebben az értelemben igazán klassz. Ezt kipróbálhatja akár a kezében, akár a karjában.

5. Egy bonyolult páva Mehndi tervezés:

Páva Mehndi Design

A bonyolult páva szárnyakkal szétszórva az egyik gyors mehndi tervezés. Míg a bonyolult részletezés növeli szépségét, ami jelzi ennek a különleges dizájnnak az egyéniségét. A hosszú páva Mehandi dizájn a hátán csinosabb és bonyolultabb.

6. Menyasszonyi páva Mehndi Design:

Menyasszonyi páva Mehndi Design

A menyasszonyi mehndi tervek általában nagyon bonyolultak, mivel sok részletet tartalmaznak. Jobb, ha kiválasztja a menyasszonyhoz illő legjobb és modern menyasszonyi Mehendi mintákat. Ezek a páva Mehendi minták az új trendek az esküvői szezonban. Kiválóak és gyönyörűek, ezért minden menyasszony a legjobban néz ki a formájában. Kultúránk hagyományos és nélkülözhetetlen része, a mehndi változások tengerén ment keresztül.

7. Palm Circular Peacock Mehandi Design:

Pálma páva Mehndi Design

A kicsi és egyszerű páva kialakítás körkörös kialakítással gyönyörű pillantást ad kis alkalmakra. A kerek görbe imádnivaló megjelenést kölcsönöz pontokkal. A páva henna minták a legjobban passzolnak hasonló körkörös ruhákhoz. Ez a tenyér mehndi kialakítás menyasszonyoknak is alkalmas, mivel csodálatos tenyérrel tölti fel a tenyerét.

8. Center Mehndi Peacock Design:

Center Mehndi páva tervezés

A páva kialakítása Mehndi -ben, ha középre helyezik, csodálatosnak tűnik, különböző íves és leveles mintákkal körülvéve. A kivitelben két páva van egy levélbe kötve, amely a menyasszonyt és a vőlegényt képviseli. Ezért ez egy tökéletes menyasszonyi Mehndi design. A dizájn módosítható úgy is, hogy páva és borsó fekete-barna árnyalatokkal van ellátva, hogy elbűvölő megjelenést biztosítson a tervező lehengákon.

9. Kanyargós pávatoll Mehndi Design:

Pávatoll Mehndi Design

A páva Mehandi kialakítása, amely csak tollakkal készült, elképesztő megjelenést kölcsönöz. A fekete Mehndi -vel és az árnyékolással készült design mesés megjelenést kölcsönöz az etnikai viseletnek. Ez a kialakítás jól illik az arany vagy ezüst görbe kézi ékszerekhez, amelyek csodálatos képet adnak az esküvőkről. Virágos mehndi minták adhatók hozzá, hogy kiterjesszék a kialakítást az alkarra.

10. Páva Mehndi a karon:

Páva Mehndi a karon

A páva mehndi mintái lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a karnak. Úgy rajzolják a karjára, mintha a páva a faágon ülne. A toll görbe körvonalai növelik szépségét. A tollak világos szemmel vannak rajzolva a közepén, és finom vonalak veszik körül, így a design elegáns. Ez a dizájn jól illik minden típusú ruhához, és minden idők kedvenc henna dizájnja lesz a nők számára.

11. Törzsi pávatoll tervezés:

Törzsi pávatoll design

A mehndi törzsi mintái meglehetősen híresek arról, hogy stílusosan néznek ki a divatos etnikumok vagy a divatos nyugati viselet felett. Hasonlóképpen, egy törzsi páva mehndi dizájn egyszerű toll dizájnnal csodálatos hordozni. A tollat ​​a hátsó kezén az ujjakig hosszan hordják. A szépség kedvéért színekkel és kövekkel is elkészíthető. Törzsi páva is kialakítható a kéz elülső oldalán, hogy teljes pillantást lehessen adni a páva számára.

12. Pávatoll Henna Design:

Páva Henna Design

A páva szépsége lenyűgöző tollaiban rejlik, amelyek szemfoltja különböző színű, mesterségesen elrendezett. A páva szétteríti a tollait, amikor esik, és táncol, kecsesen felkeltve a környező emberek figyelmét. A pávatollal díszített Mehendi tervek kiválóak. Ezek a tollak jelképezik az Úr Krisna indiai istent is, aki mindig pávatollat ​​visel a fején.

13. Egyszerű Mehndi páva kialakítás:

Egyszerű Mehndi páva kialakítás

Egy egyszerű páva mehndi tervez a kezét, hogy csodálatos művészet. Ez a mehndi páva kialakítás nem tartalmaz túl sok kiegészítő elemet, amelyek nyilvánvalóbbá teszik a pávat. Így a kialakítás egyszerű és nem túl zsúfolt.

14. Göndör páva Mehndi Design:

Páva Mehndi Design

A páva kétféleképpen készíthető; vagy pompás tollaikkal szétterítve mögöttük, vagy tollaikkal alattuk. A szemmel mindkét módon kezelik őket. A göndör páva görbe arccal és nyakkal rendelkezik, teste pedig olyan, mint egy óriás ovális, sok részlettel.

15. Páva Mehndi tervezés hátul:

Páva Mehndi Design

A Mehandi páva henna két-három pávával, jól elrendezve a test hátulján, csodálatosnak tűnik. Nagy felülete miatt a kialakítás nagyméretűvé tehető, és akár a hát alsó részéhez is eljuthat. A páva, sok spirállal és ívellyel ellátott melltartóval, bonyolult és bonyolult kialakítást tesz lehetővé.

Végső gondolatok:

A páva a szerelem szimbóluma, ezért széles körben használják a menyasszonyi mehndiben. A szereteten kívül a spiritualitást, a látást, a királyságot, az inspirációt és még sok mást szimbolizálnak, amelyek nagyon hatékonyak az új életkezdéshez.