15 søde og lette sorte Mehndi -designs med fotos

Mehndi er intet andet end simple henna -tatoveringer. Sort mehndi er en særlig blanding af henna og andre kemikalier, der giver den en mørkere farve end den almindelige rødbrune. Det er det, der helst bruges i bryllupper og andre sådanne funktioner. Sorte mehndi -designs kan være sofistikerede og enkle eller udførlige og dekorative. Den mørkere farve giver designene et mere klart billede, hvilket gør tatoveringen mere fremtrædende og smuk. De fleste mehndi -designs har blomstermønstre, abstrakte designs og i nogle tilfælde også dyremønstre! Her er de femten bedste sorte mehndi -designs med billeder, der gør dit liv mere farverigt.

Sort Mehndi -design

Bedste sorte Mehndi -designs:

1. Udførlige sorte Mehndi -designs:

Udførlige sorte Mehndi -designs

Disse designs er de typiske arabiske og asiatiske mehendi -designs med armbånd og blomster og spiraler, der dækker hele længden fra din håndflade til din albue. Disse designs har en masse indviklede detaljer udført, hvilket får dem til at se udførlige og betagende ud. Enderne af dine fingre er fyldt med den sorte farve, der giver en slags kant til hele layoutet.

2. Peacock Black Mehandi Designs For Hands:

Peacock Black Mehandi Designs For Hands

Visse mehndi designer sportsdyr ansigter. Disse dyreformer har også et traditionelt udseende. Deres kroppe er ligesom alle andre former i designene også fyldt med indviklede detaljer! Påfugle er den mest almindelige blandt disse designs. De kan skelnes ved hjælp af deres hoveder, der adskiller dem fra resten af ​​mønsteret.

3. Smukke blomster sorte Mehandi designs:

Smukke blomster sorte Mehandi designs

De typiske arabiske og østlige mehendi -designs har altid blomstermønstre sammen med visse andre detaljer. Men du kan give dine blomster et mindre traditionelt og mere moderne look. Du kan have abstrakte blomster med blade og intet andet løber hen over din håndflade og hele din armlængde. Mehndi’s sorte farve skiller sig ud mod den lysere tone i din hud og gør designet mere fremtrædende.

4. Smukke underarms sorte Mehndi -designs:

Underarm sort Mehndi -designs

De fleste mehandi -designs løber fra din håndflade til din albue. Således er hele din underarm dækket af små sorte blomster og spiraler. Krydset krydsende linjer og andre geometriske former viser også lejlighedsvis hovedet.

5. Elegante sorte Mehandi -designs:

Elegante sorte Mehandi -designs

Nogle mennesker, der keder sig for overforbrug af blomster, bliver innovative og designer deres mehndi -tatoveringer med bare geometriske former som diamanter. Du kan fylde hele rummet med proportionale diamantformer og derefter fortsætte med at fylde disse former med andre mønstre. Du kan også også fylde alternative diamanter op med sorte mehndi.

6. Enkle sorte Mehendi -designs:

Enkle sorte Mehendi -designs

Let mehandi designs med ikke meget fanfare og bare et par kurver og linjer langs fingrene, midten af ​​din håndflade og måske en blomst på bagsiden ser også godt ud. Disse tager mindre tid og afslører mere af din hud.

7. Mønstret sort Mehndi -design:

Mønstret sort Mehndi -design

Abstrakte mønstre med påfuglflader og flere cirkler og trekanter og andre geometriske former gør også fremragende mehndi -designs. Disse ser mindre udførlige ud, selvom de slet ikke mangler i finurligheder. Deres former er større, giver dem et mindre dekorativt udseende.

8. Fod Sort Mehendi Design:

Fod Sort Mehendi Design

Mehndi -tatoveringsdesign bæres ikke kun på dine håndflader og underarme, men også på dine fødder. Enkle sorte blomster, der løber en kant omkring din ankel, ser smukke og feminine ud. Disse sorte mehndi -designs bruges i vid udstrækning i mange asiatiske lande, hvor mehndi er en vigtig del af deres kultur.

9. Smarte sorte Mehendi -designs:

Smarte sorte Mehendi -designs

Selvom de generelle mehndi -designs til hænder omfatter blomstermønstre i orientalsk stil, der har et typisk traditionelt udseende, kan mehndi -designs også have geometriske former og mønstre, der har et mere smart look. Sådanne designs er abstrakte og funky udseende. De vælges af de unge, da de er mere moderne i deres udseende.

10. Brude sort Mehndi:

Brude sort Mehndi

Dette skrøbelige design har bruden og brudgommens omfavnelse i begge hænder, der afspejler en kort bryllupsarrangement med den indiske musikalske spiller og brudeparrets slægtninge, der danser i lykke for at gøre bryllupsarrangementet og mere lykkeligste. De brude sorte mehndi -designs til hånd er for det meste tegnet af professionelle, der opkræver et bestemt beløb, der er enormt end noget andet designmønster.

11. Fingerdesign i sort Mehndi:

Fingerdesign i sort Mehndi

Dette er et arabisk sort mehndi -design, der er lavet med sort mehndi -kegle, dvs. det kan inkluderes i sorte konturer mehndi -designs, dets kontur er tegnet ved hjælp af sort kegle og mellemrum fyldt med normal mehndi -kegle. Denne mehndi fanger opmærksomhed hurtigt på grund af de sorte konturer i forhold til andre mehndi.

12. Fuld hånd Mehndi:

Fuld hånd Mehndi

Dette er fuld hånd sort kegle mehndi design, det vil sige, det dækker hele hånden lige fra arm til fingre. Det er det arabiske sorte mehndi -design, der er forbundet fra start til slut, der er fra arm til finger. Sort arabisk mehndi -design er det hurtigste design at gennemføre, da det ikke dækker hele hånden, men alligevel ser smukt ud og kan gøres inden for få minutter.

13. Lille Mehndi Design:

Lille Mehndi Design

Det er et meget sart design, der er tegnet på den dorsale side af hånden. Det er smukt design opdelt i to sider og forbundet til finger ved hjælp af få grundlæggende former, men arrangeret på en meget smuk måde. Dette design ligner også et håndsmykke, der forbinder håndled og fingre. Små mehndi -designs er de minuttegnede designs, der kræver stor koncentration.

14. Mænds Mehndi -designs:

Mænds Mehndi -designs

Dette mehndi -design er godt for de mænd, der kan lide at tegne mehndi på deres hånd. Dette design er hovedsageligt folkekunst, det er en simpel mehndi tegnet med former, herunder trekantede pilelinjer og prikker. Der kan tegnes former, der danner et design, på armen og håndleddet. Mænds sorte mehndi -design er også lavet af grundlæggende former og alligevel kreative.

15. Kids Mehndi Designs:

Kids Mehndi Designs

Et barn, der har en meget lille håndflade og ønsker at dekorere deres hænder med mehndi -designs, er denne mehndi velegnet fra dem, da det er et enkelt design lavet af forskellige former og fyldt indeni. Det hjælper endda den person, der ønsker at tegne mehndi på børnens håndflade, da de ikke vil sidde stabilt, derfor vil designet ikke blive påvirket, da det ikke afhænger og forbinder det bare med en simpel formdesign. Børns mehndi -design er også enkelt, hvilket ser smukt ud på deres små hænder.

Desuden er mehndi fremstillet af naturligt tilgængelige mehndi blade og blanding af eukalyptusolie, selvom det lugter godt. mehndi -tegning er smuk kunst, og i Indien er mehndi -tegning et symbol på lykke og udføres mest ved lykkeligste lejlighed, herunder bryllup, festivaler osv. Mehndi, når den er tørret, tager en smuk rød eller orange farve. Det bliver drillet til en brud, at hvis hendes mehndi bliver ekstrem rød, betyder det, at hendes brudgom elsker hende til månen og tilbage troede, at den faktiske farve af mehndi er taget afhængigt af varmen inde i kroppen. Mehndi -design er en kreativitetsdel, jo mere kreativ du er, desto mere unik og smuk er mehndi.

Tatovering mehndi udføres også i disse dage, der inkluderer tegning af en yndlings tegneseriefigur eller enhver tatovering af fugl.

Disse sorte mehndi -designs kategoriseres i forskellige typer. Det adskiller sig fra person til person, nogle kan lide fuld hænder dækket med mehndi, mens nogle er tilfredse med arabisk mønster, mens nogle med bare en enorm prik på en hånd, men ja med navnet mehndi på deres hænder.