15 Seneste Asha Savla Mehndi -designs med billeder

Asha Savla er gudinden for Mehendi -designs. Hendes designs, kurser, bøger og produkter er fremragende. Hun er en meget dygtig og talentfuld professionel stylist. Asha er specialiseret i Henna -tatoveringer og har sin egen Mehndi -vejledning. Hun har produkter, der lanceres under hendes navn, hvilket gjorde hendes navn kendt i Mehandis verden.

Hun har et eget websted, hvor du kan komme i kontakt med hende, købe hendes bøger og produkter og også tilmelde dig de forskellige Mehndi -kurser, hun tilbyder. Hendes Mehndi -design er så fortryllende, at kvinder altid har ønsket at få et af dem til sig selv. Her har vi listet 15 nyeste Mehndi -designs af Asha Savla, så selv du kan skære et selv uden problemer.

Seneste Asha Savla Mehndi -designs med billeder

Seneste Asha Savla Mehndi -designs 2020:

1. Traditionelt Asha Savla Mehandi Design:

Traditionelt Asha Savla Mehandi Design

Mehandi er en og enestående form for body art -tatoveringer. De står som et symbol på en bestemt religion og betegner også noget vigtigt. Det traditionelle Asha Savla Mehndi -design dækker dine arme til bagsiden af ​​din håndflade og giver dig et meget traditionelt udseende. Dette er de mest populære mehndi -designs, der blev brugt under indiske bryllupper, og er blevet lavet specielt til bruden.

2. Full Arm Asha Savla Mehndi Design:

Fuld Arm Asha Savla Mehndi Design

Et Asha Savla Mehandi -design med fuld arm til brude ser smukt og fantastisk ud. De vinder popularitet med tiden og er i stor efterspørgsel i disse dage. Produkterne er helt naturlige, har ingen bivirkninger og ser professionelle ud, når de er lavet. Dette Mehandi -design indeholder forskellige elementer og har mange detaljer, hvilket bare er fantastisk.

3. Blade og påfugl Asha Savla Mehendi Design:

Påfugl Asha Savla Mehendi Design

Blade og påfugle er nogle af de almindelige designs, der bruges, mens du laver smukke Mehandi -tatoveringer. De ser stilfulde, unikke og simpelthen fantastiske ud. Denne type Asha Savla brude mehndi -designs er godt lavet, så den får alle til at stjerne.

4. Rich Asha Savla Mehandi Design:

Rich Asha Savla Mehandi Design

Asha Savla Mehndi Designs er meget rige, smukt stilfulde og lavet med en masse tålmodighed. Mehndi -mønsteret ser smukt ud Farverigt og udseendet er lige over ord. I lejligheder som ægteskaber giver denne type Mehandi -designs brudens hånd et rigt udseende.

5. Indviklet Asha Savla Mehandi Design:

Indviklet Asha Savla Mehandi Design

Mehandi designs er meget sunde, smertefrie og en vigtig del af den østlige kultur. De er kendt for at forskønne din hud og giver dig også et glamourøst udsyn. Dette Asha Savla arabiske mehndi -design har flotte detaljer og indviklede mønstre, der er nødt til at se smukke ud.

6. Floral Asha Savla Mehendi Design:

Blomstret Asha Savla Mehendi Design

Asha Savla har dækket alle former for Mehendi -designs til hænder, men den smukkeste af dem er den blomsteragtige. Dette design har forskellige stilarter af blomster, der har fået til at se meget autentisk, spændende og feminint ud.

7. Palm and Hand Mehndi Design By Asha Savla:

Palm og hånd Mehndi Design af Asha Savla

Mehndi -tatoveringer er en form for kropskunst, der hjælper dig med at udtrykke dine følelser og også får sjælen, der bor i dig, frem. De forskellige farver, mønstre og former, der bruges til håndflade og håndtatovering, ser pæne, behagelige og professionelle ud.

8. forskellige stilarter Asha Savla Mehndi Designs Hænder:

Forskellige stilarter Asha Savla Mehndi Design

De forskellige stilarter Asha Savla Mehendi design indeholder to forskellige stilarter og mønstre på hver håndflade. Tilstedeværelsen af ​​påfugle, blomster og traditionelle indiske mønstre får det til at se subtilt, attraktivt og etnisk ud.

9. Lille Asha Savla Mehandi Design:

Lille Asha Savla Mehandi Design

Et lille Asha Savla Mehandi -design kan skæres bag på håndfladen. Sødt og attraktivt udseende design kan bruges til at få det til at se charmerende og tiltalende ud. Det faktum, at dette design er så lille i forhold til andre designs, er det, der gør det unikt.

10. Seneste Mehendi Design fra Asha Savla:

Seneste Mehendi Design fra Asha Savla

Når damer bærer det vestlige outfit og vil have mehndi på hænderne, vil både helhåndsdesign og de traditionelle designs ikke passe til sådanne outfits. Men Asha Savla har bragt et unikt design på hænder, der kan siges som et blomsterligt og fjerligt design, der passer godt til vestlig dressing.

11. Asha Savla Bridal Mehendi Design:

Asha Savla Bridal Mehendi Design

Fra aldre er vi kommet til at se brude mehndi -designet fra masser af kunstnere over hele verden. Brudesign inkluderer sandsynligvis det indiske brud og brudgom på hvert håndværk, herunder traditionelle påfugl- og bladdesign. Asha Salva brude mehndi designs er så fine og præcise, at hun kan inkludere brudeparret design begge i den ene hånd.

12. Smuk brude Mehendi af Asha Savla:

Smuk brude Mehendi af Asha Savla

Det er ikke kun indiske brude, der passer bedst med indiske Mehendi -designs. Men også brude med kjole ved brylluppet kan have mehndi på hænderne. Et pænt udseende outfit kombinerer bedst med et anstændigt enestående brude mehndi -design af Asha Savla, der inkluderer et smykkedesign, der ligner ornamenter på hendes hånd.

13. Farverigt hånd Mehendi -design af Asha Savla:

Farverigt hånd Mehendi -design af Asha Savla

Hændernes skønhed kan øges ved at dekorere med ornamenter, men mehndi til hænderne giver en gnist. Asha Savla Mehandi designs til hænder har masser af farverige designs i mehndi. Et mørkt foret mehndi -design med dristige designs ser fantastisk ud på fair hands. Et V-formet design samler altid opmærksomhed på bagsiden af ​​hænderne.

14. Abstrakt Mehendi Design fra Asha Savla:

Mehendi Design fra Asha Savla

Et enkelt og attraktivt abstrakt mehndi -design kan forbedre hændernes skønhed. Halve cirkler, der matcher begge hænder, når de bringes sammen, ser fantastiske ud. Mens den simple prikkede blomst giver en glød til hænderne på den lyse hud. Asha Savla mehndi -mønstre er fantastiske på mange enkle og fremragende måder.

15. Stilfuldt hånd Mehendi -design af Asha Savla:

Hand Mehendi Design af Asha Savla

Stilfulde mehndi -designs er også et af de bedste værker i de nyeste mehndi -designs af Asha Savla. Blomsterslør eller cirkelslør får hænderne til at se smukke ud. Et design i håndleddet på håndleddet tiltrækker også opmærksomhed på designet. Det spektakulære design hjælper damer også til at se smukke ud uden ornamenter på hånden. En dekorativ idé med diamanter stikker på mønsteret får din hånd til at se mere mousserende ud.

Asha Savla, en mehandi -kunstner, er kendt for sin kreativitet. Hendes unikke og stilfulde designs bringer masser af attraktive stilarter i mehandi -designs. De nyeste designs, Asha Savla har bragt, omfatter abstrakte og geometriske former eller endda motiver, der tilsyneladende er anderledes end de almindelige indiske, arabiske eller traditionelle mehandi -designs. Mens de almindelige designs, der er Marwadi, Rajasthani eller pakistanske designs i mehndi, faktisk er målløse.

Asha Savla har bevist sine dynamiske Mehandi-designs ikke kun i nutidige designs og traditionelle designs, men med en stor effekt overkomplicerede og ligetil mehendi-designs, der ser fantastiske ud på hænderne. Vi kan finde mange sådanne smukke designs i Asha savla mehndi -bøger.

Mehendi er også kendt som henna er en smuk kunst for kvinder for at få hende til at se attraktiv ud. Asha Savla mehndi -mønstre kan hjælpe dig med at se smuk ud.