15 Seneste Khafif Mehndi -designs og dets specialiteter!

Ud af de mange stilarter og variationer af mehndi -design er en bestemt stil, der har vundet opmærksomhed hos mange kvinder, Khafif mehndi -designs. Det arabiske ord Khafif betyder indviklet. Disse mehndi -designs fokuserer mere på detaljeringen og udarbejdelsen udført inde i motiverne. Mønstrene udføres med præcision, hvilket gør denne mehndi -stil til et ideelt valg til engagement eller brude mehndi -designs.

khafif mehndi designs

For at opnå perfektion, mens du opretter et Khafif mehndi -design, er det vigtigt at tage hjælp fra en professionel, da detaljerne kræver erfaring. Denne mehndi -stil kan anvendes på forsiden og bagsiden af ​​hænderne såvel som fødderne. Der er kvinder, der vælger at anvende denne designstil kun til fingre. Lad os få et glimt af nogle af de mest unikke og nyeste Khafeef mehndi -designs.

Smukke Khafif Mehndi -designs til bryllupper:

Lad os tjekke de nyeste Khafif Mehndi -designs, som du kan bruge til at pryde dine hænder og tilføje mere skønhed til dit overordnede outfit,

1. Mønstrede Khafif Mehandi -designs:

Mønstrede Khafif Mehandi designs

Dette khafif mehndi -design er inspireret af blomstermønstre og tager detaljer til et helt nyt niveau. Designet er meget indviklet og med en stor Mehandi -kunstner kan man aldrig gå galt med dette superhitmønster. Du kan også anvende dette design på bagsiden af ​​dine hænder for at opnå et lignende udseende generelt.

 • Velegnet til hvilken funktion: Dette design er velegnet til engagement og bryllupper.
 • Par med: Kombiner med tunge designede traditionelle outfits.

2. Geometriske Khafif Mehendi -designs:

Geometriske Khafif Mehendi -designs

Dette perfekt symmetriske og smukt indviklede geometriske Khafif mehndi -design er bare ren magi på hænderne. Serien med skarpe diamantformer udgør fuldstændigt designet på håndfladen. De får derefter følgeskab af en række perfekte vinstokke på fingrene. Designet afsluttes med en afsluttet vinstok med en blomst på håndleddet. Designet kan genskabes på fødderne såvel som på bagsiden af ​​håndfladen. Detaljerne på designet er meget tiltalende og smukke.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til fester og festivaler.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

3. Khafif Mehandi -designs i cirkulær afstand:

Cirkulære mellemrum Khafif Mehandi designs

Det iøjnefaldende ved dette Mehandi -design er den måde, hvorpå rummet i hånden bruges. Det cirkulære mønster med kronblade med detaljer i slutningen ser fuldt ud, men er meget adskilt og ser derfor ikke særlig tungt eller detaljeret ud. Designet afsluttes yderligere med fingrene med blomsterblade. Du kan også oprette en anden blomststil eller en mandala som midtpunktet. Designet er minimalistisk, men meget smukt og placeret godt.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til festivaler eller lejlighedsvis ansøgning.
 • Par med: Kombiner med ethvert outfit, vestligt eller traditionelt.

4. Gujarati Khafeef Mehandi -designs:

Gujarati Khafeef Mehandi Designs

Disse khafif -designs er kendt for deres unikke design og er inspireret af staten Gujarat, Indien. De er smukke og gør brug af meget abstrakte og nutidige mønstre, hvilket får disse designs til at se friske ud. Motiverne fremhæves af klare tynde mellemrum imellem. Mønstrene skiller sig derfor ud og ser smukke ud på hænderne. Designet med lignende detaljer kan også anvendes på bagsiden af ​​hænderne.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til forlovelse eller bryllup.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits eller indo-western.

5. spejlede Khafeef Mehndi designs:

Spejlet Khafeef Mehndi Designs

Som ordet antyder, er Mehandi -designet et spejlbillede i hver hånd. Design og mønster er det samme på begge hænder, hvilket gør hver til et spejlbillede af den anden. De indviklede detaljer måles og laves i overensstemmelse hermed for den samme ensartede finish i designet. Symmetri og vidunderlig brug af sammenhænge og mellemrum er nøglen, der fremhæver dette design. Du kan anvende en lignende stil med mehndi -design på bagsiden af ​​håndfladerne.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til festivaler eller familiefester.
 • Par med: Par med indo western eller traditionelle outfits.

6. Detaljerede Khafif -designs:

Detaljerede Khafif -designs

To ting fanger ens øjne i dette detaljerede Mehandi -design. Dette har et meget højt detaljeringsniveau i Mehandi og ser derfor smukt ud på hænderne. Designet er så indviklet som det kan være og kan også være et perfekt brude mehndi -mønster. Den anden ting er glans og glans i designet, som er meget klart og skarpt, men alligevel med de mindste detaljer. Man kan tilføje motiver som trommer, en elefant, hakekors eller andre for at gøre dette til et mere lovende design.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til bryllupper eller nygifte kvinder.
 • Par med: Kombiner med traditionelle outfits som saree og lehenga choli.

7. Moderne, men traditionelle Khafif Mehandi -designs:

Traditionel Khafif Mehandi

Dette indviklede khafif mehandi -design er en dejlig blanding af traditionelt, men samtidig moderne. Symmetrien i det centrale design samt den nålelignende præcision på fingrene gør dette til et helt fantastisk detaljeret khafif Mehandi-design. Dette er et mandala-inspireret design. Du kan også anvende dette design på dine fødder eller din håndflade med yderligere detaljer.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til festivaler såvel som fester.
 • Par med: Par med vestligt eller traditionelt tøj.

8. Påfuglinspirerede Khafif -designs:

Påfuglinspirerede Khafif -designs

Et af de mest indviklede designs er centrummotivet for en dejlig påfugl med sart arbejde overalt. Designet kan være over hele hænder eller kan være adskilt og dermed fremhæve påfuglemotiverne. Dette design er et fantastisk eksempel på udsøgt mehndi på khafif -måde. Anvend dette design på bagsiden af ​​dine hænder til brylluppet med en nær familieven eller slægtning.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til fester og familiefester.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle outfits.

9. Marokkanske Khafif Mehandi -designs:

Marokkanske Khafif Mehandi -designs

Khafif mehandi designs findes i forskellige designs, stilarter, former og mønstre. Mønsteret repræsenterer marokkanske fliser og er meget detaljeret med små blomster og linjer, der er brugt flittigt. Designet er godt fordelt, og et kig på hænderne er meget behageligt for øjnene. En lignende designstil kan også anvendes på håndfladerne og fødderne.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til venlige fester og familiefester.
 • Par med: Par med vestlige eller traditionelle outfits.

10. Floral Khafif -designs til ben:

Khafif mehndi designs til ben

Disse fantastiske khafif -designs i blomster er perfekte til en brud på hendes særlige dag. Dette design har dejlige blomster, der løber på benet i asymmetriske mønstre med detaljer med stjerner. Desuden fuldendes designet af små blomsterstokke, der spredes tilstrækkeligt over fødderne. Dette design påført fødderne kan også påføres på bagsiden af ​​håndfladen.

 • Velegnet til hvilken funktion: Dette design er velegnet til forlovelse, bryllup eller festivaler.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle outfits.

11. Baghånd Khafif Design Magnificence:

Back Hand Khafif Design Magnificence

Perfekte kurver, design af små blomstermotiver og præcist design på begge hænder er højdepunkterne i dette khafif -design mehandi. Detaljerne overalt på hænder, fingre og håndled er bare betagende smukke. Du kan genskabe dette design ved hjælp af blomster eller andre mønstre på lignende kurver for at opnå et andet udseende.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til engagement og familiefunktioner.
 • Par med: Kombiner med traditionelle eller indo-vestlige outfits og nogle store smykker.

12. Kun fingre Khafif -designs:

Fingers Only Khafif -designs

Som navnet antyder, er dette indviklet kun designet over fingrene, der dækker dem fuldt ud. Blomstermotiver, teksturer, mønstre, linjer, prikker osv. Kan bruges til at væve denne magi på fingre. Man kan også sporte dette Mehandi -look på vestlig påklædning. Henna -farvede fingre ser smukke ud. Du kan også anvende dette indviklede design på forsiden af ​​dine fingre.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til fester eller festivaler.
 • Par med: Par med et flot armbånd sammen med indo-western eller traditionelle outfits.

13. Magiske blomster -Khafif -designs:

Magiske blomster -Khafif -designs

Dette blomstret khafif mehndi -design er minimalistisk, men alligevel opnår det et overordnet udseende med detaljerede detaljer i blomster og andre blomstermotiver. Blomster spredes fra håndleddet til håndfladen ved hjælp af kurver for at forbinde dem med et lille cirkulært motiv på fingerspidserne. Dette mehndi -design kan genskabes ved hjælp af forskellige stilarter af blomster samt påføres på bagsiden af ​​håndfladen såvel som fødderne.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til en fest eller en familiefunktion.
 • Par med: Par med din yndlingssalwar kameez eller kurta.

14. Khafif -designs på bagsiden:

Khafif -designs på bagsiden

En blomst er blevet brugt som et midtpunkt, der har vinstokke, der spreder sig, og som yderligere har flere små blomster mod slutningen med prikker og blade. Dette passer godt til snitbluser og dybe u -halsede toppe. Du kan også bruge en mere detaljeret stil med blomster til dette design eller kan oprette en mindre version til dine arme.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til forlovelses-, fest- eller familiefunktioner.
 • Par med: Kombiner med en chokerhalskæde sammen med en dyb snitbluse eller kameez.

15. Mesh og båndmønster Khafif -design:

Mesh og båndmønster Khafif -design

Håndfladen har det definerede mesh -detaljer med fire blomsterprikker, der danner blomster over hele masken. Dette danner den øverste del af håndfladen. På siden til håndleddet er der et halvcirkulært båndmønster med designs. Fingrene har også masken og båndmønsteret, der fuldender designet. Lav dette design på bagsiden af ​​dine håndflader til mere intime funktioner og begivenheder.

 • Velegnet til hvilken funktion: Velegnet til forlovelsesceremonier og festivaler.
 • Par med: Kombiner med hel ærme eller et traditionelt outfit.

Yderligere tips til Khafif Mehndi Design:

 • Nu hvor vi har fået lidt inspiration om Khafif mehndi -designs, lad os lære om nogle tips og tricks til at sikre, at din mehndi ser bedst ud,
 • Gør nogle undersøgelser på internettet for at finde det design, der passer dig bedst.
 • Undgå at eksperimentere med designs og tilføje et strejf af dit eget.
 • Hvis du ikke er særlig god til at håndtere en mehndi -kegle, skal du tage hjælp fra en professionel, da det sikrer, at dit design ser perfekt ud.
 • Brug en sammensætning af lime og sukker på din tørrede mehndi, da det vil hjælpe mehndi’en med at forblive på dine hænder i længere tid, hvilket indirekte vil hjælpe med at opnå en mørkere plet.
 • Undgå at bruge kemiske infunderede mehndi -kegler, da det kan forårsage en reaktion på din sunde hud.

Oversigt:

Der er flere stilarter og typer mehndi -designs tilgængelige på internettet såvel som på flere andre kilder, men enten er designene for tunge eller for enkle til lejligheden. Det er, når Khafif mehndi -designs kommer dig til undsætning. Designene er velegnede til festivaler såvel som familiefunktioner, fordi de er perfekt detaljerede og kan anvendes på enhver foretrukken kropsdel. Alt du skal gøre er at gøre brug af en fin spids kegle og lidt øvelse for nemt at opnå kompleksiteten i dit ønskede mehndi -design.