15 Seneste små Mehndi -designs i 2021

Mehandi er et naturligt farvestof fremstillet af bladene fra henna -plantebusken. Det er et naturligt farvestof til hænder og ben, og denne kunst af mehandi er nu spredt over hele verden. Det er kendt som midlertidig tatovering i vest og er ekstremt populær.

Tatoveringsindustrien har et pludseligt boom med disse midlertidige tatoveringer kaldet mehandi. Man er generelt vant til at se fulde, store og overdådige mehandi -designs i bryllupper, festivaler og andre lejligheder. Men der er en anden liga i at være små mehandi -designs, som nu er meget populær. Dette er enkle og smarte mehndi -designs, der får ens hænder til at se smukke ud. Det er ikke meget tidskrævende, det ser ikke rodet ud, men har det krævede strejf af farve i hænder eller ben.

Små Mehndi -designs i 2020

Trendy og smukke små Mehendi -designs 2021 med billeder:

Lad os se top 15 små mehendi -designs til lejligheder.

1. Hegnede blomster Small Mehndi Design til hænder:

små mehandi designs

Hvis man er helt ny for mehandi -designapplikationer, foretrækker de normalt at prøve små designs i første omgang, dette er det perfekte design med blomster og hegn på spidsen af ​​fingeren. Dette design passer til alle; uanset deres alder. Disse designs er ikke rodede og kan prøves derhjemme, og det vil se smukt ud på bagsiden af ​​hånden.

2. Mehndi -designs til små hænder:

Geometri når det er bedst

Dette er et af de lette mehandi -designs til begyndere; de fleste af dem er altid komfortable med brugen af ​​geometriske former og prikker, mens de anvender designene. Dette design har et usædvanligt mønster på fingrene, der giver kernen som geometriske former, og håndfladen har stået tom for at få hånden til at se mere enkel og unik ud.

3. Lille, men fuld:

Lille, men fuld

Man kan absolut bare falde for denne lille, enkle klassiker Dette arabiske henna -design er udelukkende baseret på den traditionelle stil. Blomstermønstre og paisleys mønstre og motiverne, der bruges til mehndi, er dybest set meget enkle og giver også et elegant udseende, og fingrene er dækket af et lille blomstret mehndi -design.

4. Trendy små Mehandi -designs til hænder:

Trendy, men alligevel traditionel

Dette design er ganske anderledes end de andre mehandi -designs; det har givet med blomster- og bladmønstre startet fra pegefinger og strakt sig til håndleddet og resten af ​​fingrene har givet en blomst og prikker. Dette lille mehndi -design vil være perfekt til folk, der foretrækker at være trendy og virkelig kan prøve dette mehndi -design.

5. Små Mehendi -designs til hænder:

Klog og etnisk

Disse runde små mehndi -designs ser komplicerede ud med cirkulære hjul -symboler, men de giver et stort look til hænderne. Dette lille design med cirkulært indviklet motiv kan påføres på håndfladen eller på bagsiden af ​​hånden med fyldte fingerhætter giver etnisk mehandi -kunst. Dette er helt let at gøre og velegnet til enhver lejlighed.

6. Små Mehendi -designs til baghånd:

Design af kædeinddragelse

Man kan være sikker på at stjæle hjerter med denne kæde inkluderet mehandi -design på bagsiden med et cirkulært blomstermønster i midten. Dette design vil være rart til forlovelsesceremonien, det centrale design skønt meget indviklet ikke ser meget rodet ud. Kæden løber gennem ringfingeren med en smuk blomst på spidsen.

7. Spiral små Mehndi -designs til fødder:

Spiral design til fødder

Dette er inspirerende arabisk spiral mehndi -design, der er flettet med små prikker, og det er et trendy mønster til fødderne, baseret på valget; dette kan strækkes over anklen. Spiralmønsteret ser minimalistisk ud, men giver et smukt præg på fødderne, som vil være perfekt til enhver lejlighed.

8. Mehndi Design til små hænder:

Til de små hænder

Selv børn og piger elsker at flagre mehandi. Dette enkle mehandi -design er en kombination af to blomster komplet med få blade og den buede stilk. Blomster er Guds skabninger, der har deres egen skønhed og også har til formål at repræsentere glæde og lykke. Dette vil se smukt ud på små hænder.

9. Blomster til fødderne:

Blomster til fødderne

Dette er et simpelt, men elegant mehndi -design til fødder; blomsterne er afbalanceret med blade og perlekæder. Den første finger får en blomst fastgjort med linjer, og resten af ​​fingrene har givet et enkelt bladmønsterdesign. Dette mehandi -design vil være godt for folk, der kan lide at være enkle og tiltalende.

10. Perfekt symmetri:

Perfekt symmetri

Dette enkle mehandi -design kan også bruges som en midlertidig tatovering, det har givet et meget indviklet design med cirkulær blomsterkunst, og blomsten er blevet fremhævet med kurver og ovalt mønster. Der er placeret prikker for at give designet et komplet look. Denne kunst kan endda prøves på skulderen.

11. Bare tommelfingeren:

Bare tommelfingeren

Dette design er især for de mennesker, der kun vil fremhæve deres tommelfinger, denne mehandi er fuldstændig designet med kombinationen af ​​paisley og prikker med blanding af få blomstermønstre. Dette vil være perfekt for begyndere, der gerne vil lære mehandi, kan starte med små designs i stedet for at vælge det større en gang.

12. Stones og Glitter Design:

Sten og glitterdesign

I disse dage er brug af sten og glitter i mehandi -designs blevet trend; dette blomster- og bladmønster med sten giver et nyt look til den sædvanlige henna og fremhæver de små designs endnu bedre. Moderne brude kan bare se perfekt ud med matchende brude -tøj og matchende sten sammen med nogle glitter.

13. Smukke små Mehndi -designs til ben:

Forskønnelse af benene

Dette er et unikt mehandi -design til fødderne vil bare stjæle alles hjerter. Fødderne er dekoreret med overdådige designs. Det er sjældent at anvende to forskellige mehndi -designs på deres fødder. Dette design kan holdes så enkelt som muligt med bare blomster, blade, lineære mønstre, prikker osv. Ved at give små motiver.

14. Små Mehndi -designs til fingre:

Ringfinger Mehandi

Dette er et eksempel, hvor man kan flaunt små mehandi designs; bare dette ene finger mehandi -design ser bedst ud på ringfingeren. En brud kan bruge dette unikke design til forlovelsesceremoni. Dette design er blevet udført ved at bruge hjertesymbol og givet et strejf af oval form og fremhævet med få prikker.

15. Indeks og tommelfinger:

Indeks og kun tommelfinger

Man kan bare gå gaga over dette unikke design af lille og enkel mehandi. Dette har et indviklet vinduesmønster, der forbinder tommelfingeren og pegefingeren i håndens bagside. Dette design er fantastisk til sang eller forlovelsesceremoni, som man skal deltage af venner.

Alle disse designs er blevet valgt fra forskellige muligheder i mehandi -designs. Disse små mehndi -designs er perfekte til enhver lejlighed, og som kan prøves af begyndere. Disse små designs skal få alle kvinder til at se mere smukke ud uanset lejligheder. Fortsæt med at prøve disse fantastiske små mehandi -designs og pral dem.