15+ stílusos láb Mehndi formatervezés csinos lábaihoz

Mehndi számos ázsiai ország kultúrájának fontos része. A Mehndi tetoválás a lábon ugyanolyan gyakori, mint a tenyéren. A mehndi gyalogos alkalmazása az indiai vagy iszlám menyasszony számára a legtöbb esetben fontos, hogy a szertartás kedvező legyen. Bár az interneten rengeteg tervezés érhető el a lábmehndi tervezéshez, de hogyan lehet kitalálni, hogy melyik design melyik funkcióra alkalmas, valamint olyan dizájnt, amely inspirációként szolgálhat a tervezéshez? Sok a kérdés, és a kételyek ésszerűtlenek, így mit teszel, nos Segítünk mindent kitalálni. Íme a 15 legjobb lábmehndi -dizájn képekkel, amelyek közül választhat, amelyeket részletesen ismertetnek az eseményekkel és alkalmakra való alkalmassággal.

Láb Mehndi minták a csinos lábadhoz

15 legújabb Mehndi Design for Feet 2020:

Nézzünk meg néhány gyönyörű és egyszerű mehndi mintát a lábakhoz, amelyeket bármilyen különleges alkalomra használhat, vagy egy közeli vagy kedves személy számára,

1. Virágos láb Mehandi Design:

Virágos láb Mehandi Design

A virágok és levelek mehndi mintája lábon sebzett nőiesnek és csinosnak tűnik. A virág körvonalai kiemelkedőek, a belsejét vonalak árnyékolják. A pontokban végződő spirálok művészi érzést kölcsönöznek a dizájnnak, és vonzóbbá tehetik a mehndi dizájnt, ha színt adnak hozzá. A kék szín királyi megjelenést kölcsönöz a teljes mehndi designnak.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas bulikra vagy családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal vagy hagyományos ruhákkal.

2. Egyszerű láb Mehndi minták:

Egyszerű láb Mehndi Designs

Bár a legtöbb mehndi tervezés bonyolult és bonyolult, vannak egyszerű variációk is. Egyszerű páva stílusú motívum, amely közepén indiai stílusú mintával, az ujjakon paisley stílusú dizájnnal van tele. A főbb formák körvonala konkrét és kiemelkedő, míg a belső részletezés bonyolult.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: A leginkább alkalmas családi rendezvényekre, valamint fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsa a dizájnt a hagyományos ruhákkal.

3. Menyasszonyi Mehndi Design lábhoz:

Menyasszonyi Mehndi Design for Foot

A kidolgozott dizájn gyönyörű virágokkal, bonyolult ívekkel és mintákkal készült, lábujjaktól kezdve, és a borjúig nyúlik, az a fajta mehndi, amelyet általában a menyasszonyok preferálnak. Ezek a formatervezések tökéletesek az alkalomra, mert túlságosan díszesek. A jelentkezés sok időt vesz igénybe, és türelemre van szükség az elkészítéséhez.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: A legmegfelelőbb eljegyzésre vagy esküvői szertartásra.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a dizájnt egy nehéz lehengával vagy szárival.

4. Elegáns háló típusú lábak Mehndi minták:

Elegáns háló típusú lábak Mehndi Designs

A virágminták, amelyek közepén hálószerű kialakításúak, túlzottan részleteznek, leegyszerűsített, mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek. A mehndi minták a lábujjaktól kezdődnek, a bokáig és a lábszárig nyúlnak. Ez a mehndi tervezési bonyolultság vonzóbbá és bonyolultabbá teszi a Henna művészetet.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Családi rendezvényre vagy eljegyzési szertartásra jó.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt egy gyönyörű szárival vagy egy indo-western ruhával.

5. Abstract Feet Mehndi Designs:

Abstract Feet Mehndi Designs

Az absztrakt Mehandi minták geometriai alakzatokat tartalmaznak, amelyek stratégiailag elhelyezettek, hogy gyönyörű összképet nyújtsanak. Paisleyt és virágmintát terveztek, és a lábszárig nyúlnak, az ujjbegyek paisley -vel és pöttyös mintával kiemelik a dizájnt, és ez jó választás lesz esküvőkre.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Alkalmazza egy partira vagy az eljegyzési szertartásra.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

6. Művészi láb Mehndi minták:

Művészi láb Mehndi Designs

A vastag körvonalak kis és sok mintával és mintával a határon belül általános művészi megjelenést kölcsönöznek. Maga a Mehendi kialakítása bonyolultnak tűnik, és mégis könnyen alkalmazható. Csak önkényesen add hozzá a spirálokat, köröket és háromszögeket a mehandi tervezés alapformájának körvonalai között.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Tökéletes elkötelezettségre vagy családi rendezvényekre
 • Párosítsa: Párosítsd egy hagyományos indiai ruhával.

7. Oldalsó lábak Mehendi Designs:

Oldalsó lábak Mehendi Designs

Virágos és paisleys minták futnak a lábak oldalán a boka körül, hogy nőiesnek és divatosnak tűnjenek. A mehndi fekete színe kiemelkedik a bőr világosabb tónusával szemben, a pontozott vonalak kiemelték a henna művészetet, a mehndi folyamatosan vonzza mindenki figyelmét.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás jó a partikhoz és a családi funkciókhoz.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a dizájnt egy réselt indianizált ruhával vagy indo-nyugati ruhákkal.

8. Sima Mehndi Design gyalog:

Sima Mehndi Design gyalog

Egyszerű design egyszerű virágokkal és levél mehndi mintával nagyon szépnek tűnik. A vázlat és a bonyolult kialakítás ugyanolyan vastagságban készült, és a tervezés során következetesség van. Egy egyszerű, pontozott formájú virágot használtak az ujjak hegyén, hogy a design imádnivaló legyen.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Tökéletes design fesztiválokra és családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a dizájnt egy indo-nyugati ruhával.

9. Piros színű láb Mehendi minták:

Piros színű láb Mehendi Designs

A közös mehndi tetoválások tipikus vörösesbarna henna színűek, de kiváló kialakítású, amely a normál Mehandi színét is tartalmazza. A piros színű mehndi dizájn egyedülállónak tűnik, és csodálatos virágminták, piros háttérrel vagy szegéllyel egyediséget kölcsönöz a dizájnnak, amely megkülönbözteti a többitől.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas családi rendezvényre vagy eljegyzési szertartásra.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt egy hagyományos indiai ruhával.

10. Foot Black Mehendi Designs:

Foot Black Mehendi Designs

A formatervezés körvonala a lábujjaktól kezdődik, és egészen a lábig nyúlik, amely vonzóvá teszi a lábat. Ezt a henna tetoválást a tenyérre és az alsó karokra alkalmazzák. Ez a különleges mehndi kivételesen elterjedt az ázsiai nemzetek nagy részén, ahol a mehndi rendkívül alapvető része az életmódnak.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás alkalmas eljegyzésre vagy házassági szertartásra.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt egy hagyományos ruhával.

11. Egyszerű Mehndi minták lábakhoz:

Egyszerű Mehndi Designs for Feet

Ez az egyszerű virágmintás egy tetoválásra hasonlít, amely minden hölgy egyik legválasztottabb mintája. A sötét mehndi kialakítás a bőr világosabb tónusával szemben jelenik meg, ami vonzóvá teszi a lábat. Ez a design virágos és levélmintát tartalmaz, valamint néhány pontozott mehndi művészet hibátlan megjelenést kölcsönöz.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Alkalmazza ezt a kialakítást parti vagy családi funkcióra.
 • Párosítsa: Párosítsd western vagy indo-western ruhával.

12. Kidolgozott virágos Mehndi Design lábfejben:

Kidolgozott virágos Mehndi Design lábfejjel

Ez a kialakítás virágos, levél és kör alakú mintát tartalmaz a lábakon, amelyet kifejezetten menyasszonyoknak terveztek. A körvonalat pöttyök zárják, amelyek ötletes érintést tartalmaznak; a páva tollakkal a mehndi művészet közepén készült. Azok az emberek, akik inkább megtöltik a lábukat mehndivel, mehetnek ezzel a dizájnnal.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás tökéletes egy házassági szertartáshoz.
 • Párosítsa: Párosítson egy nagyon nehéz hagyományos „gharara” vagy „sharara” -val.

13. Foot Mehndi Design Simple:

Láb Mehndi Design Egyszerű

Ez az egyik Egyszerű Mehendi tervek a lábakért. A gyöngyös Mehendi kialakítású virágminták leegyszerűsített, de elegáns megjelenést kölcsönöznek, és megkönnyítik a túlzott részletezést. Ez a kialakítás olyan, mint a tetoválások, amelyeket általában a menyasszonyok választanak, mert ez ugyanaz, mint a dísz. Ez megegyezik a bokák kialakításával.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás jó bulikra és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítson egy indo-western ruhával, szép lábbelivel.

14. Tükröt tükröző henna minták lábakhoz:

Tükröt tükröző henna minták lábakhoz

Ez a körvonal egy részletes bokához hasonlít, amelyet különböző formázott gyémántok szorosan tartanak. Sőt, az egész lábat virágok és levelek rögzítik, amelyek a lábak közepéig érnek. A gazdag körvonalak kiemelnek néhány geometriai formát, amelyeket szándékosan helyeztek el a tervezésen, hogy gyönyörű megjelenést biztosítsanak.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas eljegyzési és családi funkciókhoz.
 • Párosítsa: Párosítsd egy nehéz, hagyományos ruhával.

15. Rajasthani Feet Mehendi terv:

Rajasthani Feet Mehendi terv

Azok, akik a minimális Mehendi dizájnt részesítik előnyben, választhatják ezt a mintát. Ez a henna művészet Rajasthani Mehendi vázlatának egyik hatalmas esete. Ebben a rendszeres „tükörvisszaverő kivitelezés” szerepel, ahol a Mehendi kialakítás mindkét lábon azonos. Ennek vastag paizsai vannak, különböző virágmintákkal.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-western ruhával.

További tippek és trükkök a láb Mehndi formatervezéséhez:

 • Ne riadjon vissza a kísérletezéstől, amikor lábmehndi mintákat alkalmaz, még akkor is, ha elrontja, mindig elfedheti a lábát szandállal vagy cipővel.
 • Válasszon olyan dizájnt, amely jól mutat az öltözékével és a viselni tervezett díszekkel.
 • Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a mehndi elkészítése közben ne feledje az eseményt és alkalmat, hogy ne tűnjön túlzásnak.
 • Vigyen fel élénk színű körömfestéket, hogy fokozza a megjelenését és szépségét, valamint a lábfej mehndi designját.

Indiában és számos más ázsiai országban a mehndi a kultúra és a hagyomány része. A mehndi alkalmazása elengedhetetlen része az esküvői szertartások befejezésének a legtöbb hindu és iszlám kultúrában. A Mehndi -t a hölgyek kezére és lábára is alkalmazzák minden alkalomra, kifejezetten esküvőkre. A lábak körvonala teljesen megtervezhető a kézen lévővel, vagy változatos lehet a sötét, piros és narancssárga hennával. Egy nő hiányos a henna alkalmazása nélkül, ha bármilyen alkalomra készül. Ezek a legújabb lábmehndi minták gyönyörűen és lenyűgözően néznek ki esküvőre és fesztiválokra.

A Mehndi lábak tervei