15 Uovervindelige Marwari Mehndi -designs med billeder

Mehendi er en vigtig del af den indiske kultur. Disse midlertidige mehndi -tatoveringer er anvendte kvinder til alle lejligheder. Indiske bryllupper er støjende farverige familiesammenkomster, som ikke ville være komplette uden visse ting-de religiøse ceremonier, festen for gæsterne og selvfølgelig de smukke mehandi-designs, der pryder bruden og hendes venners hænder og fødder. Det mest berømte design for indisk mehandi er en stor prik eller figur i midten af ​​håndfladen, med fingerspidser farvet helt. Mehandi er den gamle indiske kropskunst, der genopfandt sig selv som et moderne modetilbehør.

2020 Ultimate Marwari Mehndi -designs til hænder og ben:

Her er vores 15 nyeste Marwari Mehndi -designbilleder med ren forklaring. Vælg din favorit fra nedenstående liste.

1. Simpelt Marwari Mehandi -design:

marwari mehndi designs

Et simpelt mehndi -design marwari er almindeligt, men ser elegant ud. De er ikke for tunge eller overspændte med pryddesign. De er nogle udsøgte blomster- og paisleys -mønstre med nogle linjer! Designet dækker ikke hele håndfladen, og det giver mulighed for at efterlade lidt plads på håndfladen.

2. Kunstneriske Marwari Mehendi Designs:

Kunstneriske Marwari Mehendi -designs

Disse Marwari mehandi designs har en kombination af blomster, paisleys og spiralmønstre. De indeholder ikke så mange blomster eller andre former. Dette design er lidt moderne, og det er designet til at skabe en meget tiltalende visuel effekt, huller mellem designene er beregnet til at fremhæve mønsterets skønhed.

3. Smukt Mehndi Marwari Design:

Smukt Mehndi Marwari Design

Et andet vidunderligt og nyeste mehendi -design har et blomster- og bladmønster, har også et ovalt blokeret design. Tykke konturer med tynde linjer til detaljeringen gør billedet mere tydeligt og iøjnefaldende og er moderne design, der smart bruger huller til at skabe et forbløffende kunstværk.

4. Almindelige elegante Marwari Mehandi -designs:

Almindeligt elegant Marwari Mehandi -design

En simpel blomst i midten af ​​håndfladen med mere indviklet mønster på underarmen og med blomstret og prikket kunst på alle fingre har givet for at få den til at ligne. Disse blomster abstrakte former ser dejlige ud på nogens hænder og er lette at lave dette enkle design, der formår at se udsøgt ud trods.

5. Smukke Marwari Mehendi Designs:

Smukke Marwari Mehendi designs

Dette er et af det unikke og elegante mehendi -design, selvom dette bestemt ikke er det sværeste eller tidskrævende design på denne liste, det kræver en meget stabil hånd og et meget skarpt øje, hver kurve og bøjning skal replikeres på den anden hånd til at skabe et design, der er endnu lettere med blomster- og spiralmønsteret.

6. Fremtrædende Marwari Mehandi -designs:

Fremtrædende Marwari Mehandi -designs

Disse typer af de nyeste Marwari mehendi -designs har tykke og tydelige linjer. Selvom mønsteret har meget indviklet detaljeret design, er der ingen skygge, og alle linjerne er af samme tykkelse og konsistens. Fingertip har givet et sødt design med prikket mønster, dette giver det overordnede billede et mere trendy look.

7. Brude Marwari Mehndi designs til hænder:

Brude Marwari Mehndi designs til hænder

Disse tunge mehendi -designs bæres mest af brudeparret og deres nære slægtninge. Disse nye Marwari mehandi -designs er ekstremt komplicerede og udførlige. De har typiske figurer af et brud og brudgom med mange andre billeder af det udstyr, der er inkluderet i bryllupper, og dette design dækker hver tomme af huden og giver et rigt udseende.

8. Marwari Mehndi -designs til ben:

Marwari Mehndi -designs til ben

Dette mehendi -design til ben er et stop og stirrende stykke. Benets skønhed er veldefineret i det vidunderlige mehendi -design, der er så gennemtænkt. Fodmehndi -designs er udførlige, og de har indviklede detaljer og mønstre designet som ankler med den rigtige farve neglelak fremhæver bare mehendi -designet.

9. Glitter Marwari Mehndi Design med sten:

Marwari Mehndi -design med sten

Dette mehandi -design er bare unikt og elegant, det har en kombination af pink med mehandi har et cirkulært blomster- og diamantformet mønster. Pink glitter bruges til at fremhæve designet, fingerspidser har givet et enkelt prikket mønster. Glitterfarvekombinationen kan ændres baseret på de matchende outfits.

10. Peacock Theme Marwadi Design Mehndi:

Peacock Theme Marwadi Design Mehndi

Påfugl er et meget populært motiv, der ses i mange brudehenna -mehndi -designs. Indviklede påfuglemønstre krævede dygtige hænder og er ikke for begyndere, men med lidt øvelse kan de tage smukke påfugl -mehandi -designs på. To påfugle med storslåede designs, der kan ses på væggene i de kongelige paladser i Rajasthan.

11. Marwari Mehndi Designs Full Hands:

Marwari Mehndi Designs Full Hands

Dette moderne design dækker hele underarmen, og det indviklede mønster får hånden til at se smuk ud; men midt i det kan det halve hjerte på den ene side og det andet på den anden side ses, når det holdes sammen, fuldt hjerteformet, og dette er hovedattraktionen i dette marwari -design.

12. Floral Theme Marwari Mehndi Design:

Floral Theme Marwari Mehndi Design

Blomsterdesign i Mehandi ser meget yndefuldt ud på hånden, og de tykke kanter er givet på blomster. Dette design er meget enkelt for en brud, men ser alligevel indviklet ud. Designets virkelige skønhed ligger i dets enkelhed i Marwadi -damer, der sætter Mehendi næsten på hver festival. Så dette kan være et godt valg af Mehandi til festivaler.

13. Kalash Theme Marwari Mehndi Design:

Kalash Theme Marwari Mehndi Design

I dette Marwari Mehndi -design er en Kalash indkapslet på en brudes hænder; dette er unikt og sjældent design. En smuk Kalash er tegnet på hånden med andre designs på sidearbejde. En Kalash anses for at være en lovende ting i indisk kultur. Så det er saligt at tegne Kalash på brudens hånd.

14. Ornamental Marwari Mehndi Design:

Ornamental Marwari Mehndi Design

Dette er det nyeste Marwari Mehndi -design, der er udskåret med kraftigt design ved hjælp af nogle gyldne farver og et spejl. Designskitserne er blevet fremhævet med guldfarven glitter og midt i designet er der blevet placeret et stort spejl for at få det til at se mere overdådigt ud, og det skaber nysgerrighed hos alle til dybt at lægge mærke til Mehandi -designet.

15. Radha Krishna Theme Marwari Mehndi Design:

Radha Krishna Theme Marwari Mehndi Design

Dette unikke mehendi -design vrimler med traditionelle elementer. Det har påfuglemotiverne, og det har også Lord Radha Krishna -element tegnet. At starte en ny fase af livet med Radha Krishnas velsignelser er et populært ritual i den indiske kultur, hvorefter man kan træde ind i et saligt ægteliv ved at inkludere en tegning af Radha Krishna i brude -mehndi.

Konklusion:

Marwari Mehndi -designs har født i Rajasthan, en by i Indien, hvor der lægges stor vægt på dets traditioner og kulturer. Marwari mehndi designs bøger er meget tunge, og det fylder hele hånden og benene på en brud. Damer i Rajasthan er ivrige efter at finde ud af en grund til at sætte Mehendi, Karva Chauth er meget berømt i Rajasthan. De har specielle Mehndi til Karva Chauth og gør sig klar som en brud den dag, Marwari Mehndi -designs er meget elegante, og det viser kulturen i Rajasthan.