15 verhetetlen Marwari Mehndi dizájn képekkel

A mehendi az indiai kultúra fontos része. Ezeket az ideiglenes mehndi tetoválásokat nők minden alkalomra alkalmazzák. Az indiai esküvők zajos, színes családi összejövetelek, amelyek nem lennének teljesek bizonyos dolgok nélkül-a vallási szertartások, a vendégek ünnepe, és természetesen a gyönyörű mehandi minták díszítik a menyasszony és barátai kezét és lábát. Az indiai mehandi leghíresebb dizájnja egy nagy pont vagy alak a tenyér közepén, ujjhegye teljesen színezett. A Mehandi az ősi indiai testművészet, amely új divatkiegészítőként találta fel magát.

2020 végső Marwari Mehndi tervek kézre és lábra:

Itt van a 15 legújabb Marwari Mehndi tervezési képünk tiszta magyarázattal. Válassza ki kedvencét az alábbi listából.

1. Egyszerű Marwari Mehandi Design:

marwari mehndi tervez

Egy egyszerű mehndi design marwari egyszerű, de elegánsnak tűnik. Nem túl nehézek vagy túlterheltek a díszítéssel. Ezek néhány gyönyörű virágos és paisleys minták néhány vonallal! A kialakítás nem fedi le a teljes tenyeret, és lehetővé teszi, hogy hagyjon némi helyet a tenyéren.

2. Művészi Marwari Mehendi Designs:

Művészi Marwari Mehendi Designs

Ezek a Marwari mehandi minták virágos, paisleys és spirális minták kombinációját tartalmazzák. Nem tartalmaznak annyi virágot vagy más formát. Ez a dizájn egy kicsit korszerű, és nagyon vonzó vizuális hatást kelt, és a minták közötti rések a minta szépségét hangsúlyozzák.

3. Gyönyörű Mehndi Marwari Design:

Gyönyörű Mehndi Marwari Design

Egy másik csodálatos és legújabb mehendi kivitel virágos és levélmintás, valamint ovális alakú blokkolt kivitelben. A vastag körvonalak és a vékony vonalak a részletezéshez még látványosabbá és szemet gyönyörködtetőbbé teszik a képet, és modern dizájn, amely okosan használja a hiányosságokat egy elképesztő műalkotás létrehozásához.

4. Sima, elegáns Marwari Mehandi minták:

Sima, elegáns Marwari Mehandi Designs

Egy egyszerű virág a tenyér közepén, bonyolultabb mintázattal az alkaron, virágos és pöttyös rajzzal az ujjakon, hogy hasonlítson. Ezek az absztrakt formájú virágok tetszetősek bárki kezén, és könnyen elkészíthető ez az egyszerű dizájn, amely ellenére is gyönyörűnek tűnik.

5. Gyönyörű Marwari Mehendi minták:

Gyönyörű Marwari Mehendi Designs

Ez az egyik egyedi és elegáns mehendi dizájn, bár ez biztosan nem a legnehezebb vagy legidőigényesebb kivitel ebben a listában, de nagyon stabil kézre van szüksége, és nagyon éles szemre van szüksége, és minden ívet és hajlítást meg kell ismételni. kéz, hogy a virágos és spirális mintával még egyszerűbb kialakítást hozzon létre.

6. Kiemelkedő Marwari Mehandi minták:

Kiemelkedő Marwari Mehandi Designs

Az ilyen típusú legújabb Marwari mehendi minták vastag és egyértelmű vonalakkal rendelkeznek. Míg a minta nagyon bonyolult részletekkel rendelkezik, nincs árnyékolás, és minden vonal azonos vastagságú és konzisztenciájú. Az ujjhegyek aranyos dizájnt és pontozott mintát adtak, ez trendibb megjelenést kölcsönöz az összképnek.

7. Menyasszonyi Marwari Mehndi tervek a kezekhez:

Menyasszonyi Marwari Mehndi Designs for Hands

Ezt a nehéz mehendi mintát leginkább a menyasszony és a vőlegény, valamint közeli hozzátartozóik viselik. Ezek az új Marwari mehandi tervek rendkívül bonyolultak és bonyolultak. A menyasszony és a vőlegény tipikus figuráit ábrázolják, az esküvők tartozékainak számos más képével, és ez a kialakítás lefedi a bőr minden centiméterét, és gazdag megjelenést kölcsönöz.

8. Marwari Mehndi Lábak:

Marwari Mehndi Designs For Legs

Ez a mehendi kialakítás a lábaknak megáll és bámul. A lábak szépségét jól meghatározza a csodálatos mehendi design, amely olyan jól átgondolt. A lábmehndi tervek bonyolultak, és bonyolult részletekkel sportolnak, és a bokákhoz hasonló minták a megfelelő színű körömlakkal csak kiemelik a mehendi dizájnt.

9. Glitter Marwari Mehndi Design kövekkel:

Marwari Mehndi Design kövekkel

Ez a mehandi dizájn egyedülálló és elegáns, a rózsaszín és a mehandi kombinációja kör alakú virágos és gyémánt alakú mintával rendelkezik. A rózsaszín csillogást a design kiemelésére használják, az ujjhegyek egyszerű pontozott mintát adtak. A csillogó színkombináció megváltoztatható a megfelelő ruhák alapján.

10. Páva téma Marwadi Design Mehndi:

Páva téma Marwadi Design Mehndi

A páva egy nagyon népszerű motívum, amelyet sok menyasszonyi henna mehndi mintában észlelnek. A bonyolult páva minták ügyes kezeket igényelnek, és nem kezdőknek való, de kevés gyakorlattal gyönyörű páva mehandi mintákat tudnak felvinni. Két páva nagyszerű tervekkel, amelyek a radzsasztáni királyi paloták falain láthatók.

11. Marwari Mehndi teljes kézzel tervez:

Marwari Mehndi teljes kézzel tervez

Ez a modern dizájn lefedi az egész alkarját, és a bonyolultan kialakított minta gyönyörűvé teszi a kéz megjelenését; de ennek közepette látható a fél szív egyrészt a másik, másrészt a másik, amikor együtt tartják, teljes szív alakú, és ez a fő vonzereje ennek a marwari dizájnnak.

12. Virágos téma Marwari Mehndi Design:

Virágos téma Marwari Mehndi Design

A Mehandi virágmintája nagyon kecsesnek tűnik, és a vastag szegélyek a virágokon vannak. Ez a kialakítás nagyon egyszerű egy menyasszony számára, mégis bonyolultnak tűnik. A dizájn valódi szépsége az egyszerűségében rejlik, hiszen a Marwadi hölgyek szinte minden fesztiválra feltették Mehendit. Tehát ez jó választás lehet a Mehandi számára fesztiválokra.

13. Kalash téma Marwari Mehndi Design:

Kalash téma Marwari Mehndi Design

Ebben a Marwari Mehndi Designban a Kalash egy menyasszony kezére van rajzolva; ez egyedi és ritka kivitel. Egy gyönyörű Kalash rajzolódik ki a kézben más mintákkal az oldalsó munkák során. A Kalash -t az indiai kultúrában kedvező dolognak tartják. Így boldogság Kalaszt a menyasszony kezére rajzolni.

14. Díszítő Marwari Mehndi Design:

Díszítő Marwari Mehndi Design

Ez a legújabb Marwari Mehndi dizájn, amelyet nehéz dizájnnal faragtak, néhány arany színű csillogás és egy tükör segítségével. A dizájn körvonalait kiemelte az arany színű csillogás, és a tervezés közepén egy nagy tükröt helyeztek el, hogy pazarabbnak tűnjön, és kíváncsiságot kelt mindenkiben, hogy mélyen észrevegye a Mehandi dizájnt.

15. Radha Krishna téma Marwari Mehndi Design:

Radha Krishna téma Marwari Mehndi Design

Ez az egyedi mehendi dizájn tele van hagyományos elemekkel. A páva motívumai vannak, és az Úr Radha Krisna elem rajzolódik ki. Egy új életszakasz elindítása Radha Krishna áldásaival népszerű rituálé az indiai kultúrában, amely után beléphetünk a boldog házaséletbe, ha Radha Krishna rajzát belefoglaljuk a menyasszonyi mehndi -be.

Következtetés:

A Marwari Mehndi tervei Rajasthanban születtek, egy indiai városban, ahol teljes jelentőséget tulajdonítanak hagyományainak és kultúrájának. A Marwari mehndi könyvek nagyon nehézek, és kitölti a menyasszony egész kezét és lábát. Radzsasztáni hölgyek szívesen találnak okot Mehendi elhelyezésére, Karva Chauth nagyon híres Rajasthanban. Különleges Mehndi -vel rendelkeznek Karva Chauth számára, és menyasszonyként készülnek aznap, a Marwari Mehndi tervei nagyon elegánsak, és megmutatják Rajasthan kultúráját.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80