20 A pandzsábi Mehndi Designs legjobb gyűjteménye 2021

A pandzsábi nők ismertek rendkívüli szépségükről, kecsességükről és csábító bájukról, ha mehendi mintákat adnak a kezükhöz, ez elegánsabb megjelenést kölcsönöz nekik. A pandzsábi funkciókban ezek a műalkotások láthatók a kezeken, lábakon és más testrészeken, ami hagyományos megjelenést kölcsönöz a nőknek.

Általában sokféle dekoratív mintát készítenek ezekhez. Ezeket gyakran a könyökig is meghosszabbítják, néha pedig a csuklóig vagy akár a vállig, hálószerű mintázatban.

A legjobb gyűjteménye pandzsábi Mehndi Designs

20 legújabb pandzsábi Mehndi Designs kép:

Itt nézze meg legújabb pandzsábi mehndi terveinket a legjobb képekkel. Válassza ki kedvesét, és tegye szebbé a kezét minden alkalomra 2021 -ben.

1. Virág Mehndi Designs Back:

Virág Mehndi Designs Back

A pandzsábi háztartások sok családi alkalomra mehandit csinálnak; ezt a mintát virág- és levélmintával, valamint pöttyös mintával borítják, és árnyékot kapnak a virágok belsejében. Ez a fajta mintázat jó lesz a hagyományos öltözködéssel, mély nyakú ruhával.

2. Hagyományos pandzsábi Mehndi Design:

Hagyományos pandzsábi Mehndi Designs

Ez egy hagyományos mehendi dizájn pandzsábi motívumokkal és sötét színű hennával; az ilyen típusú tervek bármilyen partira vagy alkalomra elkészíthetők. Ez a mehendi dizájn jó lesz Anarkali öltönyökkel és lehengákkal, és sötét színű körömlakkot vihet fel, hogy a kezek szépek legyenek.

3. Mehandi a pandzsábi háztartások számára:

pandzsábi mehndi tervez gyűjtemény

A virágos design soha nem tűnik ki a divatból; a virágok kézre vésésének innovatív módjai mesések. Az arab virágminták mangó mintával egyszerűen gyönyörűek, a rész többi részét egyetlen nagy virág díszíti, belül árnyékolással.

4. Virágos pandzsábi henna design:

Virágos pandzsábi henna design

Ez egy egyszerű virágos henna motívum, amely kipróbálhatja ezeket az egyszerű típusú stílusos mehndi műalkotásokat a lány éjszakai partijához. Ez a kialakítás minden alkalomra tökéletes az alkalmi partiktól a pazar házasságig. Ez egy másik kialakítás, mivel az üres helyet a tenyér közepén hagyja.

5. Punjabi Henna Art:

pandzsábi mehndi tervez kezet

Ez egy nehéz kialakítás mindkét kezén, a könyökig nyújtva. Kevés körkörös mintával, virágokkal kevert, és minden ujja nagy formatervezést kapott. Ez a fajta pandzsábi mehndi tervez inkább híres fesztiválokra és alkalmakra jelentkezik.

6. Páva pandzsábi Mehndi tervek a kezekhez:

Páva pandzsábi Mehndi Designs for Hands

Ez a páva A mehendi design a legnépszerűbb dizájn, amely pontozott motívumokkal, hálóval és láncokkal rendelkezik, amelyek meglehetősen népszerűek a legtöbb kézre használt hagyomány szerint. A strasszos csillogás és testragasztó segítségével stílusosabb és divatosabb megjelenés érhető el.

7. Mehndi tervek alkalmakra:

Mehndi Designs alkalmakra

A pandzsábi mehndi minták egyedülállóak, és dicsőítik a pandzsábi kultúrát és örökséget; ez a kialakítás hálómintával borítja a Mehandi -t. Az ilyen típusú pandzsábi mehndi minták szintén nagyon népszerűek a hagyományos alkalmakra és a menyasszonyi partikra.

8. Színes Mehndi pandzsábi:

legújabb pandzsábi mehndi design

Ez egy másik egyszerű és gyönyörű mehendi design, míg ennek a mehendi formatervezésnek a használata stílusos megjelenést kölcsönöz. A pandzsábi mehndi tervek bonyolult és nehéz formatervezésről szólnak, és minimalista és elegáns kombinációval rendelkezik, amely erőteljes kombináció ehhez a kialakításhoz.

9. Szív Henna Design:

Szív Henna Design

A szív mehendi design soha nem tűnik ki a divatból. Az innovatív design; amelyben a szíveket a kezébe vésik, mesés. A hagyományos dekoratív formátumok más mangó motívumokkal is elkészíthetők, és a könyökig vagy a vállig vagy a felkarig is nyújthatók.

10. Páva Mehandi kézhez:

Páva Mehandi a kezekhez

A páva egy nagyon népszerű motívum, amelyet sok menyasszonyi henna mehendi mintában észlelnek. A bonyolult páva minták ügyes kezeket igényelnek, és nem kezdőknek, de kevés gyakorlattal könnyen otthon is alkalmazhatók, és a dizájnt néhány csillogással kiemelhetjük.

11. Glitter Henna minták lábakhoz:

pandzsábi mehndi tervez láb

A Glitter Punjabi Mehandi ma az egyik új gyakorlat, amely egyre kedveltebbé és igényesebbé válik. Pompásan néz ki, mint a többi Mehendi design; Azok az emberek, akik inkább mások figyelmét részesítik előnyben, könnyen használhatják ezeket a csillogó színeket és csillogásokat hagyományos formatervezésen.

12. Sötét henna design:

mehandi design pandzsábi

A Paisley mintájú mehendi minták lehetetlenül bonyolultnak tűnnek, de valójában szinte bármilyen szintre alkalmas rajzprojekt. Ez egy gyönyörű és menyasszonyi mehndi kialakítás a kezek és a lábak számára a paisley minta helyett, virágos és leveles mintát használhat saját választása alapján.

13. Lábak Mehandi Designs:

Lábak Mehandi Designs

Ez a fajta telt lábú henna dizájn nagyon jól néz ki a túlzott mennyiségű fekete színhez, és a vörös csillogó csillogások további varázst kölcsönözhetnek a dizájnnak. A design meglehetősen bonyolult és bonyolult. Ez bármilyen virágmotívummal vagy geometriai mintával lehet, hogy elegánsabb legyen.

14. Virágos és Paisleys Henna minta:

Virágos és Paisleys Henna minta

Ez egy egyszerű, mégis stílusos mehendi kialakítás a kéz hátulján, gyűrűsujjig nyújtva; a többi ujj egyszerű kialakítást kapott, apró pontokkal, vonalakkal és szegélyekkel. A virágok és a paizsák közepén pontokat használtak a design kiemelésére.

15. Egyszerű pandzsábi Mehndi Design:

Egyszerű pandzsábi Mehndi Design

Ez egy egyszerű és kezdő pandzsábi Mehandi design; ezt különféle nehéz mintákkal lehet kipróbálni bármilyen alkalomra. Ennek spirál- és levélmintázata van, és a hüvelykujját, mutatóujját és gyűrűsujját megérinti.

16. Körkörös Mehndi Design:

Kör alakú Mehndi Design

Ez a kör alakú Mehendi Design tetszeni fog azoknak az embereknek, akik nem szeretik a kezüket mehendivel feltölteni, szívesen a kezükre helyeznék ezt a mintát. Ebben a kialakításban sok kör van, és pontok vannak megadva, hogy kiemelje ezt a mintát, és a tenyérre is felvihető.

17. Menyasszony & Vőlegény pandzsábi Mehndi tervezés teljes kézzel:

Menyasszony & amp; Vőlegény pandzsábi Mehndi tervezés teljes kézzel

Ez egy pandzsábi menyasszonyi mehndi design a kezekhez. Dulha és Dulhan erre a dizájnra támaszkodik, amely maga egy esküvő napját meséli el, amely divatos design a jelenlegi piacon. A mehendi művész kifejezetten a vőlegény kezdőbetűit faragja ki ebből a tervezésből, és ebből a tervből kell megtudnia a kezdőbetűt.

18. Levelek minta Mehndi Design:

Leaves Pattern Mehndi Design

Ez egy nagyon finom levelek kialakítása a kéz felső oldalán, ez egy csodálatos design, amely bármely funkcióban a vonzás központjává válhat. A leveleket vastag mehendivel készítik, hogy elegánsabbnak tűnjenek a többi percmintából.

19. Karva Chauth Mehndi Design:

Karva Chauth Mehndi Design

Punjabban a Karva Chauthot hatalmas fesztiválnak tekintik a hölgyek számára, akik menyasszonyként szépítenek a mehendi alkalmazásával. Ezt a különleges kialakítást úgy alakították ki, hogy mindkét kezük kör alakú, és úgy néz ki, mint egy Hold; javítja a nők kinézetét.

20. Mirror Work Punjabi Mehndi Designs Hands:

Mirror Work pandzsábi Mehndi Designs Hands

Ez valami egyedi mehendi; a tervezés között sok kicsi és nagy kő van elhelyezve. Ez a legújabb menyasszonyi pandzsábi mehndi design, amelyet egy művész hozott létre, hogy ízelítőt adjon a tipikus rutinmintákhoz. A piros Mehandi bevésett kövek a dizájn trendiségét tükrözik.

Fent a legújabb pandzsábi mehndi tervek gyűjteménye, amely egyedibb más állam mehendi mintáitól, és minden fesztiválra hitelesített mehndi mintákat tartalmaznak. A pandzsábi minták túl csodálatosak, ami a konkrét pandzsábi kultúrákat jelzi, míg a pandzsábi lányok okosak, hogy gyönyörűen elkenjék a Mehandit.