20 Den bedste samling af Punjabi Mehndi -designs 2021

Punjabi -kvinder er kendt for deres ekstraordinære skønhed, ynde og forførende charme til dette, hvis de tilføjer mehendi -designs til deres hænder, det giver dem et mere elegant look. I Punjabi -funktioner kan disse kunstværker ses på hænder, ben og andre dele af kroppen, hvilket giver et traditionelt udseende til kvinder.

Der er en række forskellige dekorative mønstre, der normalt udføres til disse. Disse forlænges også ofte til albuerne og nogle gange forlænges disse til håndled eller endda skuldre i et netlignende mønster.

Bedste samling af Punjabi Mehndi -designs

20 Seneste Punjabi Mehndi Designs Billeder:

Se her vores nyeste Punjabi mehndi -designs med de bedste billeder. Vælg din elskede og gør dine hænder smukkere til alle lejligheder i 2021.

1. Flower Mehndi -designs til bagsiden:

Flower Mehndi -designs til ryggen

Punjabi -husstande gør mehandi til mange af deres familie lejligheder; dette design er dækket med blomster- og bladmønster sammen med prikemønster, og det får en skygge inde i blomsterne. Denne type designs vil være god med traditionel dressing med kjole med dyb hals.

2. Traditionelt Punjabi Mehndi Design:

Traditionelle Punjabi Mehndi -designs

Dette er et traditionelt mehendi -design Punjabi med motiver og mørk farvet henna; disse typer designs kan laves til enhver fest eller lejlighed. Dette mehendi -design vil være godt med Anarkali dragter og lehengas og kan anvende mørk farvet neglelak for at få hænderne til at se smukke ud.

3. Mehandi for Punjabi -husstande:

punjabi mehndi designsamling

Blomsterdesignet ser aldrig ud til at gå af mode; de innovative måder, hvorpå blomster bliver ætset i hånden, er fabelagtige. De arabiske blomstermotiver med mangomønster er simpelthen smukke, og resten af ​​delen er dekoreret med en enkelt stor blomst med skygge indeni.

4. Floral Punjabi Henna Design:

Blomstret Punjabi Henna Design

Dette er et simpelt blomstret henna -motiv, der kan prøve disse lette former for stilfulde mehndi -kunstværker til din pigeaften. Dette design er perfekt til enhver lejlighed fra en afslappet fest til et overdådigt ægteskab. Dette er et andet design ved at forlade det tomme rum midt på håndfladen.

5. Punjabi Henna Art:

punjabi mehndi designer hænder

Dette er et tungt design på begge hænder tilbage strakt til albuen. Det blandes med få cirkulære mønstre, blomster og alle fingre får et stort design. Denne type Punjabi mehndi -designs foretrækker at ansøge om berømte festivaler og lejligheder.

6. påfugl Punjabi Mehndi designs til hænder:

Påfugl Punjabi Mehndi designs til hænder

Denne påfugl mehendi -design er det mest populære design, der har prikmotiver, mesh- og kædeværker, der er ret populære for de fleste traditioner, som de bruger til hænderne. Rhinsten glitter og kropslim kan bruges til at skabe et mere stilfuldt og moderigtigt look til designet.

7. Mehndi -designs til lejligheder:

Mehndi -designs til lejligheder

Punjabi mehndi -designs er unikke, og at de forherliger kulturen og arven i Punjab; dette design dækker med et mesh -mønster Mehandi. Disse typer af Punjabi mehndi -designs er også ret populære til traditionelle lejligheder og brudefester.

8. Farvet Mehndi Punjabi:

nyeste punjabi mehndi design

Dette er et andet simpelt og smukt mehendi -design, hvorimod anvendelsen af ​​dette mehendi -design giver et stilfuldt look. Punjabi mehndi -designs handler om indviklede og tunge designs, og den har en minimalistisk og elegant kombination, der er en kraftfuld kombination til dette design.

9. Heart Henna Design:

Hjerte Henna Design

Hjertet mehendi -design ser aldrig ud til at gå af mode. Det innovative design; hvor hjerter bliver ætset til hånden er fabelagtig. Dekorative traditionelle formater kan udføres med andre mangomotiver og kan også strækkes til albuerne eller til skuldre eller overarme.

10. Peacock Mehandi For Hands:

Påfugl Mehandi Til Hænder

Påfugl er et meget populært motiv, der ses i mange brudehenna mehendi -designs. Indviklede påfuglemønstre krævede dygtige hænder og er ikke for begyndere, men med lidt øvelse vil det være let at anvende dem derhjemme, og design kan fremhæves ved at bruge nogle glitter.

11. Glitter Henna -designs til fødder:

punjabi mehndi designs til fødder

Glitter Punjabi Mehandi er en af ​​de nye metoder i dag, som bliver vellidt og krævende. Det ser smukt ud end andet Mehendi -design; folk, der foretrækker mere opmærksomhed fra andre, kan let bruge disse glitrende farver og glitter på et traditionelt design.

12. Dark Henna Design:

mehandi design punjabi

Paisley -mønster mehendi -designs kan virke umuligt kompleks, men det er faktisk et tegneprojekt, der er velegnet til stort set alle niveauer. Dette er et smukt og brude mehndi design til hænder og ben i stedet for paisley mønster kan bruge blomster og blade mønster baseret på deres eget valg.

13. Legs Mehandi Designs:

Legs Mehandi Designs

Denne type henna -design med fuld ben ser virkelig godt ud for en overdreven mængde sort farve, og røde glitrende gnistre kan tilføre designet mere charme. Designet er ret omfattende og indviklet. Dette kan være med ethvert blomstermotiv eller geometrisk mønster for at få det til at se mere elegant ud.

14. Henna mønster med blomster og paisleys:

Floral og Paisleys Henna -mønster

Dette er et simpelt, men stilfuldt mehendi -design på bagsiden af ​​hånden strakt til ringfingeren; alle de andre fingre har givet et enkelt design med små prikker, linjer og paisleys. Prikker er blevet brugt midt på blomster og paisleys for at fremhæve designet.

15. Enkelt Punjabi Mehndi Design:

Simpelt Punjabi Mehndi -design

Dette er et let og begynders Punjabi Mehandi -design; dette kan afprøves med forskellige tunge mønstre til enhver lejlighed. Dette har et spiral- og bladmønster med linjer rørt til tommelfingeren, pegefingeren og ringfingeren har fået et tungt design, mens andre har været brugt et enkelt design.

16. Cirkulært Mehndi -design:

Cirkulært Mehndi -design

Dette cirkulære Mehendi -design vil blive elsket af folk, der ikke kan lide at fylde deres hænder med mehendi, ville elske at lægge dette design på deres hånd. Der er mange cirkler i dette design, og der gives prikker for at fremhæve dette design kan også anvendes på håndfladen.

17. Brud & Brudgom Punjabi Mehndi Design Fuld Hænder:

Brud & amp; Brudgom Punjabi Mehndi Design Fuld Hænder

Dette er et Punjabi brude mehndi design til hænder. Dulha og Dulhan er baseret på dette design, der selv fortæller en historie om en bryllupsdag, der er et trendy design på det nuværende marked. Mehendi -kunstner udskærer specielt brudgommens initial i dette design, han skal finde initialen fra dette design.

18. blade mønster mehndi design:

Efterlader Mønster Mehndi Design

Dette er et meget sart bladdesign udført på oversiden af ​​hånden, det er et fantastisk design, der kan blive tiltrækningssted for enhver funktion. Bladene er udført med en tyk mehendi for at få det til at se mere elegant ud fra resten minuts mønster.

19. Karva Chauth Mehndi Design:

Karva Chauth Mehndi Design

I Punjab anses Karva Chauth for at være en kæmpe festival for damer, de vil forskønne sig selv som en brud ved at anvende mehendi. Dette særlige design er skabt med cirkler på begge hænder, der ligner en måne; det vil forbedre kvinders udseende.

20. Mirror Work Punjabi Mehndi Designs Hænder:

Spejlværk Punjabi Mehndi Designs Hænder

Dette er noget unikt mehendi; der er mange små og store sten placeret mellem designet. Det er det nyeste Punjabi mehndi -design fra bruden, der er skabt af en kunstner for at tilføje smag i typiske rutinemæssige designs. Stenene med rød Mehandi indgraveret afspejler designens trendighed.

Ovenfor er den nyeste Punjabi mehndi designsamling, der er mere unik fra andre staters mehendi -designs, og de har godkendte designs af mehndi til hver festival. Punjabi -designs er for fantastiske, der angiver de specifikke Punjabi -kulturer, mens Punjabis piger er kloge i at smøre Mehandi smukt.