20 legkedvesebb ujj Mehndi dizájn 2021 -re!

A Mehndi az ideiglenes dekoratív tetoválás egyik formája, amelyet a nők kezének és lábának díszítésére használnak különleges alkalmakra és fesztiválokra. Különleges helye van az indiai nők szívében, akik soha nem mulasztják el megmutatni Mehndi készségeiket, legyen az esküvő vagy vallási fesztivál. A Mehandi formatervezési trendek folyamatosan fejlődnek, hogy megfeleljenek a fiatalok és az idősek, a hagyományos és a divatos igényeinek.

Finger Mehndi Designs

A Mehndi minták az ujjakon fontosak, mivel lehetőséget adnak arra, hogy kreatív és egyedi mintákkal mutassák ki tudásukat, akár azonosak, akár különbözőek minden ujjon. A nők manapság, mint a minimalista megközelítés a Mehendi tervekhez, hogy megfeleljenek irodai igényeiknek is. Ezek az ujj Mehndi minták tökéletesek számukra, lehetővé téve számukra a hagyomány és a hivatás ötvözését.

A legjobb Finger Mehndi minták:

Az alábbiakban felsoroljuk a legdivatosabb ujj mehndi terveket, amelyekkel kísérletezhet a következő alkalommal, amikor alkalom adódik!

1. Egyszerű Finger Mehndi Design:

Egyszerű ujj Mehndi Design

A minimalista dizájnokról beszélve, ennél jobb design nem is létezhet. Könnyű rajzolni, de mégis jól néz ki. És hosszú leveles ösvényeket tartalmaz, merész mozdulatokkal a levelekhez minden ujjában. Tökéletesen megfelel minden kezdőnek.

 • Alkalom: A legmegfelelőbb minden alkalmi funkcióhoz, például esküvő előtti szertartásokhoz vagy irodai partikhoz.
 • Párosítva: Alkalmi és irodai viselethez bármivel párosítható, minimális ékszerekkel.

2. Elbűvölő Finger Mehndi Design:

Varázslatos ujj Mehndi Design

Ez a legújabb Mehendi kialakítás az ujjakon élesnek és kifinomultnak tűnik a merész V alakú vonásoknak és az élénk csipke mintáknak köszönhetően. A világosabb árnyalatú bonyolult spirálok lebilincselőnek tűnnek. Az egyik ujjától a csuklóig nyúló húrláncok egyedi és elbűvölő tapintást kölcsönöznek a dizájnnak. A merész pontozott részletek a teljes mintában kivételesen kellemesek.

 • Alkalom: Ez a bonyolult ujj Mehendi design viselhető esküvőkön, szertartásokon és fesztiválokon, mint például az Eid.
 • Párosítva: A legjobban akkor néz ki, ha olyan neo-hagyományos ruhákkal párosul, mint a shararas és a könnyű lehenga. A modern ékszerek, mint például a fojtók és a bojt, tökéletesen kiegészítik ezt a dizájnt.

3. Elegáns Finger Mehndi Design:

Elegáns Finger Mehndi Design

A virágok örökzöld Mehndi kedvencek a nők körében. Mi lehet jobb módja annak, hogy megmutassa a virágok iránti szeretetét, mint ez a gyönyörű ujjterv? Egyszerű virágokat tartalmaz, amelyekhez sötétben erősen körvonalazott levelek és örvények kapcsolódnak. A szép virágok gyönyörű levelekkel tökéletesen lettek elkészítve, szép kivitelben.

 • Alkalom: Ez a mehndi tökéletes olyan fesztiválokra, mint a Holi, a Diwali és a Dussehra.
 • Párosítva: Ez az elegáns ujj dizájn párosítható hosszú ruhákkal és hosszú szoknyákkal, valamint modern virágos ékszerekkel, hogy meginogjon a megjelenés.

4. Gyönyörű virágos ujj Mehendi Design:

Gyönyörű virágos ujj Mehndi Design

A virágos motívumokban kör alakú minták uralják ezt az ujjmehndi dizájnt, amely fantasztikus szimmetrikus megjelenésének köszönhetően kivételesen lenyűgözőnek tűnik. A finom spirálok sötéten árnyékolt pontokkal elegáns eleganciát kölcsönöznek a megjelenésnek. Az ismétlődő spirálok és pontok rendkívül vonzónak tűnnek, és ez a kialakítás újra és újra megnyeri a szívünket.

 • Alkalom: Ez a bonyolult mehndi kialakítás díszíthető bármilyen szertartáshoz, például házasságokhoz vagy vallási fesztiválokhoz, például Ramzan, Diwali stb..
 • Párosítva: A legjobban olyan etnikai öltözékekkel kombinálható, mint a salwar kameez, palazzos vagy lehengas. A fém karikák és a divatos karkötők tökéletesen kiegészítik az egész megjelenést.

5. Csodálatos Finger Mehndi Design:

Finger Mehndi Design

A bonyolult virágmotívumok a közbenső spirálokkal és a hálómintákkal meglehetősen kifinomultnak tűnnek ebben a kialakításban. A pontokban használt merész vonások, a finom ívek és spirálok elegáns megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. A perc részletei az ujjakon teszi a designot a listánkon.

 • Alkalom: Ezt a dizájnt bármikor megmozgathatja, például rendezvényeken, családi összejöveteleken vagy bármilyen fesztiválon, például Teej, Holi, Eid és Diwali.
 • Párosítva: Bármilyen ruhával párosítható, mint például a felsőrész vagy a lehengas, és kör alakú fülbevalóval és elegáns karkötővel kell viselni, hogy mindenki rettegjön.

6. Leafy Trail Finger Design:

Egyszerű ujj Mehndi Design

Ez az egyszerű mehndi design egészen más és stílusos. A merész vonások és a pontosan elkészített levelek puszta szépséget árasztanak, és egyedi tapintást kölcsönöznek a mintának. A közbenső egyenesek és a csodálatos szimmetria minden ujjhegyben kiemelik ezt a formatervezést a tömegben.

 • Alkalom: Bármilyen alkalomra vagy fesztiválra díszíthető a minimalista megjelenés érdekében.
 • Párosítva: Alkalmas, vonalakkal vagy leveles mintákkal ellátott, alkalmi ruhákkal és lehetőleg függőkkel kombinálható, hogy stílusos játéka pontos maradjon.

7. Egyedi Finger Mehandi Design:

Egyedi Finger Mehndi Design

Ez a modern ujj kialakítás azt az illúziót kelti, hogy ékszereket visel az ujjain. A szép csipkés minták és az ujjakon lévő spirálok gyönyörűek. A részletekben használt merész vonások szemet gyönyörködtetőek és gyönyörűek. A kisujjból származó gyémántok szimmetrikus pontokkal és mozdulatokkal beillesztve modern, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöznek ennek a dizájnnak.

 • Alkalom: Ez a feltűnő ujj kialakítás ideális esküvőkre és vallási fesztiválokra, mint például Eid stb.
 • Párosítva: Ez a dizájn biztosan hihetetlenül fog kinézni lehengákkal, hosszú szoknyákkal és szárikkal. Párosítsd etnikai ékszerekkel és sok karpereccel, és készülj fel a megjelenésed fitogtatására !!

8. Finger Band Mehndi Designs:

indiai mehndi tervez ujjak

Ez a különleges minta apró, bonyolult örvényeket tartalmaz két -két vonalban felül és alul, és lefedi az ujjak apró részét, a bőr többi része pedig teljesen ki van téve. A sávokat apró pontokkal borított vonalak rajzolják ki, amelyek valóban vonzónak tűnnek.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez egy egész évszakra szóló, egész napos stílusú dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd nyugati vagy alkalmi hagyományos ruhákkal.

9. Indexált Finger Mehndi Designs arab:

Indexált Finger Mehndi Designs

Ez az arab mehndi design lineáris mintát követ, különböző motívumokkal és formatervezésekkel, nagyon bonyolult és finom, hogy kiemelje a kéz hátulját virág- és páva motívumokkal. Ezek az arab Mehandi ujjminták vonzó megjelenést kölcsönöznek a kéznek.

 • Melyik funkcióra alkalmas: Alkalmas családi rendezvényre, eljegyzésre vagy ünnepségekre.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-western ruhával.

10. Háromszög ujj Henna kialakítás:

Finger Henna Design

A fordított V vagy a háromszögletű minta gyönyörű rögzítése az ujjak kupakján ezt a kialakítást másképp teszi. A két háromszög össze van kötve, és a kéz hátsó részén lévő ujjak számára teljes kivitelben készül. A tervezésnek csak vonalai vannak, amelyek összekötik a mintákat, de lenyűgözően néz ki a kezében.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Partikra és fesztiválokra alkalmasabb kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd nyugati vagy indo-nyugati ruhákkal.

11. Criss Cross Finger Mehndi Design:

Criss Cross Finger Mehndi Design

Az ujjak teljesen keresztirányú vonalakkal és pontokkal készülnek. Ezenkívül a design teljes Mehendi -t tartalmaz, amelyet minden ujján öt levél borít, hogy teljes képet kapjon a formatervezésről. A körmök kivételével az ujjakat teljesen henna borítja.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas fesztiválokra vagy családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

12. Ékszer stílusú Mehndi Finger Designs:

Ékszer stílusú Mehndi Finger Designs

az ékszer stílusú mehndi dizájn gyönyörűen elkészült a gyűrűt és a mutatóujjakat összekötő lánccal. Két ívelt vonalból áll, mintákkal, mint a pöttyök, és finom munka van rajtuk, a többi ujj pedig egyező mintákkal rendelkezik. A mutatóujjból nagyméretű, szirom alakú könnycsepp kapcsolódik.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas eljegyzési vagy családi feladatokra.
 • Párosítsa: Párosítsd nehéz hagyományos vagy indo-western ruházattal és karkötővel.

13. Paisleys Motif Finger Mehndi:

Paisleys Motif Finger Mehndi

Ez a mehndi kialakítás nem bonyolult az ujjsapkák felfelé fordított v vonalakkal és hurkokkal való felhelyezéséhez, és lineárisan, a közepén töltött paisley motívummal. Az ujjmehndi tervezés görbékkel és pöttyökkel egészül ki, és sok más érdekes mintává alakíthatja ezt a formatervezést.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmi alkalmakra vagy fesztiválokra alkalmas.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc alkalmi vagy indo-western ruháiddal.

14. Virágok az ujjak kialakításában:

egyszerű ujj mehndi tervez

Teljesen virágmintákkal és motívumokkal díszített, a mutatóujját a hüvelykujj végéig, a kisujját pedig a csuklóig borítja. Gyönyörű, bonyolult virágos mehndi minták készülnek, amelyek egyszerűek, de kifinomultak. A fénypont az ívelt négyzet alakú minta, amelyet mindkét ujjában készítenek, és minden négyzetre kis négyszirmú virágot rajzolnak.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas esküvőkre vagy családi rendezvényekre.
 • Párosítsa: Párosítsd egy szép, nehéz, hagyományos ruhával karkötővel.

15. Félkör alakú hurkok Henna Design:

Félkör alakú hurkok Henna Design

A kis félkör alakú mintát a szélein lévő kis hurkokkal kombinálják a tervezés befejezéséhez. Továbbá kis pontokat helyeznek el a hurkokon a további kegyelem érdekében. Mindig kreatív lehet kis virágmintákat vagy levélmintákat, csillagokat, pontokat, lineáris mintákat stb. Hozzáadni a félkör alakú hurkok mellett.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas nagyon alkalmi ügyekhez vagy fesztiválokhoz.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc alkalmi vagy hagyományos ruháddal.

16. Quarter Finger Mehndi Designs:

egyszerű ujj mehndi tervez

A negyedik gyűrűsujjas mehndi minták elegánsnak tűnnek, a design minimalista, de elegáns. A design vonalakat, pöttyöket, egy kis virágmintát és három rügyet tartalmaz az ujján, szép formatervezéssel és mintákkal; gyönyörűen fel lehet díszíteni a negyed ujjait. Ez egy indiai stílusú mehndi design, amelyet kisebb alkalmakra vagy összejövetelekre lehet használni. Ez egy olyan kivitel, amely pillanatok alatt és pillanatok alatt elkészíthető.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre vagy fesztiválokra.
 • Párosítsa: Viseljen gyönyörű szári vagy indo-western ruhát.

17. Díszített Finger Mehndi Designs:

elegáns mehndi tervez ujjak

Ez az egyik ékszer Mehandi ujjakhoz, amelyet kifejezetten tizenévesek számára terveztek. Ez a kialakítás vonalakat, pöttyöket, virágmintákat, vezetékeket és gyémánt alakú mintákat tartalmaz. Ez a díszítő ujj kialakítás megpróbálja lefedni az ujjak teljes hosszát. Az invertált v minták pontjai vannak a szélsőségeken, amelyek kiemelik a megjelenést. Ez sokféle mintát tartalmaz, ami miatt az ujjak megnyúlnak, szép sötét körömzománnyal.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás alkalmas partikra.
 • Párosítsa: Viseljen nyugati vagy hagyományos ruhákat egy szép karkötővel.

18. Leaf Print Finger Mehndi Designs:

Leaf Print Finger Mehndi Designs

Lehet ujjakkal díszíteni a kezek hátulját; ezekkel a szép levélmintákkal. Ez a levélnyomatos ujj dizájn a csuklóból indul ki, és két gyönyörű ága van, amelyek szépen összefonódnak, és futnak fel a középső ujjig. A két ágnak kettő van; A kis levelek mindkét oldalon tökéletes azonos méretűek, és gyönyörű szimmetriát képeznek a tervezés befejezéséig. Egy amatőr Mehendiben is kipróbálhatja ezt a fantasztikus henna dizájnt.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Alkalmas bármilyen rendezvényre vagy csak partira.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc ruháddal, és vidd fel szép körömfestékkel.

19. Geometriai Mehndi Design ujjakhoz:

mehandi tervez ujjak

Ez a különleges geometriai kialakítás azoknak a nőknek szól, akik inkább modernek, különbözőek és stílusosak akarnak lenni. Az egyik kéz geometriai mintázata gyönyörűen van a csuklón, míg a másik kezén az ujjak vannak; ez a geometriai kialakítás varázslatot teremt a kezekhez.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Bármilyen bulira és ünnepségre alkalmas.
 • Párosítsa: Ezt a dizájnt párosíthat nyugati és indo-nyugati ruhákkal.

20. Lineáris ujj Mehndi Design:

mehndi ujj tervez egyszerű

Ez a félelmetes mehndi design csak az ujjak számára készült, amelyek beágyazódnak, és vonalakkal, pontokkal, körökkel és gyémántmintákkal határoznak meg, amely ötvözi a hagyományos és a modern mintákat. Kreatív fantáziája szerint hozzá lehet tenni, hogy ezt az alapvető lineáris kialakítást teljesen más szintre emeljék.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: A legjobb bulikra és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd nyugati vagy hagyományos ruhával.

21. Ring Finger Mehndi Designs:

speciális ujjak mehndi tervez

Az apró vagy finom vonalakat hennával vagy Mehandival töltik fel, és nagyon egyedi megjelenésű, a dizájn pedig nagyon stílusos és elegáns az ujjakon. Ez tökéletes egy modern nő számára, aki szereti az ujjgyűrűket vagy más kiegészítőket. Ez az ujj Mehndi kialakítás minden ujján ujjpántot tartalmaz.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: A leginkább alkalmas bulikra vagy alkalmi ügyekre.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western ruházattal vagy alkalmi ruhákkal, valamint néhány klassz kézitáskával.

22. Pávatoll Finger Mehndi:

legújabb ujj mehndi tervez

Ez az ujj Mehndi design egy pávatoll ihlette; a fő fénypont a pávatoll és a körülötte lévő minták. A kéz hátsó részén gyönyörűen díszített pávatoll alakú kör található, vonalakkal és pontokkal egészül ki, a tollat ​​pedig pontlánc köti össze.

 • Melyik funkcióhoz alkalmas: Ez a kialakítás alkalmas alkalmi eseményekre vagy partikra.
 • Párosítsa: Párosítsd egy szép órával vagy karkötővel, és menő ruhával.

További tippek:

 • Bátran kísérletezzen a tetoválásminták, azték nyomatok, firkalapok és számos különböző kultúra inspirációjával.
 • Legyen egyszerű vagy bonyolult, nincs kemény és gyors szabály a mehndi minták alkalmazásában.
 • Győződjön meg róla, hogy jó minőségű kúpot vásárol, hogy ne akadályozza a tervezést, és ne veszítsen időt és energiát.
 • Hagyja megszáradni a mehndit, és maradjon kéznél legalább 3-4 órán keresztül, hogy fényes foltot kapjon.

Végső gondolatok:

Remélem, mi inspiráltuk Önt a következő ujj -mehndi -dizájnhoz, amelyet a legjobb egyedi tervekből összeállítunk! Megtalálta kedvencét, és elmentette a galériába? Kérjük add tudtunkra !!