25 aranyos és egyszerű kerek Mehndi minták képekkel

Mehndit minden indiai esküvő létfontosságú és szerves részének tekintik. A bonyolult tervezésű minták a hagyományos mintáktól a geometriai formákig és az absztrakt mintákig változhatnak. A kerek mehndi minták látványosak lehetnek, ahol nemcsak a tenyéren, hanem a felkaron, a lábfejen és a borjún is rajzolnak. A kerek vagy kör alakú mehndi minták mandala-szerű köröket rajzolnak a kezére és a lábára. Ezeket karkötő stílusú mehndinek is nevezik. A kasmíri mehndi minták köröket rajzolnak a tenyérre és az ujjhegyre. Ezek a körök aztán tele vannak bonyolult mintákkal, és fantasztikusan néznek ki.

Kerek Mehndi minták képekkel

Mi az a mandala? A Mandala szó szerinti jelentése kört jelent. Azt mondják, hogy az ősi hindu szentírások a mandalákat a kreativitás időszakaként ábrázolják, és az én és a világegyetem közötti mélyebb kapcsolat szimbólumaként. A kör alakú minták vagy sima színekkel tölthetők meg, vagy finomra részletezhetők, ami órákig is eltarthat. Az ilyen típusú mehndi minták úgy készülnek, hogy a kerek kör feltűnővé válik. Ez a minimalista stílusú dizájn olyan táncformáktól származik, mint a Bharatanatyam, és a bengáli menyasszonyok Altával díszítik a kezüket és lábukat. Ezek egyszerű sima pontok, amelyeket a kezére és az ujjaira rajzoltak.

Kerek Mehndi tervek a kezekhez:

Itt vannak a legjobb 25 legjobb kerek mehndi minták, amelyeket kipróbálhat bármilyen partira, fesztiválra vagy esküvőre.

1. Kerek virágos Mehndi minták:

Kerek virág Mehndi Designs

A mandalák vagy a kör mehndi minták virágmintákból állnak, amelyek egy kis sötétített körrel kezdődnek, és amelyek tele vannak szirmokkal. A széleket jól elhelyezett spirálok díszítik, amelyek kiegészítik a szirmok megjelenését. Rajzolhat egyetlen virágot is, hogy a tervezés egyszerű legyen, vagy több virágot készíthet, hogy a design bonyolultabb legyen. A design nagyobb és díszesebb lehet, ha több virágot ad hozzá.

 • Tervezési specifikáció: A virágos kialakításnak köszönhetően egyszerűnek és bonyolultnak tűnik, és spirálokat ad hozzá.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Ez a mehndi fesztiválokra és házasságokra használható.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátoldalán helyezik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Viselhet néhány ujjgyűrűt, hogy szépséget adjon az ujjaknak, valamint a kézre rajzolt mehndit.

2. Hagyományos kerek Mehndi minták:

Hagyományos kerek Mehndi minták

Ez egy hagyományos kerek mehndi design, virággal egy körön belül és több virággal, amely a körrel határos. A virág körüli sötétedés feltűnőbbé teszi a virágot és a körüli pontokat. A kialakítás elég nagy ahhoz, hogy lefedje a kezed hátsó részének nagy részét, és nem igényel további tervezést körülötte.

 • Tervezési specifikáció: A közepén lévő virág és a körülötte lévő színezés nagyon csinosnak tűnik, annak ellenére, hogy egyszerű kialakítású.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Fesztiválokra használható.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátuljára helyezik, mivel a kéz nagy részét lefedi.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez illik: Egyszerű ujjgyűrűkkel még nagyon csinos is lehetne ez a dizájn.

3. Stílusos kör alakú Mehndi minta:

Stílusos kör alakú Mehndi minta

Az ilyen típusú dekoratív kerek mehndi minták geometriai motívumokkal nagyon divatosak manapság. Ezeket szinte minden partira viselheti. Ezeket csillámokkal vagy színes kúpokkal is rajzolják. Ezek nagyon népszerűek, és professzionálisan elvégezhetők a szépségszalonokban. Strasszokat használhat a minták középpontba helyezéséhez. Ez az egyik legjobb kerek mehndi tervezés fiatal lányok számára.

 • Tervezési specifikáció: A tenyéren lévő mandala design, a csuklóját mandzsettának díszítve, nagyon divatos megjelenést kölcsönöz.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Bulikra, társasági funkciókra használható.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyerére helyezzük.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez illik: Ezeket salwar öltönyökkel és lehengákkal lehet összefogni.

4. Alkalmi virágos Mehndi minta:

Alkalmi virágos Mehndi minta

Ez a kör mehndi design virágmintás motívumokkal rendelkezik, és az egyik egyszerű mintázat, amelyet geometriai formákkal lehet beépíteni. Ezek szintén meglehetősen népszerűek, és matricákkal is elvégezhetők. A strasszok csillámokkal és ragasztókkal ragaszthatók a dizájnra. Vannak üzletek, amelyek ilyen típusú kiegészítőket árulnak, amelyeket egy személy megvásárolhat és felhasználhat a design szépítéséhez. Ezen kívül különböző színű kúpok is kaphatók.

 • Tervezési specifikáció: Mandala design a tenyéren, geometriai formákkal és virágmintákkal körülvéve. A csuklót díszítő kialakítás is nagyon egyszerű, így finom csuklón is csinosnak tűnik.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Fiatal lányok használhatják fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyerére és a csuklójára helyezi.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ezeket salwar öltönyökkel lehet összefogni.

5. Színes kerek Mehndi Design:

Színes kerek Mehndi Design

Más kerek mehndi mintákhoz hasonlóan a kerek mandala minták is színezhetők. A piros és fekete színű minták a legjobbak, mivel a kontraszt szemet gyönyörködtetővé teszi őket. A piros/fekete színkombináció nagyon vonzóvá és vonzóvá teszi a szemet.

 • Tervezési specifikáció: A vörös és fekete mandala kialakítás miatt a színek bonyolult mintákkal jelennek meg. Ez a kialakítás ideális fiatal lányok számára. Ugyanez a mű a csuklón is elkészíthető.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Fesztiválokra használható.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyérre és a csuklóra helyezi.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: A színek annyira élénkek, hogy nincs szükségük további díszekre.

6. Gyönyörű kör alakú Mehndi minták:

Gyönyörű kör alakú Mehndi minták

Ez a gyönyörű kerek mehndi dizájn több koncentrikus körrel rendelkezik, amelyek számos különböző mintát tartalmaznak. A vastag pöttyök és spirálok kiegészítő elemként működnek, amelyek befejezik a tervezést. A szegély az ujjakkal és a csuklóval együtt növeli a kép szépségét. Ez a kialakítás ideális eljegyzési funkcióhoz vagy gyűrűcsere -szertartáshoz.

 • Tervezési specifikáció: Ez aszimmetrikus kialakítás, koncentrikus körökkel körülvéve, illő grafikákkal a csuklón és az ujjbegyeken. A spirálok növelik a design szépségét.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Eljegyzési partira használható.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz és a csukló hátuljára helyezik, és láthatóan nagyon vonzó lenne a gyűrű elhelyezésekor.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: A design olyan szép, hogy egyetlen gyűrű és a bonyolult kialakítás helyesen kiegészítené egymást, különlegessé téve az egész alkalmat.

7. Dekoratív lábmotívumok:

Dekoratív láb motívumok

Ez a kör mehndi design nagyon hagyományosnak tűnik. Ez nagyon dekoratív mintával történik. Ezeket különféle alkalmakkor lehet viselni. Ezeket bulikra is viselheti. Ez a kialakítás első pillantásra nagyon egyszerűnek tűnik, de a hurkok és görbékkel ellátott grafika nagyon bonyolultnak tűnik.

 • Tervezési specifikáció: A teljes mehndi kialakítás olyan koncepció, amely hurkokat foglal magában, benne egy kis mandalával és három kis mandalával.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: A társadalmi funkciók a legjobban megfelelnek ennek a gyönyörű mehndi designnak a lányok számára.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás látszik a legjobban, ha a lábára helyezik.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Nincs szükség bokára, hogy dicsérje a formatervezés szépségét, mivel maga a design hasonlít arra, mintha bokát viselnének a lábakon.

8. Elegáns kerek Mehndi design kézhez:

Elegáns kerek Mehndi design kézhez

Ez a kerek mehndi kialakítás egy kör alakú virágból áll, kis szirmokkal, levelekkel váltakozva, így nagyon elegáns és kifinomult. Hozzáadhat egy csavart láncot köré, így olyan, mint egy gyönyörű ékszer a kezén. A külső élek körüli hegyes élek nem teszik simává a kört, de kerek megjelenést kölcsönöznek.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi önmagában dísznek tűnik.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas bulikra és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ennek a kialakításnak nincs szüksége semmilyen díszre, mivel önmagában egyszerűnek és nagyszerűnek tűnik.

9. Egyszerű színes kerek Mehndi minták a kezekhez:

Egyszerű színes kerek Mehndi minták a kezekhez

Egy egyszerű kerek mehndi kialakítás, vastag körrel a közepén és szirmokkal körülvéve, így jól néz ki. Nem nehéz rajzot rajzolni. A dizájn egyszerűsége és a vastag, sötét színű vonalak még vonzóbbá teszik a tekintetet. Kis formákat és vonalakat adhat az ujjaihoz, hogy a design szimmetrikusabb és teljesebb legyen. Ezeket a mintákat a nők használhatják kisebb vallási események során, ahol a mehndit szokás viselni.

 • Tervezési specifikáció: A tervezés egyszerűsége különlegessé teszi, és mindenki könnyen elvégezheti.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas otthoni vallási rendezvényekre.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyerére helyezzük.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás nem igényel semmilyen dísztárgyat, mivel önmagában egyszerűnek és tökéletesnek tűnik.

10. Kerek láb Mehndi minták:

Kerek láb Mehndi Designs

A kerek mehndi minták a lábhoz nagyon hasonlóak a kézhez. A nagy, kör alakú forma bonyolult részletekkel és mintákkal díszíti a lábát. A design szépséget és kecsességet kölcsönöz a lábnak.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi tökéletes a lábnak. A bonyolult kialakítás szépséget és varázst kölcsönöz a lábnak.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas esküvőkre és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás látszik a legjobban, ha a lábára helyezik.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás nem igényel semmilyen díszt, hogy jól nézzen ki, illessze össze ezt a cipővel, amely nem rejti el a mehndit.

11. Hagyományos Mehndi grafika körökkel:

Hagyományos Mehndi grafika körökkel

Ez egy másik divatos kerek mehndi tervezési minta, amelyet meglehetősen könnyen ki lehet próbálni. Egy személy is láthatja a terveket, és ezeket meg is tudja tenni. Manapság matricák állnak rendelkezésre, amelyeket vízzel lehet felragasztani. Használhat számos más mangó motívumot is más mintákból, amelyek összekapcsolhatók ezzel a radzsasztáni mehndi mintával. Ezeket különböző típusú kúpokkal és a hegyek vágásával végezheti el a tervezéshez szükséges vonalak vastagsága vagy vékonysága szerint.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi megjelenés könnyen elvégezhető a szimmetrikus spirálon keresztül, és a hurkok bonyolultnak és bonyolultnak tűnnek.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas esküvőkre, partikra és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátsó részén és az ujjhegyeken helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás olyan nagyszerűnek tűnik, és lefedi a kéz hátsó részét és a csuklóját, és nincs szükség ujjgyűrűre.

12. Kerek henna csuklómotívumokkal:

Kerek henna csuklómotívumokkal

Ezek nagyon hagyományos kör mehndi minták, és variációkat hozhat létre virágos motívumokkal. Ezek hálószerű mintázatúak lehetnek, és bármilyen hagyományos alkalomra is viselhetők. Ezeket más központosított mintákkal is elvégezhetik, és a tenyér tetején is elvégezhetők. Strasszokat és más csillámokat is ragaszthat, hogy szépséget adjon ehhez a designhoz.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi design nagyon egyszerű és könnyen elvégezhető. A mandala közepén egy virág található, amelyet hurkok és spirálok vesznek körül.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas esküvőkre, partikra és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ennek a kialakításnak nincs szüksége semmilyen díszre, mivel a design önmagában jól néz ki.

13. Hagyományos körkörös mehendi művészet:

Hagyományos körkörös Mehendi Art

A kerek mehndi design motívumokkal nagyon népszerű manapság. Ezek összeállíthatók bármilyen formájú salwar öltönyökkel vagy ghagra és cholisszal. Ha szeretné, akkor az ilyen stílusokat más radzsasztáni vagy gudzsaráti mehndi mintákkal is meg lehet rajzolni.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi nagyszerűen néz ki, a mandala a kéz hátsó részének nagy részét takarja. Az ujjakon lévő minták szépséget kölcsönöznek a mandalának, ami egyszerű. A vonalak íveltek és árnyékoltak, hogy művészi megjelenésűek legyenek. Ugyanez mondható el a mandalától a csuklóig terjedő kivitelről is.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas esküvőkre és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: A kövekkel szegélyezett nehéz gyűrűk látványos megjelenést kölcsönöznek ennek a kialakításnak.

14. Divatos körkörös henna művészet:

Divatos körkörös Henna Art

Ez egy újabb divatos kör mehndi design. Ezeket bármilyen típusú ruhával össze lehet kapcsolni. Kundan karkötőt is viselhet, hogy jól illeszkedjen ehhez. Az ujjak kialakítása nagyon bonyolultnak tűnik. Ha valamilyen esemény vagy esemény jön, ezt szakemberrel elvégezheti. Csillámok is hozzáadhatók ehhez a kialakításhoz. Láthat matricákból származó mintákat is, majd összeállíthatja ezeket más pandzsábi vagy más mehndi mintákkal.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi csodálatosnak tűnik az ujjhegyektől a csuklóig.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Esküvőkre és fesztiválokra alkalmas.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyerére helyezzük.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás párosítható kundan karperecekkel és ujjgyűrűkkel.

15. Gyönyörű fekete kerek Mehndi minták:

Gyönyörű fekete kerek Mehndi minták

A kerek mehndi kialakítás, sok körrel, mindegyik más -más mintával töltve, összességében gyönyörű megjelenést kölcsönöz. A dizájn közepén egy virág látható, amelyet körök vesznek körül. A külső él spirálokkal van ellátva, ami növeli a design művészi szépségét.

 • Tervezési specifikáció: A mandala ebben a mehndiben annyira szépnek tűnik, hogy magától leviszi.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas esküvőkre, bulikra és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez illik: Ez a kialakítás nem igényel semmilyen dísztárgyat, és etnikai viselethez illeszthető.

16. Hagyományos kerek henna munka:

Hagyományos kerek henna munka

Ha a virágos motívumokat akarja valaki, akkor az ilyen típusú motívumok könnyen elkészíthetők. Ezek nagyon kreatívak és könnyen sportolhatók bármilyen családi alkalomra. Ezeket a főiskolára is fel lehet venni. Ezeket kiterjesztheti olyannyira, amennyire kényelmes a sportolás. Ezek közül a kerek mehndi minták közül néhány a könyökig is kiterjeszthető. Megteheti az ilyen típusú absztrakt és karkötő divatterveket kör mehndi mintákban bármilyen típusú párt számára.

 • Tervezési specifikáció: Ennek a mehndinek a szépsége az egyszerűségében rejlik.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas esküvőkre, partikra és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás nem igényel semmilyen díszt, és könnyen összeállítható anarkali öltönyökkel és lehengákkal.

17. Kör Mehndi körök kidolgozása:

Körkörös Mehndi tervek kidolgozása

A kerek mehndi tervek bonyolulttá és bonyolultabbá tehetők, ha sok bonyolult mintát adnak hozzá a körhöz és azt is körülveszik. A vékony és vastag kör alakú vonalak hurkokkal és spirálokkal bonyolulttá teszik a tervezést. Erősen dekoratívnak tűnik, és valóban nagyon szép. Ezt a kialakítást legjobban szakember végezheti.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi önmagában dísznek tűnik.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Esküvőkre és fesztiválokra alkalmas.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyerére helyezzük.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ennek a kialakításnak nincs szüksége semmilyen díszre, mivel önmagában csodálatosnak tűnik.

18. Dekoratív kerek henna design:

Dekoratív kerek henna design

Az ilyen típusú kör mehndi minták nagyon népszerűek. Egy személy könnyen viselheti ezeket a partikra vagy családi összejövetelekre. Ezekhez a mintákhoz sötét színű levélpasztát is lehet használni, hogy vonzóbb legyen. Ezeket a formatervezéseket a könyökig hajló kézi szexen lehet elvégezni.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi Rajasthani vagy Marwari grafikával is elvégezhető.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre, partikra, esküvőkre és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kézre helyezik, ujjhegyétől a könyökig húzható.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ezeket bármilyen hagyományos viselethez, például salwarhoz vagy lehengához lehet társítani.

19. Kreatív motívum munka körökkel:

Kreatív motívum a körökkel

Ez a kerek mehndi design úgy készült, hogy ez meglehetősen hagyományosnak tűnik, és minden alkalomra viselhető. Ezek is más típusú motívummunkákkal készülnek. Ez a kialakítás divatos módon is elkészíthető, és az egyetemre is viselhető. Ezekhez csillámok és kövek használhatók. Ezek a minták geometriai alakzatok lehetnek, és a felkarokig elkészíthetők.

 • Tervezési specifikáció: Ez a mehndi úgy is elkészíthető, hogy divatosnak tűnik.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és partikra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez illik: Ezek összekapcsolhatók bármilyen típusú hagyományos salwarral vagy etnikai ruházattal. Különféle típusú karkötőket is viselhet ilyen kialakítással.

20. Mehndi kerek tervezés rügyekkel:

Mehndi kerek kialakítás rügyekkel

A virágmintákat általában a kör mehndi mintáinak többségében használják. Nem csak a dizájnt teszik nagyon csinosnak, hanem mélyebb értelmet is hordoznak mögötte. A rügyek általában valami új kezdetét jelentik. Bár általában teljes virágzású virágokat látunk a mehndi mintákban, a rügyek művészileg is rajzolhatók, hogy gyönyörű mintákat alkossanak. Művészi rajzokkal lehet értelmezni a termékenységet és a növekedést.

 • Tervezési specifikáció: Ezt a mehndit virágok és rügyek hozzáadásával lehet megtenni, hogy bonyolult és egyszerű mintákat alkosson.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas friss házas menyasszonyoknak vagy hamarosan kismamáknak.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz hátulján helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: A virágokkal díszített kivitel annyira szép, hogy gyűrűkkel és kőből készült karperecekkel is összeillik.

21. Kör Mehndi Design Lotus -szal:

Kör Mehndi Design a Lotus segítségével

Ez egy szokatlan kör mehndi design lótuszszal a szokásos virágmotívumok helyett. A lótusz körüli sötét árnyékolás teszi látványossá azáltal, hogy szépséget kölcsönöz a dizájnnak. A lótusz számos erényre utal, mint a szépség, a tisztaság és a kegyelem. Ez egy szokatlan kivitel, amelyet nem látnak túl gyakran, mivel általában virágmotívumokat, geometriai mintákat, hurkokat és spirálokat látunk szimmetrikusan. A buddhizmusban a lótusz a megvilágosodást és a lelki ébredést is szimbolizálja.

 • Tervezési specifikáció: Bár ez nem tökéletes kerek kialakítás, meghatározott körrel; ez a lótusz körüli sötét árnyékolás, amely mandala hatást kölcsönöz.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas partikra és esküvőkre.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a hátlapra helyezve a legjobban néz ki.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ideális esetben ezt a formatervezést alacsony vágású blúzokhoz vagy ruhákhoz kell illeszteni, ahol a felső hátsó rész látható, hogy ez a gyönyörű design pompázzon.

22. Mehndi kerek kialakítás páva segítségével:

Mehndi kerek kivitel páva

Ez a gyönyörű kerek mehndi design nagyon különbözik a szokásos mehndi mintáktól, amelyeket kerek körökkel készítenek. Ennek az egyedi kialakításnak a páva a mandala közepén található. A kialakítás nagyon egyszerű, koncentrikus körökkel a fő kör körül. Még a páva testének kialakítása is nagyon egyszerű és szimmetrikus. A páva gyönyörű madár, amely a szépséget szimbolizálja.

 • Tervezési specifikáció: Ez egy egyedülálló kialakítás, a páva a mandala közepéből ered.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas partikhoz és háztartási funkciókhoz.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz alkarjára helyezik, mivel több helyet igényel.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás nem igényel karperecet, mivel elrejti a design szépségét. Ujjgyűrűk illeszthetők ehhez a kialakításhoz, hogy szebb legyen.

23. Kerek Mehndi Design hallal:

Kerek Mehndi Design hallal

A kerek mehndi mintákban használt halak az egyszerű mintáktól a bonyolult mintákig terjednek. A halakat általában a női szemek szépségével szimbolizálják. Ez a leggyakoribb jelentés, amely a halakat is jellemzi. Számos más jelentése is van, például a halnak feltételezhetően a termékenységet, a szerencsét és a kreativitást is szimbolizálja.

 • Tervezési specifikáció: Ez egy olyan kivitel, ahol a kéz hátán látható halmintát látja, amely a mandalából származik, körülötte virágmintás, és a csuklóig terjed, ahol egyszerű minták rajzolódnak a mandzsettára..
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas házi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz és a csukló hátsó részén helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Ez a kialakítás nem igényel díszeket, és önmagában is csinos.

24. Karva Chauth kerek forma Mehndi Design:

Karva Chauth kerek alakú Mehndi Design

Ez egy egyszerű kerek mehndi vagy kerek Tikki mehndi tervezés, amelyet a kezdők könnyen elvégezhetnek a KarvaChauth számára. Szokás, hogy a mehndit házas nők alkalmazzák a szerencse szimbólumaként. A nők ezen a napon böjtölnek férjük jóléte érdekében, és megtörik a böjtöt, miután meglátják a holdat férjükkel együtt. A mehndihez különböző mintákat használnak a virágmintáktól a geometriai mintákig.

 • Tervezési specifikáció: Ez a kialakítás egyszerű, nagy körrel, több kisebb körrel körülvéve és négy virágszerű mintával körülvéve, levélszerű mintákkal szegélyezve.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Alkalmas olyan funkciókhoz, mint a Karva Chauth.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a kéz és a csukló hátsó részén helyezkedik el.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Karkötőt és ujjgyűrűt lehet viselni, mivel ez kedvező funkció a házas nők számára.

25. Menyasszonyi Mehndi Kerek Design:

Nászutas Mehndi Kerek Design

Nagyon gyakori, hogy a menyasszony családja ünnepli a Mehendi -szertartást. Ez a rituálé szokás, és most ez a dühöngő tendencia, amelyet az emberek többsége megfigyel. Ezen az ünnepségen kerek vagy kör alakú mehndi mintákat alkalmaznak a menyasszony kezében és lábában, gyönyörű és bonyolult mintákkal, általában professzionális segítségével.

 • Tervezési specifikáció: Ez a design bonyolult, és sok műalkotást tartalmaz, mint egy menyasszony számára az esküvője előtt.
 • Melyik rendezvényre vagy fesztiválra alkalmas: Esküvők.
 • Tervezési helyek: Ez a kialakítás a legjobban néz ki, ha a tenyerére és a csuklójára helyezik.
 • Díszek vagy ruhák, amelyekhez passzolhat: Nehéz ékszerek karkötővel és ujjgyűrűkkel viselhetők a szépség fokozása érdekében, és illeszkednek nehéz brokát lehengákhoz vagy gazdagon hímzett salvárokhoz.

További tippek a kerek vagy kör alakú Mehndi mintákkal kapcsolatban:

 • Kutatás: Kutatjon jól az interneten, mielőtt kerek vagy kör mehndi formatervezést választ.
 • Jelentőség: A kerek vagy kör alakú mehndi formatervezési minták némelyike ​​különböző jelentéseket hordozhat, például előnyös, ha az ifjú menyasszonyok viselik őket, vagy a leendő anyák tervezése. A választás előtt győződjön meg arról, hogy megérti az egyes tervek mögött rejlő jelentést.
 • Professzionális szolgáltatások: Mindig biztonságosabb, ha szakembert vesz igénybe a mehndi tervezéséhez, különösen, ha a különleges napjára készül, hogy elkerülje az indokolatlan baleseteket.
 • Minőség: A mehndi minősége nagyon fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni. Végezzen el néhány tesztet a mehndi minőségének ellenőrzésére és az allergia elkerülésére.
 • A kéz formája: Válasszon olyan mintákat, amelyek segítenek a kezek szép megjelenésében, ha szélesek, válasszon leveles mintákat, és ha vékonyak és hosszúak, akkor térjen be a négyzetekhez és a geometriai mintákhoz.

A mandala kezdet és vég nélküli kör, hasonló a világegyetemhez, amelynek szintén nincs vége. A szanszkritban a mandala szó mindent jelent, ami kerek vagy kör alakú. Kreativitásunkat felhasználva remek mintákat rajzolhatunk ezekbe a körökbe, amelyek tetszetősek lehetnek, vagy szimbolikus jelentőséggel bírhatnak. Reméljük, tetszett a kerek mandala mintákat részletező cikkünk, és remélhetőleg kielégítette a kerek vagy kör alakzat ideális választására irányuló törekvéseit..