25+ gyönyörű hátsó kéz Mehndi minták lányoknak 2021!

Hátsó kéz Mehndi Designs

Egy gyönyörű menyasszony, aki pompázik a Mehendijével, az egyik legjobb felvétel, amelyet bárki találhat egy csomó fényképen. De mivel a Mehendi meglehetősen gyakori minden esküvőn, az egyedi dizájn létfontosságú szerepet játszik abban, hogy a menyasszony gyönyörűen kiemelkedjen a dekorációk tengerében. Végtére is, ez egy tartalmas és emlékezetes nap a menyasszony számára, ezért versenysorozatra van szükség ahhoz, hogy a legjobbnak tűnjön..

Bemutatjuk Önnek a legjobb és legújabb hátsó kezű mehndi mintákat, különböző méretben és mintában. Minden további nélkül menjünk végig a terveken, és válasszuk ki azt, ami a legjobban lenyűgözi.

25+ gyönyörű hátsó kéz Mehndi minták:

Ezek a hátsó kézben lévő Mehndi tervek nem csak egy menyasszonynak valók, de kipróbálhatja ezeket a gyönyörű mintákat bármilyen különleges alkalomra, a fesztiváloktól a jelentős családi funkciókig. Így pompázhat gyönyörű kezeivel, díszítve az alábbiakban említett minták bármelyikét.

1. Művészi hátsó kéz Mehendi Design:

Művészi hátsó kéz Mehendi Design

Virágok, motívumok gyakori kombinációk, amelyek megtalálhatók a hátsó kézben lévő mehndi tervezési mintákban. Bonyolult részleteket találhat, mint például az ujjakon keresztező vonalak, gyönyörű mintákkal teli félkörök. Töltse fel a formatervezést fényes és gyönyörű körömfestékkel, amely fokozza a terv szépségét.

2. Gyémánt alakú Mehendi tervezés a hátoldalon:

Mehendi Design a kéz hátán

Ez a kialakítás egyszerű, mégis elegáns választás azoknak, akik nem szeretik a bonyolult elrendezéseket a kezük hátulján. Az ujjak tele vannak alternatív mintákkal, míg a kéz hátának középső része gyémánt alakú, görbe mintákkal körülvéve. Mivel a gyémánt környékét üresen hagyják, a kialakítás lenyűgözőnek tűnik.

3. Arab hátsó kéz Mehndi formatervezési minták:

Arab hátsó kéz Mehndi Designs

Adjon hozzá egy lehelet friss levegőt a mehndi -hez az arab design kiválasztásával. A gyönyörű virágmotívumok átlósan vonzó megjelenést kölcsönöznek a kezed hátsó részének. A terv másik egyedi kiegészítése a szaggatott vonal, amely kis hálónak tűnik. Ez a kialakítás minden alkalomra gyönyörűnek tűnik.

4. Ékszer Modern hátsó kéz Mehndi Design:

Modern hátsó kéz Mehndi Design

Az ékszerminta egyre népszerűbb, és a mehndi művészek egyik kedvence. Akár kidolgozott, akár egyszerű formatervezést választhat a választása alapján, amely megismétli a gyakori női ékszereket. Ezek a minták a legmegfelelőbbek és alkalmasak a hátsó kézre.

5. Arab Fusion Back Hand Mehendi Design:

Arab Fusion Back Hand Mehendi Design

Ez egy újabb hátsó mehndi design, amely kivételesen ötvözi mind az arab, mind az indiai minták szépségét. A dizájn bonyolult részletei gyönyörűen néznek ki, a hirdetés a kezének nagy részét lefedi, a mutatóujj kivételével kihagyja az ujjait. Ez a kialakítás gyönyörűen néz ki a kezed hátsó részén.

6. Kiváló Mehndi Design hátsó kéz:

Mehndi Design hátsó kéz

Ha indiai stílusú mehndi mintákat szeretne beépíteni, amelyek kidolgozott és részletes mintákat tartalmaznak, ez a hátsó kézben lévő mehndi design tökéletes választás lehet. Ez a kialakítás megemeli a centrum útját és az ujjait, mivel szabad hely maradt a kéz körül. Fényes körömfesték hozzáadásával tovább fokozhatja.

7. Virágos hátsó Mehendi formatervezési minták:

Virágos hát Mehendi Designs

A virágminták sok évtizede mindig is a mehndi minták lényeges részét képezték, és ez a minta hasonlít az arab dizájnhoz. A nagy rózsák a kezed hátulján sötét külső vonallal vannak ellátva, vékony vonalakkal a közepén. Ez az egyszerű kialakítás minden alkalomra kivételesnek tűnik.

8. Pakisztáni hátsó kéz Mehendi tervezési minta:

Pakisztáni hátsó kéz Mehendi Design

A bonyolult minták és stílusok általában megtalálhatók a pakisztáni mehndi formatervezési mintákban, és ezeket beépítheti, ha rajong egy ilyen fajtaért. Sok más módszerrel ellentétben ez a kialakítás teljesen lefedi az ujjait részletes és egyedi tervekkel. A mehndi dizájn másik különlegessége, hogy széles karkötőt helyez el a keze hátulján.

9. Rajasthani Back Hand Mehendi Design:

Rajasthani Back Hand Mehendi Design

A virágmotívumok és ékszerminták kombinációja egyedivé teszi a radzsasztáni hátsó kéz mehndi mintáit. Ezek a tervek részletesek, kidolgozottak és a menyasszony kezére és lábára vonatkoznak. Ez a gyönyörű kivitel némi időt vehet igénybe a kézfej hátsó részén, de jól néz ki a viselőjén.

10. Egyszerű hátsó kéz Mehendi Design:

Egyszerű hátsó kéz Mehendi Design

Ha egyszerű, mégis elegáns dizájnt keres a kézfejéhez, akkor ez a minta a tökéletes választás. Az egész szerkezet függőleges vonalakból és pontokból áll. A kisujj keresztezett vonalakkal rendelkezik, míg a mutatóujj gyönyörű körkörös mintázattal rendelkezik, az összes többi ujját üresen hagyva. Egyedivé és kiemelkedővé teszi a dizájnt.

11. Mehendi kitöltés:

Hátsó kéz Mehendi Design

Ez a kialakítás tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének szabad teret hagyni a kezük hátsó részén. Olyan minták kombinációja van, amelyek teljesen kitöltik a kezed, és olyan megjelenést hoznak létre, amely egy labirintusra emlékeztet. Hagyja nyitva a körmét, és töltse fel káprázatos köröm színével.

12. Eloberate Back Hand Mehendi Designs:

Eloberate Back Hand Mehendi Designs

A kidolgozott hátsó kezű mehndi minták meglehetősen népszerűek a menyasszonyok körében, és ha magukban foglalják a hagyományos mintákat, mint például a mandala design, akkor egy szintet vesz fel. Ez a mandala art mehndi design lenyűgözően néz ki a kezed elülső és hátsó részén. A mandala körüli terület lefedésével a terv kivételesen tovább emelkedik.

13. Páva arab legújabb hátsó kéz Mehndi:

Legújabb hátsó kéz Mehndi Design

Az indiai kultúrában a páva a királyi jogot képviseli, és ezért ismerős figura a henna mintákban. A páva motívumok és más minták kombinációja ünnepi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Kidolgozhatja a tervet, vagy ferdén használhatja, ahogy szeretné.

14. Egyedi Mehndi hátsó kézkialakítás levélmotívumokkal:

Hát kézi design levélmotívumokkal

Ez egy félkör alakú kialakítás a kezed hátulján, tele olyan motívumokkal, amelyek hasonlítanak a vékony levelekhez és a rizsszemekhez. Ez a design tele van bonyolult és gyönyörű mintákkal, amelyek elegánsan kitöltik a teret, és élénk megjelenést kölcsönöznek a kezének. Ez a kialakítás tökéletes választás a henna dizájn modern csavarjához.

15. Mandala stílusos Mehndi minták a hátsó kézhez:

Mehndi Designs Back Hand

A mandala művészet az egyik ősi és általánosan megtalálható mehndi mintázat minden korú nő körében. Ez a kialakítás egyszerű, és egy óriási mandala van a közepén, így a tervezési tér tiszta marad a szerkezet körül. A területet tetszés szerint kitöltheti, ha bonyolult és részletes mintákba kezd.

16. Stílusos hátsó kéz Mehndi minták:

Stílusos hátsó kéz Mehndi Designs

Ez egy újabb stílusos hátsó kézimunka henna dizájn, amely magában foglalja a mehndi hagyományos jelentőségét, miközben belefoglalja a mandala művészetet. Modern megjelenést adhat hozzá, ha a képen látható módon hagyja, vagy további motívumokat ad hozzá a bonyolult minta létrehozásához.

17. Hátsó kéz arab Mehndi Design:

Hátsó kéz arab Mehndi Design

Ha rajong az arab mehndi mintákért az indiai stílus fúziójával, gondolkodás nélkül választhatja ezt a mintát. Ez a dizájn egyszerű, de egyedi eleganciával rendelkezik, így választás az egyszerűséget kedvelő emberek számára. Kivételes körömszín hozzáadásával tovább emelheti a dizájnt.

18. Gyönyörű gyűrűs hátú kéz Mehndi:

Gyönyörű gyűrű vissza kéz Mehndi

Ez egy újabb példa az ékszerek mehndi mintáira, amelyek a henna művészek kedvenc választása. Ezek a minták a legalkalmasabbak a kezed hátsó részéhez, mivel az autentikus ékszerek eleganciáját árasztják. A karkötő és a gyűrűs csatlakozó gyönyörűen néz ki, és helyettesítheti az eredeti ékszereket.

19. Bonyolult menyasszonyi hátsó kéz Mehndi Design:

Menyasszonyi hátsó kéz Mehndi Design

Ha Ön egy menyasszony, aki a legjobban kinéző, hátrafelé mutató mehndi mintákat keresi különleges napjára, akkor ez tökéletes választás lehet. A közepén lévő mandalát egyedi és bonyolult minták követik az egész kézben. Választása szerint különböző mintákat adhat hozzá, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak.

20. Egyszerű hátsó kéz Mehndi Design:

egyszerű mehandi tervek a hátsó kézhez

Ezek az egyszerű Mehndi minták nagyon kreatívak és stílusosak. Az apró virágok és a bonyolult részletek meséssé teszik a mehndi dizájnt. A hátsó kéz mehndi kialakításának ez a jellegzetes típusa félelmetes, és levél- és virág alakú mintákkal jelent meg.

21. Fekete hátú kéz Mehndi Design:

mehendi tervez hátsó kéz

A fekete hátsó kéz mehndi design a női tömeg számára készült. Azoknak szól, akik először próbálják ki a Mehndi tetoválásokat. Ez a virágos és levélmintás mehndi design egyszerűnek, kellemesnek és vonzónak tűnik minden bőrön.

22. Lélegzetelállító hátoldal Mehndi Design:

Lélegzetelállító hátoldal Mehndi Design

A mehndi dizájn gazdag fekete színben, szép mintákkal, a régi mogul stílusban megalkotva dicsőségesnek és látványosnak tűnik a bőrön. A szegély és az árnyékolás a mehndi dizájnban, amely teljesen lefedi a hátulját, csak elbűvölő.

23. Ujjhátú kéz Mehndi Design:

Ujjhátú kéz Mehndi Design

Ez a körvonal úgy néz ki, mint azok a díszek, ahol a gyűrű az ujjhoz van kötve. A példa rendkívül megszokott a virágzás témákkal és a gömbölyű munkákkal. Mindkét kezén a középső ujjától kezdődik, és folyamatosan a kéz hátsó részén halad végig a csuklóig.

24. Hagyományos hátsó kéz Mehndi Design:

Hagyományos hátsó kéz Mehndi Design

Ez a mehndi kivitel kivételesen a mai napig ellentmond a hagyományos mehndi vázlatnak. Ez henna tetoválásként is használható anélkül, hogy a tenyérre mehndit alkalmazna. A mehndi művészet a törzsi blokk mintáját követi, amely folyamatosan fut végig a kisujjon.

25. Arab hátsó kéz Mehndi Design:

Arab hátsó kéz Mehndi Design

Sötét mehndi -t használtak a perem javítására, és szokás szerint a teljes körvonalat feltölteni. A tenyér és a kézfej henna művészete gyakorlatilag nem különböztethető meg egymástól. Elég hely marad a tervek között, ami rendkívül nem kaotikus megjelenést kölcsönöz.

26. Tetoválás stílusú hátsó kéz Mehndi:

Tetoválás stílusú hátsó kéz Mehndi

Ez a kialakítás a mehndi egyik tökéletes tervezése, és nagyon óriási megjelenést kölcsönöz a kezeknek. A mehndi motívum hagyományos lesz, kis virág- és levélmotívumokkal, gyöngyös láncmintákkal, amelyek megfelelően el vannak választva, így a körvonal vonzó és kiemelkedő.

Áttekintés:

Ez valóban tökéletes befejezése a legjobb hátsó kézben lévő mehndi tervek listájának. Válassza ki a személyiségének és ízlésének megfelelő dizájnt, és fordítsa el a fejét a különleges napon. A virágkompozícióktól a motívumokon és karkötőkön keresztül vonzó lehetőségeket kínáltunk Önnek. Tehát rajzolja le a kiválasztott remekművet ügyes mehndi művész segítségével, és pompázza gyönyörű kezeit.