50+ egyszerű és vonzó Mehndi Designs for Hands !!

mehandi tervez kézre

A kéz az egyik legjobb testrész, amelyet mehndi -vel lehet díszíteni. A kezek elbűvölése a hagyományos kézi mehndi mintákkal a legjobb módja annak, hogy kiegészítők nélkül természetes módon fokozza a keze szépségét. Mehndi számos kulturális hagyomány része, és rendkívül népszerű Indiában, Pakisztánban és más ázsiai országokban. Az egyetemi funkcióktól a nagy esküvői napig a kezek aranyos mehndi művészettel való díszítése elengedhetetlen.

A legjobb rész ezekben a kézi mehndi tervekben az, hogy a minták és motívumok egyenként használhatók a karokhoz, valamint a lábakhoz. Választhat egy formatervezést vagy testreszabhatja is az alkalomtól függően, így a mehndi nagyon felhasználóbarát. Tehát további késlekedés nélkül nézzük meg a legjobb mehndi terveket a kezekhez.

A legjobb Mehndi minták kézzel készített kézzel:

A legújabb és egyszerű mehndi tervek a kezekhez fotókkal, amelyeket ebben a cikkben közölünk, minden alkalomra hasznosak lehetnek, nézzük meg őket,

1. Kerek virág Mehndi Design kézhez:

Kerek virág Mehndi tervezés kézre

Itt egy másik illusztráció a kerek formájú/mandala stílus szerelmeseinek. A tenyéren kerek alakú nagy virág szuper aranyosnak tűnik. A virág szirmokat, leveleket és néhány bonyolultabb részletet tartalmaz. Ugyanezt a mintát használják az ujjaknál is. A hüvelykujj hegyén lévő blokk stílusú minta nagyon jól néz ki. Az elülső kéz kialakításának kiegészítéseként egy nagyon gyakori hátsó kéz mehndi kialakítást fogadtak el. Ez az elegáns, mégis egyszerű henna kialakítás gyorsan és egyszerűen újratelepíti a dizájnt bármilyen funkcióra.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy fesztiválokhoz alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

2. Egyszerű Mehndi Design kézhez:

egyszerű mehndi tervez a kezét

Ez az egyszerű, mégis elegáns mehndi design tökéletesen alkalmas a főiskolai rendezvényekre és alkalmi összejövetelekre. A design egyszerű virágmintákat tartalmaz. Itt nem használtak bonyolult stílust. Ezt akkor is könnyen megrajzolhatja, ha van egy kis gyakorlata a szabadkézi mehndi művészetnek. Kiváló motívummintázat két levél és egy pont kombinációjával díszíti az ujjak hegyét. Az ujjak fennmaradó részét nyitva tartják, hogy kifinomult megjelenést biztosítsanak. Válassza ki a legközelebbi eseményt, hogy lenyűgözze barátait, kollégáit és unokatestvéreit. Ezt a kialakítást a tenyerén és a lábán is alkalmazhatja.

 • Alkalmas: Ez a kialakítás alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Párosítsa: Párosítsd alkalmi vagy indo-western ruhákkal.

3. Hátsó kerek Mehndi tervek a kezekhez:

Vissza Kerek Mehndi Designs for Hands

Amint rábukkan erre a képre, meg fogja köszönni nekünk, ha nem szereti az elragadó stílusokat. A design egy újabb kerek a listán, és nagyon egyszerű elkészíteni. Szépséget kölcsönöz az elülső tenyérnek. Ez az egyszerű kézi mehndi kialakítás jó alapként szolgálhat az elülső részéhez, ha bonyolult mintát rajzolt a keze hátuljára. A kialakítás nagyobb hangsúlyt fektet a hátára, miközben hatékonyan szépíti a kéz elejét. Ugyanazon minta kiterjesztése rajzolódik minden ujjra, így a design tökéletesnek tűnik. Hasonló kialakítás készíthető a tenyér és a láb elülső oldalán.

 • Alkalmas: Fesztiválokra vagy családi összejövetelekre alkalmas kivitel.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc indo-western ruháiddal.

4. Geometriai arab kéz Mehndi:

Geometriai kéz mehndi design

Ha indi -bohém elegánsnak akarod adni magad, ez az azték kézmehndi design a helyére hozza a karakteredet. Nem tűnik sem törzsi, sem túl városiasnak. Ideális tematikus partikhoz és más kisebb családi összejövetelekhez, ahol kísérletezni szeretne a megjelenésével. Nem túl bonyolult, ezért ideális választás azoknak a nőknek, akik szeretik a könnyű dolgokat. Az alsó tenyér csuklóig nyúló mintái egy kis figyelmet igényelnek egy harmadik személy részéről, de egyébként jó. Ez a kialakítás ugyanolyan gyönyörű lesz, ha a lábfejen és a tenyér elülső oldalán alkalmazzák.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy ünnepségekhez alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

5. Gyönyörű arab design Mehndi:

Arab Mehndi Design

Nem csak ez nyerte el arab bonyolultságú mehndi dizájnjával? Ez az egyik legújabb mehndi terv a kezek számára, és láthatja az okát annak, hogy annyira népszerű az utóbbi időben. A dizájn megtestesíti mindazt, aminek a tökéletes henna mintának rendelkeznie kell. Könnyű és ügyes a design elkészítése, bonyolult és elég telt ahhoz, hogy menyasszonyi kézként mehndi legyen. Nagyon alapvető motívumai vannak, amelyeket kövekkel lehet díszíteni, ha még pompásabbá akarja tenni, nem pedig azt, hogy már kevésbé. Ezt a mehndi dizájnt a tenyere hátulján is alkalmazhatja.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

6. Pakisztáni menyasszonyi Mehndi tervezés kézhez:

Pakisztáni menyasszonyi Mehndi Design kézhez

Ez a kiváló hátsó kézben lévő mehndi design a menyasszonyoknak vagy azoknak a menyasszonyoknak szól, akik nem szeretik az elcsépelt mintákat. A kialakítás nem fedte le a bőr minden részét. A csuklós stílus kiemelkedő a csuklónál, míg a design körül virágok szegélyezték a kéz szépítését. Ugyanazokat a virágokat rajzolják az ujjakra. Ezt a hasonló mehndi mintát újra létrehozhatja a tenyere elülső oldalán.

 • Alkalmas: Eljegyzésre vagy esküvőre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsuk hagyományos nehéz lehenga cholival vagy sharara -val.

7. Gudzsaráti Mehndi Design kézhez:

Gudzsaráti Mehndi Designs for Hands

Ez egy tipikus gudzsaráti stílusú kézi mehndi kialakítás, amely kerek stílusban borította a csuklóját, mint egy karperec. Ezután egy finom motívumok sora fut a keze felé, eltakarva a nagy ujjat. Nagyon innovatív és művészi design. A csukló kialakítását spirál borította, minden ujjbegyén ugyanaz a díszítés teszi a kivételes dizájnt. Ez a szép kivitel szuper tökéletes partikhoz és vallási eseményekhez. Ezt a hasonló kialakítást újra létrehozhatja a lábai számára.

 • Alkalmas: Partikra vagy alkalmi ügyekre alkalmas kivitel.
 • Párosítsa: Párosítsd klassz indo-nyugati ruhákkal.

8. Eid Mehndi Designs for Hands:

Eid Mehndi Designs for Hands

Ennek a mehndi kéznek nincs nagyon alapvető mintája a kezében. Többnyire spirálokkal van tele, és páva alakú. A csuklón van egy másik nagy páva, így az egész mehndi egy extravagáns, csodálatra méltó választás az olyan szertartásokhoz, mint az esküvő vagy az olyan ünnepek, mint az Eid. Bár a bonyolultság miatt nem tudja egyedül elkészíteni a tervezést, a szakembernek segítenie kell abban, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a mintából, és elvegye a figyelmet. Ez az egyik egyszerű mehndi tervez kéz.

 • Alkalmas: Alkalmi családi ügyekre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd egy alkalmi vagy indo-western ruhával.

9. Hagyományos Mehndi tervek a kezekhez:

Hagyományos Mehndi Designs for Hands

Ez a szép design különösen azoknak szól, akik szeretik a teljesebb mehndi mintákat. Csuklóból kiindulva teljes kezét fedte. A design virágmintákat és hagyományos motívumokat tartalmaz. Mivel bonyolult mintákat tartalmaz, több jártasságra és türelemre van szüksége az elsőhöz képest. Ez lenne az egyik legfinomabb mehndi terv a kezek számára, amely nagyon csábító a mintájával és a minták kombinációjával. Ez a mehndi design párosítható karperecekkel, valamint egy divatos bilinccsel, hogy teljessé tegye az általános megjelenést.

 • Alkalmas: Alkalmas eljegyzésre vagy családi funkcióra.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést egy hagyományos ruhával.

10. Menyasszonyi Mehndi tervek a kezekhez:

menyasszonyi mehndi tervez a kezét

Egy csodálatos mehndi design a menyasszonyoknak és a menyasszony és a vőlegény közeli hozzátartozóinak. Rendkívül szép, és rendkívül díszes megjelenést kölcsönöz a kezeknek. Virágok, levelek, szép formák és motívumok kombinálják ezt a gyönyörű dizájnt. Önnek szakértő mehndi tervezőnek kell lennie, ha létre szeretné hozni. Ebben a kivitelben a virágokat helyettesítheti az arab mehndi minták más stílusú virágjaival vagy páva motívummal.

 • Alkalmas: Megfelelő kialakítás az eljegyzési szertartáshoz.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt egy nehéz, hagyományos ruhával.

11. Mehndi tervek fesztiválokra:

kézi mehndi tervez

Itt egy újabb felfedezés a művész kreatív képességeiről. Szerintem nincs senki, akinek ne tetszene ez a szemet gyönyörködtető dizájn. A könyöktől az ujjak hegyéig a dizájn tökéletes a családi rendezvényekhez, partikhoz és Eid fesztiválokhoz. Még a menyasszony is választhatja, hogy díszítse a gyakorlati napját. A kialakítás nem túl bonyolult, és minden figura könnyen felismerhető. Semmi értelmetlen mintát nem láthat az egész tervezésben. Mivel ez a kialakítás megfelelően van elhelyezve és elhelyezve, tetoválásként is alkalmazhatja.

 • Alkalmas: A design alkalmas családi esküvőre.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a dizájnt egy indo-nyugati ruhával.

12. Hand Mehndi Designs for Girls:

Kéz Mehndi Designs for Girls

Nézze meg ezt, csodálatos választás azoknak a lányoknak és nőknek, akik mindenben eleganciát és kifinomultságot akarnak. A dizájn teltebbnek tűnik, de nem tartalmaz extravagáns hiábavaló formákat. A teljesen kitöltött tippek hagyományos megjelenést kölcsönöznek. Akár sokoldalú mehndi dizájnt keres egy vallási fesztiválra, vagy szeretné inspirálni barátait egy főiskolai partin, ez a csillogó design a legjobb az Ön számára. Ezt a formatervezést a kezek hátsó részén is alkalmazhatja.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

13. Arab Mehndi tervek a kezekhez:

arab mehndi tervez a kezét

Kiváló példa az arab kézi mehndi tervekre, csak az örökzöld virágmintákat tartalmazza, amelyek sorrendben vannak elrendezve. Minden virág ugyanolyan vastagságban és konzisztenciában készül. A szirom vékony vonalakkal van tele, míg a virágok középső köre mehndivel van tele, ami az arab mehndi sajátossága. A kialakítás csak a mutató- és a középső ujjakat fedte le. Ezt a formatervezést a tenyerén vagy a lábán is alkalmazhatja. Ez az egyszerű kialakítás tökéletes a kezdőknek.

 • Alkalmas: Ez a kialakítás alkalmi eseményekre alkalmas.
 • Párosítsa: Párosítsd a napi ruháddal.

14. Virágos kéz Mehndi minta:

virágos kézzel mehndi tervez

Mi a véleménye erről az aranyos és egyszerű kézi mehndi dizájnról? Az előző mintákhoz hasonlóan ez a kivitel nem tartalmaz virágmintát. Csak a motívumokból és levelekből készül a csuklóból kiinduló, a tenyér nagy részét lefedő design. Az ujjak és a hüvelykujj apró levelei nagyon jól néznek ki. Ez a mehndi kialakítás még jobban fog kinézni, ha a tenyér hátoldalán alkalmazzák.

 • Alkalmas: Ünnepekre alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

15. A legújabb Mehndi Design mindkét kézhez:

legújabb mehndi tervez a kezét

Ez az egyedi mehndi kialakítás mindkét kéz mehndi tervezéséhez. Nem tartalmaz semmiféle virágmintát; a tervezés nagy része spirálokkal van tele. Túl bonyolultnak és bonyolultnak tűnik, de valójában nagyon egyszerű. Természetesen minden korosztályú nők számára kiváló. Ezt a csodálatra méltó dizájnt választhatja partikhoz, Eidhez és esküvői szertartásokhoz. Az alkalmazás megkönnyítése érdekében válasszon egy kicsit kevésbé bonyolult mintát.

 • Alkalmas: Eljegyzésre vagy esküvőre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

16. Kézi Mehndi Design menyasszonyoknak:

Kézi Mehndi Design menyasszonyoknak

Szép és elegáns elülső mehndi kialakítás gyakorlati menyasszonyoknak. A design a könyökig terjed, virágokkal, motívumokkal, levelekkel, pontokkal és más gyönyörű formákkal. Ez egy összetett kialakítás, és több türelmet és professzionalizmust igényel, mint más egyszerű tervek. Itt árnyékolót vagy díszítőanyagot nem használtak. Ez a szép design tökéletesen néz ki minden hozzáállás nélkül. Ez a kialakítás a kéz hátuljára is alkalmazható.

 • Alkalmas: Egy kézi mehndi kialakítás, amely alkalmas szoros családi ügyekhez vagy eljegyzési ceremóniához.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

17. Peacock Hand Mehndi Design menyasszonyoknak:

Páva kéz Mehndi Design

Egy csodálatos páva hátsó kéz mehndi design menyasszonyoknak. A bájos páva motívummal kezdődő kialakítás számos geometriai alakzatot tartalmaz. A tömbökkel töltött forma alapot nyújt a háromszögnek, amely tele van motívumokkal. A nagy kör alakja kiemelkedő a kezén. Az árnyékolási stílust elfogadták az ujjak és a hüvelykujj számára, hogy a dizájn más tapintású legyen. A teljes kialakítás egyszerű, és nem igényel több jártasságot. Még egy hozzá nem értő is könnyen le tudja rajzolni. Ez a kialakítás tökéletes családi esküvőkre és fesztiválokra.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

18. Kézi Mehndi Design strasszokkal:

Kézi Mehndi Design strasszos kővel

Ha meg akarja érinteni az egyszerűség szélsőségeit a mehndi alkalmazása során, akkor válassza ezt a kézi mehndi formatervezést. Ez az elbűvölő kialakítás nagyon egyszerű és kevésbé időigényes. Különböző stílusokat alkalmaztak az ujjak csábítására, és az apró strasszok hozzáadása különböző helyeken vonzóbbá teszi. Ez a kialakítás tökéletes főiskolai lányoknak vagy dolgozó nőknek, akiknek nagyon kevesebb idejük marad a szépségápolásra. Hasonló mintákat alkalmazhat az ujjai hátsó oldalán.

 • Alkalmas: Közeli családi vagy alkalmi eseményekhez alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd ezt indo-nyugati ruhákkal.

19. Marwari Hand Mehndi Design esküvőkhöz:

Marwari Hand Mehndi Design

Itt megfigyelheti a klasszikus páva kézi mehndi tervezést, amelyet a menyasszonyi kezek díszítésére használnak. A tervezésben két páva látható, egy -egy kéz a bonyolult minták gyűjteménye között. A hegyeket kopaszon tartják, hogy egyedi tapintást hozzanak létre. A dizájn igényessége tökéletesen alkalmas az esküvő napjára és egyéb alkalmi eseményekre. Ez a kialakítás ugyanolyan gyönyörű lesz, amikor a kéz hátán készít.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd nehéz, hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

20. Népszerű árnyékolt páva Mehndi minták:

Páva Mehndi Designs for hand

Ez a lenyűgöző kézi mehndi design megmagyarázza, miért a páva minták a legnépszerűbbek a nők körében. Egyszerre több pávaarc furcsának tűnik. Minden design árnyékos mehndi stílusban jött létre. A fekete mehndit a határok meghúzására használják, és az árnyékolást egyszerű mehndi -vel adják meg. A teljesen lefedett tippekkel biztosan ez az egyik legsokoldalúbb mehndi design és találó vagy minden esemény. Használja a szalagokat a kezek részekre osztásához, hogy tökéletes legyen ebben a kialakításban.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy eljegyzési ceremóniához megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

21. Csodálatos mindkét kezű Mehndi minták:

Csodálatos kétkezes Mehndi minták

Csodálatos minták a kézi mehndi tervezés elülső és hátsó oldalán, ezt a stílust minden eseményhez választhatja a családi funkcióktól a főiskolai összejövetelekig, még menyasszonyhoz is használható, bár néhány további kiterjesztést ad hozzá. Virágokkal, levelekkel és motívumokkal a design kissé bonyolult, és megköveteli a művész hozzáértését és türelmét. Használhatja a hátsó kéz formáját a lábakon, valamint a paisley mintát tetoválásként a karon.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy eljegyzési ceremóniához megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy alkalmi ruhákkal.

22. Többszínű Mehndi design kézhez:

Többszínű Mehndi Designs for Hands

Itt egy illusztráció egy divatos kézi mehndi designról, amely csak a menyasszonyok számára korlátozott. Egyszerű és fekete mehndit használnak ennek az árnyékos kialakításnak a elkészítéséhez. Az összes dizájnt színes strasszokkal díszítették, kerek és hagyja a formákat. Csuklóján rózsaszín rózsa látható. Végül, ez a kialakítás nagyon alkalmas az esküvői öltözék dicséretére. Ezeket a díszítéseket újra használhatja bőrbarát ragasztóval.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy eseményekhez alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

23. Hand Mehndi alkalmas minden eseményre:

Hand Mehndi alkalmas minden eseményre

Ha a korábbi tervek nem inspirálnak, akkor nézd meg ezt a kézi mehndi dizájnt, amely minden eseményre egyformán alkalmas. A virágok, levelek és szimmetrikus formák összetétele fantasztikusan kidolgozza a dizájnt. Mindkét oldalon a kialakítás a csuklótól az ujjakig terjed. A hátoldalon azonban egy variáció történik, az ujjak nagy részét nyitva tartva. Egy ilyen kialakítás bármilyen funkcióra alkalmazható.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy eljegyzési szertartásokhoz megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

24. Aranyos Mehndi Design kézhez:

Aranyos Mehndi Design kézhez

Aranyos hátsó kéz mehndi design nem túl bonyolult és nem tele bonyolult mintákkal. Ideális választás lehet az egyetemi lányoknak, hogy érett nőket neveljenek. A design három kiemelkedő virágot tartalmaz, amelyeket levelek és hajtások díszítenek. Ugyanezt a kialakítást alkalmazták a mutatóujjra, míg a többi nyitva maradt. Ez az egyik egyszerű mehndi tervez kéz. Ez a tetoválási stílus a karon és a lábon is alkalmazható.

 • Alkalmas: Alkalmazza ezt partikra vagy csak gyakorlatra.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western ruhával.

25. Gyönyörű páva és virágok kéz Mehndi:

virág mehndi a kezét

Ez egy őrült dizájn, gyönyörű páva közepén, túl sok virág mellett, sok absztrakt dizájnnal körbe -körbe kínai kézi legyezők és könnycseppek formájában. Ezt a sokoldalú dizájnt nem sok nehéz megalkotni, mivel nem tartalmaz bonyolult részleteket. A jól elrendezett levelek nagyon hegyes megjelenést kölcsönöznek a hegyeknek. Ezt a formatervezést újra létrehozhatja a tenyerén.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy fesztiválokhoz alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd elegáns indo-western ruhával.

26. Arab és árnyékos Mehndi stílusok:

Arab és árnyékolt Mehndi kézre

Az arab és az árnyékos mehndi stílusok kiváló összeállítása itt látható. Nagyon vékony vonalakat alkalmaznak az ujjak középső részének kitöltésére; ez a minta nagyon egyedivé teszi ezt az elemet a többitől. Számos virág többféle formában és méretben készül. Tökéletes partikhoz, Eid fesztiválokhoz és egyéb szertartásokhoz. Ez a kialakítás alkalmas a kezed hátuljára is.

 • Alkalmas: Gyakorlásra alkalmas kialakítás kezdőknek.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

27. Klasszikus páva Mehndi tervezés kézre:

Páva Mehndi Design for Hands

Ez a paradicsomi páva mehndi design a hagyományos megjelenés kombinációjával ideális az indiai és pakisztáni menyasszonyok számára. A menyasszony és a vőlegény közeli rokonai is viselhetik. Sokkal bonyolultabb és tele van bonyolult részletekkel, ezért több művészi és szorgalmat igényel az egyszerű tervekhez képest. Ha kihagyja a paisley körüli bonyolult részleteket, szerény dizájnt készíthet.

 • Alkalmas: Eljegyzésre vagy esküvőre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

28. Kis határ Mehndi minták:

Border Mehndi minták kezekhez

Lásd ezt a kézi mehndi tervezési képet, ez az egyik legjobb ábrázolása a mehndi művészek félelmetes bonyolult alkotásainak. A csuklón elterjedt szegélyt apró szegélyminták rendezésével szervezik. Mindkét kezén három virág látható. A virágos dizájn kidolgozásához apró, bonyolult részleteket használnak. Ugyanezt a stílust alkalmazzák a tippekre is; pöttyös vonal teszi vonzóbbá a dizájnt. Hasonló stílusú kialakítás készíthető a tenyér hátoldalán is.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

29. Gyönyörű Mehndi minta a csuklón:

Mehndi minta a csuklón

Ez az aranyos kivitel különösen azoknak való, akik egy kis színt szeretnének hozzáadni a kezük mehndi formatervezéséhez. Ez a nagyon rövid kivitel egy gyönyörű mehndi mintát tartalmaz a csuklón, három aranyos virág kombinációjával. Minden ujját nyitva kell tartani, hogy a design kiemelkedőbb legyen. A kiváló dizájn kimagasló választás lehet egyetemi lányok és dolgozó nők számára. Mivel tetováló stílusú mehndi design, ezt alkalmazhatja a karján, a lábán vagy a vállán is.

 • Alkalmas: Alkalmi eseményekre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

30. Vörös és fekete Mehndi Design:

Vörös és fekete Mehndi Design kézre

Az elegáns kézi mehndi design, piros és fekete mehndi színekben, félelmetesen néz ki és a legújabb mehndi trendeknek megfelelően. Piros kitöltéssel és fekete szegéllyel a design a művész kreatív képességeit képviseli. Ezt az árnyékolt kialakítást kiegészítve számos többszínű strasszkört, levelet és más árnyalatot használnak. A ruhához illő többszínű kövek helyett egyszínű köveket is használhat.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy családi esküvőhöz alkalmas kivitel.
 • Párosítsa: Párosítsuk egy nehéz lehenga cholival.

31. Mehndi Design tizenéves lányoknak:

kézi Mehndi Design tizenéves lányoknak

Ez egy egyszerű kézi mehndi design azoknak a tizenéves lányoknak, akik gyönyörű mehndi formatervezést szeretnének alkalmazni a kezükön. Ez egy meglehetősen egyszerű absztrakt dizájn, amely a kezén terül el, árnyékolás vagy bonyolult minta nélkül, és nem igényel extra jártasságot. Tehát kezdőknek ideális. A minta hasonló stílusa alkalmazható a lábakon és a tenyér hátsó részén.

 • Alkalmas: A kialakítás alkalmas közeli családi ügyekhez vagy alkalmi gyakorláshoz.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

32. Egyszerű Mehndi Design kezdőknek:

Egyszerű Mehndi Design kezdőknek

Egy másik egyszerű kézi mehndi design a kezdőknek, egy nagy gyönyörű virágot rajzolnak a tenyerére. Öt különböző mintát használnak a virágos levelek közötti üres területek kitöltésére. Virágcsík felfelé terjed, hogy lefedje a mutatóujját, míg a többi ujj csupasz. Ez az aranyos kivitel alkalmas kislányoknak. Adjon hozzá pontokat és könnycseppeket a mehndi körül, hogy teljesebb megjelenést kapjon.

 • Alkalmas: Gyakorlásra alkalmas kialakítás kezdőknek.
 • Párosítsa: Párosítsd a napi ruháddal.

33. Kerek Mehndi alak:

Kerek Mehndi alak

A legtöbb nő szereti a kerek kezű mehndi formát és a tippeket. Néhány módosítást hozhat a hagyományos kerek mintába, hogy stílusos és kompatibilis legyen a modern trendekkel. A fenti kép egy példa erre. Egy szép kerek virágmintás váltja fel az egyszerű kört, és a stílus a tippekre vonatkozik. Fiatal lányok, valamint érett nők viselhetik, hogy minden alkalomra kiegészítsék a személyiséget. Ez a mehndi kialakítás a kéz hátára és a lábára is alkalmazható.

 • Alkalmas: Gyerekeknek és fesztiváloknak megfelelő kivitel.
 • Párosítsa: Párosítsd kedvenc ruháiddal.

34. Árnyékolt Mehndi tervek a kezekhez:

Árnyékolt Mehndi Designs for Hands

Az árnyékolt kézi mehndi minták legújabb verziója itt látható. Az arab stílusban készített virágminták és levelek nagyon jól mutatnak az egész dizájnban. Az általános kialakítás meglehetősen egyszerű, bonyolultság és bonyolult minta nélkül. Ez a kialakítás nemcsak a főiskolai rendezvényekre, partikra és Eid fesztiválokra tökéletes, de a menyasszonyok is viselhetik. A hasonló mehndi kialakítás a tenyér hátoldalán is elkészíthető.

 • Alkalmas: A tervezés alkalmas közeli családi ügyekre vagy menyasszonynak.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos gharara -val vagy salwar kameez -el.

35. Gyönyörű pillangó Mehndi tervek a kezekhez:

Butterfly Mehndi Designs for Hands

Mennyire furcsa ez a stílus? Nagyon egyedi és szerettem minden szabad lelkű nőmet. A mintát nézve valóban egy nagyon egyszerű kialakításról van szó, amelyet az elülső tenyér nagy részének lefedésére használnak. Ha azonban nem szereted a teljes formatervezést, akkor ez neked is megfelelhet. A pillangó belső szárnyai tele vannak az ujjakat is takaró motívumokkal és spirálokkal. A kézi mehndi design nemcsak ideális fiatal iskolás vagy főiskolai lányoknak, hanem családi összejöveteleken és fesztiválokon részt vevő nőknek is. További ilyen levélszerű motívumokat adhat hozzá, hogy ez a virág olyan legyen, mint egy megjelenés.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy partikhoz alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hűvös és stílusos indo-western ruhával.

36. Arab Lotus Mehndi Designs for Hands:

Lotus Mehndi Designs for Hands

Ezt csak fantasztikusnak nevezné, és jó okokból. A kézi Mehandi kialakítás lótuszt tartalmaz a tenyérhez és a környező egyéb mintákat. A henna konzisztenciájának azonosnak és egyenletesnek kell lennie minden szélénél, hogy a design működjön és a legjobban nézzen ki. Mivel arab design, a részletekre különös figyelmet fordítanak, és a virág körüli leveleket vékony vonalak töltik ki. Ez egy meglehetősen különleges jellemzője a közel -keleti henna variációknak. Lótusz helyett bármilyen más virágmintát is készíthet.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy csak gyakorlatokhoz alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

37. Szekvenciális Mehndi Design:

Szekvenciális Mehndi Design kézhez

Ha az eddig látottaknak nem sikerült lenyűgöznie, nézze meg ezt a gyönyörű kézi mehndi dizájnt, így az unalmas ismétlések is varázslatosnak tűnnek. A mehndi minden alkalomra ideális, és félköríves motívumokat tartalmaz egymás fölött, karbantartott térrel. A kialakítás a csuklóig terjed, és szükség esetén tovább rajzolható. Változtatást is lehet végezni, és a kihasználatlan terület elfedésére használt csillagok helyett üresen is hagyható, ha nem így teszel a részletes, teljes kézzel készített tervekben. Ez a kialakítás alkalmas a tenyér és a lábak hátoldalára is.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy fesztiválokhoz alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos szári vagy salwar kameez -el.

38. A csillogó kéz Mehndi Art:

Csillogó kéz Mehndi Art

Ez a dizájn nemcsak városi és elegáns, de remekül néz ki az idei hullámot keltő legújabb trendeknek megfelelően. A kézi Mehandi kép nagyon egyszerű, virágokkal és levelekkel halmozva, mint a legtöbb virágmintás. Ezt úgy díszítik, hogy köveket helyeznek a rügyre. Ha szeretné, különböző árnyalatú kiegészítő köveket használhat. Ez további szépséget kölcsönöz az amúgy is extravagáns mintának. Nincsenek más mehndi tervek a kezekhez, mint amilyen egyszerű és könnyen büszkélkedhet. A kövek helyett csillogó Bindi -t vagy fényes körömfestéket is használhat.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western ruhákkal vagy mindennapi viseleteddel.

39. Egyszerű Mango Mehndi tervek a kezekhez:

Mango Mehndi Designs for Hands

Imádnod kell ezt az egyszerű mehndi dizájnt, hogy mennyire egyszerű, mégis elegáns. Alig egy dizájn, mégis annyi a személyiség, amit a hagyományos viseletével adhat. A dizájnt alapvetően nagyon könnyű elkészíteni, ha elkészítheti a gudzsaráti motívumot a csukló közepén. A design nagyon kompatibilis a modern ízlésével is. És nemcsak érett megjelenést kölcsönöz, hanem nagyon elegáns hangulatot is. Győződjön meg róla, hogy körmeit fényes körömszínnel díszíti, hogy hangsúlyozza a kéz mehndi formatervezését. Ezt a szalagot pontosan a csuklóján is elkészítheti, hogy más megjelenést kapjon.

 • Alkalmas: Nagyon alkalmi ügyekhez alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos indiai vagy indo-nyugati ruhákkal.

40. Finger Mehndi Design a kezében:

Finger Mehndi Design a kezében

Ha szereted, hogyan néznek ki az ujjaid a mehndivel, de utálod a kemény munkát, akkor úgy néz ki, szerencséd van hölgyeim! Nézze meg ezt a remekművet a kézi mehndi tervezésből. Az ujjak mind olyan gyönyörűen elegánsnak tűnnek, annak ellenére, hogy mindegyikük egyforma mintával rendelkezik. Ez nemcsak megkönnyíti az alkalmazkodást, hanem az elkészítését is. Alig időbe telhet, és ezért ideális a gyors meglepetés családi összejövetelekhez. Mindenkit meglepődhet, ha a rövid értesítés ellenére megjelenik a hennával. Ez a virágminta az ujjai elülső oldalán újrateremthető.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy partikhoz alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd díszes indo-nyugati ruhákkal.

41. Portré a kézben Mehndi Design:

Portré a kézben Mehndi Design

A lenyűgöző kézi mehndi design, ami ez, ez az egyik oka annak, hogy miért kell szeretni, hogy indiai lányként születik. Nézd meg, milyen gyönyörűen néz ki a motívumok arab és gudzsaráti fúziója. Egy nagyon egyszerű kialakítás, amely a bonyolultság szingularitását tükrözi, a minták a kezének nagy részét lefedik, ezért ideális menyasszonyi mehndi -ként. Elég sokoldalú ahhoz, hogy kísérletezzenek vele, és férfi alakja van, amely megmagyarázza a „hamarosan házasodni” állapotodat. Ez a teljes kézzel készült menyasszonyi kivitel a kezek hátoldalán is alkalmazható.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

42. Egyedi Hand Mehndi Art:

Kéz Mehndi Art

Egy csodásan elkészített legújabb mehndi kialakítás egy kézhez, középső rombussal, belső mintákkal, amelyek a tenyér elejét alkotják. Ez a kialakítás bármilyen alkalomra választható, az egyetemi összejövetelektől a családi rendezvényekig. A pontossággal és a tisztasággal lehet, hogy nem a teázás az egyetlen kezelés, de a professzionális jártassággal, nos, ez minden bizonnyal megadja az előnyt és a dicséretet, amelyet a dizájnban keres. Ezt az azték ihlette dizájnt a lábadon is elkészítheted.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy fesztiválokhoz alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

43. Spiral Mehndi Design mindkét kézre:

Spiral Mehndi Design mindkét kezére

Ha nem szereti az egyszerű mehndi terveket a kézhez, és valami tökéletesen elegáns dolgot keres, akkor lezárja az üzletet. Ez az esküvői mehndi nem igazán alkalmi összejövetelekre készült, de nagyon bonyolult, részletes stílusa van itt. Szakembert felvenni érdemes lesz, ha látja, hogy milyen finom a motívum mintája. A kialakítás nagyon könnyen érthető, és mindkét kezén virág van, környező levelekkel. Ami az ujjak hegyét és a kéz többi üres területét illeti, hárompontos mintát használnak. Ez a kialakítás nagyszerűen fog kinézni, ha a kezek hátoldalára alkalmazzák.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy eljegyzési ceremóniához megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos ruhával.

44. Mughlai Mehndi Design for Hand:

Mughlai Mehndi Design for Hand

Ami a kézi mehndi terveket illeti, ennek pompája kellemesen meglep. Az általad látott virágminták ereje, és ennek semmi más nincs, mint a tervezés egészében. Ez egy nagyon kiemelkedő kialakítás, bonyolult pont részletekkel. És ideális kialakítás olyan funkciókhoz, mint a főiskolai rendezvények, családi összejövetelek vagy akár fesztiválok. Ez a kialakítás lényegében az arab és az indiai stílus ötvözete, és ismétlődő kézmintával rendelkezik, amely könnyen kezelhető. Ha csak a tenyere az, ahol azt szeretné, hogy a mehndi korlátozott legyen, akkor ez a legjobb választás. Ez a hasonló kialakítás a lábadra és a tenyered hátoldalára is alkalmazható.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez megfelelő kialakítás.
 • Pár val vel: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

45. Konvergáló átlós Mehndi Design:

Átlós Mehndi Design kézhez

Ennek a kéznek a tervezése Mehndi indiai, míg az arab bonyolultsággal rendelkezik. Ez nem csak gyönyörű, de a kezed nagy részét is lefedi, így sokak számára ez az előny. A két terv végének mindkét kezén való összefolyása kreatív és nagyszerű a szemnek. A körkörös minta sorozata ebben a szép kinézetű henna művészetben, ideális vallási fesztiválokra és családi partikra. Ismételd meg ezt a mintát a tenyered hátulján családi esküvők alkalmával.

 • Alkalmas: Alkalmi funkciókra vagy eseményekre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd a napi ruháddal.

46. ​​Fusion Minimal Mehndi Art:

Minimális Mehndi Art kézhez

Ez a gyönyörű kézi mehndi, bár minimális kialakítása és tágassága miatt ideális dolgozó nőknek, és így kevesebb időt vesz igénybe, tökéletes és klassz választás minden lány számára, aki szereti kevesebb hennával fűzni a kezét, és még mindig ugyanolyan lenyűgözőnek tűnik. A csuklóján lévő motívum kör alakú és bonyolult, az arab felé utal, míg a tenyéren lévő inkább a gudzsaráti motívumhoz hasonlít. Ez a kialakítás még a kéz hátulján is esztétikusnak tűnik.

 • Alkalmas: Alkalmi családi feladatokra alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western ruhával.

47. Bonyolult Henna grafika kézhez:

henna minták a kezekhez

Ez a kézi mehndi design nagyon részletes kör alakú motívummal rendelkezik. A mehndi művész, akit felbérel magának, élvezni fogja ennek elkészítését. A design nagyon kidolgozott, és két fő motívumot tartalmaz körbe rendezve, majd a többit a többi részlet tölti ki. A művésze valószínűleg egyedül fogja megtenni, kreatívan a fejéből. Az ujjak hegyét, ahogy láthatja, nem csak hennával fűzik, mint általában, hanem az egyik végén egy csavart csomót terveztek, hogy a mehndi bonyolultabb legyen. Ezt a mintát alkalmazhatja testvére vagy egy nagyon közeli családtag esküvőjére.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy eljegyzési ceremóniához megfelelő kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western ruhával.

48. Szimmetrikus arab Mehndi minta:

Arab Mehndi minta a kezekhez

Ehhez megnézheti, hogy a minta milyen gyönyörű, klasszikus szimmetriájával. Rakhi -tól Eidig minden ünnepi alkalom felölelheti ennek a henna művészetnek a dizájnját. Mindkét tenyér ugyanazzal a virágmintával rendelkezik, egyedi dizájnnal, ami a csomag egészét olyan gyönyörűvé teszi. A dizájn tökéletes olyan eseményekre, ahol sokat kell mutatnia a kezét is, mint például a sangeet előadások. A kézi mehndi nemcsak felhívja mindenki figyelmét rád, hanem segít abban, hogy ez így is maradjon a szokásos egyedisége miatt. Ezt a kialakítást a lábadra és a tenyered hátára is alkalmazhatod.

 • Alkalmas: Fesztiválokra vagy családi rendezvényekre alkalmas kialakítás.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western ruhával.

49. Fél virágos Mehndi Design:

Fél virágos Mehndi Design kézhez

Bárki, aki virágos mintát keres a mehndi dizájnban a kezek számára, imádni fogja ezt. Az egész kezet lefedi, teljesebb megjelenést kölcsönöz. A motívumok többnyire hagyományosak és bonyolult mintázatúak. Időbe telik, és a szakszerűség, amely ahhoz szükséges, hogy kifinomultabbnak és rendesebbnek tűnjön, hosszabb lehet, mint gondolná, és több segítségre lehet szüksége valaki mástól, hogy ellenőrizze a távolságot. Mindent összevetve nagyon szép design, és minden alkalomra ideális. Ezt a formatervezést új stílusú szirmokkal és kör alakú motívumokkal lehet létrehozni.

 • Alkalmas: Közeli családi ügyekhez vagy fesztiválokhoz alkalmas dizájn.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

50. Teljes kézzel kidolgozott menyasszonyi Mehndi Design:

legjobb mehendi minták a kezekhez

Ennek a végső leosztású mehndi designnak a szépsége a listán rejlik. A henna jól formált, és szakértelemre van szüksége a részletek kitöltéséhez. A kombináció ideális menyasszonyoknak vagy a menyasszony közeli hozzátartozóinak. A megfelelő színű körömlakk még alkalmasabbá teszi a dizájnt, és elegánsabbá teszi a már tökéletes mehndit. A középpont motívuma a legnagyobb figyelmet igényli, ezért a legnagyobb türelemmel kell eljárni. Mivel nehéz lehet ugyanazokat a mintákat egyenletesen megismételni mindkét kezén, üdvözölhet egy kis segítséget. Ez az indiai stílusú mehndi a kezek hátsó részén is alkalmazható.

 • Alkalmas: Esküvőre és eljegyzési szertartásra alkalmas kivitel.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos ruhákkal.

Legújabb kollekció 2020:

Legújabb gyűjteménye kéz mehndi

egyszerű kéz mehndi tervez

gyönyörű kéz mehndi design

hátsó kéz mehndi design

legújabb kézi mehndi design

kis kéz mehndi design

modern kéz mehndi design

levelek kéz mehndi design

virág kézzel mehndi design

teljes hátú kéz mehndi design

További tippek & Javaslatok – Mehndi Designs for Hands:

 • Ne vásároljon mehndi kúpokat véletlenszerű aljzatból, és kezdje el használni a folt és a konzisztencia közvetlen vizsgálatához, mindig kezdje el a patch tesztelését.
 • Ha kényelmetlenül érzi magát a mehndi kúp kezelésében és használatában, mindig megkaphatja egy professzionális hennaművész útmutatását, és tanulhat rajtuk keresztül, vagy igénybe veheti szolgáltatásait a henna alkalmazásához.
 • Bármilyen szép is a kúp, a folt nem lesz elég sötét, ha nem hagyja, hogy a henna a tenyerén pihenjen legalább néhány órán keresztül.
 • A hennalkalmazás megkezdése előtt tartsa készen a limelevet és a cukor főzetét, hogy azonnal felvihesse, amikor észreveszi, hogy a henna megszárad. Ez segít abban, hogy a henna tapadjon a tenyeréhez.

A kezekhez tartozó mehndi tervek listája minden bizonnyal a segítségére lesz bármilyen közelgő funkció és esemény miatt. Bármilyen mintát vagy motívumot nem tud újrateremteni, egy kicsit módosíthat. A legtöbb ilyen kialakítás kényelmetlenség nélkül alkalmazható a keze hátsó oldalán. Hozzáadhat mintákat a ruhájához, hogy személyre szabottabb legyen a design. Tehát, ha legközelebb családi esküvőn vagy rendezvényen vesz részt, mindössze annyit kell tennie, hogy nézze meg listánkat, és böngésszen válogatott terveink között.