50+ enkle og attraktive Mehndi -designs til hænder !!

mehandi designs til hænder

Hænder er en af ​​de bedste dele af kroppen at dekorere med mehndi. Glamourisering af hænderne med traditionelle håndmehndi -designs er den fineste måde at forstærke skønheden i dine hænder naturligt uden tilbehør. Mehndi er en del af mange kulturelle traditioner og er ekstremt populær i Indien, Pakistan og andre asiatiske lande. Fra college -funktioner til den store bryllupsdag betragtes udsmykning af hænder med sød mehndi -kunst som et must.

Den bedste del ved disse håndmehndi -designs er, at mønstrene og motiverne kan bruges individuelt til arme såvel som til fødderne. Du kan også vælge et design eller tilpasse et afhængigt af lejligheden, hvilket gør mehndi meget brugervenlig. Så lad os uden yderligere forsinkelse tjekke nogle af de bedste mehndi -designs til hænder.

Bedste Mehndi -designs til hænder med billeder:

De nyeste og enkle mehndi -designs til hænder med fotos i denne artikel kan være nyttige til enhver lejlighed, lad os tjekke dem ud,

1. Rund blomst Mehndi Design til hænder:

Rund blomst Mehndi -design til hænder

Her er en anden illustration til elskere af rund-design/mandala-stil. En stor blomst i rund form på håndfladen ser super sød ud. Blomsten indeholder kronblade, blade og få mere indviklede detaljer. Det samme mønster bruges til fingrene. Et mønster i blokstil på tommelfingeren ser meget flot ud. For at supplere fronthånddesignet er et meget almindeligt mehndi -design med baghånd blevet vedtaget. Dette elegante, men ligetil henna -design er en hurtig og let genskabelse af designet til enhver form for funktion.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller festivaler.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

2. Simpelt Mehndi -design til hænder:

enkle mehndi -designs til hænder

Dette enkle, men elegante mehndi -design er helt perfekt til college -funktioner og afslappede sammenkomster. Designet indeholder enkle blomstermønstre. Ingen indviklet stil er blevet brugt her. Du kan nemt tegne dette, selvom du har lidt øvelse i frihånd mehndi -kunst. Udsøgt motivmønster med kombinationen af ​​to blade og en prik bruges til at pryde fingerspidserne. Den resterende del af fingrene holdes åbne for at give designet et sofistikeret look. Gør det til dit valg for den nærmeste begivenhed at begejstre dine venner, kolleger og fætre. Du kan også anvende dette design på din håndflade og fødder.

 • Egnet til: Dette design er velegnet til familiefester og festivaler.
 • Par med: Par med afslappet eller indo-vestligt tøj.

3. Tilbage runde Mehndi -designs til hænder:

Tilbage runde Mehndi -designs til hænder

Du vil takke os, så snart du støder på dette billede, hvis du ikke kan lide prangende stilarter. Designet er endnu en runde på listen, og meget enkel at lave. Det tilføjer skønhed til den forreste håndflade. Dette enkle håndmehndi -design kan fungere som en god base for din front, hvis du har tegnet et indviklet mønster bag på din hånd. Designet giver mere fremtrædende betydning på bagsiden, samtidig med at den forskønner din hånds front effektivt. En forlængelse af det samme mønster er tegnet på hver af fingrene, hvilket får designet til at se lige så perfekt ud som det er. Et lignende design kan laves på forsiden af ​​dine håndflader og fødder.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til festivaler eller familiesammenkomster.
 • Par med: Kombiner med dine yndlingsindo-vestlige outfits.

4. Geometrisk arabisk hånd Mehndi:

Geometrisk hånd mehndi design

Når du vil forgå som en indisk -bøhmisk chic, vil dette aztekeriske mehndi -design få din karakter til rollen til at falde på plads. Det ser hverken for stammet eller for urbant ud. Bare ideel til temafester og andre små familiesammenkomster, hvor du vil eksperimentere med dit look. Det er intet for kompliceret og er derfor et ideelt valg for kvinder, der elsker det let. Mønstrene på den nedre håndflade strækker sig til håndleddet for at have brug for lidt opmærksomhed fra en tredje person, men ellers er du god til at gå. Dette design vil se lige så smukt ud, når det påføres fødderne og forsiden af ​​håndfladen.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familiesager eller festligheder.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

5. Smuk arabisk design Mehndi:

Arabisk Mehndi Design

Vandt denne ikke bare dig med sit arabiske indviklede mehndi -design? Det er et af de nyeste mehndi -designs til hænder, og du kan se årsagen til, at det er så populært på det seneste. Designet er indbegrebet af alt, hvad et perfekt henna -mønster bør besidde. Det er let og pænt at skelne designet, det er indviklet og fuldt nok til at gå over som en brudehånds mehndi. Det har nogle meget grundlæggende motiver, der kan pyntes med sten, hvis du vil få det til at se endnu smukkere ud, ikke at det allerede er mindre. Du kan også anvende dette mehndi -design på bagsiden af ​​dine håndflader.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

6. Pakistan Bridal Mehndi Design til Hænder:

Pakistan brude Mehndi design til hænder

Dette fremragende backhand mehndi -design er til bruderne eller til at være brude, der ikke kan lide prangende designs. Designet har ikke dækket hver del af huden. Grommet stil er fremtrædende ved håndleddet, mens omkring design har været omgivet af blomster for at forskønne hånden. Samme blomster er tegnet på fingrene. Du kan genskabe dette lignende mehndi -mønster på forsiden af ​​din håndflade.

 • Egnet til: Et design der er egnet til forlovelse eller bryllupsceremoni.
 • Par med: Par med traditionel tung lehenga choli eller en sharara.

7. Gujarati Mehndi Design til hænder:

Gujarati Mehndi -designs til hænder

Dette er et typisk hånd-mehndi-design i Gujarat-stil, der har dækket håndleddet i rund stil som et armbånd. Dernæst løber en række udsøgte motiver mod din hånd, der dækker storfingeren. Det er meget innovativt og kunstnerisk design. Håndleddesignet er dækket med spiral, den samme dekoration på alle fingerspidser gør det ekstraordinære design flot. Dette flotte design er super perfekt til fester og religiøse begivenheder. Du kan genskabe dette lignende design til dine fødder.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til fester eller afslappede anliggender.
 • Par med: Kombiner med klassiske indo-vestlige outfits.

8. Eid Mehndi Designs for Hands:

Eid Mehndi designs til hænder

Denne håndmehndi har ikke et meget grundlæggende mønster i alt i hånden. Det er for det meste fyldt med spiraler, og der er formet som påfugle. Håndleddet har en anden stor påfugl, der gør hele mehndi til et ekstravagant beundringsværdigt valg til ceremonier som bryllup eller festivaler som Eid. Selvom du ikke kan lave designet helt alene på grund af kompleksiteten, bør den professionelle hjælpe dig med at få mest muligt ud af dette mønster og fjerne al opmærksomhed. Det er et af de enkle mehndi -designs til hænder.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til afslappede familiesager.
 • Par med: Par med et afslappet eller indo-vestligt outfit.

9. Traditionelle Mehndi -designs til hænder:

Traditionelle Mehndi -designs til hænder

Dette dejlige design er især for dem, der elsker fyldigere mehndi -designs. Fra håndleddet har det dækket hele hånden. Designet har blomstermønstre og traditionelle motiver. Da det indeholder indviklede mønstre, kræver det mere færdighed og tålmodighed i forhold til det første. Dette ville være et af de fineste mehndi -designs til hænder, der er meget lokkende med sit mønster og kombination af designs. Dette mehndi -design kan kombineres med armbånd samt en trendy håndjern for at fuldføre dit overordnede look.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelse eller familiefunktion.
 • Par med: Kombiner dette design med et traditionelt outfit.

10. Brude Mehndi -designs til hænder:

brude mehndi designs til hænder

Et vidunderligt mehndi -design til bruderne og brudeparrets nære slægtninge. Det er ekstraordinært smukt og giver hænderne et stærkt ornamenteret look. Blomster, blade, dejlige former og motiver kombineres sammen for at fuldføre dette smukke design. Du bør være en ekspert mehndi -designer, hvis du vil oprette den. Du kan erstatte blomsterne i dette design med en anden blomsterstil fra arabiske mehndi -designs eller et påfuglemotiv.

 • Egnet til: Egnet design til forlovelsesceremonien.
 • Par med: Kombiner dette med et tungt traditionelt outfit.

11. Mehndi -designs til festivaler:

hånd mehndi designs

Her er endnu en udforskning af en kunstners kreative evner. Jeg tror, ​​der ikke er nogen, der ikke kan lide dette iøjnefaldende design. Fra albue til fingerspidserne er designet perfekt til familiefunktioner, fester og Eid -festivaler. Selv bruden kan også vælge det for at dekorere sin praktiske store dag. Designet er ikke meget kompliceret, og hver figur er let genkendelig. Du kan ikke se noget meningsløst mønster i hele designet. Da dette design er placeret adskilt og placeret passende, kan du også anvende dette som en tatovering.

 • Egnet til: Designet er velegnet til et familiebryllup.
 • Par med: Kombiner dette design med et indo-western outfit.

12. Hånd Mehndi -designs til piger:

Hånd Mehndi -designs til piger

Tag et kig på denne, et vidunderligt valg for de piger og kvinder, der ønsker elegance og raffinement i alt. Designet ser fyldigere ud, men involverer ikke ekstravagante forgæves former. De helt fyldte tips giver det et traditionelt udseende. Uanset om du leder efter et alsidigt mehndi -design til en religiøs festival eller ønsker at inspirere dine venner til en college -fest, er dette glamouriserede design det bedste for dig. Du kan også anvende dette design på bagsiden af ​​dine hænder.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

13. Arabiske Mehndi -designs til hænder:

arabiske mehndi designs til hænder

Et glimrende eksempel på arabiske håndmehndi-designs, det indeholder kun de altid grønne blomstermønstre, der er arrangeret i en rækkefølge. Alle blomster er lavet i samme tykkelse og konsistens. Kronbladet er fyldt med tynde linjer, mens de centrale runder af blomsterne er fyldt med mehndi, der er en særlig egenskab ved arabisk mehndi. Designet har kun dækket indeks- og mellemfingrene. Du kan også anvende dette design på din håndflade eller dine fødder. Dette enkle design er perfekt til begyndere.

 • Egnet til: Dette design er velegnet til en afslappet begivenhed.
 • Par med: Kombiner med dagens outfit.

14. Floral Hånd Mehndi Mønster:

blomsterhånd mehndi designs

Hvad er din mening om dette søde og enkle håndmehndi -design? Ligesom de tidligere mønstre indeholder dette design ikke noget blomstermønster. Kun motiver og blade bruges til at lave designet, der starter fra håndleddet og har dækket det meste af håndfladen. Det lille bladmønster på fingre og tommelfinger ser meget flot ud. Dette mehndi -design vil se endnu bedre ud, hvis det påføres på bagsiden af ​​håndfladen.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til festligheder.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

15. Seneste Mehndi -design til begge hænder:

nyeste mehndi -designs til hænder

Denne er unikt mehndi -design til mehndi -design med begge hænder. Det indeholder heller ikke noget blomstermønster; det meste af designet er fyldt med spiraler. Det fremstår for komplekst og indviklet, men faktisk er det ganske enkelt. Sikkert, det er fremragende til hunnerne i alle aldersgrupper. Du kan vælge dette beundringsværdige design til fester, Eid samt bryllupsceremonier. For at gøre applikationen lettere vælg mønstre, der er lidt mindre indviklede.

 • Egnet til: Et design der er egnet til forlovelse eller bryllupsceremoni.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

16. Hånd Mehndi Design til brude:

Hånd Mehndi Design til brude

Et flot og elegant fronthånd mehndi-design til hands-on brude. Designet strækker sig til albuen med blomster, motiver, blade, prikker og andre smukke former. Det er et komplekst design og kræver mere tålmodighed og professionalisme end andre enkle designs. Ingen skygge eller dekorativt materiale er blevet brugt her. Dette dejlige design ser perfekt ud uden tilførsel. Dette design kan også anvendes på bagsiden af ​​hånden.

 • Egnet til: Et hånd mehndi -design, der er velegnet til nære familiesager eller forlovelsesceremoni.
 • Par med: Kombiner dette design med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

17. Peacock Hand Mehndi Design til brude:

Peacock Hand Mehndi Design

Et vidunderligt mehndi -design med påfuglryg hånd til brude. Designet, der starter med et charmerende påfuglemotiv, involverer en række geometriske former. Den blokkefyldte form danner en base til trekanten, der er fyldt med motiver. En stor cirkelform er meget fremtrædende på hånden. Skygge stil er blevet vedtaget for fingre og tommelfinger for at give designet et andet strejf. Det overordnede design er enkelt og behøver ikke mere færdigheder. Selv en ekspert kan også nemt tegne det. Dette design er perfekt til familiebryllupper og festivaler.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

18. Hånd Mehndi Design med Rhinestone:

Hånd Mehndi Design med Rhinestone

Hvis du vil røre ved enkelhedens ekstremer, mens du anvender mehndi, skal du vælge dette mehndi -design. Dette glamourøse design er meget let og mindre tidskrævende. Forskellige stilarter er blevet vedtaget for at lokke hver finger, og tilføjelsen af ​​små rhinestones forskellige steder gør det mere tiltalende. Dette design er perfekt til college -piger eller arbejdende kvinder, der har meget mindre tid til deres skønhedsregime. Du kan anvende disse lignende mønstre på bagsiden af ​​dine fingre.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til tæt familie eller afslappede begivenheder.
 • Par med: Kombiner dette med indo-vestlige outfits.

19. Marwari Hand Mehndi Design til bryllupper:

Marwari Hand Mehndi Design

Her kan du observere et klassisk mehndi -design med påfuglehånd, der bruges til udsmykning af brudehænder. I designet kan du se to påfugle, en på hver hånd, blandt samlingen af ​​indviklede mønstre. Spidserne holdes skaldede for at skabe et unikt præg. Designets udsøgthed gør det perfekt til bryllupsdagen og andre lejlighedsvise begivenheder. Dette design vil se lige så smukt ud, når det skabes på bagsiden af ​​hænderne.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med tunge traditionelle eller indo-vestlige outfits.

20. Populære Shaded Peacock Mehndi Designs:

Påfugl Mehndi -designs til hånden

Dette fantastiske hånd -mehndi -design forklarer, hvorfor påfugldesign er mest populære blandt kvinder. Flere påfugl ansigter i et enkelt design ser mærkeligt ud. Alt designet er blevet skabt i skyggefuld mehndi -stil. Sort mehndi bruges til at tegne grænserne, og skyggen gives med simpel mehndi. Med de fuldt dækkede tips er det helt sikkert et af de mest alsidige mehndi-designs og passende eller alle begivenheder. Brug bånd til at dele hænderne i dele for at opnå perfektion i dette design.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller forlovelsesceremoni.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

21. Vidunderlige begge hånd Mehndi -mønstre:

Vidunderlige begge hånd Mehndi -mønstre

Vidunderlige mønstre til forsiden og bagsiden af ​​hånd Mehndi-design, du kan vælge denne stil til hver begivenhed fra familiefunktioner til kollegiet, der kan samles, selv den kan bruges til brud, selvom der tilføjes få flere udvidelser. Med blomster, blade og motiver er designet lidt kompliceret og kræver kunstnerens dygtighed og tålmodighed. Du kan bruge baghåndsdesignet på fødderne samt paisley -mønsteret kan bruges som et tatoveringsdesign på armen.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller forlovelsesceremoni.
 • Par med: Par med traditionelle eller afslappede outfits.

22. Mehndi-design i flere farver:

Flerfarvet Mehndi-design til hænder

Her er en illustration af et smukt hånd mehndi -design, der kun er begrænset til brudene. Enkle og sorte mehndi’er bruges til at lave dette skyggefulde design. Alt designet er blevet pyntet med farverige rhinestones i runde og efterlader former. En lyserød rose er fremtrædende ved håndleddet. Endelig er dette design meget egnet til at komplimentere dit bryllup. Du kan gøre brug af disse udsmykninger igen ved hjælp af hudvenlig lim.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familieanliggender eller en begivenhed.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

23. Hånd Mehndi Velegnet til alle begivenheder:

Hånd Mehndi Velegnet til alle begivenheder

Hvis de tidligere designs ikke inspirerer dig, så tjek dette hånd -mehndi -design, dette der er lige så velegnet til alle begivenheder. Sammensætningen af ​​blomster, blade og symmetriske former uddyber designet fantastisk. For begge sider strækker designet sig fra håndleddet til fingrene. Imidlertid foretages en variation på bagsiden ved at holde de fleste fingre åbne. Et design som dette kan anvendes til alle funktioner.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller forlovelsesceremonier.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

24. Cute Mehndi Design for Hand:

Sød Mehndi Design til hånden

Et sødt mehndi -design med baghånd med ikke meget kompliceret eller fuld af indviklede mønstre. Det kan være et ideelt valg for college -piger at modne kvinder. Designet indeholder tre fremtrædende blomster, der er prydet med blade og udløbere. Det samme design er blevet anvendt på pegefingeren, mens de resterende holdes åbne. Det er et af de lette mehndi -designs til hænder. Dette tatoveringsstil kan også anvendes på armen og fødderne.

 • Egnet til: Anvend dette til fester eller bare til praksis.
 • Par med: Par med et indo-western outfit.

25. Smuk påfugl og blomster hånd Mehndi:

blomst mehndi på hænder

Dette er et vanvittigt design med en smuk påfugl i midten af ​​for mange blomster sammen med en masse abstrakt design, der foregår rundt i former af kinesiske håndventilatorer og dråber. Dette alsidige design er ikke meget svært at skabe, da det ikke indeholder indviklede detaljer. Velordnede blade giver spidserne et meget ornamenteret look. Du kan genskabe dette design på din håndflade.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller festivaler.
 • Par med: Kombiner med et stilfuldt indo-western outfit.

26. Arabiske og skraverede Mehndi -stilarter:

Arabisk og skraveret Mehndi til hånden

En fremragende sammensætning af arabiske og skyggefulde mehndi -stilarter kan ses her. Meget tynde linjer påføres for at fylde de centrale dele af fingre; dette mønster gør dette emne meget unikt fra de andre. Flere blomster i flere former og størrelser udføres overalt. Det er ganske perfekt til fester, Eid -festivaler og andre ceremonier. Dette design er også velegnet til bagsiden af ​​din hånd.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til at øve for begyndere.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

27. Klassisk påfugl Mehndi -design til hænder:

Påfugl Mehndi Design til Hænder

Dette paradisiske påfugl mehndi -design med kombinationen af ​​traditionelt udseende ideelt til indiske og pakistanske brude. Det kan også bæres af de nære slægtninge til bruden og brudgommen. Det er meget kompliceret og fuld af indviklede detaljer, og kræver derfor mere kunstfærdighed og omhu i forhold til de enkle designs. Du kan springe de indviklede detaljer omkring paisleyen over for at gøre det til et beskedent design.

 • Egnet til: Et design der er egnet til forlovelse eller bryllupsceremoni.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

28. Mehndi -mønstre med små grænser:

Border Mehndi -mønstre til hænder

Se dette hånd -mehndi -designbillede, det er en af ​​de bedste repræsentationer af fantastiske indviklede kunstværker af mehndi -kunstnerne. Den udbredte kant ved håndleddet er organiseret ved at arrangere små kantmønstre en efter en. Tre blomster er fremtrædende på hver hånd. Små indviklede detaljer bruges til at udarbejde blomsterdesignet. Den samme stil anvendes på spidserne; en priklinje på hver finger gør designet mere attraktivt. En lignende designstil kan også oprettes på bagsiden af ​​håndfladen.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

29. Smukt Mehndi -mønster på håndleddet:

Mehndi -mønster på håndleddet

Dette søde design er især for dem, der ønsker at tilføje lidt farve til deres hånd mehndi -design. Dette meget korte design indeholder et smukt mehndi -mønster på håndleddet med kombinationen af ​​tre søde blomster. Alle fingre holdes åbne for at gøre designet mere fremtrædende. Det suveræne design kan være et eksklusivt valg for college -piger og arbejdende kvinder. Da du er et mehndi -design i tatoveringsstil, kan du også anvende dette på din arm, fødder eller skuldre.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til afslappede begivenheder.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

30. Rød og sort Mehndi Design:

Rød og sort Mehndi Design til hænder

Det stilfulde håndmehndi -design, udført i røde og sorte mehndi -farver, ser fantastisk ud og ifølge de nyeste mehndi -tendenser. Med rød fyldning og sort kant repræsenterer designet kunstnerens kreative evner. For at supplere dette skyggefulde design bruges flere flerfarvede rhinestone-runder, blade og andre nuancer. Du kan også bruge enkeltfarvede sten i stedet for flerfarvede sten til at matche dit outfit.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familiesager eller et familiebryllup.
 • Par med: Par med en tung lehenga choli.

31. Mehndi Design til teenagepiger:

hånd Mehndi Design til teenagepiger

Dette er et let hånd mehndi -design til teenagepiger, der ønsker at anvende smukt mehndi -design på deres hænder alene. Det er et ganske enkelt abstrakt design spredt ud over hånden uden skygge eller indviklet mønster og kræver ikke ekstra færdigheder. Så det er ideelt for begyndere. En lignende stil af mønsteret kan anvendes på fødderne og bagsiden af ​​håndfladen.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieanliggender eller afslappet træning.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

32. Simpelt Mehndi -design til begyndere:

Simpelt Mehndi -design til begyndere

Et andet simpelt hånd mehndi -design til begyndere en stor smuk blomst er tegnet på håndfladen. Fem forskellige mønstre bruges til at fylde de tomme områder mellem blomsterbladene. Et blomsterudløber strækker sig opad for at dække pegefingeren, mens de resterende fingre er bare. Dette søde design er egnet til små piger. Tilføj prikker og dråbeform rundt om mehndi for at give det et mere komplet udseende.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til at øve for begyndere.
 • Par med: Kombiner med dagens outfit.

33. Rund Mehndi -form:

Rund Mehndi -form

De fleste kvinder elsker rund mehndi -form med rund hånd og fyldte tips. Du kan bringe nogle ændringer i det traditionelle runde mønster for at gøre det stilfuldt og kompatibelt med moderne tendenser. Det ovenstående billede er et eksempel på sådanne designs. Et flot rundt blomstermønster erstatter den enkle runde, og stilen påføres spidserne. Den kan bæres af unge piger såvel som modne kvinder for at supplere personligheden til enhver lejlighed. Dette mehndi -design kan anvendes på bagsiden af ​​hånden såvel som på fødderne.

 • Egnet til: Et design der passer til børn og festivaler.
 • Par med: Par med et af dine yndlingsoutfits.

34. Skraverede Mehndi -designs til hænder:

Skraverede Mehndi -designs til hænder

Den seneste version af skyggefulde hånd -mehndi -designs kan ses her. Blomstermønstre og blade, udført i arabisk stil, ser meget fremtrædende ud i hele designet. Det overordnede design er ganske enkelt uden komplikationer eller indviklet mønster. Dette design er ikke kun perfekt til college -funktioner, fester og Eid -festivaler, men brude kan bære det. Det lignende mehndi -design kan laves på bagsiden af ​​håndfladerne.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familiesager eller til at være brude.
 • Par med: Par med en traditionel gharara eller salwar kameez.

35. Smukke Butterfly Mehndi -designs til hænder:

Sommerfugl Mehndi -designs til hænder

Hvor finurlig er denne stil? Meget unik og elskede mine alle frisindede kvinder. Når man ser på mønsteret, er det virkelig et meget enkelt design, der bruges til at dække det meste af den forreste håndflade. Men hvis du ikke elsker fulde designs, kan dette også være det for dig. Sommerfuglens indre vinger er fyldt med motiver og spiraler, der også dækker fingrene. Håndmehndi -designet er ikke kun ideelt til ung skole- eller college -pige, men også til kvinder, der deltager i familiesammenkomster og festivaler. Du kan tilføje flere sådanne bladlignende motiver for at give denne en blomst et look.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familiesager eller fester.
 • Par med: Kombiner med et cool og stilfuldt indo-western outfit.

36. Arabisk Lotus Mehndi -designs til hænder:

Lotus Mehndi -designs til hænder

Det er netop det, du gerne vil kalde fantastisk og af gode grunde. Hånd Mehandi -designet indeholder en lotus til håndfladen og andre sekventielle mønstre omkring den. Hennaens konsistens skal være den samme og ens for hver kant, for at designet fungerer og ser bedst ud. Da det er et arabisk design, bliver der lagt ekstra vægt på detaljerne, og bladene omkring blomsten er fyldt med tynde linjer. Dette er en ganske særlig egenskab ved mellemøstlige henna -variationer. I stedet for en lotus kan du også lave ethvert andet blomsterdesign.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familieanliggender eller bare træningssessioner.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

37. Sekventiel Mehndi Design:

Sekventiel Mehndi Design til hånden

Hvis det, du har set indtil nu, ikke har formået at imponere dig meget, skal du se på dette smukke mehndi -design, der får selv kedelige gentagelser til at ligne magi. Mehndi er ideel til alle lejligheder og indeholder halvcirkelformede motiver placeret over hinanden med et vedligeholdt rum. Designet strækker sig op til håndleddet og kan trækkes mere, hvis det er nødvendigt. Der kan også laves en variation, og i stedet for stjernerne, der bruges til at dække det ubrugte rum, kan det efterlades tomt, hvis du ikke er det til detaljerede fulde hånddesigner. Dette design er også velegnet til bagsiden af ​​håndfladen og fødderne.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller festivaler.
 • Par med: Par med traditionel saree eller salwar kameez.

38. The Glittery Hand Mehndi Art:

Glittery Hand Mehndi Art

Dette design er ikke kun urbane og elegant, men ser godt ud i overensstemmelse med de nyeste tendenser, der gør bølgen i år. Hånd Mehandi -billedet er meget grundlæggende med blomster og blade stablet som de fleste blomstermønstre. Dette dekoreres derefter ved at placere sten til opløbet. Du kan bruge forskellige nuancer af supplerende sten, hvis du vil. Det tilføjer mere skønhed til det allerede ekstravagante mønster, som dette er. Ingen andre mehndi -designs til hænder vil være som om det er enkelt og let at flagre. Du kan også bruge en mousserende Bindi eller skinnende neglemaling i stedet for sten.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits eller dit daglige slid.

39. Enkle Mango Mehndi -designs til hænder:

Mango Mehndi -designs til hænder

Du er nødt til at elske dette lette mehndi -design for, hvor ukompliceret, men alligevel elegant det er. Det er næsten ikke et design, men alligevel er der så meget af en personlighed, at det kan give dig med dit traditionelle slid. Designet er dybest set meget let at lave, når du først kan lave Gujarati -motivet i midten af ​​håndleddet. Designet er også meget kompatibelt med din moderne smag. Og det giver dig ikke kun et modent look, men også en meget elegant stemning. Sørg for at dekorere dine negle med en lysende neglefarve for at fremhæve håndmehndi -designet. Du kan også lave dette bånd nøjagtigt på dit håndled for at give det et andet udseende.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til meget afslappede anliggender.
 • Par med: Par med traditionelle indiske eller indo-vestlige outfits.

40. Finger Mehndi Design på hånden:

Finger Mehndi Design på hånden

Hvis du elsker hvordan dine fingre ser ud med mehndi, men alligevel hader det hårde arbejde, ser det godt ud som om du har held og lykke damer! Se på dette mesterværk af hånd -mehndi -design. Fingrene ser alle så smukt stilfulde ud trods det samme ensartede mønster hver. Det gør det ikke bare lettere at tilpasse, men også praktisk at lave. Det tager måske knap tid og er derfor ideelt til hurtige overraskende familiesammenkomster. Du kan tage alle med forbavselse, når du møder henna på trods af kort varsel. Dette blomstermønster kan genskabes på forsiden af ​​dine fingre.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til nære familiesager eller fester.
 • Par med: Kombiner med smarte indo-vestlige outfits.

41. Portræt i hånd Mehndi Design:

Portræt i hånd Mehndi Design

Det fantastiske hånd -mehndi -design, det er, denne er enhver grund til, at du skulle elske at blive født som en indisk pige. Se hvor smuk den arabiske og gujarati -fusion af motiverne ser ud. Et meget simpelt design vinkede ind i særegenheden ved forvikling, mønstrene dækker det meste af din hånd og er derfor ideelle til at tjene som en brude mehndi. Det er alsidigt nok til at blive eksperimenteret med og har en mandsfigur, der forklarer din status ‘snart at blive gift’. Dette bruddesign med fuld hånd kan også anvendes på bagsiden af ​​hænderne.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

42. Unik hånd Mehndi -kunst:

Hånd Mehndi Art

Et vidunderligt udført nyeste mehndi -design til en hånd med central rhombus med indre mønstre udgør forsiden af ​​håndfladen. Dette design kan vælges til enhver lejlighed lige fra college -gensyn til familiefunktioner. Med nøjagtigheden og pænheden er det måske ikke din kop te til at klare det alene, men med professionel dygtighed vil det helt sikkert give dig den fordel og ros, du leder efter i et design. Du kan også lave dette aztekisk inspirerede design på dine fødder.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller festivaler.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

43. Spiral Mehndi Design på begge hænder:

Spiral Mehndi Design på begge hænder

Hvis du ikke er til lette mehndi -designs til hånden og leder efter noget helt elegant, vil det forsegle handlen for dig. Ikke virkelig beregnet til afslappede sammenkomster, dette bryllup mehndi har en meget indviklet detaljeret stil implementeret her. At ansætte en professionel vil være det værd, når du ser, hvor udsøgt motivets mønster er. Designet er meget let at forstå og har en blomst hver på begge hænder med omgivende blade. Hvad angår spidsen af ​​fingre og andre tomme områder af hånden, bruges et tre-prikket mønster. Dette design vil se godt ud, når det påføres på bagsiden af ​​hænderne.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller forlovelsesceremoni.
 • Par med: Par med et traditionelt outfit.

44. Mughlai Mehndi Design for hånd:

Mughlai Mehndi Design for hånd

Når det kommer til hånd -mehndi -designs, vil denne herligheds smukhed glæde dig overraskende. Kraften i blomstermønstre, du har set, og dette har intet andet end det i hele designet. Det er et meget fremtrædende design med indviklede prikdetaljer. Og det er et ideelt design til funktioner som college -arrangementer, familiesammenkomster eller endda festival. Dette design er en sammensmeltning af den arabiske og indiske stil i det væsentlige og har et gentaget håndmønster, der er let at arbejde på. Hvis kun din håndflade er, hvor du vil have din mehndi begrænset, er dette dit bedste valg. Dette lignende design kan også anvendes på dine fødder såvel som på bagsiden af ​​din håndflade.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familieforhold.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

45. Konvergerende diagonal Mehndi -design:

Diagonal Mehndi Design til hænder

Designet af denne hånd Mehndi er indisk, mens den har et strejf af arabisk forvikling. Det er ikke kun udsøgt, men dækker også en stor del af din hånd og er derfor årsagen til præference for mange. Den måde, enderne på de to designs på begge hænder konvergerer på, er både kreativ og ser godt ud for øjet. Et cirkulært mønster er sekvenseret i denne flotte henna-kunst, ideel til religiøse festivaler og familiefester. Genskab dette design på bagsiden af ​​dine håndflader til familiebryllupper.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til afslappede funktioner eller begivenheder.
 • Par med: Kombiner med dagens outfit.

46. ​​Fusion Minimal Mehndi Art:

Minimal Mehndi -kunst til hånden

Selvom den er ideel til arbejdende kvinder på grund af sit minimale design og rummelighed, og dermed mindre tidskrævende, er denne smukke håndmehndi perfekt og et klassisk valg for enhver pige, der elsker at holde hænderne snøret med mindre henna og stadig ser lige så fantastisk ud. Motivet på håndleddet er cirkulært og indviklet og antyder mod arabisk, mens det på håndfladen mere ligner Gujarati -motivet. Dette design vil se æstetisk ud selv på bagsiden af ​​hånden.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til afslappede familiefunktioner.
 • Par med: Par med et indo-western outfit.

47. Indviklet Henna -kunstværk til hænder:

henna designs til hænder

Dette hånd -mehndi -design har et meget detaljeret cirkulært motiv. Den mehndi -kunstner, du lejer til dig selv, vil nyde at lave denne. Designet er meget detaljeret og indeholder to hovedmotiver organiseret i en cirkel, og derefter fyldes resten af ​​de andre detaljer. Din kunstner vil sandsynligvis gøre det selv med kreativitet fra baghovedet. Fingerspidsen, som du kan se, er ikke bare snøret med henna, som sædvanlig, i stedet er en twist -knude i den ene ende designet for at gøre mehndi mere detaljeret. Du kan anvende dette design til brylluppet mellem din søskende eller et meget nært familiemedlem.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller forlovelsesceremoni.
 • Par med: Par med et indo-western outfit.

48. Symmetrisk arabisk Mehndi -mønster:

Arabisk Mehndi -mønster til hænder

Til denne kan du tjekke, hvor smukt mønsteret ser ud med sin klassiske symmetri. Fra Rakhi til Eid kan alle festligheder omfatte designet af denne henna -kunst. Begge håndflader har det samme blomstermønster med unikke designs, der gør den samlede pakke så udsøgt. Designet er perfekt til begivenheder, hvor du også skal vise dine hænder meget frem, f.eks. Sangeet -forestillinger. Håndmehndi vil ikke kun tiltrække alles opmærksomhed på dig, men hjælpe den med at forblive på den måde på grund af dens unikke karakter fra de sædvanlige. Du kan også anvende dette design på dine fødder og bagsiden af ​​håndfladerne.

 • Egnet til: Et design der er velegnet til festivaler eller familiefester.
 • Par med: Par med et indo-western outfit.

49. Half Floral Mehndi Design:

Halvblomstret Mehndi -design til hånden

Enhver, der leder efter et blomstermønster, der strækker sig over hele mehndi -designet til hænder, vil elske dette. Det dækker hele hånden, hvilket giver det et fyldigere look. Motiverne er for det meste traditionelle og har indviklede mønstre. Tiden er taget, og den færdighed, der er nødvendig for at få det til at se pænere og bestilt ud, kan være længere, end du tror, ​​og du kan få brug for mere hjælp fra en anden til at kontrollere afstanden. Det er alt i alt et meget dejligt design og ideelt til alle lejligheder. Dette design kan genskabes ved hjælp af en anden stil af kronblade og cirkulære motiver.

 • Egnet til: Et design, der er velegnet til nære familiesager eller festivaler.
 • Par med: Par med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

50. Fuld hånd udførlig brude Mehndi Design:

bedste mehendi designs til hænder

Skønheden ved dette sidste hånd mehndi -design på listen ligger på mønsteret. Hennaen er velformet og har brug for ekspertisen til at udfylde detaljerne. Kombinationen er ideel til brude eller nære slægtninge til bruden. Den rigtige farve neglelak vil gøre designet endnu bedre egnet og tilføje mere chic til din allerede perfekte mehndi. Centermotivet har brug for mest opmærksomhed og skal derfor gøres med mest tålmodighed. Da det kan blive svært at replikere de samme mønstre ensartet på begge hænder alene, kan du byde lidt hjælp velkommen. Denne mehndi i indisk stil kan også anvendes på bagsiden af ​​hænderne.

 • Egnet til: Et design der passer til bryllup og forlovelsesceremoni.
 • Par med: Kombiner med traditionelle outfits.

Seneste kollektion 2020:

Seneste samling af håndmehndi

enkle hånd mehndi designs

smukt hånd mehndi design

baghånd mehndi design

nyeste hånd mehndi design

lille hånd mehndi design

moderne hånd mehndi design

blade hånd mehndi design

blomst hånd mehndi design

fuld baghånd mehndi design

Yderligere tips & Forslag – Mehndi -designs til hænder:

 • Køb ikke mehndi -kegler fra en vilkårlig stikkontakt, og begynd at bruge den til at teste pletten og konsistensen direkte, start altid med en patch -test.
 • Hvis du er utilpas ved håndtering og brug af mehndi -keglen, kan du altid tage vejledning af en professionel henna -kunstner og lære dem igennem eller tage deres tjenester til din henna -applikation.
 • Uanset hvor flot keglen er, vil pletten ikke være mørk nok, hvis du ikke lader henna på din håndflade hvile i mindst et par timer.
 • Hold limejuice og sukkerblanding klar, inden din henna -applikation begynder, så du kan anvende den i det øjeblik, du begynder at bemærke, at din henna bliver tørret. Dette vil hjælpe hennaen med at holde sig fast i dine håndflader.

Vores liste over mehndi -designs til hænder vil helt sikkert komme dig til undsætning for enhver form for kommende funktioner og begivenheder. Du kan finjustere hvert design en lille smule, hvis du ikke er i stand til at genskabe et mønster eller motiv. De fleste af disse designs kan påføres på bagsiden af ​​dine hænder uden ubehag. Du kan tilføje mønstre fra dit outfit for at gøre designet mere personligt. Så næste gang, når der er et familiebryllup eller en begivenhed at deltage i, er alt du skal gøre at tjekke vores liste og gennemse vores håndplukkede designs.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80