50 legkedveltebb indiai stílusú Mehndi dizájn nőknek!

Manapság az indiai mehndi minták viselése meglehetősen népszerűvé vált az egész világon. Bár a mehndi számos ázsiai kultúra része, mára elismerést szerzett a művészet változatos formájaként, amelynek nincs következménye vagy káros hatása. A mehndi mintákat tetszés szerinti testrészekre lehet alkalmazni, és biztos lehet abban, hogy vonzó foltot ér el. A nyugati kultúra emberei elkezdtek érdeklődni a mehndi, mint művészeti forma iránt, és önállóan kezdtek tanulni és kúpokat készíteni. Ez is mutatja, hogy a mehndi hogyan segített egyesíteni több kultúrát és etnikumot.

Indiai stílusú Mehndi Designs

A mehndi másik nagy aspektusa, hogy nem kell szakembernek lennie a tervek alkalmazásához. Számos mehndi tervezés létezik a kezdők számára, amelyeket bármely személy könnyen kipróbálhat és tesztelhet. Mindezek az egyedi tulajdonságok biztosan felkeltették érdeklődésüket és felkeltették az érdeklődésüket, ezért nézzük meg a legjobb indiai mehandi mintákat kezdőknek és profiknak egyaránt.

Indiai Mehndi minták képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk az 50 legjobb indiai mehendi mintát, képekkel, amelyeket feltétlenül ki kell próbálnia. Ezen formatervezési minták közül néhányat kezdőként is kipróbálhat, és családi összejövetelein viselheti.

1. Teljes hosszúságú indiai Mehndi tervek a kezekhez:

indiai mehndi tervez a kezét

Ez egy nagyon népszerű szétválasztott minta, amelyet egy indiai mehndi kialakításban használnak, és amelyet teljes hosszában végeztek. Kipróbálhatja ezeket a mintákat, amelyek könnyen viselhetők családi alkalmakkor. Ha részt vesz egy partin, akkor viselheti ezeket a nehéz öltönyökkel és más salwar kameezekkel. Ezek más alkalmakra és összejövetelekre is népszerűek. Az ilyen típusú mintákon különféle más minták is elkészíthetők, például virágos munkák vagy más háló- vagy karkötőminták a csuklón.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Párosítsa a következővel:: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal

2. Elbűvölő indiai Mehndi minták:

indiai mehandi tervez kézre

Kipróbálhatja az ilyen típusú elbűvölő indiai mehndi tervezési mintákat háló és mangó motívumokkal, és viselheti ezeket a különböző funkciókhoz. Ezeket az Ön által választott körömfestékekkel lehet viselni, hogy stílusosabbnak tűnjenek. Ezek is meglehetősen divatosak, és ha akarod, akkor nehezebbé teheted karkötőkkel és más csillámokkal, amelyeket testragasztókkal lehet használni, hogy ezeket a rámpákat.

 • Alkalmas: Alkalmas fesztiválokra és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western vagy hagyományos ruhával.

3. Indiai Mehendi hálóminta:

indiai mehendi tervez kézre

Ez egy vastag és nehéz hálóminta, amelyet indiai mehndi kivitelben készítettek. Ebben a kialakításban nincsenek jelentős motívumok, de több minta. Ezeket a stílusokat könnyen megteheti olyan neves szalonoktól, akik ezeket a szolgáltatásokat nyújtják. Ezeket bármilyen alkalomra viselheti, és viselheti ezeket nehéz öltönyével és lehengájával is.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést hagyományos ruhákkal.

4. Hátsó kéz indiai Mehndi Design:

egyszerű indiai mehendi minták

Ez egy nagyon dekoratív indiai mehndi design, amely ékszerformátummal rendelkezik, és ez sem ügyetlen. Ezeket a modern típusú mintákat könnyedén kipróbálhatja bármilyen partihoz. Ha nem szereted a nehéz mintákat, akkor ezeket érdemes kipróbálni. Ezeket könnyű sportolni, és ezek elvégzése sem igényel sok időt. Ezeket professzionális emberektől szerezheti be, ha parti előtt foglal le szalonfoglalásokat. Ezeket a salwar kameez szinte bármilyen formájával viselheti, és más modern ruhákkal is viselheti.

 • Alkalmas: Alkalmas bulikra és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

5. Fekete indiai henna design:

indiai henna minták

Ez egy vastag fekete henna munka mangó motívumokkal, arab stílusú indiai mehndi dizájnnal. Ezeket kipróbálhatod a lány éjszakai partiján, és ezeket otthon is lehet gyakorolni. Ha vásárolhat pasztát, akkor kipróbálhatja ezeket egy lány éjszakai partin. Ezeket kisebb költségekkel is elvégezheti a szalonból, mivel ezek nem túl nehézek, de nagyon modernnek is tűnnek, egy hagyományos rendezvény, vagy akár összejövetel vagy cicaparti előtt. Ezeket Anarkali öltönyökkel és más nehéz zari munkás szárikkal lehet viselni.

 • Alkalmas: Családi rendezvényekre és fesztiválokra megfelelő kialakítás.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején, a karján és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western vagy hagyományos ruhával.

6. Geometriai indiai Mehndi minta:

Indiai Mehndi minta

Ez egy hagyományos geometriai minta, amelyet kipróbálhat az indiai mehndi kialakításában. Ezeket sötét színű pasztákkal lehet megtenni, és ezeket a lányok éjszakai partijára is kipróbálhatja. Ezek nem ügyetlenek, és szinte bármilyen típusú salwarral viselhetők. Ezeket sifon sarikkal is viselheti. Ezekkel nehéz karpereceket is viselhet, és a könyökig is elvégezheti a mintát, hogy elbűvölőbb legyen.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt a legjobban a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

7. Mehndi Art for Girls:

Mehndi Art lányoknak

Ez egy modern típusú indiai mehndi design grafika, amelyet kipróbálhat a lány éjszakai partijára vagy alkalmi viseletre a főiskolára. Ha valamilyen funkciója van, vagy részt kell vennie egy partin, akkor viselheti ezeket a modern sifon salwar vagy más churidars társaságában. Ezeken csillogás is készült, ami manapság trend, és kreatívabbá és elbűvölőbbé is teheti ezeket a dekorációkat, ha ilyen típusú csillámokat használ, amelyeken ezeken lehet a testhelyező ragasztóval, amelyet a szalonok emberei kapnak.

 • Alkalmas: Partikhoz megfelelő kialakítás.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a tenyér hátára vagy tetoválásként a karjára.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western vagy nyugati ruhákkal.

8. Páva indiai Mehndi:

Páva indiai Mehndi

Ez egy páva alapú indiai mehndi dizájn stílusos formátuma. Kipróbálhatja különféle más minták hasonló formátumait, és nehéz hálóval vagy más levélmintákkal. Ezeket meg lehet nyújtani a felkarokig vagy a könyökig, ha szereted az ilyen mintákat.

 • Alkalmas: Eljegyzésre és esküvőre alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a tenyerére és a kézfejére.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

9. Virágos formátumú indiai Mehendi formatervezési minták:

Formázza az indiai Mehendi formatervezési mintákat

Ez egy virágos formátumú indiai mehndi design. Kipróbálhatja az ilyen típusú virágmintákat a piacon értékesített kúpokkal. Ezekkel nehéz ékszereket vagy karpereceket is viselhet. Ezek is meglehetősen geometrikusak és nem ügyetlenek. Ha valami egészet szeretne könyökig vagy vállig, akkor próbálja ki ezeket. Ezek szintén nem ügyetlenek. Ezek meglehetősen művésziek, és ezeket viselheti modern ruháival is.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd alkalmi hagyományos ruhákkal és könnyű ékszerekkel.

10. Nehéz sötét színű indiai Mehandi Design:

Sötét színű indiai Mehandi Design

Ez egy nagyon nehéz sötét színű mehndi design. A design tökéletes menyasszonyi indiai mehndi design, teljes kézi munkával többféle stílusban és mintában. Könnyedén kipróbálhatja ezeket a formátumokat bármilyen alkalomra. Ezeket nehéz öltönyökkel vagy salwar kameezekkel is viselheti.

 • Alkalmas: Eljegyzésre és esküvőre alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a tenyerére és a kézfejére.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

11. Művészi indiai Mehndi Design lányoknak:

Indiai Mehndi Design lányoknak

Ez egy nagyon stílusos indiai mehndi design. Kipróbálhatja ezeket a mehndi mintákat a lány éjszakai partijára és más hagyományos családi alkalmakra. Ezek szintén nem ügyetlenek, ezért összekapcsolhatja ezeket modern ruháival. Ezeket nehéz karkötőkkel is viselheti, hogy ezek elbűvölőbbek legyenek.

 • Alkalmas: Legjobban alkalmas családi funkciókra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a tenyerére és a kézfejére.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést hagyományos vagy indo-nyugati ruhákkal.

12. Hagyományos páva indiai Mehndi:

Hagyományos indiai Mehndi design

Ez egy másik páva és hagyományos formátumú motívummunka. Az ilyen típusú minták leginkább az indiai mehndi kialakításban láthatók, amelyek a felkarokig vagy a könyökig meghosszabbíthatók az igényeknek megfelelően. Ezeket nehéz sarees -sel is viselheti, és más kapcsolódó virágnyomatokat is hozzáadhat ezekhez vagy más mangómintákhoz.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

13. Egyszerű indiai henna minták a kezekhez:

Indiai Henna Designs for Hands

Kipróbálhatja az ilyen típusú hagyományos indiai mehndi mintákat a kezéhez. Ezeket bármilyen családi ünnepségen kipróbálhatja. Ezeket az ilyen típusú szolgáltatásokat nyújtó professzionális szalonokban végzik. Ha részt vesz egy partin, és sportolni szeretne az ilyen típusú nehéz mintákkal, hogy összekapcsolja ezeket a nehéz zaree saree -kkel és más nehéz salwar öltönyökkel, akkor foglalhat szalont. Ezekhez strasszokat és más testragasztókat is használhat, hogy színesebbé tegye ezeket.

 • Alkalmas: Alkalmas eljegyzési szertartásokra és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd lehenga-cholival.

14. Hagyományos mangó motívum minta:

Mangó motívum minta

Ez egy hagyományos mangó motívum mintázatú menyasszonyi indiai mehndi design. Ezeket kiterjesztheti a felkarokig. A mehndi egyetlen mintát követve készült mindkét kezén. Ezeket a lábadra is kipróbálhatod. Néhány hagyományos alkalomkor a nők ezeket a mintákat a lábukon hordják.

 • Alkalmas: Megfelelő kialakítás eljegyzésre és esküvői szertartásra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos ruhákkal.

15. Sötét színű indiai Mehandi Design:

Sötét színű indiai Mehandi Design

Ez egy sötét színű indiai mehndi design. Kipróbálhat különféle művészi mintákat, mint ez. Ezek szintén nem ügyetlenek, ezért viselheti ezeket a modern salwar öltönyökkel. Ezeket elbűvölővé is lehet tenni nehéz karperecekkel és más mintákkal. Kiterjesztheti az ilyen formátumokat, és viselheti ezeket a lábakon is. Ezekhez csillámokat is használhat, és elbűvölőbbé teheti őket. Az ilyen típusú minták nagyon stílusosak, és még az egyetemisták is viselhetik őket alkalmanként.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

16. Dekoratív indiai Mehndi Design:

Dekoratív indiai Mehndi Design

Ez egy nagyon dekoratív indiai mehndi design, amelyet kipróbálhat a kezében. Az ilyen típusú egyszerű mintákat otthon is elvégezheti, ha megvásárolja a kúpokat, amelyek általában kaphatók a piacokon. Ezek pontminták, és ezeket kezdők is kipróbálhatják. Ezeket kipróbálhatja egy lány esti partin a barátaival. Viselhet egy központi strasszos matricát, hogy stílusosabbá és rámpásabbá tegye ezeket. Készíthetsz más dekoratív egyszerű mintákat is, amelyeket akkor is könnyen viselhetsz, ha időnként viselsz egyetemre.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatod a kézfejeden.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

17. Rajasthani Mehendi minta:

Radzsasztáni Mehendi minta

Ez egy vastag radzsasztáni mintás gyönyörű indiai mehndi design, amelyet kipróbálhat a családi ceremóniákon. Ez a mehndi design is meglehetősen művészi, és nagyon nehéz mintái vannak virágos és más motívumokkal. Ennek a kialakításnak az oldalai bonyolultan vannak kitöltve, míg a közepén csak virágok vannak.

 • Alkalmas: Alkalmas családi esküvőkre vagy eljegyzési szertartásokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos indiai ruhákkal.

18. Hagyományos indo arab Mehndi Design:

Hagyományos indo arab Mehndi Design

Ez egy nagyon nehéz hagyományos arab és indiai menyasszonyi mehndi design. Az ilyen típusú mintákat könnyen kipróbálhatja a neves szalonokban. Ha partira vágyik, akkor ezeket ki kell próbálnia. Ezek gyakran meglehetősen művésziek, és általában sötét színű pasztában készülnek. Ezekkel nehéz churidar, ghagra choli vagy Anarkali öltönyt viselhet. Ezeket könyökig vagy felkarig is meg lehet tenni.

 • Alkalmas: Alkalmas családi esküvőkre, eljegyzésekre és esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

19. Indiai henna minták kezdőknek:

Indiai henna minták kezdőknek

Ez egy tökéletes kezdő nagyon egyszerű mehndi tervezése, melynek alapmotívuma egy virág, amellyel könnyedén gyakorolhatja magát a piacon vásárolható kúpokkal. Ezek tökéletességét rendszeres gyakorlatokkal lehet elérni és elérni, és megteheti ezeket egy lány éjszakai partin is.

 • Alkalmas: Alkalmas fesztiválokra és partikra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

20. Láb indiai Mehndi Design:

Láb indiai Mehndi Design

Ez egy egyszerű mehndi design a lábadhoz, amelyet kipróbálhatsz bármilyen családi vagy háztartási alkalomra. Ezek a stílusok nagyon népszerűek szinte minden hagyományos háztartásban. Szinte minden házban megtalálhatók olyan nők, akik ilyen formájú mangóműveket viselnek a kezükben és a lábukban.

 • Alkalmas: Alkalmas eljegyzési szertartásokhoz és esküvőkhöz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a lábára és a kézfejére.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

21. Virágos henna minta a hátsó oldalon:

Virágos henna minta a hátsó oldalon

Ez egy virágos henna minta. Megpróbálhatja könnyen viselni az ilyen típusú henna mintákat. Megpróbálhatja otthon is gyakorolni ezeket az egyszerű mehndi tervezési formátumokat a piacon könnyen elérhető kúpokkal. Viselheti ezeket a kezéhez, és megpróbálhat más sablonokat is használni a minták létrehozásához. Ha nincs ideje saját maga elkészíteni, akkor igénybe veheti a családtagok segítségét, akik tudják, hogyan kell ezt megtenni.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt felviheti a tenyerére és a kézfejére.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

22. Mehndi indiai partikhoz és funkciókhoz:

Mehndi az indiai partikhoz és funkciókhoz

Ez egy másik nagyon nehéz hálómotívum. Kipróbálhatja az ilyen típusú motívumokat pártjainak és funkcióinak. Ezek nagyon hagyományosak, és nehéz ghagra cholisszal és más nehéz sminkkel viselhetők. Ezeket bármilyen alkalomra viselheti. Ezeket nehéz zaree saree -kkel lehet viselni. Ezeket nehéz karperecekkel és más csillámokkal vagy díszekkel is viselheti könyökig. Ezeket meg lehet hosszabbítani, ha bármilyen családi összejövetelre nehezebb megjelenést szeretne.

 • Alkalmas: Eljegyzésre és esküvői szertartásokra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos hagyományos salwar kameez -el.

23. Vöröses indiai Mehndi Design:

Vöröses indiai Mehndi Design

Ez egy vöröses árnyalatú henna szín. Kipróbálhatja ezeket a színformákat, ha a nehezebb megjelenést szeretné, és ezek általában nagyon népszerűek a hagyományos alkalmakkor. Ezeket is kipróbálhatja, mivel ez egy egyszerű mehndi tervezési kép, könnyen hivatkozhat és kísérletezhet az egyszerű ellenőrzések és virágmunkák miatt.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, karján és lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

24. Mangó és páva motívumminta:

Mangó és páva motívumminta

Ez egy mangó és páva motívum minta. Kipróbálhatja az ilyen típusú legújabb egyszerű mehndi mintákat a menyasszony számára a kezén, és kiterjesztheti ezeket a könyökig. Ezek meglehetősen időigényesek, mivel a minta nagyon nehéz. Ezeket hagyományos funkciókhoz viselheti. Ezeket ghagra cholisszal és más Anarkali öltönyökkel kombinálhatja.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és eljegyzési szertartásokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést hagyományos, hagyományos ruhákkal.

25. Mehndi minták a háztartások számára:

Mehndi minták a háztartások számára

Ez egy hálószerű modern típusú egyszerű mehndi tervezési minta, amelyet kipróbálhat. A háló szélein kör alakú virágok teszik teljessé ennek a kialakításnak a megjelenését. Ezeket sötét színű pasztákkal is meg lehet tenni, vagy csillámokkal is, hogy elbűvölőbbek legyenek. Ezeket kipróbálhatja háztartási összejövetelein.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre, fesztiválokra és partikra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

26. Hagyományos virágos Mehndi minták:

Hagyományos virágos Mehndi minták

Kipróbálhatja az ilyen típusú szétválasztott virágos mehndi mintákat hagyományos alkalmaira. Ezeket strasszokkal is ki lehet próbálni, vagy csillámokat is használhat, és könyökig meghosszabbíthatja. A csillámok elbűvölőbbé teszik ezeket. Ezeket olyan szalonokban lehet elvégezni, amelyek ilyen típusú szolgáltatásokat nyújtanak. Ezeket szinte minden partitípusnál ki lehet próbálni.

 • Alkalmas: Eljegyzésre és esküvői szertartásokra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsd kultúrád hagyományos öltözékével.

27. Indiai Mehndi Design teljes kézzel:

Indiai Mehndi Design teljes kézzel

Az ilyen típusú teljes kézi mehndi minták meglehetősen népszerűek több háztartásban. A design többféle mehndi tervezés keveréke, de erősen befolyásolják az arab mehndi minták. Ezeknek a típusoknak a különféle formáit kipróbálhatja partijára és más családi alkalmakra.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatod a kézfejeden.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a dizájnt egy szári vagy salwar kameez -el.

28. Különböző indiai Mehndi minták:

Különböző indiai Mehndi minták

Különböző típusú terveket lehet kipróbálni különböző kezekben. Kipróbálhatja a virágos alkotásokat, és más motívummintákat is kipróbálhat, mint a páva vagy hasonló más levélmintázat a másikhoz. Ezek gyakran nagyon művésziek. Azt is megpróbálhatja beszerezni professzionális művészektől, akik meg tudják csinálni ezeket egy buli előtt.

 • Alkalmas: Eljegyzésre és esküvői szertartásokra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsa lehengával vagy szárival.

29. Vörös indiai henna design:

Piros indiai henna design

Ez egy piros henna dizájn, amelyet kipróbálhat partijára vagy más alkalomra. Ezek szintén nem ügyetlenek, ezért viselhetők zari öltönyökkel és más sifon szárikkal. Ezeket modern ruháival is viselheti. Ezeket a mintákat más főiskolai vagy lány esti partikra is ki lehet próbálni.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést hagyományos ruhákkal.

30. Kerek Mehndi tervezés teljes kézzel:

Kerek Mehndi kialakítás teljes kézzel

Ez egy nagyon hagyományos mehndi design, amelyet kipróbálhat a családi alkalmakra. Ezeket bármilyen típusú salwar öltönyökkel és más lehenga cholival is viselheti. Az ilyen típusú motívumokat a könyökig vagy a felkarig lehet működtetni. Foglalhat szalonfoglalást professzionális tervezőktől, és elkészítheti ezeket a mintákat a partijára. Ezek is a karperec tervezés mintájába tartoznak. A virágnyomatok gyakori nyomatok, amelyeket leginkább családi vagy háztartási alkalmakkor és egyéb funkciók során viselnek.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a lábán és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos ruhákkal.

31. Indiai Mehndi Design csillogással:

Indiai Mehndi Design csillogással

Ebben a pillanatban az indiai Mehndi Design Glitter használatával készül. A szegélyek kötéséhez csillogást használnak. Ez az indiai mehndi egyedülálló művészete. A kreativitás hozzáadásával csillogást adhat ehhez a kialakításhoz. A csillogás nem tart sokáig; csak egy estét tölthet vele. Leginkább egy párt és funkciók miatt történik. Ez az indiai mehndi design nagyon vonzó és stílusos.

 • Alkalmas: Alkalmas eljegyzési szertartásra vagy családi esküvőre
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a tenyér hátán
 • Párosítsa: Párosítsa ezt egy gyönyörű lehengával

32. Kör alakú indiai Mehndi tervezés a hátoldalhoz:

Indiai Mehndi Design a hátoldalhoz

Az indiai mehndi design körök és levelek mintával nagyon jól néz ki a kezén. Egy menyasszonynak lehet ilyen kialakítása. Sok rés maradt a mehndi között. Az ujj teteje tele van apró mintákkal. Még a körömlakk színe is megfelel ennek a kialakításnak. Ezt a formatervezést akár gyűrűs gyűrűvel is párosíthatja a gyűrűsujjon.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a tenyér hátsó részén.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a dizájnt indo-nyugati ruhákkal.

33. Egyszerű indiai Mehndi tervek a kezekhez:

Egyszerű indiai Mehndi tervek a kezekhez

Az indiai mehndi design nagyon egyszerű, de klassz. Ha csak a képet látom, a szívem azt mondja, hogy legyen. A design elég szép ahhoz, hogy elragadja a szívünket. A mangó motívumok szépen díszítettek, és vastag pöttyök a design fénypontjai. Az ujj tetején készült minta a legújabb. Az egész mehndi design félelmetes, és jól fog kinézni egy hagyományos ruhával. A művészi elme ötlete csak észbontó.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos indiai ruhákkal.

34. Szív alakú indiai Mehndi Design:

Szív alakú indiai Mehndi Design

Ez egy indiai menyasszonyi Mehndi tervezés különleges napjára. Mindkét kezére fél szív rajzolódik. Mindkét kezét össze kell tennie, hogy teljes képet kapjon a mehndi -ről. Ez egy téma alapú mehndi design esküvőre. Szinte minden menyasszony szívesen látná ezt a mintát egy esküvőn, hiszen minden kéz szívét olyannak képzelte volna, mint ő és ő. Nagyon hagyományos és régóta elterjedt.

 • Alkalmas: Alkalmas esküvőkre és eljegyzési szertartásokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

35. Indiai Mehndi Design főiskolai lányoknak:

Indiai Mehndi Design lányoknak

Ezt az indiai mehndi dizájnt imádnák egy egyetemre járó lányok, mivel nem nehéz és alkalmas az egyetemi funkcióira. Az egyszerű és klasszikus dizájnt választják. Ebben a kialakításban vastag mehndit használnak. Nagyon jól fog kinézni, ha eltávolítjuk, és jön a szín. Az ujjakon lévő minták is nagyon szépek. A csuklóterületen végzett minta felkelti az emberek figyelmét.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kézfején és a lábán.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

36. Elegáns indiai Mehndi Design:

Indiai Mehndi Design

Ez komolyan egy fantasztikus indiai mehndi design. Bármely családi funkcióhoz használható. A virágminta vastag pontokkal szegélyezett, valóban csodálatos. Nagyon kreatív. A vonalminta is nagyon jó. Ez a kézfejű dizájn, amely egy lány esti partira is alkalmazható. Egyszerűen imádom ezt a dizájnt. Valóban, milyen kreativitása van egy művésznek, aki ezt a tervezést készítette!

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: A legjobb hatás érdekében ezt a kézfejére is felviheti.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos ruhákkal.

37. Arab Mehndi Design lábakhoz:

Arab Mehndi Design lábaknak

Minden fesztiválon lehet mehndi is. Egyikük Eid. Ez a mehndi lábfej kialakítás kifejezetten hölgyek számára készült, hogy felvegyék az Eidet. A hölgyek lehengájával, ékszereivel és mehndijével díszítik magukat. Ez a dizájn igazán jól fog kinézni vele lehenga és bokája gyalog. Ez egy klasszikus kialakítás. Az egyik lábon a kör rajzolásának módja a legújabb design.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a lábadra alkalmazhatod.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos ruhákkal.

38. Indiai Mehndi Design for Foot:

Indiai Mehndi Design for Foot

Ezt az indiai Mehndi dizájnt egy menyasszony a lábán alkalmazhatja különleges napján. Ezt a kis formatervezést egy művész készítette egy esküvő napjára. Kicsit a térd alatt van és nehéz kialakítású. A hölgyek nehéz formatervezéseket tesznek az esküvő napjára, hogy másképp nézzen ki, mint a többi hölgy. Ha nehéz bokát viselnek ezzel a kialakítással, nagyon szép lesz.

 • Alkalmas: Csak esküvői szertartásra alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a lábadra alkalmazhatod.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos hagyományos lehenga vagy salwar kameez -el.

39. Dulha-Dulhan indiai Mehndi Design:

Dulha-Dulhan indiai Mehndi Design

Az indiai menyasszonyok szeretik a Dulha – Dulhan téma mehndi tervezést az esküvőjén. Ez egy nagyon híres menyasszonyi indiai mehndi design. A hölgyek is rendelkezhetnek ezzel a mehndi dizájnnal, ha megtartják, hogy a férje szerelme legyen a fejében. Ebben a menyasszonyi mehndi kialakításban az egész kéz tele van mehndivel. Ez a kialakítás egyszerű, és a páva- és mangómotívumok is jól mutatnak a dizájnban.

 • Alkalmas: Csak esküvői szertartásra alkalmas
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén
 • Párosítsa: Párosítsd esküvői ruháddal

40. Vonzó indiai Mehndi Design:

Vonzó indiai Mehndi Design

Ez egyedülálló és különböző indiai mehndi design, mivel az egyik keze tele van mehndi -vel, a másik félig mehndi -vel. Ez is vonzónak és ritka darabnak tűnik. Korábban senki sem gondolta volna ezt a fajta tervezést. Határozottan felkelti mindenki figyelmét a funkcióban. A fiatal lányok imádni fogják ezt a dizájnt, és részt vehetnek a partin, családi rendezvényeken és fesztiválokon.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy hagyományos ruhákkal.

41. Tervező indiai Mehndi Design:

Tervező indiai Mehndi Design

Ez valóban egy klasszikus design, amelyet egy művész tervezett. Ez csak egy remekmű. A virágok bevésésének módja és a gyönyörű vonalak és levelek minta egyszerűen elképesztő. Különösen a fiatal lányok fogják szeretni, mivel nagyon divatos. A Mehndi és a körömlakk színe ugyanaz. A vastag mehndi pontokkal meghúzott vonal fantasztikus. Ez valami új a tipikus indiai mehndi designban.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére vagy a kézfejére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati vagy stílusos hagyományos ruhákkal.

42. Zenei indiai Mehndi Design:

Zenés indiai Mehndi Design

Ez egy egyszerű indiai mehndi design, és nem sok időigényes. Ennek a kialakításnak az egyedisége két asztal, amelyeket a tenyér területére rajzoltak. A zene szerelmesének tetszeni fog ez a mehndi design. Ezt bármilyen zenei funkcióra alkalmazhatja. Mivel új, az emberek őrületet kapnak ezért a dizájnért. A környező mintázat nagyon egyszerű. A tabla helyett lehet furulya, harmónium stb.

 • Alkalmas: Alkalmas családi funkciókra, pontosan családi esküvőkre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsd hagyományos indiai ruhákkal.

43. Matka minta indiai Mehndi Design:

Matka minta indiai Mehndi Design

A matkákat ebben a mehndi kivitelben rajzolják. Lehetséges, hogy a mai generáció nem is látta volna Matkast, mivel ez most nem elterjedt. Korábban a hölgyek kimentek vizet hozni Matkasba. A matkák nagyon értékesek voltak abban az időben. Most csak tervezésként használják. Fiatal lányok alkalmazhatják ezt a mehndi tervezést főiskolai funkcióikban.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ez a kialakítás csak tenyérre alkalmas.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

44. Stílusos indiai Mehndi Design:

Stílusos indiai Mehndi Design

Ez igazán stílusos indiai mehndi design, amelyet egy művész készített. Csak az ujjait és a csuklóját borítja a mehndi. Között a kéz üres. Annyi rendetlen design van az ujjakon, hogy még azt sem tudjuk megállapítani, hogy mi a design. Annyira jól néz ki, hogy még ilyen ékszereket sem kell viselni. Az emberek nem hagyhatják abba a dicséretet, ha a kezedben van ez a mehndi design. Az alkotás elképesztő.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre vagy családi partikra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-nyugati ruhákkal.

45. Kőmunka indiai Mehndi Design:

Kőmunka indiai Mehndi Design

Ez a legújabb menyasszonyi indiai mehndi design egy menyasszony számára. Némi kő kapcsolódik ehhez a piacon új mehndihez. A menyasszony rendelkezhet ezzel a mehndi dizájnnal, ha szereti, ha valami új esküvői napon van. Még mehndi kész színes. Ez az indiai menyasszonyi mehndi design az új és a legújabb. Jelenleg a menyasszonyok rendelkeznek ezzel a mehndi dizájnnal, hogy vonzónak tűnjenek.

 • Alkalmas: Eljegyzésre vagy esküvőre alkalmas.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén vagy a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd esküvői ruháddal.

46. ​​A legújabb indiai Mehndi Design:

Legújabb indiai Mehndi Design

Ez az elegáns indiai mehndi dizájn úgy néz ki, mint a páva tollai a kezükön. Túl divatos és mesés. Még a körömlakk színe is mehndi pontokkal van határolva. Úgy tűnik, hogy egy művész kifejezetten valami különleges személy számára tervezte. A vastag vonalminták lekötik a figyelmet. Ez csak egy fantasztikus mehndi design.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén, a kéz és a kar hátsó részén.
 • Párosítsa: Párosítsd az indo-westernnel vagy a napi ruháddal.

47. Vonalak minta indiai Mehndi Design:

Vonalak minta indiai Mehndi Design

Ez a nehéz indiai mehndi design sok vonallal és mintával jól néz ki egy menyasszonyon. Ez különösen egy menyasszonyi mehndi. A vonalvezetés a mehndi tervezésen alapul, egyszerű, mégis híres menyasszonyok körében. Az egész kezet apró virágok és kanyargós kivitel borítja. Ez a legjobb egy menyasszony számára különleges napján. A menyasszonyok szívesen látnák a kis mintákat és az egész kezet mehndi mintákkal. A művész sok időt vehet igénybe a terv elkészítésében.

 • Alkalmas: Alkalmas eljegyzési szertartáshoz vagy esküvői szertartáshoz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést egy hagyományos ruhával, például saree -vel.

48. Árnyékos indiai Mehndi Design:

Árnyékos indiai Mehndi Design

Ebben a mehndi kialakításban árnyékos munkát végeznek. Minden virág belül árnyékolt, az ujjmintázat rendetlen és egyszerű. A tenyéren virágokat rajzolnak, és nagy a különbség a tervek között. Korábban a menyasszonyoknak volt ilyen kialakításuk. A kialakítás megfelelően illeszkedik a tenyérhez, és egy nagyon egyszerű indiai mehndi design.

 • Alkalmas: Alkalmas családi rendezvényekre és fesztiválokra.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a tenyér hátsó részén.
 • Párosítsa: Párosítsd indo-western vagy alkalmi ruhákkal.

49. Gudzsaráti minta indiai Mehndi Design:

Gudzsaráti minta indiai Mehndi Design

Ez a design kifejezetten gudzsaráti stílusú mehndi tervezéssel készült, és esküvőre is elkészíthető. Ez a mehndi elefántok, páva, valamint virág és mangó motívumok kombinációja. Ez egy tipikus gudzsaráti dizájn. A környéket apró minták borítják. Ez egy nagyon szép mehndi design, és fantasztikusan néz ki a menyasszonyon.

 • Alkalmas: Megfelelő kialakítás eljegyzésre vagy esküvőre.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt alkalmazhatja a tenyerén és a kézfején.
 • Párosítsa: Párosítsd a hagyományos, hagyományos ruhákkal.

50. Sok szerencsét indiai Mehndi Design:

indiai menyasszonyi mehndi tervez

Ebben a mehndiben egyrészt dulha-Dulhan kép, másrészt Ganesha kép található. Lord Ganesha „VighnaHarta” néven ismert, aki leküzd minden akadályt. Ganesha urat házasság előtt dicsérik. Tehát sok szerencsét mehndi egy menyasszony, aki jó házas életet kíván neki. Ez egy nagyon egyedi mehndi design.

 • Alkalmas: Megfelelő design az esküvői szertartáshoz.
 • Tervezési elhelyezés: Ezt csak a tenyerére alkalmazhatja.
 • Párosítsa: Párosítsa ezt a formatervezést esküvői ruhájával.

További tippek az indiai Mehndi tervek alapján:

 • Most minden indiai mehndi design egyedi, ezért győződjön meg arról, hogy olyan formatervezést választ, amely megfelel az Ön által megrendezésre kerülő alkalomnak, pl. családi esküvő.
 • Mindig kombinálhatja a mehndi tervezés egyik formáját a különböző kultúrákból származó mehndi minták több stílusával.
 • Vásároljon mehndi kúpot egy megbízható embertől vagy művésztől a nagy napjára, mert nem szeretne fényes foltot kapni az alkalomból.
 • Mindig adjon hozzá esküvőkkel kapcsolatos motívumokat az esküvői mehndi dizájnjához, hogy az alkalomhoz speciálisan válogatott legyen.

Sokoldalú és tökéletes kezdőknek az indiai mehndi minták. Ha azt tervezi, hogy megtanulja alkalmazni a mehndit professzionálisként, az indiai stílusú hennától kezdve a legjobb ötlet, mivel a motívumok könnyen megtanulhatók. Másrészt, ha Ön a menyasszony vagy a dilemmás rokona, és zavart a mehndi miatt, akkor erre a listára kell figyelnie. Egyszerű paisley és nehéz menyasszonyi mehndi minták, mindent megtalál a legújabb indiai mehandi mintákban. Szóval, keress egy mehndi kúpot, és nézd meg, milyen varázslatot tudsz létrehozni ezekkel a mintákkal.