50 mest elskede indiske stil Mehndi -designs til kvinder!

I disse dage er indiske mehndi -designs blevet ret populære over hele verden. Selvom mehndi er en del af flere asiatiske kulturer, har den nu fået anerkendelse som en mangfoldig kunstform, der ikke har nogen konsekvenser eller skadelige virkninger. Man kan anvende mehndi -designs på enhver kropsdel ​​efter eget valg og være sikker på at opnå en attraktiv plet. Folk fra den vestlige kultur er begyndt at udvikle en interesse for mehndi som en kunstform og er begyndt at lære og forberede kegler på egen hånd. Dette viser også, hvordan mehndi har hjulpet med at forene flere kulturer og etniciteter.

Indisk stil Mehndi -designs

Et andet stort aspekt af mehndi er, at du ikke behøver at være professionel for at anvende designene. Der er flere mehndi -designs til begyndere, der let kan prøves og testes af enhver person. Alle disse unikke kvaliteter kunne sikkert have toppet din interesse og fascineret dig, så lad os se nogle af de bedste indiske mehandi -designs til begyndere såvel som professionelle.

Indiske Mehndi -designs med billeder:

Nedenfor er de 50 bedste typer indiske Mehendi -designs med billeder, som du helt sikkert bør prøve. Du kan også prøve nogle af disse designs som et begynderdesign og bære dem til dine familiesammenkomster.

1. Indiske Mehndi-designs i fuld længde til hænder:

indiske mehndi designs til hænder

Dette er et meget populært usammenhængende mønster, der bruges i et indisk mehndi -design, der er blevet udført i fuld længde. Du kan prøve disse designs, der let kan bæres i familiens lejligheder. Hvis du har en fest at deltage i, kan du også bære dem med dine tunge dragter og andre salwar kameez. Disse er også populære til andre lejligheder og sammenkomster. Disse typer designs kan også have forskellige andre mønstre udført på dem som blomsterværker eller andre mesh- eller armbåndsmønstre ved håndleddet.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, arm og fødder.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits

2. Glamourøse indiske Mehndi -mønstre:

indiske mehandi designs til hænder

Du kan prøve disse typer af glamourøse indiske mehndi -designmønstre med mesh- og mangomotivværker, og du kan bære disse til dine forskellige funktioner. Disse kan bæres med neglelak efter eget valg for at få dem til at se mere stilfulde ud. Disse er også ret trendy, og hvis du vil, kan du gøre disse tungere med armbånd og andre glitter, der kan bruges med kropslim til at gøre disse flere ramper som.

 • Egnet til: Velegnet til festivaler og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndflade og fødder.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelt outfit.

3. Mesh Mønster indisk Mehendi:

indiske mehendi designs til hænder

Dette er et tykt og tungt netmønster udført i et indisk mehndi -design. Der er ingen væsentlige motiver, men flere mønstre i dette design. Du kan nemt få disse stilarter fra ansete stuer, der giver disse tjenester. Disse kan bæres til enhver lejlighed, og du kan også bære dem med dine tunge jakkesæt og lehengas.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, ryg og hånd.
 • Par med: Kombiner dette design med traditionelle outfits.

4. Baghånds indisk Mehndi -design:

enkle indiske mehendi -designs

Dette er et meget dekorativt indisk mehndi -design, der har smykkeformat, og dette er heller ikke klodset. Du kan nemt prøve disse moderne typemønstre til enhver form for fester. Hvis du ikke kan lide tunge mønstre, så er det det, du skal prøve. Disse er lette at dyrke, og disse tager heller ikke meget tid at blive færdige. Du kan få disse fra professionelle mennesker ved at booke salonsessioner før en fest. Disse kan bæres med næsten enhver form for salwar kameez, og du kan også bære dem med andet moderne tøj.

 • Egnet til: Velegnet til fester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, arm og fødder.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

5. Sort indisk Henna Design:

indiske henna designs

Dette er et tykt sort hennaværk med mangomotiver, indisk mehndi -design i arabisk stil. Du kan prøve disse til din pigeaften, og disse kan også øves derhjemme. Hvis du kan købe kegler af pasta, kan du prøve disse til en pigeaften. Du kan også få dem udført med mindre omkostninger fra stuen, da disse ikke er meget tunge, men også ser ganske moderne ud, før en fest som en traditionel funktion eller endda en sammenkomst eller en kitty -fest. Disse kan bæres med Anarkali dragter og andre tunge zari work sarees.

 • Egnet til: Egnet design til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, håndryg, arm og fødder.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelt outfit.

6. Geometrisk indisk Mehndi -mønster:

Indisk Mehndi -mønster

Dette er et traditionelt geometrisk mønster, som du kan prøve i dit indiske mehndi -design. Disse kan udføres med mørke farvede pastaer, og du kan også prøve disse til pigeaften. Disse er ikke klodset, og du kan bære dem med næsten enhver form for salwar. Du kan også bære disse med chiffon sarees. Du kan bære tunge armbånd med disse og også gøre mønsteret til albuer for at få dette til at se mere glamourøst ud.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette bedst på din håndflade.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

7. Mehndi -kunst til piger:

Mehndi kunst til piger

Dette er en moderne type indisk mehndi -designkunst, som du kan prøve til din pige -natfest eller lejlighedsvis slid til kollegiet. Hvis du har en funktion at deltage i eller en fest at deltage i, kan du bære disse med din moderne chiffonsalwar eller andre churidarer. Disse har også glitter på dem, hvilket er en trend i disse dage, og du kan også gøre disse dekorationer mere kreative og glamourøse ved at bruge disse typer glitter, som kan være på disse med kropslim, der er tilgængelig fra folk i stuer.

 • Egnet til: Egnet design til fester.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndflade eller som en tatovering på armen.
 • Par med: Par med indo-vestlige eller vestlige outfits.

8. påfugl indisk mehndi:

Påfugl indisk Mehndi

Dette er et stilfuldt format på et påfuglbaseret indisk mehndi -design. Du kan prøve lignende formater af forskellige andre mønstre og gøre dette med tunge netværker eller andre bladmønstre. Disse kan forlænges til overarme eller til albuerne, hvis du kan lide at dyrke sådanne mønstre.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelse og bryllup.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndflade og bag på hånden.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

9. Blomsterformat indiske Mehendi -designs:

Format indiske Mehendi -designs

Dette er et indisk mehndi -design i blomsterformat. Du kan prøve disse typer blomsterprint med kogler, der sælges på markederne. Du kan også bære tunge smykker eller armbånd med disse. Disse er også ret geometriske og ikke klodset. Hvis du vil have noget, der er i fuld længde til albuer eller skuldre, kan du prøve disse. Disse er heller ikke klodset. Disse er ret kunstneriske, og du kan også bære dem med dit moderne tøj.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, ryg og hånd.
 • Par med: Kombiner med afslappet traditionelt tøj og lette smykker.

10. Heavy Dark Colored Indian Mehandi Design:

Mørkfarvet indisk Mehandi -design

Dette er et meget tungt mørkt farvet mehndi -design. Designet er et perfekt brudeindisk mehndi -design med et fuldt håndarbejde i flere stilarter og mønstre af mehndi. Du kan nemt prøve disse formater til enhver form for lejligheder. Disse kan også bruges med dine tunge jakkesæt eller salwar kameez.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelse og bryllupsceremoni.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndflade og bag på hånden.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

11. Kunstnerisk indisk Mehndi -design til piger:

Indisk Mehndi -design til piger

Dette er et meget stilfuldt indisk mehndi -design. Du kan prøve disse mehndi -designs til din pige -natfest og andre traditionelle familiebegivenheder. Disse er heller ikke klodset, og derfor kan du kombinere disse med dit moderne tøj. Du kan også bære dem med tunge armbånd for at få disse til at se mere glamourøse ud.

 • Egnet til: Bedst egnet til familiefunktioner.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndflade og bag på hånden.
 • Par med: Kombiner dette design med traditionelle eller indo-vestlige outfits.

12. Traditionel påfugl indisk Mehndi:

Traditionelt indisk Mehndi -design

Dette er endnu et påfugl og traditionelt formatmotivværk. Disse typer mønstre kan mest ses i indisk mehndi -design, der kan forlænges til overarmene eller til albuerne efter behov. Du kan også bære disse med tunge sareer, og du kan tilføje andre tilhørende blomsterprint til disse eller andre mangomønstre.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og fødder.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

13. Let indiske henna designs til hænder:

Indiske Henna -designs til hænder

Du kan prøve disse typer traditionelle indiske mehndi -designs til din hånd. Du kan prøve disse til enhver familie ceremoni. Disse udføres fra professionelle stuer, der giver denne type tjenester. Hvis du har en fest at deltage i, og du vil dyrke disse typer tunge designs på hånden for at kombinere dem med dine tunge zaree sarees og andre tunge salwar dragter, kan du booke stue -sessioner. Du kan også bruge rhinestones og andre kropslim til disse for at gøre disse mere farverige.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelsesceremoni og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader eller bag på hånden.
 • Par med: Par med en lehenga-choli.

14. Traditionelt mangomotivmønster:

Mango motiv mønster

Dette er et traditionelt mangomotivmønster inspireret brudeindisk mehndi -design. Du kan forlænge disse indtil overarmene. Mehndi er udført efter et enkelt mønster på begge hænder. Du kan også prøve disse til dine ben. Ved nogle traditionelle lejligheder bærer kvinder disse mønstre på deres ben.

 • Egnet til: Egnet design til forlovelse og bryllupsceremoni.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og fødder.
 • Par med: Kombiner med traditionelle outfits.

15. Mørkfarvet indisk Mehandi -design:

Mørkfarvet indisk Mehandi -design

Dette er et mørkt farvet indisk mehndi -design. Du kan prøve forskellige kunstneriske mønstre som dette. Disse er heller ikke klodset, og derfor kan du bære dem med dine moderne salwardragter. Disse kan også gøres mere glamourøse med tunge armbånd og andre mønstre. Du kan udvide disse typer formater, og du kan også bære disse på benene. Du kan også bruge glitter med disse og gøre disse mere glamourøse. Disse typer mønstre er meget stilfulde og kan bruges lejlighedsvis selv af universitetsstuderende.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, ryg og hånd.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

16. Dekorativ indisk Mehndi Design:

Dekorativt indisk Mehndi -design

Dette er et meget dekorativt indisk mehndi -design, som du kan prøve for dine hænder. Du kan også gøre denne type lette mønstre derhjemme, hvis du køber de kogler, der normalt er tilgængelige på markederne. Disse er prikmønstre, og disse kan også prøves af begyndere. Du kan prøve disse til en pigeaften med dine venner. Du kan bære et centralt rhinestone -klistermærke for at gøre disse mere stilfulde og lignende rampedesign. Du kan lave andre dekorative lette mønstre, der let kan bæres, selvom du lejlighedsvis har dem på dit kollegium.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndryg.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

17. Rajasthani Mehendi -mønster:

Rajasthani Mehendi -mønster

Dette er et tykt Rajasthani -mønster smukt indisk mehndi -design, som du kan prøve til dine familieceremonier. Dette mehndi -design er også ret kunstnerisk og har meget tunge mønstre med blomster og andre motiver. Siderne i dette design er blevet fyldt indviklet, mens midten kun har blomster.

 • Egnet til: Velegnet til familiebryllupper eller forlovelsesceremonier.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bagsiden af ​​hænderne.
 • Par med: Kombiner med traditionelle indiske outfits.

18. Traditionelt indo -arabisk Mehndi -design:

Traditionelt indo -arabisk Mehndi -design

Dette er et meget tungt traditionelt arabisk og indisk brude mehndi -design. Du kan nemt prøve disse typer mønstre fra velrenommerede saloner. Hvis du har en fest at deltage i, bør du prøve disse. Disse er ofte ret kunstneriske og udføres normalt i mørkfarvet pasta. Du kan bære tunge churidar, ghagra choli eller Anarkali dragter med disse. Disse kan også gøres til albuer eller til overarme.

 • Egnet til: Velegnet til familiebryllupper, forlovelser og bryllupsceremonier.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og ryggen.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

19. Indiske Henna -designs til begyndere:

Indiske Henna -designs til begyndere

Dette er en perfekt begynders meget enkle mehndi -designs med en blomst som grundmotiv, som du nemt kan øve dig med kogler, som du kan købe fra markederne. Perfektionen i disse kan gøres og opnås med regelmæssig øvelse, og du kan også gøre disse til en pigeaften.

 • Egnet til: Velegnet til festivaler og fester.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, arm og fødder.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

20. Foot Indian Mehndi Design:

Fod indisk Mehndi Design

Dette er et simpelt mehndi -design til dine fødder, som du kan prøve til enhver familie eller husstand. Disse stilarter er meget populære i næsten alle traditionelle husstande. Du kan finde kvinder, der bærer disse formater af mangoværkerne i deres hænder og fødder i næsten alle typer huse, når der er en funktion.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelsesceremonier og bryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine fødder og håndryg.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

21. Floral Henna -mønster til bagsiden:

Blomstret Henna -mønster til bagsiden

Dette er et blomstret henna -mønster. Du kan nemt bære disse typer henna -designs. Du kan også prøve at øve disse enkle mehndi -designformater derhjemme med kegler, der er let tilgængelige på markederne. Du kan bære disse til dine hænder, og du kan også prøve at bruge andre stenciler til at oprette disse mønstre. Hvis du ikke har tid til at lave dette selv, kan du tage hjælp fra familiemedlemmer, der ved, hvordan de gør dette.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndflade og bag på hånden.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

22. Mehndi til indiske fester og funktioner:

Mehndi til indiske fester og funktioner

Dette er et andet meget tungt mesh -motivdesign. Du kan prøve disse typer motivværker til dine fester og funktioner. Disse er meget traditionelle, og disse kan bæres med tung ghagra cholis og anden tung makeup. Du kan bære disse til enhver form for lejligheder. Disse kan bæres med tunge zaree sarees. Du kan også bære disse med tunge armbånd og andre glitter eller dekorationer indtil albuerne. Disse kan forlænges, hvis du vil have et tungere look til enhver familiesammenkomst.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelses- og bryllupsceremonier.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader eller bag på hånden.
 • Par med: Par med tunge traditionelle salwar kameez.

23. Rødlig indisk Mehndi Design:

Rødlig indisk Mehndi -design

Dette er en rødlig farvet henna farve. Du kan prøve disse former for farver, når du vil have det tungere look, og disse er normalt meget populære til de traditionelle lejligheder. Du kan også prøve disse, da dette er et simpelt mehndi -designbillede, let at henvise og eksperimentere på grund af enkle kontroller og blomsterarbejde.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, arm og fødder.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

24. Mango og påfugl motiv mønster:

Mango og påfugl motivmønster

Dette er et mango- og påfuglemotivmønster. Du kan prøve disse typer af nyeste enkle mehndi -designs til brude på dine hænder og forlænge disse til albuerne. Disse er ret tidskrævende, da mønsteret er meget tungt. Du kan bære disse til traditionelle funktioner. Du kan kombinere disse med ghagra cholis og andre Anarkali -dragter.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og forlovelsesceremoni.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bag på hånden.
 • Par med: Kombiner dette design med tunge traditionelle outfits.

25. Mehndi -mønstre til husstande:

Mehndi -mønstre til husholdninger

Dette er en meshwork moderne type enkelt mehndi -designmønster, som du kan prøve. Cirkulære blomster på kanterne af masken fuldender udseendet af dette design. Disse kan udføres med mørke farvede pastaer, eller du kan gøre disse med glitter for at gøre disse mere glamourøse. Disse kan afprøves til dine husstandssamlinger.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester, festivaler og fester.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, ryg og hånd.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

26. Traditionelle blomster Mehndi -designs:

Traditionelle blomster Mehndi designs

Du kan prøve disse typer af usammenhængende blomster mehndi -designs til dine traditionelle lejligheder. Disse kan afprøves med rhinestones, eller du kan også bruge glitter og forlænge disse til albuer. Glitter gør disse mere glamourøse. Disse kan gøres fra stuer, der giver denne type tjenester. Disse kan afprøves til næsten enhver form for fest.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelses- og bryllupsceremonier.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader.
 • Par med: Par med et traditionelt outfit af din kultur.

27. Indisk Mehndi -design til fulde hænder:

Indisk Mehndi -design til fulde hænder

Disse typer mehndi -designs med fuld hånd er ret populære i flere husstande. Designet er en blanding af flere stilarter af mehndi -designs, men stærkt påvirket af arabiske mehndi -designs. Du kan prøve forskellige former for disse typer til dine fester og andre familiefester.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på din håndryg.
 • Par med: Par dette design med en saree eller salwar kameez.

28. Forskellige indiske Mehndi -designs:

Forskellige indiske Mehndi -designs

Forskellige typer designs kan prøves på forskellige hænder. Du kan prøve blomsterværker, og du kan også prøve andre motivmønstre som påfugl eller lignende et andet bladmønster for den anden. Disse er ofte meget kunstneriske. Du kan også prøve at få dem fra professionelle kunstnere, der kan gøre disse på dig før en fest.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelses- og bryllupsceremonier.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader.
 • Par med: Par med en lehenga eller en saree.

29. Rød indisk Henna -design:

Rød indisk Henna Design

Dette er et rødt henna -design, som du kan prøve til dine fester eller andre lejligheder. Disse er heller ikke klodset og kan derfor bruges med dine zari dragter og andre chiffonsareer. Du kan også bære disse med dit moderne tøj. Disse mønstre kan prøves til andre college- eller pigefester.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bagsiden af ​​hænderne.
 • Par med: Kombiner dette design med traditionelle outfits.

30. Rundt Mehndi -design til fuld hånd:

Rundt Mehndi -design til fuld hånd

Dette er et meget traditionelt mehndi -design, som du kan prøve til din families lejligheder. Disse kan også bæres med enhver form for salwar dragter og andre lehenga cholis. Du kan få disse typer motiver til at fungere indtil albuerne eller til overarmen. Du kan bestille salgsession fra professionelle designere, og du kan lave disse mønstre til din fest. Disse er også i mønsteret med armbåndsdesign. Blomsterprintene er et almindeligt tryk, der for det meste bæres ved familie- eller husholdnings lejligheder og andre former for funktioner.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, fødder og håndryg.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle outfits.

31. Indisk Mehndi Design med Glitter:

Indisk Mehndi Design med Glitter

I dette øjeblik udføres indisk Mehndi Design med brug af Glitter. For at binde grænserne bruges glitter. Det er en unik kunst af indisk mehndi. Kreativitet tilføjes for at tilføje glamour i dette design. Glitter holder ikke længe; du kan bare bruge en aften med det. Det gøres for det meste til en fest og funktioner. Dette indiske mehndi -design er meget attraktivt og stilfuldt.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelsesceremoni eller et familiebryllup
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader eller bagsiden af ​​håndfladen
 • Par med: Kombiner dette med en smuk lehenga

32. Cirkulært indisk Mehndi -design til bagsiden:

Indisk Mehndi -design til bagsiden

Indisk mehndi -design til baghånd med cirkler og blade -mønster ser meget godt ud på hendes hånd. En medbrud kan have dette design. Der er meget mellemrum mellem mehndi. Fingertoppen er fyldt op med små designs. Selv farven på neglelak passer til dette design. Du kan endda parre dette design med en diamantring på ringfingeren.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bagsiden af ​​håndfladerne.
 • Par med: Kombiner dette design med indo-vestlige outfits.

33. Enkle indiske Mehndi -designs til hænder:

Enkle indiske Mehndi -designs til hænder

Billedet af indisk mehndi -design er meget enkelt, men stilfuldt. Ved kun at se billedet siger mit hjerte at have det. Designet er smukt nok til at rive vores hjerte væk. Mangomotiverne er pænt dekoreret og tykke prikker er højdepunktet i et design. Mønsteret på fingertoppen er det nyeste. Hele mehndi -designet er fantastisk, og det vil se cool ud med et traditionelt outfit. En idé om kunstnerisk sind er bare forbløffende.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader eller bagsiden af ​​hænderne.
 • Par med: Kombiner med traditionelle indiske outfits.

34. Hjerteformet indisk Mehndi -design:

Hjerteformet indisk Mehndi -design

Dette er et indisk brude Mehndi -design til hendes særlige dag. På begge hænder tegnes det halve hjerte. Du skal sætte begge hænder sammen for at få et komplet udseende af en mehndi. Dette er et tema baseret mehndi -design til et bryllup. Næsten alle brude ville elske at have dette design på et bryllup, som hun ville have forestillet sig hver hånds hjerter som hende og hun ville være. Det er meget traditionelt og udbredt for længe siden.

 • Egnet til: Velegnet til bryllupper og forlovelsesceremonier.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader.
 • Par med: Par med tunge traditionelle outfits.

35. Indisk Mehndi -design til college -piger:

Indisk Mehndi -design til piger

Dette indiske mehndi-design ville blive elsket af en college-going piger, da det ikke er tungt og passende til hendes college funktioner. De vælger simpelt og klassisk design. I dette design bruges tyk mehndi. Det vil virkelig se godt ud, når det fjernes, og farven kommer. Designene på fingrene er også meget flotte. Mønsteret på håndledsområdet fanger folks opmærksomhed.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, håndryg og fødder.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

36. Elegant indisk Mehndi -design:

Indisk Mehndi Design

Dette er seriøst et fantastisk indisk mehndi -design. Man kan have det på enhver familiefunktion. Blomstermønsteret er omgivet af tykke prikker, det er virkelig fantastisk. Det er meget kreativt. Linjemønsteret er også meget godt. Det er baghåndsdesign, som også kan anvendes til en pigeaften. Jeg elsker bare dette design. Virkelig hvad kreativiteten hos en kunstner, der lavede dette design!

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på bagsiden af ​​din hånd for at få den bedste effekt.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle outfits.

37. Arabisk Mehndi Design til fødder:

Arabisk Mehndi Design til fødder

Man kan også have mehndi på hver festival. En af dem er Eid. Dette mehndi -design til fødder er specielt designet til damer at tage på Eid. Damer pynter sig selv med hendes lehenga, smykker og mehndi. Dette design vil virkelig se godt ud med hendes lehenga og fodlænke til fods. Det er et klassisk design. På det ene ben er cirkeltegningen det nyeste design.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine fødder.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle outfits.

38. Indisk Mehndi -design til fod:

Indisk Mehndi Design til fod

Dette indiske Mehndi -design kan påføres af en brud på hendes fod på hendes særlige dag. Dette lille design er specielt skabt af en kunstner til en bryllupsdag. Det er lidt under knæene og tungt design. Damer lægger tunge designs på bryllupsdagen, så hun vil se anderledes ud end andre damer. Når tunge ankler bæres med dette design, vil hun se meget smuk ud.

 • Egnet til: Kun egnet til vielsen.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine fødder.
 • Par med: Par med tunge traditionelle lehenga eller salwar kameez.

39. Dulha-Dulhan indisk Mehndi-design:

Dulha-Dulhan indisk Mehndi-design

Indiske brude er vilde med Dulha – Dulhan tema mehndi -design på hendes bryllupsdag. Det er et meget berømt brudeindisk mehndi -design. Damer kan også have dette mehndi -design ved at holde hende ville være mands kærlighed i hendes sind. I dette brude mehndi -design er hele hånden fyldt op med mehndi. Dette design er let, og påfugl- og mangomotiver ser også godt ud i designet.

 • Egnet til: Kun egnet til bryllupsceremoni
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader
 • Par med: Kombiner med dit bryllupsoutfit

40. Attraktivt indisk Mehndi -design:

Attraktivt indisk Mehndi -design

Det er unikt og anderledes indisk mehndi -design, da den ene hånd er dækket fuld af mehndi, og den anden er halvt dækket med mehndi. Det ser også attraktivt og sjældent ud. Ingen tidligere ville nogensinde have forestillet sig denne type design. Det vil helt sikkert fange alle i funktionens opmærksomhed. Unge piger vil elske dette design, og de kan have det på festen, familiefunktioner og på festivaler.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader.
 • Par med: Par med indo-western eller traditionelle outfits.

41. Designer indisk Mehndi Design:

Designer indisk Mehndi Design

Dette er virkelig et klassisk design designet af en kunstner. Det er bare et mesterværk. Den måde blomsterne er indgraveret og de smukke linjer og blade mønster udført er bare fantastisk. Det vil især blive elsket af unge piger, da det er meget fancy. Mehndi -farve og neglelakfarve er de samme. Linjen tegnet med tykke mehndi -prikker er fantastisk. Dette er noget nyt i typisk indisk mehndi -design.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader eller på bagsiden af ​​hænderne.
 • Par med: Kombiner med indo-western eller stilfulde traditionelle outfits.

42. Musikalsk indisk Mehndi -design:

Musikalsk indisk Mehndi -design

Det er et enkelt indisk mehndi-design og ikke meget tidskrævende. Det unikke ved dette design er to borde tegnet på håndfladen. Musikelskeren vil kunne lide dette mehndi -design. Du kan anvende dette på enhver musikalsk funktion. Da det er nyt, vil folk have dille efter dette design. Mønsteret udført på omgivelserne er meget enkelt. I stedet for tabla kan der også være fløjte, Harmonium osv.

 • Egnet til: Velegnet til familiefunktioner, nøjagtigt familiebryllupper.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader.
 • Par med: Kombiner med traditionelle indiske outfits.

43. Matka Pattern Indian Mehndi Design:

Matka mønster indisk Mehndi design

Matkaerne er tegnet i dette mehndi -design. Det kan være muligt, at dagens generation ikke engang ville have set Matkas, da den ikke er udbredt nu. Tidligere plejer damer at gå ud for at bringe vand i Matkas. Matkas var meget værdifuld på det tidspunkt. Nu bruges det kun som et design. Unge piger kan anvende dette mehndi -design i deres college -funktioner.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Dette design er kun egnet til håndflader.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

44. Stilfuldt indisk Mehndi -design:

Stilfuldt indisk Mehndi -design

Dette er virkelig stilfuldt indisk mehndi -design udført af en kunstner. Kun fingre og håndledsområde er dækket med mehndi. Ind imellem er hånden tom. Der er så meget rodet design på fingre, at vi ikke engang kan finde ud af, hvad designet er. Det ser så godt ud, at selv om det ikke er nødvendigt at bære smykker med dette design. Folk kan ikke stoppe med at rose dig, når du har dette mehndi -design på hånden. Kunstværket er fantastisk.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester eller familiefester.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader eller bag på hånden.
 • Par med: Par med indo-vestlige outfits.

45. Stenværk indisk Mehndi -design:

Stone Work Indian Mehndi Design

Dette er det seneste brudeindiske mehndi -design til en brud. Der er knyttet en sten til denne mehndi, som er ny på markedet. En brud kan have dette mehndi -design, hvis hun elsker at have noget nyt på sin bryllupsdag. Selv mehndi udført er farvet. Dette indiske brude mehndi -design er det nye og seneste. I øjeblikket har brude dette mehndi -design for at se attraktivt ud.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelse eller bryllupsceremoni.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader eller bag på hånden.
 • Par med: Par med dit bryllupsoutfit.

46. ​​Seneste indiske Mehndi -design:

Seneste indiske Mehndi -design

Dette stilfulde indiske mehndi -design ligner påfuglefjer er tegnet på hånden. Det er for smart og fabelagtigt. Selv neglelakkens farve grænser op til mehndi -prikker. Det ser ud til, at det er specielt designet af en kunstner til en særlig person. De tykke stregmønstre fanger opmærksomheden. Det er bare et fantastisk mehndi -design.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader, bagsiden af ​​hænder og arme.
 • Par med: Par med indo-western eller dit dagens outfit.

47. Linjemønster indisk Mehndi -design:

Linjemønster indisk Mehndi -design

Dette tunge indiske mehndi -design med masser af linjer og mønstre ser godt ud på en brud. Det er især en brude mehndi. Linjearbejdet er tegnet på mehndi -design gennem simpelt, men berømt blandt brude. Hele hånden er dækket med små blomster og kurvet design. Det er bedst for en brud på hendes særlige dag. Brude ville elske at have små designs og hele hånden dækket af mehndi -mønstre. Kunstneren kan tage meget tid i at fuldføre dette design.

 • Egnet til: Velegnet til forlovelsesceremoni eller bryllupsceremoni.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bagsiden af ​​hænderne.
 • Par med: Kombiner dette design med et traditionelt outfit som f.eks. Saree.

48. Skraveret indisk Mehndi -design:

Skraveret indisk Mehndi -design

I dette mehndi -design udføres skyggefuldt arbejde. Hver blomst er skraveret indeni, og fingermønsteret er rodet og enkelt. På håndfladen tegnes blomster, og der er stor kløft mellem designs. Tidligere har brude tidligere haft denne type design. Designet passer tilstrækkeligt til håndfladen og er et meget simpelt indisk mehndi -design.

 • Egnet til: Velegnet til familiefester og festivaler.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bagsiden af ​​håndfladerne.
 • Par med: Par med indo-western eller afslappede outfits.

49. Gujarati -mønster indisk Mehndi -design:

Gujarati mønster indisk Mehndi design

Dette design er specielt udført med Gujarati -stil mehndi -design og kan udføres til et bryllup. Denne mehndi er en kombination af elefanter, påfugl og blomster- og mangomotiver. Det er et typisk Gujarati -design. Omgivelserne er dækket med små mønstre. Det er et meget smukt mehndi -design, og det ser fantastisk ud på bruden.

 • Egnet til: Egnet design til forlovelse eller bryllupsceremoni.
 • Design placering: Du kan anvende dette på dine håndflader og bag på hånden.
 • Par med: Par med kraftigt traditionelt tøj.

50. Held og lykke indisk Mehndi -design:

indiske brude mehndi designs

I denne mehndi er der på den ene side dulha-Dulhan-billede og på den anden side er der et Ganesha-billede. Lord Ganesha er kendt som “VighnaHarta”, som overvinder alle forhindringer. Lord Ganesha roses før ægteskab. Så det er held og lykke mehndi for en brud, der ønsker hende et godt ægteskab. Dette er et meget unikt mehndi -design.

 • Egnet til: Passende design til din bryllupsceremoni.
 • Design placering: Du kan kun anvende dette på dine håndflader.
 • Par med: Kombiner dette design med dit bryllupsdagstøj.

Yderligere tips baseret på indiske Mehndi -designs:

 • Hvert indisk mehndi -design er nu lejlighedsvis specifikt, så sørg for at vælge et design, der passer til den lejlighed, du er på vej til, f.eks. et familiebryllup.
 • Du kan altid kombinere en form for mehndi -design med flere stilarter mehndi -designs fra forskellige kulturer.
 • Køb en mehndi -kegle fra en betroet person eller kunstner til din store dag, fordi du ikke ønsker at få en lys plet ved lejligheden.
 • Tilføj altid motiver relateret til bryllupper til dit bryllupsmehndi -design for at få det til at se specielt ud til lejligheden.

Alsidig og perfekt til begyndere er indiske mehndi -designs. Hvis du planlægger at lære at anvende mehndi som professionel, er henna fra indisk stil den bedste idé, da motiverne er lette at lære. På den anden side, hvis du er bruden eller en slægtning i dilemma og forvirret over din mehndi, så er dette listen, du skal passe på. Enkle paisley til tunge brude mehndi designs, du finder det hele i de nyeste indiske mehandi designs. Så gå videre, find en mehndi -kegle og se, hvilken magi du er i stand til at skabe med disse designs.