70 legjobb menyasszonyi Mehndi dizájn erre az esküvői szezonra 2021

menyasszonyi mehndi tervez

Nincs olyan lány, aki ne szeretné a mehendit. Ki mondja, hogy nem tudjuk ötvözni a hagyományt a modern érintéssel? Van egy bonyolult funkció az indiai kultúrában a mehendi környékén, ahol a menyasszony és törzse nagyon jól szórakozik, és élvezi a pillanatot, hogy emlékeket teremtsen. Mivel minden történik az esküvő során, a menyasszony preferenciái szerint elengedhetetlen a megfelelő menyasszonyi mehendi design kiválasztása.

Néhány menyasszony az egyszerű mintákat részesíti előnyben, néhányan azonban a bonyolult mintákat. Bemutatunk egy sor menyasszonyi mehendi mintát, amelyet a menyasszonyok díszíthetnek különleges napjukra.

70 legjobb menyasszonyi mehendi dizájn 2021 -ben:

Ez a cikk bepillantást nyújt a gyönyörű menyasszonyi mehendi mintákba, amelyek az egyszerűtől a bonyolult mintákig terjednek, a menyasszony személyes választása szerint.

1. Hagyományos indiai esküvő teljes kézzel Mehndi Design:

Hagyományos indiai esküvő teljes kézzel Mehndi Design

Ha hagyományos mehendi dizájnt keres D-napjára, ez a minta tökéletes választás. A jelek mindkét kezükön nemcsak elegánsan vannak megrajzolva, hanem gyönyörűen tükrözik egymást. A kézben található különféle motívumok modern csavart kölcsönöznek a hagyományos formatervezésnek, és megkülönböztetik azt.

2. Leg Mehndi menyasszonyi tervezés elefántmintákkal:

Leg Mehndi menyasszonyi tervezés elefánt mintákkal

A lovak gyakori látvány sok hagyományos esküvőn, de a királyi esküvő nem teljes elefántok nélkül! Bár sok mintát képviselnek a hagyományok, ez az elefánt minta vékony levélmotívumokkal nem csak kitölti az egész lábát, hanem szépséget is ad a menyasszonyi megjelenésnek. Változatot hozhat létre, ha hasonló minták helyett különböző mintákat ad hozzá.

3. Gyönyörű menyasszonyi Mehndi Design a kéz hátulján:

Gyönyörű menyasszonyi Mehndi Design a kéz hátulján

A menyasszonyi mehendi hiányos anélkül, hogy a kezed hátsó részét kitöltené. Nincs szükség hasonlóságra a kezek elülső és hátsó mintái között. Ez a kialakítás keresztezte a pontokat a közepén, a levélmotívumok gyönyörű vonalával. A kezének nagy részét lefedi, az ujjaktól a csukló feletti területig, így ez az egyik legjobb lehetőség a menyasszony számára.

4. Elefánt és Palanquin Dulhan Mehndi Design:

Elefánt és Palanquin Dulhan Mehndi Design

A hagyománynak nagy jelentősége van az indiai esküvőkön, és ez a design gyönyörűen képviseli ezeket a kedvező hagyományokat. Egyrészt egy elefánt viszi a vőlegényt, míg a menyasszonyt egy palanquin tartja. Ez a kialakítás finom leveleket is tartalmaz, természetes tapintást adva a tervhez. Lord Ganesha és egy merész páva hozzáadása növeli a szépséget.

5. Dulhan Mehndi kéz- és lábformák:

Dulhan Mehndi kéz- és lábformák

A személyre szabott mehendi minták elterjedése a modern menyasszonyok körében gyakori jelenséggé vált. Az egyik kézben a menyasszony motívuma várja a házasságkötést, míg a másik kezében a menyasszony és a vőlegény motívumai vannak, miután megkapják. A lábak mehendi mintái keresztező vonalakkal aranyos apró pontokkal vannak kiemelve. Ez a dizájn kitölti a menyasszony kezeit és lábait, ezzel kiemelve őt különleges napján.

6. Kifejező legújabb Dulhan Mehndi Design:

Kifejező legújabb Dulhan Mehndi Design

Ez a menyasszonyi mehendi design a madarak fontosságát ábrázolja a szeretet és az elkötelezettség kifejezésében. Ius t gyönyörű páva van a tenyerén, körülötte bonyolult részletekkel, míg két gyönyörű papagáj a csuklóján kivételesen házassági érzést kelt. Ezeknek a madaraknak a környéke egyedi mintákkal van tele, amelyek fokozzák a design szépségét.

7. A legjobb elefánt menyasszonyi mehendi minták:

A legjobb elefánt menyasszonyi mehendi minták

Ha azt tervezi, hogy elefántmintát kap a kezére vagy a lábára a különleges napjára, ez a minta nagyon hasznos lehet. Az egyedi virág- vagy levélmotívumokkal együtt ez az elefántminta nemcsak beleolvad, hanem gyönyörűen kiemeli a menyasszonyt. Az elefántokat tartalmazó minták egyre népszerűbbek a menyasszonyok körében, mivel királyi megjelenést kölcsönöznek.

8. Bonyolult menyasszonyi Mehndi tervek teljes kézzel:

Bonyolult menyasszonyi Mehndi minták teljes kézzel

A menyasszonyok mindig a mehendi mintákat keresik, amelyek az ujjak hegyétől a könyökig terjednek, és ez a kialakítás megfelel a célnak. Ennek a kialakításnak egy másik különlegessége, hogy olyan kedvező tárgyakkal rendelkezik, mint Kalash és sok más dolog, amelyet egy esküvői szertartás során használnak, és különleges jelentést adnak neki. A virágos és páva motívumok elegánsan növelik a szépséget.

9. Vonzó menyasszonyi mehendi minták virágmotívumokkal:

Vonzó menyasszonyi Mehendi minták virágos motívumokkal

Ha rajong a virág- és levélmotívumokért, ez a menyasszonyi mehendi design tökéletes választás lehet. A csülökön gyönyörű virágokat pompás keresztszőlők tartanak, amelyek kidolgozott tervhez kapcsolódnak a könyökig érő kezeken. Ez a kialakítás a romantika lényegét a tradicionalizmussal tölti be.

10. Tökéletesen szinkronizált esküvő Dulhan Mehndi Design:

Tökéletesen szinkronizált esküvő Dulhan Mehndi Design

Ha indo-nyugati menyasszonyi mehendi dizájnt keres különleges napjára, akkor ez a minta a megfelelő választás. A hagyományos minták apró levél- és virágmotívumokkal töltik meg a kezet, hiteles megjelenést kölcsönözve a menyasszonynak. Ezzel a dizájnnal a kezein stílusosan mutathatja meg a kezét.

11. Egyszerű menyasszonyi Mehndi minták:

Egyszerű menyasszonyi Mehndi Designs

Ez a kialakítás tökéletes példája a rusztikus és egyszerű formatervezéseknek, amelyek kivételesen néznek ki a menyasszony és a vőlegény kezén. A motívumok kombinációja a virágos, keresztezett vonalaktól az egyenes vonalakig, így mindenki számára elérhető minta. Válassza ezt a dizájnt, ha nem rajong a bonyolult és mutatós mintákért.

12. Egyedi menyasszonyi Mehendi Design:

Egyedi menyasszonyi Mehendi Design

A Mehendi sok jó alkalom része volt, hiszen örömöt és szórakozást jelent. Ez a mehendi kialakítás egy babazuhany vagy bölcső szertartás eseményét jelenti, még emlékezetesebbé téve azt. Ha hozzáadja a baba nevét és néhány dolgot, amit használ, találó ábrázolás lesz.

13. Szimmetrikus Mehndi Designs Wedding Hands:

Szimmetrikus Mehndi Designs Wedding Hands

A szimmetria a kulcs, amikor tükrözött menyasszonyi mehendi mintákat keres. Ahogy a neve is sugallja, a minta mindkét kezén meglehetősen hasonlónak tűnik, beleértve minden apró részletet. Habár egy tapasztalt mehendi -művészt kissé nehézkesnek talál, elérheti ezt a formatervezést, és esztétikusan büszkélkedhet a kezével.

14. Lenyűgöző új Dulhan Mehndi Design:

Lenyűgöző új Dulhan Mehndi Design

Ha kipróbált menyasszonyi mehendi dizájnt keres kedvenc hírességétől, ez a design tökéletes választás lehet. Ez a kialakítás megmutatja a keze hátsó részének szépségét a bonyolult mintákkal és keresztezett vonalakkal. Ez a kivitel nem csak kivételes látvány, hanem az esküvői fényképeken is megállja a helyét.

15. Lotus Motif Legújabb menyasszonyi Mehndi minták:

Lotus Motif Legújabb menyasszonyi Mehndi Designs

Ez egy újabb példa a hagyományos menyasszonyi mehendi mintákra, lótusz- és levélmotívumokkal a közepén. Ennek a kialakításnak egy másik egyedi megjelenése a keresztező vonalak, amelyek csillagmintákkal tűnnek ki az ízületekben. Ezt a dizájnt bármilyen különleges alkalomra is kézre kaphatja.

16. Elegáns Dulhan Simple Mehndi Design:

Elegáns Dulhan egyszerű Mehndi Design

Ha eleganciát és egyszerűséget keres egy menyasszonyi mehendi kivitelben, akkor ez a minta a megfelelő választás az Ön számára. A gyémánt mintákat közepén egy kis ponttal töltik fel mindkét kéz tenyerében virágos motívumokkal a kezek egyik oldalán, kecsesen szépítve a dizájnt. A menyasszony és a vőlegény kezdőbetűit is hozzáadják a kezekhez, így a design személyre szabott.

17. Lenyűgöző menyasszonyi Mehndi minták:

Lenyűgöző menyasszonyi Mehndi Designs

Ha rajong a lótuszvirágért, és szeretné jelenteni jelentőségét a menyasszonyi mehendiben, válassza ezt a mintát. A lótuszvirág motívumokat a karon és a tenyér oldalán helyezik el, így kiemelkednek. A kezed egy másik területe tele van egyedi mintákkal, amelyek díszítik a túra kezet és tovább szépítik a dizájnt.

18. Fura és egyszerű Mehendi Design:

Különös és egyszerű Mehendi Design

Ha Ön rajongója annak, hogy két különböző mehendi mintát egybe önt, ez az indo-arab design tökéletes választás. A hagyományos radzsasztáni jhumkák a legjobban illeszkednek ebbe a kialakításba, némi hasonlósággal az arab mintákkal. Ez a kialakítás túl egyszerűnek tűnhet egy menyasszony számára, de egyesek inkább ezeket a szerkezeteket részesítik előnyben, mint a mutatósakat.

19. Nászutas Mehendi Design leveles természetű motívumokkal:

Nászutas Mehendi Design leveles természetű motívumokkal

A virágminták évtizedek óta a menyasszonyi mehendi minták szerves részét képezik. A gyönyörű virágok és a szőlőlevelek motívumai minden menyasszony eleganciáját adják és stílusosan mutatnak. Megtöltheti ujjait mehendivel, vagy hagyhat helyet fényes körömlakk hozzáadásához. Az ujjak kör alakú mintákkal vannak tele, amelyek nem hagynak szabad teret a kezein.

20. Felkapott Dulha Dulhan Mehendi Design:

Felkapott Dulha Dulhan Mehendi Design

A Dulha Dulhan mehendi tervek egyre népszerűbbek a modern menyasszonyok körében, akik szeretik a bonyolult mintákat. Ennek a menyasszonynak a kezében hagyományos menyasszony és vőlegény motívumok vannak, virágokkal és sok más divatos motívummal töltve, amelyek egy másik szintre emelik a design szépségét. Régóta hagyomány, hogy a menyasszonyok különleges napjukon henna mintákat kapnak a lábukra.

21. Rajasthani Mehandi minták esküvői alkalmakra:

Radzsasztáni menyasszonyi mehndi tervez

A radzsasztáni mehndi minták egyedi mintákat és motívumokat tartalmaznak, ami bonyolult kialakításával telivé teszi a kezet. Az ilyen mintákat inkább esküvői alkalmakkor részesítik előnyben. Az ilyen minták nagyon finomak és tökéletesek a menyasszonyi mehndi számára. Ezek az egyszerű menyasszonyi mehndi minták egy stylist vagy professzionális tervezők számára, és a menyasszony általában ezt az egyedi dizájnt részesíti előnyben.

 • Alkalom: Ez egy jó menyasszonyi mehndi design, és meglehetősen elegáns és stílusos.
 • Elhelyezés: Ezt a formatervezést csak teli karon és tenyéren viselje, hogy elegáns legyen.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen szép karperecet és gyűrűt ehhez a stílushoz, és párosítsa etnikai ruhákkal.
 • Legjobb ékszer: A széles karperecek latkánokkal jól mutatnak ezen.

22. Aranyos virágos Mehandi Design házassághoz:

Mehndi Design házasságra

A hagyományos virág- és levélmotívumok mindig a menyasszonyok kedvencei. Az ujjakon egyedi minták használatával a mehndi design frissebb és imádnivalóbb. Az ilyen részletes mehndi tervek, ahol a határokat sötétebbé teszik, menyasszonyt vonzanak sokak figyelmébe. Ez mehndi tervez esküvői legújabb szereti abszolút mindenki, és nagyon művészi is.

 • Alkalom: Próbálja ki ezt a stílust esküvői eseményekre, sőt a menyasszony barátai számára is.
 • Megfelelő elhelyezés: Helyezze ezt a tenyerére vagy a kézfejére, hogy jól nézzen ki.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen saree vagy lehengas esküvői mehndi esemény során, és tartsa a szép karkötőket, hogy jól nézzen ki.
 • Legjobb ékszer: Sok karperec és nagy ujjgyűrű díszíti ezt a mehndi kialakítást.

23. Teljes kézzel készült menyasszonyi mehendi minták:

Teljes kézi menyasszonyi mehendi minták

A teljes kezű Mehendi formatervezés nagyon rövid percekre részletezve az elülső részen is jól néz ki. A szépen körömlakkolt körmök szebbé teszik a kezet. Virág és más motívumok is kiemelhetők árnyékolással. Az ilyen nehéz menyasszonyi minták esküvőkön kívül más alkalmakra is alkalmasak.

 • Alkalom: Ez egy kiváló esküvői terv a menyasszony húgának vagy közeli barátainak.
 • Megfelelő elhelyezés: Próbálja ki ezt a formatervezett tölteléket a keze mindkét oldalán, hogy jól nézzen ki.
 • Megfelelő ruházat: Ez a mehndi esküvői dizájn kiegészítők nélkül is jó, de viseljen hagyományos saree nehéz, szép fülbevalóval, hogy elegáns legyen.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek nagy latkánokkal és nagy alak gyűrűk jól mutatnak ezen.

24. Kör alakú virágos Mehandi Design menyasszonyoknak:

Virágos Mehandi Design menyasszonyoknak

A korábbi időkben, amikor a minták annyira népszerűek voltak, a nők egyszerűen kerek kör alakú motívumokat formáztak, vagy virágokat készítettek pontosan a tenyér közepére. A középső kialakítás kis kör alakú motívumokkal, virágokkal vagy egyszerűen pöttyökkel kapcsolódik az ujjakhoz. A kör alakú motívum nagyon elegáns és kifinomult, és nem teszi lehetővé a dizájn összezavarodását. Mivel ez a menyasszonyi mehndi tervezési fotók meglehetősen egyszerűek, de nagyon elegánsak és művésziek.

 • Alkalmas alkalom: A menyasszony szülei vagy barátai megpróbálhatják megtartani ezt a művészi dizájnt, amely teljesen jobbkezes.
 • Megfelelő elhelyezés: Próbálja ki ezt úgy, hogy csak a tenyerére helyezze, hogy jól nézzen ki.
 • Legjobb ékszer: Erre a legjobb az egyetlen Kada vagy üveg karperec.

25. Egyszerű menyasszonyi Mehandi minták:

Egyszerű Nászutas Mehandi Designs

A menyasszonyok egyszerű Mehendi mintákat is választhatnak, érdekes mintákkal, mint például az alábbi képen. A dizájn nagyon egyedi az egyoldalú stílusa miatt, amelyet sok apró pont és virág felhasználásával tesz sűrűbbé. Ez az egyik kedvenc és legjobb menyasszonyi mehndi mintánk a barátok és a család számára. A menyasszony szülei is viselhetik ezt, hogy egyszerűnek, de édesnek tűnjenek.

 • Alkalom: Ez egy jó design esküvőre a menyasszony szüleinek.
 • Elhelyezés: Helyezze ezt a kezek elülső oldalára, hogy jól nézzen ki.
 • Megfelelő ruházat: Párosítsa egy bájos szárival, és adjon hozzá arany kiegészítőket, hogy jól nézzen ki a kezén.
 • Legjobb ékszer: A karkötő és az egyedülálló Kada a legjobb erre.

26. Menyasszonyi Mehndi formatervezés lábhoz:

Menyasszonyi Mehndi Designs For Foot

Egyes menyasszonyok szeretnek egyszerű formatervezést viselni a lábukon, mivel nehéz őket hosszabb ideig tartani, de a legtöbb menyasszony a nehéz lábmehndi mintákat választja, mivel ezáltal a láb szebb lesz. Mielőtt ezt a menyasszonyi mehndit gyalogosan alkalmazza, legyen jó pedikűr lábujja és viaszolt lába. Ez az új menyasszonyi mehndi tele van bonyolult mintákkal, és csak a tisztességes bőrszínre jó.

 • Alkalmas alkalom: A menyasszony esküvője jó alkalom lehet arra, hogy kipróbálja ezt a dizájnt. Teljesen elegánsnak és gyönyörűnek fog kinézni, és lábait is javítja.
 • Megfelelő elhelyezés: A lábak jó helyek a mehndi tervezés kipróbálására.
 • Legjobb ékszer: Az ezüst és arany bokaláncok tökéletesen díszítik ezt a lábformát.

27. Gyönyörű menyasszonyi Mehndi tervek alkalmakra:

Gyönyörű menyasszonyi Mehndi Designs

Ez a félig nehéz mehndi kialakítás tökéletes bármilyen családi funkcióra vagy alkalomra. A dizájn főleg mindenféle méretű és formájú levelekkel készült, néhány kör alakú finomsággal, amelyek részletezik a mintákat. A vastag, szövött minták, amelyeken sok pötty és árnyék van az ujjon, jól néz ki. Próbálja ki ezt a legújabb mehndi dizájnt azoknak, akik szeretik a természetet és a természet alapú terveket.

 • Alkalom: A menyasszony kipróbálhatja ezt a formatervezést esküvői eljegyzéséhez.
 • Elhelyezés: A kéz elülső vagy hátsó része jó hely ennek a kialakításnak a kipróbálására.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen szép vastag karkötőt vagy karkötőt, hogy jól nézzen ki a megfelelő nagy ruhákkal.
 • Legjobb ékszer: A karkötő a hozzá illő nyaklánccal és fülbevalóval elképesztő hagyományos megjelenést kölcsönöz.

28. Fekete és vörös menyasszonyi mehandi minták:

Fekete és vörös esküvői mehandi minták

A fekete és a piros mehndi más típusú menyasszonyi mehndi, amelyek jól kontrasztolják a bőrt. Az ilyen mehndi használható a teljes kezek díszítésére. A piros színű mehndit általában a motívumok és virágok kitöltésére használják, míg a fekete színű mehndit a szegély elkészítésére használják. Ezek az indiai menyasszonyi mehndi minták jók azoknak a nőknek, akik szeretik a vakító és csillogó természetű stílusokat, amelyek nehézek a testre.

 • Alkalom: Menyasszony kipróbálhatja ezt a formatervezést a fogadó megjelenéséhez.
 • Megfelelő elhelyezés: A kéz eleje vagy hátulja tökéletes elhelyezés ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen világos és földi színű ruhákat ennek a kialakításnak megfelelően.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

29. A legújabb menyasszonyi Mehndi Design:

Legújabb menyasszonyi Mehndi Design

Egy nagyon összetett kialakítás, nagy résekkel a minták között, gazdagabbá teszi a mehndi tervezést. A design a könyök felé nyúlik, nagy, bonyolult kialakítással, amely kiegészíti a terveket. Az is fontos, hogy a mehndi design jól szinkronban legyen egymással; az elülső és a hátsó kéz kialakítása nem lehet azonos, bár kiegészítik egymást.

 • Alkalmas alkalom: Bármely menyasszony barátja megpróbálhatja viselni ezt a mintát egy barátja esküvőjén.
 • Megfelelő elhelyezés: Ez csak a kéz elülső vagy hátsó elhelyezésére jó.
 • Legjobb ékszer: egy gyűrű a jobb mutatóujján jó lesz.

30. Csodálatos menyasszonyi Mehandi minták teljes kezekhez:

Menyasszonyi Mehandi formatervezési formák teljes kézhez

Virágos vagy kerek menyasszonyi mehndi minták a kezében csodálatosnak tűnnek minden méretben. A virágok a bonyolult kivitel között készülnek, és sötét körvonalakkal a virágok intenzívebben néznek ki. Ez a művészi és intenzív gyönyörű menyasszonyi mehndi minták közé tartozik, amely tele van különböző mintákkal és részletekkel. Azok, akik szeretik megtölteni az egész kezüket mehndivel, kipróbálhatják ezt.

 • Alkalom: Esküvő mások tökéletes alkalom, hogy ezt a mehndi design.
 • Elhelyezés: Helyezze ezt a kéz elejére és hátára, mindkét oldalát ne hagyja el.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen szép karkötőt és gyűrűt, hogy jól illeszkedjen a hagyományos ruhákhoz.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek latkans jól néz ki ezen.

31. Egyszerű Mehndi Design menyasszonyoknak:

Mehndi Design menyasszonyoknak

Az egyszerű mehndi design, ha jól szervezett vagy más anyagokkal, például virágokkal vagy ékszerekkel van elrendezve, tökéletes megjelenést kölcsönöznek a menyasszonynak a többi esküvői funkcióhoz. Az ujjhegyeket tisztán tartják, hogy a fő hangsúlyt olyan ékszerekre helyezzék, mint a gyűrűk, karperecek stb. Ezek a menyasszonyi mehndi minták jobban illenek a dél -indiai esküvői stílushoz.

 • Alkalom: Viselje ezt a mehndit az esküvőjére, ha jó a templomi esküvői stílusa.
 • Megfelelő elhelyezés: Ezt a kéz hátuljára kell helyezni, hogy elegáns legyen.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen hagyományos szárit és karkötőt ezzel a kialakítással.
 • Legjobb ékszer: széles karperecek, karkötők és gyűrűk.

32. Nagy virágok Mehandi minták menyasszonyoknak:

Virágok Mehandi Designs Brides

A Mehndi a lábfejre is felvihető a boka részéig. A nagy virágok a legjobb menyasszonyi minták, és kontrasztosabbak a keresztező vonalakkal. Ez az egyszerű menyasszonyi mehndi minták közé tartozik, amelyeket barátaink is elvégezhetnek. Azok a menyasszonyok, akik valami újat akarnak kipróbálni, és kipihenhetik magukat, kipróbálhatják ezt a stílust.

 • Alkalom: Az esküvő a legjobb alkalom ezeknek a mehndi mintáknak a kipróbálására.
 • Elhelyezés: Viselje a lábára és a kezére, anélkül, hogy kihagyná.
 • Megfelelő tartozékok: Ne felejtse el karkötőt és bokát tartani ebben a kialakításban.
 • Legjobb ékszer: A karkötő a hozzá illő nyaklánccal és fülbevalóval elképesztő hagyományos megjelenést kölcsönöz.

33. Páva menyasszonyi mehandi minták:

Páva menyasszonyi Mehandi Designs

Sok művész elkezdett olyan terveket készíteni, amelyek teljesnek tűnnek, ha mindkét kéz össze van kötve. Csakúgy, mint az alábbi képen, a tervek gyönyörűek és értelmesek, ha mindkét tenyér egymás mellett van. Ebben a menyasszonyi kivitelben minden méretű szirmot használtak, és apró részletezéseket végeztek rajtuk. Sok vallásban a vőlegény nevének első ábécéje rejtve marad a tervben.

 • Alkalmas alkalom: Menyasszony kipróbálhatja ezt a mehndi dizájnt eljegyzése vagy roka ideje miatt.
 • Megfelelő elhelyezés: Viselje ezt a tenyerén és a kéz elején csak akkor más oldalakon.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek latkans jól néz ki ezen.

34. Hűvös lábú páva Mehndi Design:

Láb páva Mehndi Design

A különböző motívumok egyetlen dizájnban való kombinálása is jól néz ki, de jól kell elhelyezni őket, mivel annyi minta és motívum használata egyetlen kivitelben gyakran túlzott megjelenést eredményezhet. Próbáljon olyan mintákat készíteni a test külső oldalain, ahol a legjobb kivitel mutatható ki, ellentétben a fenti képpel, ahol a fő kialakítás a láb belső oldalán készült.

 • Alkalom: Viselje ezt saját esküvői vagy eljegyzési idejére, hogy elegáns és gyönyörű legyen.
 • Megfelelő elhelyezés: Ezt jó elhelyezni a menyasszony lábain.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen lehengát vagy szárit jó bokával ebben a lábmehndi kialakításban.
 • Legjobb ékszer: A karkötő a hozzá illő nyaklánccal és fülbevalóval elképesztő hagyományos megjelenést kölcsönöz.

35. Om Bridal Mehndi Designs:

Om Bridal Mehndi Designs

Az elülső oldalon lévő Mehndi érzékenyebbnek tűnik, ha gyönyörű elemekkel vannak felszerelve. Az egyszerű gyűrűkkel és karperecekkel a mehndi design tökéletes a menyasszonyi megjelenés befejezéséhez. Az ujjbegyeket teljesen befedték a mehndi -vel, ami később sötét árnyalatot kölcsönöz az ujjak kiemelésének.

 • Alkalom: Ha meglátogatja egy másik esküvőjét, akkor ez a legjobb mehndi minták az Ön számára.
 • Elhelyezés: Ezt csak a kézfej hátsó részén helyezze el.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen egyszerű szárit és szép kiegészítőket, hogy kitöltse a kezét ebben a kialakításban.
 • Legjobb ékszer: széles karperecek, karkötők és gyűrűk.

36. A menyasszonyi Mehndi tervek kidolgozása kézre és lábra:

Menyasszonyi Mehndi tervek kézre és lábra

Sok lány szereti a kidolgozott mehndi mintákat esküvőjére, és néhányan szeretik az egyszerű, mégis hosszú mintákat, amelyek a kezeket és a térdet takarják. A virágos kivitel kevés körkörös motívummal kiegészítve javítja a dizájnt. Ezek a gyönyörű menyasszonyi mehndi minták nem töltik ki az egész kezét vagy lábát, hanem átlósan haladnak, így nagyon elegánsnak tűnnek.

 • Alkalom: Próbálja ki ezt a formatervezést saját eljegyzéséhez vagy esküvői rögzítési szertartáshoz.
 • Elhelyezés: Tartsa ezt a kialakítást a lábakon és a teljes karon/kézen, hogy szép legyen.
 • Megfelelő ruházat: Viseljen kiegészítőket bármilyen hagyományos viseletben. Ne hagyja ki a karperecet és a bokát.
 • Legjobb ékszer: széles karperecek, karkötők, nyakkendők és gyűrűk.

37. Gudzsaráti menyasszonyi Mehndi Designs:

Gudzsaráti menyasszonyi Mehndi Designs

Míg az intenzív minták mellett dönt, kérje meg művészét, hogy sötétítse néhány nagy motívum határait, különösen a virágok szegélyeit. A határok sötétítése lehetővé teszi a mehendi számára, hogy különbséget hozzon két minta között. A bonyolult vagy intenzív kialakítás főként a tenyérrészben történik, míg a kéz többi része általában jelölőnégyzetekkel vagy keresztirányú vonalakkal van feltöltve. Ne felejtse el teljesen feltölteni az ujjbegyét, hogy szebb legyen a keze.

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt a formatervezést csak mások esküvői eseményeihez.
 • Megfelelő elhelyezés: Mind az elülső, mind a hátsó kéz tökéletesen illeszkedik ezekhez a formatervezésekhez.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek latkans jól néz ki ezen.

38. Fekete Mehndi a menyasszony kezéhez:

Fekete Mehndi a menyasszony kezéhez

A fekete mehndi gyönyörűbbé teszi a menyasszony kezeit, mint a hagyományos barna mehndi, és emellett kiemelkedővé és gyönyörűvé teszi a dizájnt. Manapság a mehndi művész fekete mehndit használ a körvonalak rajzolásához a hagyományos barna mehndiben. A fekete mehndi segít abban, hogy a legegyszerűbb design elegáns és gyönyörű legyen.

 • Alkalom: Ha hagyományos egyszerű szertartásról van szó, akkor ezt a mintát viselheti egy barátja esküvőjén.
 • Megfelelő elhelyezés: Helyezze őket tenyérre a tökéletes stílus és kijelentés érdekében.
 • Megfelelő ruházat: Csak más szárú ruhákat viseljen, mint más ruhákat.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

39. Intelligens menyasszonyi Mehandi tervezés a kezedhez és a lábadhoz:

Intelligens menyasszonyi Mehandi Design

Ha nem elégedett a lábának bonyolult és intenzív kialakításával, akkor válassza ki azokat a formatervezési mintákat, amelyek csak a lábujjakat fedik le, és egy kicsit a rész fölött. Csak a képen látható módon viseljen nagy, hagyományos bokát, hogy felcsillanjon a lába. Ez a menyasszonyi mehndi minta a legkeresettebbek közé tartozik, mivel meglehetősen egyszerű a lábujjhoz jönni.

 • Alkalom: Viselje ezt a saját eljegyzési szertartásához, hogy teljesen pompás legyen.
 • Elhelyezés: Helyezze ezt a stílust a lábakba csak a lábujjak közelében.
 • Megfelelő ruházat: A Lehengas tökéletesen illeszkedik ide, szép bokákkal.
 • Legjobb ékszer: Payels széles gombócokkal és lábujjakkal.

40. Sötétbarna színű Mehndi Design házasságra:

Sötétbarna színű Mehndi Design

Az egyszerű minták nagyon szépnek és bájosnak tűnnek, amikor sötétbarna színűvé válnak. Az ilyen mély árnyalatú színek tisztességessé teszik a menyasszonyt, még akkor is, ha egyszerű módon történik. Minél sötétebb a szín, annál szebb egy menyasszony a nagy napján. Az arany dísztárgyak szintén fokozzák a menyasszony csillogási hányadosát.

 • Alkalmas alkalom: Bármilyen menyasszonyi esemény jó, ha ezt a stílust választja csak mások házasságára.
 • Megfelelő elhelyezés: Ezt csak kézre és tenyérre helyezze.
 • Legjobb ékszer: Kadas kis ghungroo -kkal, karkötőkkel és gyűrűkkel.

41. Arab stílusú páva Mehndi Designs Perfect for the Brides:

Páva Mehndi Designs menyasszony

Az ilyen erősen megtervezett mehndi tökéletes azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretik életben tartani az egyszerű, mégis hagyományos mintákat. A páva minták a legkorábbi madarakra vonatkoznak, amelyek a mehndi tervezésénél szerepeltek a kezeken és a lábakon. Ez egy nagyon egyszerű menyasszonyi mehndi tervezés bármely családtag esküvőjére, amikor nincs ideje.

 • Alkalom: Egy másik esküvő esetén könnyen viselheti ezt a mintát.
 • Elhelyezés: Helyezze őket tenyérre, hogy a következő szintre emelje a szépséget.
 • Megfelelő ruházat: Bármilyen hagyományos ruha ide való.
 • Legjobb ékszer: Payels széles ghungroos és lábujjgyűrűvel.

42. Csuklóhosszú menyasszonyi Mehndi formatervezési minták:

Csuklóhosszú menyasszonyi Mehndi Designs

A csuklóhosszú mehndi is nagy divat manapság, mivel könnyebben tarthatók és ugyanolyan szépek. A rések megtartása a tervek között és néhány rész árnyékolása javítja a terveket. Az ilyen minták meghatározzák a művész kreativitását azáltal, hogy az egyszerű részeket nagyon finom, részletes munkákkal keverik össze. Az ujjak egyszerűbbek, nagyobb motívumokkal, míg a tenyérrész néhány részből áll.

 • Alkalom: Próbálja ki ezt a mintát barátai vagy nővére eljegyzési szertartásához.
 • Megfelelő elhelyezés: Helyezze őket a keze elé, hogy látványosak és pompásak legyenek.
 • Megfelelő tartozékok: Viselje ezt egy szép, gyűrűs, gyűrűvel díszített ujjal.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi kialakításhoz.

43. Népszerű páva Mehandi tervezés menyasszonyi kézhez:

Páva Mehandi Design menyasszonyi kézhez

A páva mehndi mintái nagyon népszerűek a menyasszonyi kezek és lábak számára. A mehndi tervekben egy egész páva nincs rajzolva. Csak néhány páva, mint a motívumok vagy a fél páva, hogy istenibb megjelenést kölcsönözjön a dizájnnak. Ez a legkeresettebb modern menyasszonyi mehndi minták közé tartozik, ha arab stílusban vagy egyszerű stílusban szeretné kipróbálni. Egész karokra megy, de félúton megáll.

 • Alkalom: Ha saját esküvője van, és azt szeretné, hogy egyszerűen menjen, akkor viselheti ezt az ünnepségen!.
 • Megfelelő elhelyezés: próbálja ezt a mintát csak az elülső oldalon elhelyezni.
 • Megfelelő ruházat: Viselje ezt egy szép szárival vagy lehengával, hogy elegáns legyen.
 • Legjobb ékszer: A karkötő a hozzá illő nyaklánccal és fülbevalóval elképesztő hagyományos megjelenést kölcsönöz.

44. Nagy menyasszonyi mehandi minták:

Kerek menyasszonyi mehandi minták

A rövid és édes mehndi mintákhoz válassza ki a kerek vagy kör alakú motívumokat. Kérje meg művészeit, hogy rajzoljanak nagy körkörös mintákat, és díszítsék szirmokkal, levelekkel, vonalakkal vagy pontokkal. Az ilyen formatervezések tökéletesek az eljegyzésekhez és a nászéjszakákhoz, mivel az ujjait tisztán tartják, és gyűrűkkel díszítik, amelyek lágyságot kölcsönöznek a megjelenésnek.

 • Alkalmas alkalom: Ez egy elegáns stílus a mehndi viselésére mások esküvői részvételére.
 • Megfelelő elhelyezés: A kézfej hátsó része tökéletesen illeszkedik ehhez.
 • Legjobb ékszer: széles karperecek, karkötők és gyűrűk.

45. Maroon Bridal Mehandi esküvői ruhákhoz:

Maroon Bridal Mehandi esküvőre

A vörös vagy a barna szín a legelőnyösebb szín az esküvői ruhákhoz. A piros színű mehndi fekete körvonalakkal olyan alkalmakra is alkalmas, amikor a menyasszonynak vörös vagy gesztenyebarna ruhát kell viselnie. A piros színű mehndi virágokkal néz ki a legjobban, és elkerülve a kör alakú motívumokat, próbáljon négyzeteket is. Apró részletek és színes kiegészítők mellett csinosak is.

 • Alkalom: Ezt csak a menyasszony esküvői ünnepségén viselje, mivel nagyon szép és elegáns.
 • Megfelelő elhelyezés: A kezek hátsó része tökéletes hely ehhez a gyönyörű mehndi menyasszonyi mintához.
 • Megfelelő ruházat: Ez csak a lehengákkal jó. Viseljen szép kiegészítőket a képen látható módon, hogy elegáns legyen.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

46. ​​Pakisztáni menyasszonyi Mehndi tervek a kezekhez:

Pakisztáni menyasszonyi Mehndi Designs

Az ujjak szintén fontosak a mehndi tervezésében. Egyszerűen csak az ujjak és a tenyérrész kialakítása révén a mehndi sokkal modernebbnek és divatosabbnak tűnik. A dizájnt félreteszik a legkevesebb mintával, és mindenféle méretű virágmotívumokat használtak fel ennek a gyönyörű mehndinek a befejezéséhez. Ez a menyasszonyi mehndi dizájn azonban jól kevert virágokból és művészi mintákból áll, és nagyszerű azok számára, akik tisztességesebb kezűek. Alkalmazzon hamis körmöket, hogy tovább ringassa a tekintetet.

 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt a stílusú formatervezést bármely barátja esküvőjén.
 • Legjobb elhelyezés: A kézfej hátsó része erre alkalmas.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Egy szép karkötő és karkötő nagyon jó lenne ehhez.
 • Legjobb ékszer: A karkötő a hozzá illő nyaklánccal és fülbevalóval elképesztő hagyományos megjelenést kölcsönöz.

47. Teljes virágos Mehandi Design menyasszonyoknak:

Virágos Mehandi Design menyasszonyoknak

A komplett virágos Mehandi minták néhány sötét szegéllyel és réssel nagyon divatosnak és stílusosnak tűnnek. A szövéseket gyönyörűen használják a mehndi dizájn elbűvölésére. Az ilyen minták alkalmasak mind a modern, mind a hagyományos menyasszonyokra. Ez az egyik legnépszerűbb indiai esküvői mehndi tervezés a karokig, és csak a levélmintákat követi.

 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt mások esküvői eseményeihez.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz eleje vagy hátulja jól illik ehhez a kialakításhoz.
 • Legjobb ékszer: Payels széles gombócokkal és lábujjakkal.

48. Rajasthani / Marwari Bridal Mehendi Design:

Marwari menyasszonyi Mehendi Design

A Rajasthani vagy a Marwari design magában foglalja a menyasszony és a vőlegények képét a mehndi designban. Az ilyen minták határozottan egyedülállóak, mivel egyetlen mintában használják a különféle mintákat és motívumokat, mégis szépnek tűnnek. Ezek a különleges menyasszonyi mehndi minták jól állnak azoknak a nőknek, akik nem egy kitöltött mintát szeretnének, hanem inkább egyedi virágokat.

 • Alkalmas alkalom: Ez jó arra, hogy részt vegyen mások esküvőjén.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz és a tenyér eleje jól illeszkedik ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Ebben nagy szerepet játszanak a kiegészítők, ezért karkötőkkel és gyűrűkkel díszítenek.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek nagy latkánokkal és nagy alak gyűrűk jól mutatnak ezen.

49. Kő esküvői Mehandi tervek eljegyzési feleknek:

Nászutas Mehandi Designs for Engagement

Az egyszerű csuklóhosszú mehndi a legjobb az eljegyzési partikhoz. Az ujjak minimálisak, ami lehetővé teszi a gyűrűkre való összpontosítást. Az egyszerű mehndi minták gyönyörűen néznek ki, ha a ruháknak megfelelően testre szabják őket. Azok a menyasszonyok, akik egyszerű esküvői mehndit szeretnének, kipróbálhatják ezt a dizájnt, és testreszabhatják strasszokkal és kiegészítőkkel.

 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt a menyasszony eljegyzési alkalmával.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz hátulja a legjobb elhelyezés ehhez a kialakításhoz.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

50. Menyasszonyi Mehndi tervek fegyverek kézhez:

Menyasszonyi Mehndi Designs for Arms

A színes kövek, drágakövek és csillogások használata egy mehndi dizájnt egy másik szintre emel. A mehndi minták színes gyöngyökkel való díszítése vonzóbbá teszi. Csak ügyeljen arra, hogy ne méretezze túl őket, mivel egy egyszerű dizájnt is kissé összezavarnak. Bár a menyasszonyi mehndit tisztanak mondják, mégis figyelmeztetni kell néhány dologra.

 • Alkalmas alkalom: A menyasszonyok teljesen büszkélkedhetnek ezzel a megjelenéssel az esküvő idején.
 • Legjobb elhelyezés: Viselje ezt a kéz elülső vagy hátsó részén, ahogy szeretné, mivel mindkettőnek megfelel.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Ez jól illik a hagyományos hosszú ruhákhoz és a lehengákhoz.
 • Legjobb ékszer: A karkötő a hozzá illő nyaklánccal és fülbevalóval elképesztő hagyományos megjelenést kölcsönöz.

51. A pandzsábi menyasszonyi Mehndi Design:

Pandzsábi menyasszonyi Mehndi Design

Ez a különleges menyasszonyi mehndi kialakítás elvégzi a munkát, ha azt szeretné, hogy a legszebb legyen, mint valaha az esküvőjén. A dizájn tele van apró zavaros mintákkal, valamint pontokkal és vonalakkal, amelyek miatt a dizájn teljesen más, mint az eddigiek. Ha valakinek az esküvőjén vesz részt, és siet, és nincs ideje hosszú terveket készíteni, akkor ezt kipróbálhatja. Ez az egyik legjobb menyasszonyi mehndi odakint, és az indiai menyasszonyok szívesen sportolnának ezzel a dizájnnal.

 • Alkalmas alkalom: Ez a legjobb sport más esküvők alatt.
 • Legjobb elhelyezés: A gyakorlati tenyerek elülső része jó ötlet a sportoláshoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Tartozék gyűrűkkel és párosítsa őket egy szárival, hogy jól nézzen ki.
 • Legjobb ékszer: Üvegkarkötők, karkötők és gyűrűk.

52. A legjobb indiai menyasszonyi Mehndi:

A legjobb indiai menyasszonyi Mehndi

Menyasszonyi mehndit keres? Itt van egy gyönyörű menyasszonyi mehndi design, amely feltétlenül felrobbantja az elmédet. Nem lehet eléggé értékelni ennek a kialakításnak a szépségét. A mehndi mintái annyira csábítóak, hogy bárki beleszeret ebbe a kialakításba. Gyönyörű mintázatú, kis pontozott és keresztezett mintákkal együtt. Ez a menyasszonyi mehndi tervek teljes kézzel határozottan a legjobb kedvenceink közé tartoznak egy dél -indiai esküvőre. A kultúra jól tükröződik ezekben a mintákban.

 • Alkalmas alkalom: Ezt jó viselet az esküvő napján.
 • Legjobb elhelyezés: A gyakorlati tenyerek eleje jó elhelyezés ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Viselje ezt egy szép hagyományos szárival.
 • Legjobb ékszer: Virág karperecek nagy gyűrűkkel.

53. A menyasszonyi Mehndi a tenyerek és alkarok számára:

Menyasszonyi Mehndi tenyerekhez és alkarokhoz

Itt láthatjuk, hogy a tenyereket és az alkarokat bonyolult dizájn díszíti. Még a hegyét is, ha az ujját henna művészeti mintákkal szépítik, amelyek rendkívül vonzóvá teszik a dizájnt. Ki ne szeretné viselni ezt a tervezői mehndit az esküvője napján? A kialakítás alkalmas lesz más családi alkalmakra is.

 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt más esküvői vagy hasonló alkalmakkor.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz hátulja a legjobb hely a mehndi sportolásához.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Ezek a menyasszonyi mehndi minták jóak mások esküvőjére, ha egy szép churidharral párosítják.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

54. A Mehndi Design az egész kézhez:

Mehndi Design az egész kézhez

Szüksége van menyasszonyi mehndi mintákra? Akkor itt van egy lenyűgöző menyasszonyi mehndi, amely a menyasszony napját teszi. Bármely nő isteni lesz, ha kezét ezzel az autentikus mehndi dizájnnal díszíti. A dizájn apró és egyenes vonalú mintákat tartalmaz, amelyek annyira vonzóak, hogy bárkit könnyen lenyűgözhetnek.

 • Alkalmas alkalom: Sportolja ezt a kialakítást barátja vagy nővére esküvője esetén.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz hátulja vagy eleje jó hely ennek a kialakításnak a sportolásához.
 • Legjobb ékszer: Payels széles ghungroos és lábujjgyűrűvel.

55. A ropogós menyasszonyi Mehndi tervezés esküvőkhöz:

Nászutas Mehndi Design esküvőkre

Az indiai esküvők tele vannak fénnyel, virágokkal, színekkel és fantasztikus ételekkel. Mehndi fontos rituálé az indiai esküvőn. Itt láthatjuk, hogy a kezeket gyönyörűen díszítik félelmetes mehndi minták, amelyek virágos és apró bonyolult körvonalakkal érkeznek. A design annyira csábító, hogy bárki beleszeret ennek a formatervezésnek a szépségébe. A menyasszonyok boldogan viselnék a karjukban ezt a fantasztikus dizájnt. A tenyerekkel együtt a csukló és a felkar is szépül ezzel a kialakítással. A virágos kivitel karokra nyúlik, így elegánsnak tűnik.

 • Alkalmas alkalom: ez a legújabb esküvői mehndi kézimunka jó a menyasszony eljegyzési szertartásához vagy a roka -hoz!.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz eleje és a tenyér a legjobb elhelyezés ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Ez jól illik a szép karperecekhez és gyűrűhöz.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

56. A legjobb kereszt virágos Mehndi Design:

A legjobb virágos Mehndi Design

A virágos mehndi gyakori látvány az indiai esküvőkön. A menyasszonyok leginkább a virágmintát szeretik a kezükön hordani. Itt a kezeket sűrűn díszítik mehndi -k, és a henna nehéz és mély aránya ebben a kialakításban olyan egyedivé teszi. Abszolút nem maradt hely a virágmintákkal. Különböző mintákat nyújtanak a tenyér terület alá. A menyasszonyi célok mellett ez a mehndi sok más indiai alkalmon is megtalálható.

 • Alkalmas alkalom: A nők sportolhatnak ezen a szertartás idején.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz eleje nagyszerű hely ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Viseljen szári vagy teljes ruhát, hogy jól nézzen ki ebben a kialakításban.
 • Legjobb ékszer: A nehéz, teljes kézzel karkötők latkánokkal jól mutatnak ezen.

57. Az indiai Isten Mehndi tervezése menyasszonyi funkciókhoz:

Mehndi Design esküvői funkciókhoz

Ebben a mehndi kialakításban az indiai istenek képeit láthatjuk ebben a kialakításban. A mehndi annyira csábító, hogy az emberek nem tudják levenni a szemüket erről a formatervezésről. Bármely gyönyörű menyasszony extra szép lesz, ha ezzel a mehndi dizájnnal díszíti magát. A bal tenyéren a hagyományos indiai király és királynő dizájn képét láthatjuk. Ez az esküvői mehndi design a kezek számára jó a menyasszonyoknak, akik vallásosak és hisznek a jó áldásokban az új élet kezdetén.

 • Alkalmas alkalom: A menyasszony kipróbálhatja ezt, ha templomi stílusú esküvőt tart.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz eleje a legjobb elhelyezése ennek a kialakításnak.
 • Legjobb ékszer: Payels széles gombócokkal és lábujjakkal.

58. Az indiai menyasszonyi prémium Mehndi design karokhoz és lábakhoz:

Indiai menyasszonyi prémium Mehndi Design

Ki ne esne bele ebbe a gyönyörű menyasszonyi mehndi kialakításba, amelyet mind a karoknak, mind a lábaknak szánnak? Itt láthatjuk egy másfajta mehndi tinta alkalmazását. A dizájn nagyon csábító, és azzal a képességgel rendelkezik, hogy lenyűgöz mindenkit, aki a design szépségét nézi. A mehndi nagyon vonzó, és a menyasszony és a koszorúslányok is sportolhatják. Ez a nehéz menyasszonyi mehndi formatervezés kitölti az összes kezét és lábát, és nagyszerű azoknak a nőknek, akik nagyon szeretnék sportolni ezt a formatervezést.

 • Alkalmas alkalom: A nők csak nagy napi esküvőjükön viselhetik ezt.
 • Legjobb elhelyezés: Ebben a kialakításban a kéz és a láb elhelyezése is megtalálható.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Ez jól megy az egyszerű hagyományos viselethez, mivel a kialakítás meglehetősen nehéz.
 • Legjobb ékszer: A nehéz, teljes kézzel készült karkötők latkánokkal jól mutatnak ezen.

59. A Love Mehndi Design esküvői célokra:

Love Mehndi Design esküvői célokra

Ez a Raja Rani vagy King Queen mehndi design valószínűleg az egyik legelterjedtebb mehndi tervezés menyasszonyi alkalmakra. Bármely menyasszony azt szeretné, ha Raja a férjére nézne. A mehndi szív alakú kialakítást is tartalmaz, amely csak a két kar összekapcsolása után lesz látható. Hogyan nem lehet egyszerűen szeretni ezt a mehndi dizájnt? Gyönyörű mintákat sportol, valamint csábító mintákat, amelyek miatt a nők viselni fogják ezt a mehndit.

 • Alkalmas alkalom: menyasszony ábrázolhatja ezt a dizájnt, aki szereti a művészetet és a virágmintákat nagy napján.
 • Legjobb elhelyezés: Viselje ezt a keze elülső és hátsó részén, hogy stílusos legyen.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek nagy latkánokkal és nagy alak gyűrűk jól mutatnak ezen.

60. A vastag fekete Mehndi menyasszonyoknak:

Vastag fekete Mehndi menyasszonyoknak

Ez egy fekete arab mehndi design, amelyet sok indiai menyasszony végez. Ez egy népszerű dizájn az indiai menyasszonyok körében, és gyakran szeretnek sportolni. Ez a mehndi az egyik legjobb mehndi, amelyet indiai nők valaha is sportoltak. A design egyedi mintákkal rendelkezik, amelyek miatt ez a mehndi olyan vonzónak tűnik. Nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a fekete mehndit. Amíg nem végzi el a karját, 24/7 gondolkodik ezen a kialakításon.

 • Alkalmas alkalom: A nők ezt a fogadó stílusú esküvőjükön viselhetik.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz eleje a legjobb elhelyezés ehhez a stílushoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Ezek az arab menyasszonyi mehndi minták jól illeszkednek a lehengákhoz.
 • Legjobb ékszer: Payels széles gombócokkal és lábujjakkal.

61. The Curvy Mehndi Design for the Wrists:

Kanyargós Mehndi Design The Wrists számára

Nézd csak ezt a dizájnt. Teljesen feldobja a napodat. Amint felébredsz, és látod ezt a mehndi mintát a karjaidon, jól fogod magad érezni, mivel ezt a formatervezést viseld. A belső tenyereket azonban a csuklóktól eltérő dizájn díszíti. A feliratok az alkarok, másfajta kialakítással, szép mintákkal. Az ujjakat egy másik egyedi minta is díszíti, amely korábban nem szerepelt a legjobb menyasszonyi mehndi tervek listáján.

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt a formatervezést más esküvői idejére, hogy szép legyen.
 • Legjobb elhelyezés: A kezek eleje jó elhelyezés. Ez a mehndi leginkább a csuklón megy, és a tenyereket virágmintákkal díszítik.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Próbálja ezt viselni kiegészítő gyűrűkkel ellátott ujjakkal.
 • Legjobb ékszer: A nehéz, teljes kézzel készült karperecek latkánokkal jól mutatnak ezen.

62. A pakisztáni menyasszonyi Mehndi for The Feet:

Pakisztáni menyasszonyi Mehndi for The Feet

Ez a pakisztáni menyasszonyi mehndi a legjobban működik a lábak számára. Az indiai menyasszonyok szeretik a sportos mehndi mintákat a lábukon. Itt az ujjak és a lábfej felső részei gyönyörű virágmintákkal vannak díszítve. A mehndi annyira csábító, hogy bárki szeretné a lábán hordani ezt a dizájnt. Ezek a pakisztáni menyasszonyi mehndi minták jól megvilágítottak a lehető legtöbb strasszos kővel. Ezzel az autentikus mehndi dizájnnal megszépült az egész láb.

 • Alkalmas alkalom: Próbálja ki ezt a kialakítást a menyasszony eljegyzési ideje alatt.
 • Legjobb elhelyezés: A lábujjak és a lábak a megfelelő elhelyezések ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Adjon hozzá szép bokákat, hogy jól nézzen ki.
 • Legjobb ékszer: A karkötő jól illik ehhez a mehndi dizájnhoz.

63. A modern menyasszonyi Mehndi Design:

Modern menyasszonyi Mehndi Design

Ez a design új a piacon, és az ország szinte minden menyasszonya olyan művészeket keres, akik segítenek nekik sportolni ezt a bizonyos mehndi dizájnt. Sok kemény munkát fektettek ebbe a mehndi dizájnba, ami egyértelműen látszik e design szépségéből és csábításából. Ez megfelelhet a henna menyasszonyi mehndi mintáknak is azoknak a nőknek, akik szeretik az egyszerűséget, és úgy vélik, hogy az egyszerűség nagyszerű politika.

 • Alkalmas alkalom: A nők viselhetik ezt a stílust mások esküvői idejében.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz hátulja tökéletes elhelyezés ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Viselje ezt erős hagyományos viseletben, mivel az esküvői design meglehetősen könnyű.
 • Legjobb ékszer: A nehéz, teljes kézzel készült karperecek latkánokkal jól mutatnak ezen.

64. Az excentrikus barna Mehndi a lábakhoz:

Barna Mehndi a Lábakért

Ez egy nagyon egyszerű mehndi design, amely jól fog kinézni a lábán. A design meglehetősen csábító, és az ember szívesen hordaná ezt a mintát a lábán. A mehndit apró és aranyos mintákkal szépítették, amelyek elterjedtek a lábakon. Ezek az egyszerű menyasszonyi mehndi minták nem más, mint művészi és tele vannak mintákkal. Tovább bővítheti, ha úgy szereti.

 • Alkalmas alkalom: Ez bármilyen alkalmi alkalomhoz is illik.
 • Legjobb elhelyezés: Helyezze ezt a dizájnt a lábakra, hogy művészi megjelenésű legyen, és megpillanthassa a szépséget.
 • Legjobb ékszer: Payels széles gombócokkal és lábujjakkal.

65. Az imádnivaló menyasszonyi Mehndi Design:

Imádnivaló esküvői Mehndi Design

Ezt a különleges menyasszonyi mehndit a nők nagyon sportolták az egész országban. A Radzsasztáni menyasszonyi mehndi minták tovább emelhetik a stílust egy hagyományos módon. Azok a nők, akik nem szeretik a modern megjelenést, de a hagyományos megjelenés mellett döntenek, teljesen kipróbálhatják ezt a dizájnt.

 • Alkalmas alkalom: Ez egy jó dizájn az esküvő napjára.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz eleje és hátulja is jól használható ebben a kialakításban.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: A Lehengas a legjobb megoldás ebben a kialakításban.
 • Legjobb ékszer: A nehéz, teljes kézzel karkötők latkánokkal jól mutatnak ezen.

66. A menő Mehndi esküvői célokra:

Mehndi esküvői célokra

Ez az esküvői mehndi design az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb esküvői mehndi tervezés a menyasszonyok számára. Ezt könnyű megtenni, és saját maga is elvégezheti. Abban az esetben, ha rohan a barátja esküvőjére, és elfoglalják az esküvői feladatok és munkák, akkor ez jól jöhet. Ez egyszerűen egyszerű, és nem igényel erőfeszítést és időt.

 • Alkalmas alkalom: Mások esküvője jó alkalom arra, hogy kipróbálják ezt a dizájnt.
 • Legjobb elhelyezés: A kezek hátulján is megteheti, hogy színt és egy kis dizájnt adjon hozzá.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Nagyszerű és nehéz hagyományos viseletre van szükség az egyszerű kialakítás összehangolásához.
 • Legjobb ékszer: gyűrűk és virág karperecek.

67. Virágos és bonyolult Mehndi Design kézhez:

Mehndi Design for Hands

Ez elég művészi tervezés a kezek számára. Ez a menyasszonyi mehndi design gyönyörű, tekintettel a virágok és levelek mintáira. Itt láthatjuk, hogy a levelek rögzítik és összekapcsolják a virágmintát a kézfejtől a karokig. Ez nagyon szép, és mindenki szereti az ilyen természetes dizájnt.

 • Alkalmas alkalom: A menyasszony kipróbálhatja ezt a mintát az esküvői szertartás napján.
 • Legjobb elhelyezés: A kéz hátulja tökéletes elhelyezés ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Viselje ezt szép körömlakkal és ujjgyűrűkkel, hogy növelje az eleganciát.
 • Legjobb ékszer: Nehéz fizetés lábujjgyűrűvel jól néz ki ezen.

68. Feszített teljes virágos Mehndi Design:

Feszített teljes virágos Mehndi Design

Ez a virágos gyönyörű menyasszonyi mehndi dizájn nem könnyű megcsinálni ilyen bonyolult részletezés miatt. A virág- és levélmintáknak különböző formái vannak. Teljes kézzel könyökig nyúlik, és ezért szeretik a menyasszonyok, akik szeretik, ha nehéz és sok mehndi design van bennük. Az észak -indiai esküvő tökéletes arra, hogy kipróbálja ezt a dizájnt.

 • Alkalmas alkalom: Viselje ezt a mehndit a menyasszonyi szertartásához, mivel tele van szépséggel.
 • Legjobb elhelyezés: A kezek bármilyen oldalirányú elhelyezését jó kipróbálni.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: A nehéz lehengák ehhez a kialakításhoz illenek a legjobban.
 • Legjobb ékszer: Payels széles ghungroos és lábujjgyűrűvel.

69. Lábak Mehndi Design Natural:

Lábak Mehndi Design Natural

Azok, akik túl magasra akarják festeni a lábukat, kipróbálhatják ezt a formatervezést. Itt láthatjuk, hogy bonyolult minták vannak tele a lábujjaktól a felsőig. Ezt a formatervezést strasszokkal is lehet díszíteni, ha szereted a szépséget és az eleganciát.

 • Alkalmas alkalom: Ez a legmegfelelőbb menyasszonyi design az esküvői időkre.
 • Legjobb elhelyezés: A lábak a megfelelő elhelyezések ehhez a kialakításhoz.
 • Megfelelő ruházat/kiegészítők: Viseljen szép bokákat, hogy itt jól és stílusosan nézzen ki.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek latkans jól néz ki ezen.

70. Teljes lábú menyasszonyi Mehndi Design:

Teljes lábú menyasszonyi Mehndi Design

Most abban az esetben, ha az összes lábát meg akarja tölteni fent a mehndi -vel, akkor ez egy jó lehetőség az Ön számára. Sok türelmet igényel, tekintettel arra, hogy számos változat létezik, például virágok, levelek, spirálminták és vonalak. Ez a kialakítás azonban nagyon szép és elegáns, és határozottan hozzáadja a menyasszony ragyogását.

 • Alkalmas alkalom: Ez határozottan egy remek menyasszonyi mehndi design, amelyet ki kell próbálni.
 • Legjobb elhelyezés: A lábak a megfelelő helyek a menyasszonyi mehndi tervezés kipróbálására.
 • Legjobb ékszer: Széles karperecek nagy latkánokkal és nagy alak gyűrűk jól mutatnak ezen.

Végső gondolatok:

A menyasszonyi mehendi minták, amelyek ötvözik a hagyományok szépségét a modern érintéssel, a menyasszonyt képviselik, aki tiszteletben tartja és követi kultúráját egyedi módon. Ez a cikk jelentősen megkönnyíti a kiválasztási folyamatot azáltal, hogy bemutatja számodra a menyasszonyi mehendi tervezési lehetőségeket, amelyek közül ízlésed szerint választhatsz. Ne felejtse el tudatni velünk, hogy ez a cikk hogyan segített a választásban!