8 Fantastiske og udsøgte Mughlai Mehndi -designs

Mehndi -designs er ekstremt populære i det indiske subkontinent. Det er en integreret del af den indiske kultur. Mehndi -designs er ikke mindre smukke end de overdådige. Mughal Mehandi -designs er de tidligste former for mehndi -designs, der går mange tusinde år tilbage, og denne artikel går stadig stærkt og praktiseres på et stort niveau.

Generelt påføres Mehndi på hele hænder indtil skulder, halve ben, håndflade, fødder osv. Grundlæggende afhænger af valg. Mehndi anvendes af kvinder for at forbedre deres skønhed til flere lejligheder.

mughlai mehndi designs

Billeder af traditionelle Mughlai Mehndi -designs til hænder og ben:

Her er de få enkle og nyeste Mughlai Mehndi -designs.

1. Mønstrede Mughal Mehndi Designs:

Mønstrede Mughal Mehndi -designs

Mønstret Mehandi -design er et af de mest berømte Mughlai -design. Håndfladen er dækket af et enkelt og dejligt design, der er strakt til håndleddet. Fingrene er designet med klassisk og fint arbejde. Det er et indviklet arbejde af mange mønstre at danne dette fascinerende design. Dette design kan bruges til alle lejligheder.

2. Sparkle Armbånd Mughlai Mehendi Design:

funklearmbånd mehndi design

De fleste af dem elsker at bære et armbånd, og så er det ovenstående gnistarmbånd Mehandi -design et godt valg. Dette er et af de attraktive designs, der giver hånden et rigt udseende. Det startes med blomster i den anden side, og midten er designet med en diamantform fyldt indeni. Spiralmønstrene og prikkerne tilføjer skønhed til designet.

3. Smuk blomst og blad Mughal Mehandi Design:

Smuk blomst og blad Mughal Mehandi Design

Her er endnu et storslået design til bagsiden af ​​hånden. Alt du skal tegne er et par blomster og dekorere dem med et blad imellem designet, håndleddet er designet med et stregmønster og er dækket med få prikker ind imellem kanterne. Fingerdesignet følger med både blad og et lille blomsterdesign for at give et yndigt look.

4. Brudefarvet Mehandi -design til fulde hænder:

Brudefarvet Mehandi -design til fulde hænder

Når det kommer til Mehendi, er det få mennesker, der vil prøve at være anderledes og ville vælge den farvede Mehandi. Dette er et meget enkelt og unikt design, der får en rød farvefyldning til blomster og symboler. Håndleddesignet bruges med nogle sten til at give et charmerende look til designet og også til hånden.

5. Smuk pink Mehendi -design til fødder:

smuk i pink mehndi design

Dette design vil give et tiltalende look til fødderne. Det er designet ved at bruge pink og havblå farveglitter og sten. Blomsterne og bladene er fremhævet med lyserød farveglitter i midten. Hjertesymbolerne er skraveret med blå farve for at give et overdådigt look til designet. Fingre er designet ved at give begge nuancer.

6. Abstrakt Mughlai Mehandi Design:

abstrakt mehndi design

Her er et andet smukt design til hånden. Dette design kaldes som edderkoppespind design den lille sideparti af håndfladen efterlades tom, og midten er givet med et kryds på tværs indtil håndleddet. Fingrene får et edderkoppespind design og ind imellem er det fremhævet med mørk skygge for at give et fabelagtigt look for at fuldføre designet.

7. Almindeligt Mughlai Mehendi -design til hænder:

Almindelig Mughlai Mehendi Design For Hands

Dette design ser fristende og tungt ud. Det er dækket med edderkoppespind i siden og den øvre del, hjertemønstre er blevet brugt til at dekorere håndfladen og håndleddet og får mørk skygge imellem for at give et stort look til hånden. Fingre er designet med zigzagmønster for at give et enkelt og yndigt look.

8. Brude Mughlai Mehndi -designs til fulde ben:

Brude Mughlai Mehndi -designs til fulde ben

Dette er et af de bedste Mughlai Mehandi -designs til ben. Det er et påfugledesign med en lang hals og lange fjer fyldt med månelignende pletter. Den øverste del af benet er givet med en blomst og et stort blad skraveret med lille edderkoppespind design. Stort til lille hjertemønster bruges, hvilket giver et komplet og dejligt look til designet.

Konklusion:

Alle kan prøve disse Mughal Mehendi -designs med kvalitetshenna, detaljerede designdetaljer med karakteristisk stil; og moderne western twist, som vil give et tiltalende look.