9 Bedårende Bisha Mistys Mehndi -designs med billeder

Bisha Mistry er en kendt og kvalificeret mehendi -kunstner og har en iver for sin kunst og fører dermed til kreativitet. Uanset om man ønsker et traditionelt eller nutidigt design, er hun god til at foreslå designene baseret på lejlighederne. Bisha Mistry Mehndi -designs er forskellige i det sædvanlige traditionelle design. Bishas inspirerende designs taler om hendes kreative talent.

Bisha Mistys Mehndi -designs

Bisha mistry bruger også ædelsten, rhinestones og juveler til sine designs for at give et elegant look til brudene.

Bisha Mistry Mehndi -designs med billeder:

9 Fantastiske Bisha Mistry Mehandi -designs til alle typer lejligheder.

1. Smukke hvide henna designs:

Smukke hvide henna designs

Denne hvide mehndi -kunst får dig til at fascinere. Glitters er blevet brugt til at forbedre udseendet, men dette er metallisk henna. Denne Mehandi er bagest i hånden og passer til unge piger. Dette kan endda bruges til bryllup for bruden, der ønsker at være unik.

2. Flower Mehandi Design For Hands:

Flower Mehandi Design For Hands

Dette blomstrete mehendi -design er uden fortilfælde. Det er et blomstret design givet med sølvfarver, og fingrene efterlades tomme for at fremhæve håndfladen og håndleddesignet. Dette design kan bruges til enorme fester. Designets indvikling viser, hvor lidenskabelig og dedikeret hun er til sit arbejde.

3. Peacock Mehendi Design til fulde hænder:

Peacock Mehendi Design For Full Hands

Skildringen af ​​en påfugl gør det så flagrende med den lange hals givet med mangodesign på siden og fyldt med tværlinjer og prikker. Håndleddet er designet med mango- og bladdesign og fremhævet med nuancer. Dette er et traditionelt design og anvendes af alle. Hendes troskab er fantastisk.

4. Cirkulære Mehandi -designs til begge hænder:

Cirkulære Mehandi -designs til begge hænder

Dette enkle cirkulære Mehandi -design er perfekt til både håndfladen og bagsiden af ​​hænderne. Fingre er givet med spiralstrøg, og spidserne er fyldt med mehandi for at give et rigt udseende. Mellem håndfladen og fingrene er de tre prikker givet som en blomst for at understrege designet. Det er et enkelt design og vil være godt for børn.

5. Glitter og farvede Mehandi -designs:

Glitter og farvede Mehandi -designs

Dette fejlfrie mehandi -design ser mere elegant ud på hænderne. Dette er en af ​​de unikke Bisha Mistry Mehndi Design. Det er designet med en meget sjælden kombination af guld, pink og blå. Blå sten er steder på hullerne, og lyserødt glitter er fyldt på kanterne. Guldglitter bruges til at fremhæve det komplette design.

6. Sort og hvid farve Mehendi Design:

Sort og hvid farve Mehendi Design

Dette fantastiske arabiske design er givet med en kombination af sort og hvid, der starter fra fingerspidsen og er strakt til armen. Blomsterstrøgene med et spiralformet design ser enkle, men elegante ud. Mellemrummene fremhæves med hvidt glitter imellem designet. Dette er en af ​​de storslåede Mehndi af Bisha Mistry.

7. Smukt Mehndi Design:

Smukt Mehndi Design

Dette er et fantastisk blomstret Mehendi -design til enhver moderne brud. Grunddesignet består af nogle blomstermotiver, paisley -mønstre og små blad- og mangomønstre. Skygge er blevet givet inde i blomsterne for et fængslende look til denne type enkle mehndi -designs.

8. Moderne Mehendi -designs:

Moderne Mehendi -designs

Dette er et nyeste og trendende design, der ligger uden for fantasi. Dette mehandi -design er meget enkelt, fedt og elegant. Det er kun designet med spiraler, og spidserne og kanterne er fremhævet for at give et fantastisk look. Det samme mønsterdesign bruges fra start til spids af langfingeren, de andre fingre efterlades tomme for at få designet til at se mere enkelt og fremragende ud.

9. Brude Mehndi Design til Bryllup:

Brude Mehndi Design til Bryllup

Dette design er ganske forskelligt fra andre brude mehendi designs. Håndfladen er givet med få mango -former, og konturen er fremhævet, håndleddet er designet med et spiral- og web -edderkopdesign, der efterlader et hul mellem designet for at give et absolut elegant look. Fingrene er givet med små blade og rundt design.

Uanset om det er moderne, traditionelle designs eller en helt anden stil, kan Bisha Mistry levere de bedste ideer og designs baseret på lejlighed. Denne henna -kunstner tilføjer en kant til sin kreativitet ved at tilføje ædelstene og smykker. Alle designs kan bruges baseret på lejligheder og valg. Det får alle til at se mere fantastiske ud med deres traditionelle outfits.