9 Bedårende Ganesh Mehndi -designs, du skal prøve i 2021!

Ganesh mehndi designs er en integreret del af personligt valg og stil til at dekorere hænderne under festivaler og lejligheder. Blandt alle festivaler er den mest livlige festival Ganesh Chaturthi, også kaldet Vinakaya Chaturthi.

Der er hundredvis af Ganesha mehndi -designs, der får alle kvinder til at føle sig mere begejstrede for festivalen og også til at anvende Mehendi -designs på deres hænder.

Ganesha Rangoli designs

En unik effekt opleves med Lord Ganesha, der sidder fredeligt på håndfladen som et henna -design. Den fascinerende farve af mehndi med smukke mønstre ser mere fortryllende ud med Ganpati -motivet giver et tiltalende look til hænderne.

Ganesha symboliseret for?

Hvad er symboliseret ved Ganesha

Ganesha Mehndi designs er enkle og unikke; nogle designs vil også være fantastiske. En dejlig skildring på håndfladen med rød Ganesha henna ser smuk ud. Hvem foretrækker at være kreativ kan oprette deres valg af Ganesh Mehandi -design og anvende. Det giver et enestående udseende for hænderne.

9 smukke Ganesh Mehndi -designs med billeder:

Her er de 9 iøjnefaldende Ganesh Mehndi-designs med billeder:

1. Ganesh Mehndi Design For Palm:

Ganesh Mehndi Design For Palm

Denne Ganesha Mehandi kan gøres specielt til ukrudt. Dette mehndi -design involverer et dybt, mørkt fingerhjørne med en hjerteform fyldt med et brudepar i en håndflade og billedet af Ganesh på den anden side af håndfladen. Det symboliserer Lord Ganeshs tilstedeværelse og velsignelser i hjertet.

2. Traditionel lille Ganesh Mehandi -kunst på håndfladen:

Lille Ganesh Mehandi -kunst på håndfladen

Dette er et lille, men stilfuldt Ganesha mehndi -design. Mange andre designs involverer komplicerede streger, men dette repræsenterer nøjagtigt den eneste Ganesha. Dem, der foretrækker at være traditionelle; dette enkle mehndi -design er perfekt. Dette design kræver ikke at bruge mere tid, da det er et mønster i mehndi -designs.

3. Ganesh Mehandi Design til Bryllup:

Ganesh Mehndi Designs

Mehendi er en meget vigtig del af indiske ægteskaber. Bruden kan lide at bære de mest overdådige Mehendi -designs på denne særlige dag. Ganesha som designet vil være noget meget anderledes blandt alle de andre designs. Det er et symbol på Lord Ganesha for at give velsignelser for det fulde bryllup.

4. Ganesh Mehndi til religiøst formål:

Mehendi til religiøst formål

Dette fantastiske Ganesh Mehendi -design vil helt sikkert gøre alle målløse. Den ene hånd er dækket med symbolet OM og Ganesha, den anden hånd har en elefant, som også er et symbol på Ganesha. Dette design vil bringe mere charme til de hænder, det kan bruges til alle de religiøse festivaler.

5. Ganapati Design Mehandi under festivaler:

Ganapati -design under festivaler

Dette design giver en charme til hånden indtil håndleddet. Det har givet en Ganesha på den komplette håndflade med få indviklede slag på håndled og fingre. Der er forskellige stilarter og variationer i Mehandi -mønstrene. Dette design vil være godt til festivaler; det giver et enkelt og elegant look.

6. Ganapati Mehendi Design til underarme:

Ganesha Design til hånden

Dette er et massivt Mehendi -design specielt givet til underarmene med en Lord Ganesha, der holder en lotusblomst på den ene hånd og andre hænder med Ganesha, der sidder på blomsten. Dette er et sjældent Ganesh -design i mehndi. Dette kan laves med få flere ændringer med nogle kreative tanker.

7. Enkle Mehndi -designs af Ganesh:

Enkle designs af Ganesha

Alle har en idé om, at mehndi -designs altid er meget tunge i mønstre. Men det er på tide at ændre den tankegang. Der er mange enkle designs som ovenstående mehndi -design Ganesh. Anvendelse af et simpelt Mehndi -design af Ganesha vil give et elegant look til håndfladen. Tunge designs foretrækkes ikke altid af alle.

8. Arabisk Ganesha Mehendi Design til Palm:

Arabisk Ganesha Mehendi Design til Palm

Dette er et af de enkle Ganesh arabiske Mehndi -designs til håndflade og finger givet med kun hovedet af Ganesha, og resten er givet med nogle indviklede stokes. Hvis nogen mangler tid midt i forberedelserne til Ganesha Chaturthi, vil dette utrolige design give et smukt udseende til hånden.

9. Elephant Design for Shoulder:

Elephant Design for Shoulder

Lord Ganeshas hengivne kan prøve mehndi -designet på deres skulder. Den unge generation viser stor interesse for designs forskellige steder i kroppen som arm, ankel og så videre. Udover andet design ser elefantens symbol stilfuldt ud til skulderen.

Ganesh Puja omtales som en perfekt start for alle de nye begyndelser. Hvorfor ikke have Ganesha mehndi -designs til festivalerne eller når du skal knytte knuden. Professionelle mehndi -kunstnere vil ikke lade designet gå ned, de vil sørge for at give et fantastisk henna Ganesh -design.

Sig Ganpati Bappa Morya, og gør dig klar til at lave et Ganesh Mehndi -design på dine fødder og hænder!