9 bedste blomstersmykker til Mehndi -designs

Blomster og smykker spiller en vigtig rolle i vielsesceremonien, som er en helt særlig lejlighed for enhver pige. Lige så vigtigt er det, hvordan hun har det, lige så vigtigt er det, hvordan hun ser ud. Mehndi -kunst forbedrer hendes udseende af hænder og ben, og det kan forbedres yderligere med brug af blomstersmykker omkring hendes hænder til indretning af mehndi.

blomster smykker til mehndi

Dette adskilte selv søsteren til den kommende brud eller hendes fætre kan lide at dekorere deres mehndi med blomster smykker enten på håndfladerne eller som ‘baju bandh’. Selv blomstersmykkerne selv går godt til enhver lejlighed som bryllup, haldi, baby shower, karwa chauth. Det er også let at lave blomstersmykkerne helt alene, eller du kan endda få det lavet af professionelle og stylister.

Smukke blomster smykker til Mehandi designs med billeder:

Nedenfor er de bedste blomstersmykker til mehndi -designs med billeder, der vil gøre dig meget glad for skønhed.

1. Jasmin blomster smykker til Mehndi designs:

Jasmin Flower Jewellery Mehndi Design

Jasminblomster kan bruges til at skabe en påfugl som smykker til at holde på håndfladerne. Disse adskilte armbånd kan også laves af friske blomster for at fremhæve hænderne. Dette fremhæver også Mehndi. Når du har smykker som blomster, bør du undgå at bære andre ornamenter, da de stjæler blomsternes udseende.

2. Chrysanthemum Flower Jewellery For Mehandi Design:

Chrysanthemum friske blomster smykker til Mehndi

Selv en lille buket med friske tusindfryd eller krysantemum kan blive oprettet. For at fremhæve denne buket kan man vælge at sætte perler i forskellige farver eller endda perler. Bind nu dette som en rem på håndleddet eller bare som en prom corsage.

3. røde roser blomster smykker til Mehendi designs:

Røde roser blomster smykker til Mehndi

Røde roser er altid alles favorit og især til bryllupper bortset fra alle andre lejligheder, da de er symbolet på kærlighed. Du kan vende de sarte rosenknopper til ringe for at dekorere de mehndi -hænder.

4. blandede blomster smykker til Mehndi designs:

Blandede blomster Mehndi blomster smykker

Brug hvide krysantemum med røde rosenknopper til at flette delikat sammen ved hjælp af en perlestreng med perler og lave et armbånd. Dette vil hjælpe med at elske mehndi på håndleddet. Du kan også bære denne type mehndi blomstersmykker ved enhver lejlighed eller bryllupsfest.

5. Hair Chotlis smykker til Mehandi:

Hair Chotlis Mehndi smykker blomster

En anden trend for blomster smykker er øreringe og hår chotlis. Hårklæder kan fås med jasmin og rosenblomster. Hvis du ikke har langt hår, kan du bruge extensions til at få smukt hår chotlis tilbehør med friske blomster. Selvom du binder en bolle, kan du vælge gajras for at understrege hele looket.

6. Orkidéblomster smykker til Mehendi Design:

Orkidéblomster smykker til Mehndi -designs

Blomster smykker til mehndi går godt, selv for en haldi -funktion i bryllupssæsonen. Brug af orkideer forbedrer udseendet af blomstersmykker og giver også den kommende brud en fremtrædende plads, hvilket giver hende et smukt og charmerende look. Disse er meget lette at lave derhjemme selv.

7. Guld blomster smykker til Mehndi:

Guld blomster smykker til Mehndi designs

Disse smukke friske blomster smykker til mehndi er så meget perfekte til en maangtika og strækker sig indtil bollehøjden. Der er også lavet øreringe med det samme blomstermønster. Du behøver virkelig ikke guld eller diamanter, hvis kun blomster kan give dig et så naturligt og charmerende udtryk.

8. Blomstersmykke i Maangtika -stil til Mehandi -design:

Maangtika stil blomster smykker til Mehndi designs

Dette mehndi -design af guld og røde blomster smykker går igen så godt med traditionel påklædning. Maangtika forbedrer hele looket med buket i hånden.

9. Klassisk look blomster smykker til Mehndi:

Klassisk look blomster smykker til Mehndi designs

Dette er et look, der kan fremhæves med Mehndi. Et komplet blomstersmykker- maangtika, øreringe, armbånd, bajubandh, kamarbandh.

Smykker Mehndi med friske blomster tilbyder et attraktivt udseende til kvinderne til bryllup og andre funktioner. Hvis du vælger det bedste fra de nyeste designs af vores smykker mehndi -designs, kan du fremstå i anden stil end dine elskede.