9 Bedste Bombay -stil Mehndi -designs med billeder

Mehndi er en meget indviklet og fineste kunst har udviklet sig meget gennem årene i asiatiske og persiske lande og er også berømt blandt alle religioner til næsten alle lejligheder. I årenes løb er forskellige stilarter og mønstre dukket op som glitter, arabisk, traditionel, moderne osv. Blandt alt er også Bombay -stil Mehndi en af ​​de bedste. Denne stil er egentlig ikke nogens ophavsret, men selve stilen omtales som Bombay -stil Mehndi. Dette er meget populært og efterspurgt.

Bombay stil Mehndi designs

Bombay Mehandi designs med billeder:

Nedenfor er nogle af de berømte mehndi -designs i Bombay -stil med fotos, der er velegnede til alle slags lejligheder og bryllupsfester med alle typer kjoler.

1. Heart Shape Bombay Mehandi Designs:

Hjerteform Bombay Mehandi Designs

Dette enkle Bombay mehandi -design er en blanding af moderne og traditionelt. Designet på den halve håndflade er lavet som en halvmåne, der vender indad, for at skabe et hjerte, mens du slutter begge dine hænder sammen tilstødende. Dette foruden er designet, der strækker sig mod over håndleddet, også så indviklet og minutiøst og udfyldt med så meget præcision.

2. Farve Bombay Mehendi -designs til piger:

Farve Bombay Mehendi designs til piger

Dette er et bombay -motivmønster med brug af blomster på steder. Brug af glitter gør det endnu mere attraktivt og er en perfekt feststil Mehndi -kunst. Du kan simpelthen rocke med denne stil med farverigt mehandi -design. Dette er et af de bedste mehndi -designs i bombay -stil til hænder med forskellige farver, og disse er også velegnede til forlovelsesceremonier.

3. Arabisk stil Bombay Mehendi Design:

Bombay Mehendi -design i arabisk stil

Bombay mehendi -designet er baseret på halvmåne og er derfor kun på halvdelen af ​​hånden. Dette skildrer månen på Eid og symboliserer dermed det. Du kan bære dette mehndi -design til alle dine lejligheder og funktioner.

4. Bridal Bombay Mehndi Designs:

Bridal Bombay Mehndi Designs

Dette er en smuk figur af “dulha-dulhan” mehndi-design og er perfekt til en kommende brud. Et symbol på kærlighed og hengivenhed sammenhold. Kunsten er lavet med så mange specifikationer lige fra pigens smykker til specifikationen i deres tøj og er lavet med så meget finesse og skildrer kun kunstens kreativitet og passion.

5. Bombay Mehandi Design til ben:

Bombay Mehandi Design til ben

I dette bombay styles mehndi -design er påfugl- og fængselsarbejdet interessant og vil se meget godt ud på nogen med fulde ben. Dette går måske ikke så godt på slanke ben, da designet kræver meget plads. Dette kræver helt sikkert tålmodighed.

6. Peacock Feather Bombay Mehndi Design:

Peacock Feather Bombay Mehndi Design

Dette mehndi-design i Bombay-stil er til kærlighedsfuglene og er baseret på temaet for påfuglefjer, der er et symbol på kærlighed-så dette er meget efterspurgt, mens valentinsdag for at imponere partneren.

7. Tyk Dark Bombay Mehndi Design:

Tyk Dark Bombay Mehndi Design

Dette mehndi -design i bombay -stil er simpelthen en smuk kunstnerisk kreativitet. Et motivmønster unikt i sig selv og med så mange forviklinger involveret. Selvom der er plads mellem to figurer, men stadig ser så tungt ud. Dette mehendi -design kan være velegnet til lange hænder, da mønsteret har forskellig afstand mellem.

8. Bombay Mehandi Design For Hands:

Bombay Mehandi Design For Hands

Dette smukke mehndi -mønster er til at være en brud ved bryllupsceremoni. Arbejdet med mesh med blomster og de halvcirkulære mønstre er smukt skildret, og som gør så attraktivt med de indviklede designs udfyldt.

9. Traditionelt Bombay Mehendi -design:

Bombay Mehendi Design

Dette mehendi -mønster er bare så traditionelt og alligevel så attraktivt, at det passer til slanke hænder. Da der er nok plads mellem mønstrene på håndledsområdet og mønstrene på fingerspidserne, forbedrer det skønheden i selve mønsteret.