9 Bedste Dasara og Navratri Mehendi designs med billeder!

Navratri -dagene er feststemning i fuld gang, for at være præcis. Pujas, Garba, fest, festen, musik, bindis, armbånd og alt det der klæder sig i etnisk tøj! Festlighederne, der kredser om Navratri og Durga Puja, markerer også begyndelsen på sprængningen Dussehra og Diwali. Det er helt sikkert den perfekte ‘bahaana’ at få dekoreret dine hænder og fødder i den fantastiske farve og design af henna. Navratri Mehendi Designinspirationer er en af ​​de bedste. Her er 9 indviklede Navratri Mehndi -designs sammen med billeder, som du kan vælge imellem!

Smukke Navratri Mehendi -designs med billeder:

Lad os se på de 9 bedste billeder af Navratri mehndi -designs.

1. Rajasthani eller Marwari Mehndi -stil til Navratri:

Marwari Mehndi -stil til Navratri

Generelt er denne mehndi -stil valgt af brudene. Det er indviklet og ekstremt tidskrævende. Men slutresultatet er så fascinerende, at det virker helt umagen værd og den tid, det tager. Motiverne af maharani og maharaja, blomster, blade, vinstokke, påfugle og paisleys er ofte repræsenteret gennem spejlrefleksionskunsten. Det er kendt som spejlrefleksionen på grund af aftrykket af det samme design på den anden side eller fod også.

2. Bangle Style Mehandi designs til Dasara:

Bangle Style Mehandi designs til Dasara

Det centrale cirkulære design på håndfladen og yderligere design på håndleddet og fingrene er en anden fantastisk mulighed. Det ser moderne og stilfuldt ud samt et strejf af etnicitet til det. Kort sagt er det et godt show -off. Dette design har vundet masser af berømmelse i nyere tid og er et hit på markedet overalt.

3. Baghånden pakistansk henna kunst til Navratri:

Bagsiden pakistansk henna kunst til Navratri

De pakistanske Mehandi -designs eller det indo -arabiske design er løst adskilte konturer fyldt indviklet Floral og foret mønstre fyldt med sart arbejde ser fantastisk ud på hænderne og fødderne. Dette design er et minimalistisk design med masser af fri plads. Det er marginalt, men ser virkelig fantastisk ud bag på hånden.

4. Cirkulære Mehndi -designs til Navratri:

Cirkulære Mehndi -designs til Navratri

Cirkulære henna -motiver taler nåde. De ser virkelig feminine og stilfulde ud. Disse har en luft af elegance og betragtes som et af de bedste henna -designs. Dette design har paisleys og cirkulære motiver, der ser helt fantastisk ud! Disse motiver er fyldt indviklet med forskellige mønstre.

5. Forskellige tatoveringsmønstre Navratri Mehandi til begge hænder:

Forskellige tatoveringsmønstre Navratri Mehandi til begge hænder

Spejlrefleksionen er et fantastisk kunstnerarbejde, men henna -designs, der er helt forskellige, ser også godt ud. For eksempel i det afbildede design har den ene hånd et mehndi-design op til midten af ​​armen, mens den anden kun udføres op til håndleddet. Dette ser også fantastisk ud og har en charme.

6. Sammenflettet Mehendi Art For Navratri:

Sammenflettet Mehendi Art For Navratri

Mønstre sammenflettet i en enkelt sti præget på bagsiden af ​​hånden, med minimale mønstre på fingerspidserne ser også godt ud. Disse spiste meget attraktive og egnede til alle slags lejligheder.

7. Fed geometrisk Mehndi -mønster til Navratri Festival:

Fed geometrisk Mehndi -mønster til Navratri Festival

Fede geometriske mehndi -mønstre tegnet med klare mellemrum og minimal fyldning tager virkelig kortere tid at tegne. Blomstermønstre samt geometriske former kan tegnes.

8. For kærligheden til Mehandi -kunst:

For kærligheden til Mehandi Art

Et hjerte tegnes halvt på begge hænder, og sammenføjningen fuldender det samme. Dette unikke henna -mønster ser pænt ud og slet ikke fyldt. Du kan også bære dette til særlige fester og funktioner.

9. Fyldning af Chakra Mehendi -design til fejring af Navratri:

Påfyldning af Chakra Mehendi -design til fejring af Navratri

Dette design har dristige områder fyldt indviklet med hvirvlende mønstre. Prikkerne, cirklerne og hvirvlerne ser meget sarte og elegante ud.

Mehendi er ikke kun for en brud. Det er for alle de fantastiske kvinder derude, de unge og de ældre, alle der ønsker at fejre livet. Derudover er den rige kultur i Indien stærkt afbildet af Mehendi. Der er forskellige stilarter og designs, som du kan flaunt. Denne gang kan du prøve et af disse Navratri -specielle mehndi -designs.