9 bedste hvide henna -designs med billeder

Hvid henna ”ligner en spændende mulighed for mørkere hudtoner såvel som for brude i vestlig stil, der ikke ønsker traditionel rød henna. Men hvad er egentlig hvid henna? Bladet af henna -planten indeholder et naturligt rødt farvestof, der pletter hår, negle og hud.

Disse dages hvide mehndi -kunst har vundet mere popularitet. Dette er et hvidt klæbemiddel, der bruges til at fastgøre proteser på huden af ​​sundhedsmæssige årsager. Klæbemidlet kan røres på huden som henna pasta og vil klæbe til huden i op til en uge.

Top 9 trendy hvide henna designs med billeder:

Nedenfor er de top 9 hvide henna -designs, som du helt sikkert bør prøve:

1. Moderne hvidt Henna -design:

Bedste hvide henna -designs med billeder

Dette er hvid mehndi henna med et arabisk stildesign med en kombination af blå bare for at fremhæve designet. Disse designs kan gælde for nogle vestlige typer fester, som ikke kræver andet tilbehør. Hvis blandingen er af god kvalitet, varer den op til 1 uge.

2. Enkle hvide henna -designs til hænder:

hvide henna designs 2

Let hvidt mehendi -design giver et moderigtigt look, lim kan også bruges, som er specielt beregnet til dette hennaformål. For at gøre det mere trendy kan der også placeres rhinsten på designet. Når en kvinde er inspireret og har fantasi, kan hun skabe skønhed af ingenting.

3. Lotus White Henna Design:

hvide henna designs 3

Denne smukke hvide mønstrede mehandi -kunst kan være fantastisk til bryllupssæsonen eller for dem, der ønsker noget andet end den traditionelle mehndi -kunst. Indviklede motiver kan udføres på indersiden af ​​håndfladerne, hvilket giver et andet look end de sædvanlige røde farver.

4. Baghånds hvid Henna -designs:

hvide henna designs 4

Mørkere hudtoner kan gå til hvide henna -designs, da de ser helt flotte ud på dem! Ovenstående billede er et perfekt eksempel på det med arabiske henna -motiver, og dette smukke henna -design er et must -prøve, det vil være godt for vestlige fester.

5. Diamantform Hvid Henna Design:

hvide henna designs 5

Dette hvide mehndi -design ligner mere et armbånd med diamantform med masker og forlængede kædeforlængelser, så det ligner et smykke. Dette kan være godt til fester og andre lejligheder, der ikke kræver andet tilbehør.

6. Cool White Henna Designs:

hvide henna designs 6

Dette er et normalt blomsterdesign med prikker og cirkelmønster, dette design er specielt til håndryggen og hvid Henna er et godt koncept. Hvilket bringer en ny fordel til befolkningen i Afrika og modeindustrien.

7. Creeper White Henna Design:

Dette kan blandes og matches med forskellige mønstre og farver til genskabelse af dette henna-design. Det giver et elegant look, når det bruges med nogle forskellige farver af glitter. Dette kan males på huden i mønstre, der ligner henna, men hvid henna pletter ikke huden.

8. Smukke Henna Designs Hvid:

Dette smukke blomsterdesign har et lineært mønster. Den starter lige fra underarmen og strækker sig indtil neglene på pegefingeren og dækker det meste af huden på vej. De andre fingre efterlades helt fri for ethvert design for at fremhæve det centrale mønster. Dette design kan være ideelt til bryllupper og lejligheder.

9. Flower White Henna Design For Ben:

Hvid Henna Art til ben bliver endnu smukkere, når der er blomstermønstre, og dette smukke mehandi -design med en stor lotus, der blomstrer ude i midten, er eksotisk og perfekt til sport til festlige lejligheder. Kontrast neglelak med design giver et yndigt look til benet.

Henna er også en pasta fremstillet af pulveriseret hennablad, der bruges til at plette kroppen. Den originale henna fås kun i rød farve; hvid henna er ikke den originale henna. Hvis nogen er interesseret i hvid henna til bryllup eller anden lejlighed, skal du spørge kunstneren om, hvilke produkter der skal bruges, hvis nogen prøver derhjemme, hold dig til de sikre teknikker.