9 bedste og forskellige typer Mehndi -kegler i Indien

Mehndi -kegler i Indien er overlegne i kvalitet. Det bedste mehndi -keglemærke i Indien gør den reneste mehndi, der kan bruges på de sarte hænder og fødder. Det være sig til bryllupper eller andre formelle lejligheder, mehndi -keglerne er en vigtig del af ritualerne. Hver kvinde skal pyntes med mehndi til lejligheden, så det er virkelig nødvendigt at have mehndi -keglen.

Forskellige typer Mehndi -kegler i Indien

Bedste Henna -keglemærker i Indien:

Her viser vi dig de forskellige typer kegler, der er tilgængelige i Indien.

1. Bryllup Mehndi kegler:

Mehndi kegler i Indien

Disse fantastiske bryllup mehndi kogler er perfekte til en brud. Keglerne er lavet med rene ingredienser og er glatte. Farverne kommer flotte og lyse frem og får bruden til at se smuk ud.

2. Naturlig Mehndi -kegle:

Naturlig Mehndi -kegle

Her er en 100% naturlig mehandi -kegle, der er ren og lavet af de fineste ingredienser. Der er ingen kemikalier tilsat til denne blanding, så du er sikker på et godt produkt. Dette gør det umuligt at få nogen form for allergisk reaktion på mehndi. Hvis du kan designe mehndi efter dit eget kreative design, er denne ene kegle god til dig.

3. Henna i rørstil:

Henna kegle i rørstil

Disse vidunderlige Neha mehndi kegler er perfekte til begyndere mehndi designere. Mehndi sættes i rør som kegler, der har en dyse fastgjort. Så du skal bare åbne den og bruge den til at lave flotte designs. Denne dysefastgørelse gør det meget let at sætte mehndi.

4. Rajasthani Mehndi -kegler:

Rajasthani Mehndi kegler

Rajasthan har en særlig blanding af mehndi -kegler. Disse er en af ​​de bedste mehndi -kegler i Indien. Farverne er fede og koglerne er lavet af tyk plastik, der ikke let deler sig. Vælg en pakke med 6 for de bedste resultater, få denne kombination til dine næste særlige begivenheder.

5. Karnataka Mehndi -kegler:

Karnataka Mehndi kegler

Karnataka producerer også nogle af de bedste mehndi -kegler. Disse er pakket godt ind og distribueret over hele landet. Mange af de sydindiske kvinder elsker at bruge disse kogler. Farverne fra disse kegler er gode. Det kommer med kvalitet frem for kvantitet; stor pakket mehndi er den berømte blandt sydindiske kvinder.

6. Økologiske Henna -kegler:

Økologiske Henna kegler

Den seneste trend i hennaindustrien er de organiske henna -kegler. Pastaen er fremstillet ved hjælp af økologiske produkter. Hver af ingredienserne i produktet dyrkes økologisk, og dette resulterer i en overlegen blanding. Økologiske henna -kegler er nu mest populære blandt den unge generation. College -piger kan godt lide at prøve denne type mehndi.

7. DIY Mehndi kegler:

DIY Mehndi kegler

Du kan nemt lave mehndi -kegler derhjemme og bruge det til personlig brug. Disse kegler er lavet af plastpapir, der er skåret i firkanter. Du skal folde firkanterne til en kegleform og derefter sikre dem. Skær en fin spids for en perfekt mehndi -kegle.

8. Ayurvediske Mehndi -kegler:

Ayurvediske Mehndi -kegler

Du kan få ayurvediske mehndi -kegler af god kvalitet, der er naturlige og lavet af lokale ingredienser af høj kvalitet. Koglerne fremstilles på kontrollerede fabrikker, der ikke lader nogen forurenende stoffer komme ind i mehndi. Nogle piger får hududslæt, mens de bruger enhver mehndi, så prøv næste gang disse vidunderlige naturlige produkter.

9. Forvalsede tomme Mehndi -kegler:

Forvalsede tomme Mehndi -kegler

Hvis du elsker at lave din egen mehndi derhjemme, men har svært ved at lave koglerne, så er dette svaret på dine bønner. Disse tomme forvalsede mehndi -kegler er perfekt tapet, så ingen mehndi vil sive ud. Alt du skal gøre er at fylde den og forsegle den.

Mehndi -kegler er en god måde at opbevare mehndi og bruge den på dine hænder og fødder. Koglerne kommer med forskellige slags mehndi. Nogle er også naturlige og økologiske.