9 Bedøvelse sommer Mehandi -designs med billeder

Sommeren har sin egen andel af sjov; entusiasme, lyse farver og kvidrende energi summende rundt omkring. Mehendi -designs inspireret af sommermotiverne fejrer sæsonens sande essens. De ser elegante og en klasse fra hinanden. De smelter også godt sammen med det etniske tøj. Design, der er smarte og minimalistiske, er hurtigt på vej. Alle damerne vil helt sikkert blive forelsket i disse sommer mehendi -designs, der er fuldstændig glæde.

Her er de 9 nyeste sommerhenna -designs i 2020, som kan prales ved enhver lejlighed. Tjek disse mehendi -designs om sommeren sammen med billeder, der er givet her, og få et præget på dine håndflader eller fødder.

Sommer Mehandi designs

Bedste sommer Mehandi -designs med billeder:

1. Floral Summer Mehndi -designs til ben:

Sommer Mehndi -designs til ben

Mehndi designs til ben vil altid give et godt look; dette design har en kombination af store blomster, paisleys og spiralmønster, der vil være smukt på enhver piges fejlfri hud. Fingre er udført separat uden at dække hele fødderne. Dette design vil passe godt til ethvert etnisk slid.

2. Peacock Summer Mehndi Design:

sommer mehndi designer påfugl

Påfugl mehndi -designs er altid favorit for kvinder, og det har været brugt af mange professionelle mehandi -kunstnere siden aldre. Håndflade er blevet dækket ved hjælp af påfugl mehndi -design med lange fjer kan altid være en af ​​de bedste muligheder for alle, der kigger efter at få traditionelle mehndi -designs.

3. Henna -designs til sommer:

Henna designs til sommer

Tjek dette unikke mehndi -design, og du vil helt sikkert blive forelsket i det. Det starter fra nær underarmen og dækker hele længden af ​​hænderne for at nå fingrene i en spiralform. Designinger er også til stede, der dækker baserne på alle neglene, hvilket fuldender udseendet. Dette ser ekstremt sofistikeret ud.

4. Single Stroke Rose Mehendi -designs om sommeren:

sommer mehndi designs-rose designs

Dette er et af de nyeste mehndi -designs, der omfatter roser og kælemønster med perler på bagsiden af ​​hånden. Designet starter fra ringfingeren og strækkes til håndleddet, hvilket bare er fantastisk. Punkter er også på nogle punkter blevet brugt til at fremhæve og give et trendy look til designet.

5. Sommer Mehndi -designs med roser:

Sommer Mehndi -designs med roser

Et stort rosenmotiv er givet i midten på bagsiden af ​​hånden, hvilket efterlader plads omkring det, pegefingeren indviklede design rører ved den smukke rose. De andre fingre fremhæves ved at placere søde roser for at give et komplet look til designet. Dette er et af de bedste design til de damer, der elsker roser.

6. Fræsende traditionelle Mehendi Designs Summer:

Fræsende traditionelle Mehendi -designs sommer

Dette er et af elegant brude mehndi -design til ben af ​​den professionelle mehandi -kunstner, som har en kombination af store blomster- og påfuglemønstre med lange fjer fremhævet med små blade og prikker imellem. Designinger er også til stede, der dækker baserne på alle neglene, hvilket fuldender udseendet.

7. Wrist Mehendi -designs til sommer:

Håndled Mehendi designs til sommer

Håndled mehendi designs ser hippiske ud og er et kæmpe hit! Moderne og minimalistiske mønstre prales nu af piger med dette trendy mehandi -juveldesign. De ligner indviklede udskårne håndledsbånd eller armbånd, og de er mere tegnet som et håndstykke, der starter fra siderne af håndleddet.

8. Arabisk mønster Mehendi:

Arabisk mønster Mehendi

Her bærer kvinden et enkelt arabisk motivdesign på håndryggen og fingre, der bare ser fantastisk ud. Håndleddet er dækket med en lille del af designet, der ligner armring, og bunden af ​​fingrene er dækket med små prikkede blomster for at give et komplet look til dette smukke design.

9. påfuglefjer og blomster Mehndi:

Påfuglefjer og blomster Mehndi

Dette halvblomstrede mehandi -design med fjer og prikker er endnu et kæmpe hit. Det ser fascinerende ud og har en yndefuld charme. Begyndende fra midten med cirkulære mønstre, efterfulgt af kronblade og til sidst ender designet i de sarte fjer og prikkede mønstre. Dette design kan være ideelt at parre med etnisk slid.

Indviklede mehndi -mønstre har altid været en favorit, tendensen, der har tilføjet designet en lille glød til at matche chirpiness til sommerstemningen. De er forskellige typer mehndi -designs som arabiske mehandi -designs, pakistanske mehendi -designs, indiske traditionelle eller Marwari -mehendi -designs, marokkanske mehandi -designs eller Mughal mehendi -designs.