9 Eksklusive vintermehndi -designs med billeder

Vinteren bringer essensen af ​​festlighederne fra juleaften, årsafslutning til Saraswati Puja, og bortset fra alle disse kommer de mest ventede begivenheder, det er bryllupper. Ceremonierne er ufuldstændige uden make-up, dressinger, og det er et must at have Mehendi-sessionen. Alligevel er det det tørre og kolde vejr. Her for at præsentere nogle af de bedste og betagende vintermehndi -designs sammen med billeder, der mest inspirerer dig i denne vinter.

vinter mehndi designs

Fantastiske vintermehndi -designs med billeder:

1. Lord Ganeshas Mehendi -design om vinteren:

Lord Ganeshas Mehendi -design om vinteren

Disse er de helligste kunstværker til vielsen. Dette indeholder forskellige øjeblikke af vores herrer med forskellige typer blomster med blade i forskellige former og størrelser. Lord Ganeshas former er de mest populære, det betragter meget mere designmønstre, som får hånden til at se smuk ud.

2. Peacock Mehendi -designs til hele ryggen til vinteren:

Hele ryggen påfugl Mehendi designs til vinter

Den indeholder de forskellige former for påfuglefjer, men det meste af tiden bruges påfuglens danseform sammen med træerne, blomsterne og nogle tilfældige mønstre for at give et komplet udseende. Nogle gange indeholder designet også elefantmønstre og prikkede mønstre for at give et fantastisk look.

3. Minimalistisk Mehendi -design til vinteren:

Minimalistisk Mehendi -design til vinter

Denne påfugl mehndi -kunst er udvalgt og tegnet ovale mønstre, der efterlader mellemrum mellem to former. At opretholde mini huller inde i påfuglens fjer er bare tiltalende. Det tilfældige blomstermønster dækker samtidig udvalgte prikker, ulige linjer og kurvet linje i de former, der giver huller.

4. Vinterarmbånd Mehndi Designs:

Vinterarmbånd Mehndi Designs

Dette er et af de unikke henna -designs til vinteren, der fylder med et bestemt blomster- og geometrisk mønster & designet inkluderer trekant, firkantet kunst. Der er placeret cirkler og prikker for at dække de små firkanter. Dette henna -design ligner serien med forskellige former placeret på hånden som et armbånd. Dette vil se enkelt, men elegant ud.

5. Pakistanske Mehendi -designs om vinteren:

Pakistanske Mehendi -designs om vinteren

Disse motivmønstre er inspireret af kunstværkerne i stammelivet i Afrika. Mønstrene placeret med de enkelte lige linjer, ulige linjer, kurvede linjer, cirkler og firkanter, disse er tilfældigt tegnet efter hinanden, som de ofte brugte på håndfladen og strakte sig til håndleddet med et spiralformet design.

6. Arabiske vintermehndi -designs:

Arabiske vintermehndi -designs

Blandt alle kunstværkerne er det arabiske det mest sofistikerede, og det er det populære. Det har påfugl, blomster, blade, vinstokke og prikmønstre blomster bruges på rummelige måder for at se passende ud. Fingre er blevet fremhævet med blomster og prikker, og det dækker ikke over hele hånden.

7. Floral Winter Mehandi Designs:

Floral Winter Mehandi Designs

Blomsten Mehendi indeholder forskellige former og størrelser for at tilføje en kurve til at vedhæfte blomster sammen med blade med en blomstrende blomst, som roser ofte bruges på dette, da det er tegn på kærlighed. Folk, der foretrækker at være enkle, kan prøve dette smukke vinterhenna -design til deres hænder.

8. Fish Patters Mehandi Design til vinteren:

Fish Patters Mehandi Design til vinter

Dette er et unikt design med mesh, blomster og også bladmønster på den komplette håndflade. V -form design er blevet brugt til at give et andet look. Alle fingre er dækket af det samme mønster af små blomster. Dette mehndi -design har en smuk kombination af alle disse motiver kastet ind med andre indviklede mønstre.

9. Traditionelle vinter Mehendi -designs:

Traditionelle vinter Mehendi designs

Dette er et af de forskellige mehndi -design på bagsiden af ​​hånden, der inkluderer en solsikke -berøring med kurver og linjer. Prikker er blevet brugt til at give et elegant look til designet, alle fingre har et lignende simpelt design med indviklede mønstre. Mehndi -kunstneren kan også tegne skrå linjer, der er adskilt fra hinanden for et pænt look.

Disse Mehndi -designs er udelukkende lavet og tilpasset til vintersessionen, da det vil være koldt og tørt. Især om vinteren hjælper varme meget med at udvikle en dyb farve af mehndi. Disse designs er let håndterbare i denne sæson, da det ser fantastisk og smukt ud. Der er mange flere designs, der kan bruges alt efter årstid og lejlighed.