9 exkluzív téli Mehndi dizájn képekkel

A tél magával hozza az ünneplés lényegét, kezdve karácsony estéjétől, évzáró partijától a Saraswati Puja -ig, és mindezek mellett jönnek a legjobban várt események, az esküvők. A szertartások hiányosak smink, öltözködés nélkül, és kötelező a Mehendi ülés. Ennek ellenére száraz és hideg idő van. Itt bemutatjuk a legjobb és lélegzetelállító téli mehndi terveket, valamint a képeket, amelyek leginkább inspirálnak télen.

téli mehndi tervez

Lenyűgöző téli Mehndi minták képekkel:

1. Lord Ganesha Mehendi Design télen:

Lord Ganesha Mehendi tervezése télen

Ezek az esküvői szertartás legszentebb alkotásai. Ez urunk különböző pillanatait tartalmazza, különféle virágokkal, különböző alakú és méretű levelekkel. Lord Ganesha formái a legnépszerűbbek, amelyeket sokkal több formatervezési mintának tart, így a kéz szépnek tűnik.

2. Teljes hátsó páva Mehendi minták télen:

Teljes hátsó páva Mehendi minták télen

Ez tartalmazza a pávatoll különböző formáit, de a legtöbb esetben a páva táncos formáját használják a fákkal, virágokkal és néhány véletlenszerű mintával, hogy teljes képet kapjanak. Néha a dizájn elefántmintákat és pontozott mintákat is tartalmaz, hogy lenyűgöző megjelenést biztosítson.

3. Minimalista Mehendi Design télen:

Minimalista Mehendi Design télre

Ez a páva mehndi művészet kiválasztott és rajzolt ovális mintákat hagyva szóközökkel két alak között. A páva tollán belüli mini rések fenntartása csak vonzó. A véletlenszerű virágmintás egyidejűleg kiválasztott pontokat, páratlan és görbe vonalakat takar a réseket biztosító alakzatokban.

4. Téli karkötő Mehndi Designs:

Téli karkötő Mehndi Designs

Ez az egyik egyedi téli henna mintázat, amely valami különleges virágos és geometriai mintával tölt be & a design háromszög, négyzet alakú művészetet tartalmaz. Köröket és pontokat helyeztek el a kis négyzetek eltakarására. Ez a henna dizájn úgy néz ki, mint a sorozat, amelynek különböző formái a kézre vannak helyezve, mint egy karkötő. Ez egyszerűnek, de elegánsnak fog kinézni.

5. Pakisztáni Mehendi Designs télen:

Pakisztáni Mehendi Designs télen

Ezeket a motívummintákat az afrikai törzsi élet művei ihlették. Az egyes egyenesekkel, páratlan vonalakkal, kanyargós vonallal, körökkel és négyzetekkel elhelyezett minták véletlenszerűen rajzolódnak egymás után, amelyet gyakran használnak a tenyéren, és a csuklóig nyúlnak, spirális kialakítással.

6. Arab téli Mehndi formatervezési minták:

Arab téli Mehndi Designs

Az összes mű közül az arab a legkifinomultabb és a legnépszerűbb. Páva-, virág-, levél-, szőlő- és pontmintás virágokkal rendelkezik, amelyeket tágas módon használnak a megfelelő megjelenéshez. Az ujjakat virágokkal és pöttyökkel emelték ki, és ez nem takarja el az egész kezet.

7. Virágos téli Mehandi minták:

Virágos téli Mehandi minták

A Mehendi virág különböző formájú és méretű, görbe vonalakkal egészíti ki a virágokat, és a leveleket egy virágzó virággal rögzíti, amelyet gyakran rózsákkal használnak, mivel ez a szeretet jele. Azok, akik inkább egyszerűek, kipróbálhatják ezt a gyönyörű téli henna dizájnt a kezükhöz.

8. Fish Patters Mehandi Design for Winter:

Fish Patters Mehandi Design télen

Ez egy egyedülálló kialakítás, hálós, virágos és levélmintás a teljes tenyéren. Minden ujját ugyanaz a minta apró virágok borítják. Ez a mehndi design pompás kombinációjával rendelkezik ezeknek a motívumoknak, amelyeket más bonyolult mintákkal dobtak be.

9. Hagyományos téli Mehendi minták:

Hagyományos téli mehendi minták

Ez az egyik különböző mehndi kialakítás a kéz hátán, amely magában foglalja a napraforgó érintését ívekkel és vonalakkal. A Dots elegáns megjelenést kölcsönzött a dizájnnak, minden ujja hasonlóan egyszerű kialakítású, bonyolult mintákkal. A mehndi művész ferde vonalakat is rajzolhat, amelyek szépen el vannak osztva a szép megjelenés érdekében.

Ezek a Mehndi formatervezési minták kizárólag a téli ülésre készülnek és testre szabottak, mivel hideg és száraz lesz. Különösen a téli melegben sokat segít a mehndi mély színének kialakításában. Ezek a tervek könnyen kezelhetők ebben a szezonban, mivel lenyűgöző és gyönyörű. Sok más tervezés is használható, az évszaknak és az alkalomnak megfelelően.