9 Fantastiske Monsun Mehandi -designs med billeder

Udtrykket monsun bruges til at henvise til den regnfulde fase af et sæsonmæssigt skiftende mønster. Til denne monsunbruser kræver hænderne, benene med de nyeste mehendi -designs, i disse dage kvinder ikke nogen anledning til at anvende mehendi, fordi det er blevet en trend nu.

Der er mange variationer og typer i mehndi -designs, der er kategoriseret, såsom arabiske mehndi -designs, indiske mehndi -designs og pakistanske mehndi -designs. Kvinder anvender normalt variationer af henna- eller mehndi -designmønstre på deres hænder og fødder.

Monsun Mehandi -designs med billeder

Smukke Mehandi -designs i monsun med billeder:

Her i dag kom vi med de nyeste monsun -mehndi -designs i 2020 sammen med billeder, der helt sikkert vil inspirere dig.

1. Floral Monsoon Mehndi Design:

Monsun Mehandi Designs

Dette mehndi -design er bare cool som monsunbrisen, der har blomster-, blad- og paisleys -mønster. Leafs har givet et strejf med blomsterne for at få det til at se smukkere ud, det er startet med pegefinger og stivet til håndleddet. Kronbladet i stor størrelse ser meget lyst ud ved hånden som mehendi -design.

2. Grapevine Monsoon Mehandi Designs:

Grapevine Monsoon Mehandi Designs

Mønsteret i dette design er meget langt, det vil være perfekt til dem, der har lange hænder og ben. Den indeholder blomster, paisleys og spiralmønstre, fingre er dækket med spiral- og perlekæde, der ser meget smuk ud. Dette design er forskelligt fra de andre mønstre, det vil få hånden til at se unik ud.

3. Mehendi -designs i Monsun for fingre:

Mehendi Designs i Monsoon for Fingers

Med ændringen af ​​tid og mennesker vil alle møde enestående mode. Mehendi bruges til at dekorere de komplette hænder eller ben. Men nu er den nyeste trend at fremhæve fingrene med forskellige mønstre af mehandi designs, der er mange eksklusive mehandi designs kun til at pryde fingrene.

4. Tatoveringsmønster Henna Designs til Monsoon:

Tatoveringsmønster Henna -designs til Monsun

I disse dage er mehendi -designs med masser af rum på mode, og for at prale af denne trend kan du prøve dette fantastiske mehndi -design med påfugle, der har mange indviklede blomster- og påfuglefjer fremhævet med prikker omkring det. Dette er et unikt design og vil være velegnet til alle slags lejligheder.

5. Flerfarvede Mehendi -designs i monsunen:

Flerfarvede Mehendi -designs i monsunen

Tilføj flere farver til hænderne til denne monsun med glitter- og stenmehandi -designs. Et billede har en kombination af blå og hvide sten, der er placeret midt i blomstermønsteret. Det andet billede har blandet forskellige farver med blomster og paisleys, og du kan prøve at ændre farvekombinationen baseret på outfits.

6. Peacock Style Monsoon Mehndi Designs:

Peacock Style Monsoon Mehndi Designs

Måske er dette det bedste mehandi -design til denne monsun. Det smukke dansende påfugle henna -motiv ser charmerende og tiltalende ud med kombinationen af ​​få blomster- og bladmønster er bare fantastisk. Peacock -stil mehendi -kunst er designet med indviklet mønster af mehndi -kunstneren.

7. Enkelt unikt Mehendi -design i monsunen:

Enkelt unikt Mehendi -design i monsunen

De cirkulære motiver og symboler repræsenteret i arabisk mehndi -design som blomster. Blomster og spiraler er arrangeret over et bestemt mønster og har tykke konturer. Det bedste er, at hele looket er meget traditionelt, men har givet et moderne twist, fingre har blomster- og prikmønster for at give et elegant look til designet.

8. Brude Henna Designs til Monsoon:

Mehendi -designs til monsunbryllup

Påfugl -stil mehandi -designet vil være det perfekte valg for brude, det har mange påfugle snoet med fjer, spiraler og paisleys mønster med en kombination af blomster. For at give et komplet look til designet er elefanter blevet placeret i modsat retning. Dette vil være det mest attraktive mehndi -design.

9. Fantastiske arabiske Monsun Mehandi -designs:

Fantastiske arabiske Monsun Mehandi -designs

Denne type enkelt og trendy mehndi -design har en enorm dille i damer, og dette design har et meget unikt mønster med blomster- og bladarmbåndsmønster snoet rundt med prikkede blomster. Fingre har fremhævet med linjer, små blade og spiraldesign, dette vil helt sikkert gøre hånden imponerende og lys i monsunperioden.

Mehendi vil være tilgængelig hele året, men ved at anvende den i Monsoon vil det holde hænderne varme for at få det til at se trendigere og farverigt ud, så prøv ovenstående håndplukkede mehndi -designs. Mehandi er en del af den indiske kultur, der definerer lejligheder, bryllupper osv. Der er en lang række optimale Henna -designs til monsunen.