9 felkapott szív alakú Mehndi minták képekkel

A nők mélyen ragaszkodnak majd a mehandihoz. Sok kreatív mehandi tervezés létezik a szív alakú minták között, amelyek mindenkit beleszeretnek. Amikor a szeretteink iránti érzést kell kifejezni, ez a szív alakú mehndi minták örökre a legjobb választás lesz.

Mehendiben több ezer szívmintázat létezik a kéz számára. A mehendi üzlet a legjobb választás a nők számára. Minden alkalommal elsőként Mehandi jár az eszében.

Szív alakú Mehndi minták képekkel

Evergreen 9 csodálatos szív alakú Mehndi minták:

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb szív mehndi terveket, amelyeket feltétlenül ki kell próbálnia.

1. Glitter Mehndi Heart Designs for Shoulder:

Glitter Mehndi Heart Designs for Shoulder

Ez egy modern mehandi minta. Ez a kialakítás különösen azoknak szól, akik szeretik a mehendi váll tetoválást. A szív közepén és mindkét oldalán virág- és levélminták vannak, apró csinos szív szimbólumokat díszítettek a design körül, hogy kiemeljék ezt a zöld színű csillogást.

2. Mehndi Design Heart for Hands:

Mehndi Design Heart for Hands

Ez a szív alakú mehendi kialakítás meglehetősen egyszerű, mégis stílusos. Az ujjhegyek mély sötét mehendi -vel és egyszerű lánc kialakítással vannak bevonva. A tenyér és a csukló négy gyönyörű szív alakú borítással rendelkezik, hogy egyszerű és lenyűgöző megjelenést biztosítson. A gyöngyös láncok a szív alakú mehandi kialakításhoz vannak rögzítve.

3. Egyszerű szív alakú Mehendi minták a tenyérhez:

Egyszerű szív alakú Mehendi minták a tenyérhez

Ez egy hibátlan szív alakú kialakítás a tenyéren. A minta két szívet tartalmaz, a középső rész pedig spirális kialakítású. Ez a szép szív alakú mehendi kialakítás jó lesz az otthoni kis rendezvényekhez vagy partikhoz. Ezt a dizájnt fáraszthatják azok az emberek, akik inkább egyszerűek, de elegánsak.

4. Rajasthani Heart Mehndi Designs:

Radzsasztáni szív Mehndi Designs

Ez egy gyönyörű radzsasztáni mehndi kialakítás a teljes tenyér és csukló számára, amely egy nagy szívet takar a tenyéren, kis örvényekkel és levelekkel körülötte, lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a kéznek. Minden ujját egyetlen levélmintával tervezték. Ez jó választás lesz a tervezéshez minden alkalomra.

5. Hátsó kéz szív tervezés Mehndi:

Vissza Kéz Szív Design Mehndi

Ez egy egyszerű arab szív alakú kialakítás a kéz hátulján, amely gyönyörűen kezdődik a mutatóujjától, és addig nyúlik, amíg a csukló borítja néhány virágmintával. Ez a kialakítás jó próbálkozás lesz azoknak a kezdőknek, akik a szívmehandi terveket tanulják.

6. A legújabb Heart Mehendi Design alkarra:

Legújabb szív Mehendi Design alkarra

Ez egy egyszerű szívű henna, amely örvénymintával és pöttyökkel borít. Ez a szív alakú mehandi kialakítás divatos megjelenést kölcsönöz, amely szinte minden alkalomra kipróbálható. Ez a kialakítás jó lesz a tetoválás szerelmeseinek is; a kreatív ötletekkel kevés változtatás hajtható végre, hogy a design egyedi legyen.

7. Vastag sötét szív Mehndi minták:

Vastag, sötét szívű Mehndi Designs

Ez a henna design bonyolult művészettel rendelkezik. Ez a design szívek és nyílminták keveréke, hogy vonzóvá tegye a dizájnt. Ez a kialakítás elsősorban azoknak a lányoknak szól, akik szeretik a szív alakú mehndi mintákat. Ez általában otthon is alkalmazható, csak azért, hogy különleges legyen a nap a különlegesek számára.

8. Joint Heart Mehandi formatervezési minták:

Joint Heart Mehandi Designs

Ez egy híres esküvői mehndi tervez szívvel. Mindkét kezén két fél szív található, a többit apró szép virágok borítják. Az Fingers leveleket és pontozott virágokat kapott, hogy a teljes formatervezés érdekében mindkét kezét össze kell kötni. Ez azt jelképezi, hogy két szív összejön a gyomlálással.

9. Szív Mehendi tervek a kezekhez:

Szív Mehendi Designs for Hands

Ez egy egyedi és imádnivaló design a kezek számára. Szívek és pávatollak kombinációja. Ennek a gyönyörű kivitelnek sok szíve van, a nagy és kicsi szív alakú különböző kialakítású, minden ujját használva vonzó megjelenést kölcsönöz. Ez a kialakítás mindenkit vonz.

Szív alakú mehndi minták

A szív alakú mehendi terveknek egyedi helye és kialakítása van. Az érdeklődés és a választás alapján minden verhetetlen dizájn kipróbálható a különleges alkalmak megünneplésére szeretteivel.