9 gyönyörű afrikai Mehndi minták képekkel

Amikor azt mondják, hogy válasszon mehndi formatervezési mintákat, számos különböző típust kaphat, mint például arab, hagyományos, indo-nyugati, mughlai, egyszerű Tikka Mehndi és még sok más. Mindezek között a közelmúltban egyre népszerűbb név az afrikai heena tervek. Ezeket nagymértékben inspirálják az indiai hagyományos tervek, és bonyolult és összetett faragott mintákat adnak.

Gyönyörű afrikai Mehndi minták képekkel

Legújabb és hagyományos afrikai Mehndi minták nőknek:

Íme néhány, az afrikai henna széles körben választott mintája, amelyek megőrjítenék a kiválasztást.

1. Nyugat -Afrika Mehandi Design:

Nyugat -Afrika Mehandi Design

A nyugat -afrikai régió dizájnja sötét és merész dizájnnal rendelkezik. A dizájn a hátsó oldalon egyszerű görbe húrokkal, a vonal másik oldalán pontozott mintákkal készült. Ezt a fajta kialakítást egyetlen vagy mindkét kezére fogja kapni; szerezze be ezt a vastag mintát a következő alkalomra.

2. Félkézi Mehndi Design:

Félkézi Mehndi Design

Egy afrikai henna design, amely ellopta a nőstények szívét, csak a kéz felén készült. Tele van görbe nagy mintákkal és tele apró mintákkal, amelyek virágos megjelenést és pontozott szegélyt kölcsönöznek. Ez a design kreatív elme által készült, személyre szabhatja a témát az Ön választása szerint.

3. Nigériai Mehndi Design:

Nigériai Mehndi Design

Ez a fajta afrikai henna művészet széles körben megfigyelhető, és lángokat, köröket és hagyományos törzsi mintákat rajzol. Általában rögzítik a lábak és a kezek oldalát, hogy karkötőt vagy fizetős kialakítást nyújtsanak. Ha a lány bőrszíne közepes és jól néz ki a funkciók vagy partik számára, akkor ez a gyönyörű dizájn biztosan.

4. Geometriai Mehndi Design:

Geometriai afrikai Mehndi Design

A geometriai minták voltak a fő minták a mehndi készítéséhez a menyasszony tenyerén. A dizájnt más mintákkal is kiegészíthetjük, például pöttyökkel, szívekkel, virágokkal és még sok mással. Ez úgy néz ki, mint a minta típusú vegyes kreativitás.

5. Kulturális Mehndi Design:

Kulturális Mehndi Design

Az afrikai mehndi tervez kezeket, ha kulturális érintést kapnak, ezek lennének a legjobbak spirituális vagy kulturális funkciók ellátásához. A dizájn különféle edényekből, virágmintákból és más apró mintákból készül, hogy elbűvölő legyen. Az ilyen tervezést a főiskolára járó lányok végzik főiskolai feladataikon vagy ünnepi napokon.

6. Etióp Mehndi Design:

Etióp Mehndi Design

Az afrikai mehndi etióp mintái meglehetősen hasonlítanak az indiai mehndi mintákhoz. Geometriai minták, apró tömések, páva minták és sok más keverékéből készült, csodálatos színt kölcsönöznek a kezeknek.

7. Egyszerű afrikai Mehendi:

Egyszerű afrikai Mehendi

Az egyszerű afrikai henna minták gyémánt varázsaival díszítve a mehndit elragadóbbá teszik. A kialakítás különféle levelekből, például ütésekből áll, amelyek csíkot képeznek, mint a hátsó oldalon. Próbálja ki ezt az egyszerű megjelenést alkalmi napjaira.

8. Afrikai ékszerek Mehndi:

Afrikai ékszerek Mehndi

Az afrikai mehndi design, amely bepillantást enged az ősi ékszertervezésbe Afrika törzsi területén, az afrikai ékszertervezés. Különböző geometriai formák és más formák felhasználásával készült, és teljes kéztakarást biztosít középső ujjgyűrűvel.

9. Afrikai menyasszonyi Mehndi Design:

Afrikai menyasszonyi Mehndi Design

Csakúgy, mint más mehndi típusok virágmintákkal, az afrikai minták is bepillantást engednek a hasonló mintákba. Vastag mehndi szegélyek és apró tömések felhasználásával készültek, tökéletesek a menyasszony kezeinek és lábainak díszítésére.

Az afrikai henna mintákat olyan mintákból állítják össze, mint a geometriai formák, pontok, vonalak, négyzetek stb. Kialakításuk általában a tenyereket, karokat, lábakat és a hálóhoz hasonló kezeket takarja.