9 Gyönyörű és divatos kőből készült Mehndi Designs

A kőből készült mehndi minták népszerűek a divatvilág legújabb trendje miatt. A lányok vagy a nők szeretik kipróbálni az ilyen típusú kőből készült mehndit bármilyen esküvői eseményen vagy szertartáson. A női mehndi sminkgyűjteményében nagy szerepe van, a nők nem érezhetik magukat sminkjeiknek mehndi nélkül. A tervezéshez használható színes kövek csodálatos változást jelentenek a régi sima mintákhoz képest.

kő szegecselt mehndi tervez

A legújabb és vonzó kőből készült Mehndi minták képekkel:

Nézzük meg a 9 legjobb kövekkel ellátott mehndi mintát.

1. Teljes karú kő szegecselt kivitel:

Teljes karú kőből készült szöges kivitel

A mehndi tervek egyik legújabb stílusa a karon lévő kőből készült mehndi minták. Így a kar igazán szép és elegáns. Az itt használt kövek a kis mérettől a nagyig terjednek. Ennek tervezése kicsit több időt vesz igénybe, de nagyon szépnek tűnik a menyasszonyon az esküvő napján. Próbáljon ki gyémánt alakú köveket is.

2. Kézi kőből készült kialakítás:

Kézből készült, szegecselt kivitel

Itt van még egy jó lehetőség, amelyet ki kell próbálni. Az egyszerű mehndi design kövek használatával bonyolult. A rózsabimbó kialakításának apró piros kövei vannak, amelyek ragadva vannak, hogy szépnek tűnjenek. Ez felkelti a nézők figyelmét a bulikban vagy az ünnepségen.

3. Oldalsó kar Mehndi formatervezési minták:

Oldalkar Mehndi Designs

Próbálja ki ezt a szép finom mehndi dizájnt, ahol a kép csak a kar oldalán készül az ujjhegyig. Ez nagyon szépnek és finomnak tűnik. A kövek csillogást kölcsönöznek a dizájnnak. Azok a lányok, akik szeretnek biciklivel közlekedni, akkor ez a mehndi a tiéd lesz, és felkelti a figyelmet kerékpárvezetés közben.

4. Kő Mehndi Design lábakhoz:

Kő Mehndi Design lábakhoz

Gyönyörű és lenyűgöző megjelenésűvé teheti a lábát ezekkel a kőből készült mehndi mintákkal. Sok egyszerű és színes mintát talál. A tervek magukban foglalják a köveket, amelyek lehetnek fehér, kék vagy piros színűek.

5. Stone Mehndi Design a hátsó részhez:

Kő Mehndi Design a hátsó

Itt van egy jó módja annak, hogy kövekkel bemutassa a mehndi terveket. A hátlapot mehndi dizájn borítja, amelyet ezután vonzóbbá tesznek színes kövek hozzáadásával. Próbálja ki ezt a dizájnt a következő alkalomra, és megmozgatja a bulit.

6. Csillogó és kő minták:

Glitter és Stone Designs

A csillogás és a kövek a következő lépés a szuper menő mehndi tervekben. A használt csillogó szín általában attól függ, hogy milyen ruhát visel a személy. Így olyan lehetőségei vannak, mint a piros, a kék és a zöld, amelyeket kövekkel lehet kiegészíteni.

7. Finger Mehndi Designs:

Finger Mehndi Designs

Csodálatos ujj mehndi minták kövekkel teszik szemet gyönyörködtető kis kövek segítségével. A mintákat az ujjakra alkalmazzák, és a körmöket színes kövekkel lehet díszíteni. Próbálja ki ezt az új stílust, és nézze meg a fejeket.

8. Menyasszonyi kő szegecselt Mehndi:

Menyasszonyi Kő Tüskés Mehndi

A menyasszony a legfontosabb személy, és ehhez fel kell öltöznie. Tehát próbálja ki ezeket a menyasszonyi mehndi mintákat, amelyek kövekkel vannak szegezve. A tervek sok bonyolult részletet tartalmaznak, és a kövek színei illeszkednek az öltözékhez, amelyet a nagy napon viselnek.

9. Fehér Mehndi minták kővel:

Fehér Mehndi Designs with Stone

A mehndi tervezés legújabb trendje a fehér színű mehndi design. A minták olyan finomak és bonyolultak, mint a többi mehndi. Használhatja a fehér köveket a design kiemeléséhez, vagy színes köveket is kaphat hozzá.

Ezek a tervek elvégezhetők a személy karján, tenyerén, lábán és még ujjain is. Merészkedjen a hátulján lévő kövekkel tarkított mehndi mintákkal.