9 gyönyörű pillangó Mehndi minták és ötletek!

Pillangó Mehndi Designsforrás

A pillangó gyönyörűen néz ki, nagy pikkelyes szárnyakkal, amelyek jól ábrázolhatók mehndi kivitelben. A pillangó mehndi design imádnivaló megjelenést kölcsönöz. Mint tetoválás, nagy a kereslet. Az ilyen tetoválásokat és mintákat új trendként fogadják el. Más struktúrákhoz képest sokkal érzéki és kecses.

Lenyűgöző pillangó Mehndi minták:

Színes pillangó mehndi minták és minták a jelenlegi trendek. Itt bemutatjuk a legújabb pillangó mehndi terveket, amelyeket 2021 -ben ki kell próbálni.

1. Pillangó Mehandi tervezés kézhez:

Pillangó Mehandi Design kézhezforrás

Az emberek jól ismerik a színes mehndi mintákat. De az idő változásával a henna minták, mint egy pillangó, trendben vannak. Egy pillangó nehéz spirálmintával inspirálja ezt a formatervezést. A bonyolult vonások és az erősen megmunkált kialakítás ideális a kézfej díszítésére.

2. Pillangó Mehndi tervek a csuklón:

Pillangó Mehndi Designs On Wristforrás

Manapság egyre divatosabbak a csuklótervek. Hagyományosan a hennát csak a kézre szánták. Azok számára, akik rajongnak a tetoválásért, ezt ideiglenesen megtehetik a csuklón vagy a bokán.

3. Butterfly Mehendi Design for Boka:

Butterfly Mehendi Design for Bokaforrás

Ez egy különleges pillangó kialakítás, szívvel a lábán. Azok az emberek, akik inkább rövid, bokáig érő ruhákat viselnek, választhatják ezt a formatervezést. Feltárja a dizájnt, és vonzó megjelenést kölcsönöz a lábaknak.

4. Butterfly Mehndi Art for Neck:

Butterfly Mehndi Art for Neck

Mindenki szeretne divatosabb lenni. Egy egyszerű és elegáns pillangómozdulatot hajtottak végre fekete mehndi használatával, merész ütéssel a nyakán. Ez a dizájn kontyos hajjal és mély hátsó nyakú ruhával illik. Sőt, szerkezete nagyon józan és imádnivaló. Alig tart néhány perc, amíg elkészül.

5. Fekete színű pillangó Mehndi minták:

Fekete színű pillangó Mehndi Designs

Mindenki kipróbálhatja ezt a hibátlan kombinációt. Két hatalmas gyönyörű pillangót kaptak, merész körvonalakkal és vékonyabb vonallal. Ezt ki lehet próbálni egy másik színnel is, amely megfelel az öltözéknek. Az egyetlen pillangó a csípőn vagy a karon is használható a választás szerint. Ez a kialakítás néhány perc alatt otthon is elvégezhető.

6. Kék színű pillangó henna kialakítás:

Henna Design kék színű pillangó

A tetoválás szerelmesei izgatottabban fogják hallani, hogy a henna minták most színesek. Mindenkinek lehetősége van arra, hogy az öltözékéhez illő színmintát válasszon. Ez egy kék színű henna pillangó, fekete és foltos fehér pöttyök vastag szélével. Ez valami gyönyörű a kezében.

7. Lenyűgöző Mehndi Butterfly Designs:

Lenyűgöző Mehndi Butterfly Designsforrás

Ahelyett, hogy nagyobb pillangó mehndi mintákkal készülne, a két nagy pikkelyes szárnyú lepkék spirális mintát kapnak belül, és vastag, merész vonást adtak a körvonalhoz. Ez az egyszerű és igényes henna dizájn tökéletes lesz a szokásos napokra és alkalmakra.

8. Egyszerű menyasszonyi pillangó Mehndi Design:

Egyszerű menyasszonyi pillangó Mehndi Designforrás

Sokan olyan dizájnt szeretnének választani, amely pillangóval egyszerű megjelenést kölcsönöz a kéz hátának, a kéz többi részét pedig virágok borítják. Ez a pillangó kialakítás mindenki számára vonzó lesz.

9. Arab pillangó Mehendi minták:

Arab pillangó Mehendi minták

Ez a kialakítás kissé eltér a többi tervezéstől. Vastag körvonalat kapott, sötét fekete színű és belül kissé árnyékolt. Két virágot adtak a pillangó közelében, hogy imádnivaló legyen. Azok az emberek, akik szívesebben lennének egyszerűek, kipróbálhatják ezt a formatervezést, jó megjelenést kölcsönöznek.

Áttekintés:

A gyönyörű pillangó mehndi minták felett a választás és az alkalom alapján lehet kipróbálni. Elegáns megjelenést kölcsönöz a kiválasztott ruhákkal együtt. Hiányos megjelenést biztosíthat elegáns pillangó mehndi kialakítás nélkül. Ezenkívül ezek a tervek nagyon bonyolultak, és a legdivatosabbak.