9 legjobb Dasara és Navratri Mehendi dizájn képekkel!

A Navratri napok ünnepi hangulatban telnek, egészen pontosan. Pujas, Garba, lakoma, böjt, zene, bindis, karperecek és minden, ami etnikai ruhába öltözik! A Navratri és a Durga Puja körüli ünnepségek egyben a Dussehra és Diwali robbantásának kezdetét is jelentik. Határozottan a tökéletes „bahaana”, ha kezeit és lábait a henna csodálatos színével és mintájával díszítik. A Navratri Mehendi Design inspirációi az egyik legjobbak. Íme 9 bonyolult Navratri Mehndi design és képek, amelyek közül választhat!

Gyönyörű Navratri Mehendi minták képekkel:

Nézzük meg a Navratri mehndi tervek 9 legjobb képét.

1. A Radzsasztáni vagy a Marwari Mehndi stílus Navratri számára:

Marwari Mehndi stílus Navratri számára

Általában ezt a mehndi stílust a menyasszonyok választják. Bonyolult és rendkívül időigényes. De a végeredmény annyira elbűvölő, hogy úgy tűnik, teljesen megér minden erőfeszítést és az eltöltött időt. A maharani és maharaja, a virágok, a levelek, a szőlő, a páva és a paizs motívumai gyakran tükröződnek. Tükörvisszaverődésnek nevezik, mivel ugyanaz a kialakítás a másik kezén vagy a lábán is le van nyomva.

2. Karkötő stílusú Mehandi tervek a Dasara számára:

Bangle Style Mehandi tervez Dasara

A központi körkörös kialakítás a tenyéren, valamint további tervezés a csuklón és az ujjakon egy másik csodálatos lehetőség. Modernnek és elegánsnak tűnik, valamint egyfajta etnikai hovatartozást. Röviden, ez egy jó bemutató. Ez a dizájn az utóbbi időben rengeteg hírnevet szerzett, és mindenütt nagy népszerűségnek örvend a piacon.

3. A hátsó kéz pakisztáni henna művészet Navratri számára:

A hátsó kéz pakisztáni Henna Art Navratri

A pakisztáni Mehandi Designs vagy az indo -arab minták lazán elhelyezkedő körvonalak, bonyolultan kitöltve A finom és finom munkákkal teli virágos és bélelt minták lenyűgözőek a kezeken és a lábakon is. Ez a kialakítás minimalista kialakítású, sok szabad hellyel. Marginalis, de valóban elképesztően jól néz ki a kézfej hátulján.

4. Kör alakú Mehndi minták a Navratri számára:

Körkörös Mehndi Designs Navratri

A kör alakú henna motívumok kegyelmet beszélnek. Igazán nőiesnek és stílusosnak tűnnek. Ezek eleganciát árasztanak, és az egyik legjobb henna mintának számítanak. Ez a kialakítás paizsokkal és kör alakú motívumokkal rendelkezik, amelyek teljesen lenyűgözőek! Ezeket a motívumokat bonyolultan töltötték meg különböző mintákkal.

5. Különböző tetoválási minták Navratri Mehandi mindkét kézhez:

Különböző tetoválási minták Navratri Mehandi mindkét kézhez

A tükörreflexió a művész csodálatos munkája, de a teljesen más henna minták is jól néznek ki. Például az ábrázolt kivitelben az egyik kéz mehndi kialakítású, a kar közepéig, míg a másik csak csuklóig. Ez is lenyűgözőnek tűnik, és varázsa van.

6. Összefonódott Mehendi Art Navratri számára:

Összefonódott Mehendi Art Navratri számára

A kézen hátul lévő, egyetlen ösvénybe fonódó minták is jól néznek ki, minimális mintákkal az ujjhegyeken. Ezek nagyon vonzóak és minden alkalomra alkalmasak.

7. Merész geometriai Mehndi minta a Navratri Fesztiválhoz:

Merész geometriai Mehndi minta Navratri Fesztiválra

A félkövér geometriai mehndi minták, amelyek világos terekkel és minimális kitöltéssel vannak megrajzolva, valóban kevesebb időt vesznek igénybe. Virágmintákat, valamint geometriai formákat lehet rajzolni.

8. A Mehandi Art szerelemért:

A szerelemért Mehandi Art

A szív mindkét kezére félig húzódik, és a csatlakozás ugyanazt teszi teljessé. Ez az egyedi henna minta szépen néz ki, és egyáltalán nem töltött. Ezt különleges bulikhoz és funkciókhoz is viselheti.

9. A Chakra Mehendi kitöltése a Navratri ünnepléséhez:

A Chakra Mehendi kitöltése Navratri ünneplésére

Ez a kialakítás merész területeket tartalmaz, bonyolultan kavargó mintákkal. A pontok, körök és örvények nagyon finomnak és elegánsnak tűnnek.

A Mehendi nem csak menyasszonynak való. Minden csodálatos nőnek szól, fiataloknak és időseknek egyaránt, akik meg akarják ünnepelni az életet. Ezenkívül India gazdag kultúráját erősen ábrázolják a mehendik. Különböző stílusok és minták vannak, amelyekkel büszkélkedhet. Ezúttal próbálja ki a Navratri különleges mehndi mintáinak egyikét.