9 legjobb Mehndi Henna készlet

A Mehndi henna készletek rendkívül népszerűek Indiában, és számos márka számos terméket kínál az ügyfeleknek. Minden egyes terméknek különböző típusú eredményei vannak. Az igazat megvallva; mindegyikben többé -kevésbé azonos típusú összetevők találhatók.

Ez a cikk a legjobb mehndi henna készleteket kínálja, amelyek az indiai piacon elérhetők, így nem kell pazarolni az értékes pénzt rossz termékekre, amelyek nem tesznek mást, csak károsítják a bőrt.

Népszerű Mehndi Henna készletek:

1. Föld Henna készlet:

Mehndi Henna készletek

Az Earth Henna Kit egy ideiglenes tetováló készlet mindent tartalmaz, ami szükséges a gyönyörű body art ideiglenes tetoválások létrehozásához. A prémium minőségű hennaport összekeverik az Earth Henna Solution -val a henna paszta elkészítéséhez. Ezt a pasztát egy puha műanyag palackba töltik, finom hegyével.

2. Shahnaz Husain Henna értékes gyógynövény keverék csomag:

Shahnaz Husain Henna értékes gyógynövény

A gyógynövényes henna erőteljes keveréke, a készítmény hennát és más értékes gyógynövényeket tartalmaz, amelyekről ismert, hogy imádnivaló megjelenést kölcsönöznek. A tápegység növényi összetevőkből készül, hogy a lehető legkisebb károsodást okozza a bőrön.

3. Henna City Tattoo Kit:

Henna City tetováló készlet

Ez minden természetes összetevőből készült, és valósághű tetoválásokat hoz létre, amely könnyen használható ideiglenes tetováló készlet. Senki sem fogja tudni, hogy nem valódiak. Legyen a párt élete; adjon több mulatságot minden születésnapi partinak, baba zuhanyzásnak, alvásnak, a strandon töltött napnak vagy bármilyen más ünnepségnek.

4. Kona Henna Body Art készlet:

Kona Henna Body Art készlet

A Kona Henna Body Art Kit mindent tartalmaz, amire szükség van a professzionális minőségi henna elkészítéséhez otthon. Szerves hennaport tartalmaz, nincs rendetlenség, tökéletes henna paszta, minden alkalommal megőrzik a konzisztenciát. Kiváló sötét színt ad, és akár 4 hétig is kitart.

5. Henna King por készlet:

Henna King púder készlet

A Henna king por készlet használatra kész henna készleteket kínál, a henna mehndi készletek friss heena levelekből és gyógynövény olajokból állnak. Ezek a fekete henna készletek, a henna tetoválás készletek porított mehendit tartalmaznak, amelyek könnyen használhatók és bőrbarátok.

6. Jacquard Henna Mehndi készlet:

Jacquard Henna Mehndi készlet

A távol-keleti egzotikus nem állandó body art a Jacquard Products-tól! A hagyományos Mehendit a kezekre és lábakra rajzolják, de bárhol alkalmazhatják. Nyugodtan hozzon létre új mintákat a karokon (esetleg karszalagként), a lábakon, a köldök körül, a nyak mögött vagy bárhol.

7. Patanjali Herbal Mehndi természetes hennapor:

Patanjali Herbal Mehndi Természetes Henna por

Javítja a hajnövekedést, csökkenti a hajhullást és hűsíti a fejbőrt, olyan ájurvédikus gyógynövények terméke, mint a neem, amla, methi mag. Ez az egyik legjobb henna készlet.

8. Khadi természetes gyógynövényes természetes henna:

Khadi természetes gyógynövényes természetes henna

A Khadi Herbal Henna az Amla kombinációja & Jatropha, méregteleníts természetesen. Ez a henna mehndi készlet hamisításbiztos anyagba van csomagolva, ami biztosítja a minőségi mehndit. A tervek napokig tartanak, vagy könnyen eltávolíthatók babaolajjal. Ez a termék mély sötét árnyalatot kölcsönöz a bőrnek.

9. KAVERI Herbal Henna Mehandi kúp (12db):

KAVERI Herbla Henna kúp (12db)

Ezek a mehandi kúpok kiváló minőségűek, 100% -ban természetes Mehandi levelekkel készülnek, vegyszert nem használnak. A legjobb minőségű kúpos csomagolás több mint 1 év eltarthatóságot biztosít. Széles körben használják tetoválások tervezésére a kezeken és a lábakon.

Következtetés:

Ezek a legjobb mehndi henna készletek, amelyek a legjobb henna művészeti mintákkal rendelkeznek. Mindezeket a termékeket a legjobb márkák közül választottuk ki. A fenti termékeken kívül még néhány árnyalat elérhető a piacon, például fehér henna készlet, henna tinta készlet és henna art készlet.