9 legjobb virág ékszer a Mehndi mintákhoz

A virágok és ékszerek fontos szerepet játszanak a házassági szertartásban, amely minden lány számára különleges alkalom. Amilyen fontos, hogy hogyan érzi magát, ugyanolyan fontos, hogy hogyan néz ki. A Mehndi művészet javítja a kezek és lábak kinézetét, és tovább fokozható virágos ékszerek használatával a keze körül a mehndi díszítésére.

virág ékszerek mehndi

Ezt leszámítva még a leendő menyasszony nővére vagy unokatestvérei is szívesen díszítik mehndijüket virágékszerekkel a tenyerükön vagy „baju bandh” -ként. Még a virágos ékszerek is jól jönnek bármilyen alkalomra, mint esküvő, haldi, baba zuhany, karwa chauth. A virágos ékszereket egyszerűen saját kezűleg is elkészítheti, vagy akár szakemberektől és stylistoktól is elkészítheti.

Gyönyörű virágos ékszerek Mehandi mintákhoz képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a mehndi minták legjobb virágékszereit képekkel, amelyek nagyon boldoggá tesznek a szépséggel.

1. Jasmin virág ékszerek a Mehndi formatervezési mintákhoz:

Jasmin virág ékszerek Mehndi Design

A jázminvirágok felhasználásával olyan páva készíthető, mint az ékszerek, amelyek a tenyerükön tarthatók. Ez a karkötő friss virágokból is készülhet, hogy kiemelje a kezét. Ez is kiemeli a Mehndit. Ha olyan ékszerei vannak, mint a virágoké, kerülje más dísztárgyak viselését, mert ellopják a virágok megjelenését.

2. Krizantém virág ékszerek a Mehandi tervezéshez:

Krizantém friss virág ékszer Mehndi számára

Még egy kis csokor is elkészíthető friss százszorszépekkel vagy krizantémokkal. Ennek a csokornak a hangsúlyozása érdekében választhat különböző színű gyöngyöket vagy gyöngyöket. Ezt most szíjként kösd a csuklóra, vagy csak úgy, mint egy báli fűzőt.

3. Vörös rózsa virág ékszerek a Mehendi mintákhoz:

Piros rózsák virágos ékszerek Mehndi számára

A vörös rózsák mindig mindenki kedvencei, különösen esküvőkön, minden más alkalomtól eltekintve, mivel a szerelem szimbóluma. A finom rózsabimbókat gyűrűkké alakíthatja, hogy díszítse azokat a mehndi kezeket.

4. Vegyes virág ékszerek Mehndi formatervezési mintákhoz:

Vegyes virág Mehndi virág ékszerek

Használjon fehér krizantémot vörös rózsa rügyekkel, hogy finoman összefonódjon, gyöngyökkel fűzött gyöngyökkel, és készítsen karkötőt. Ez segít imádni a mehndit a csuklón. Ezt a fajta mehndi virág ékszert bármilyen alkalomra vagy esküvőre is viselheti.

5. Haj Chotlis ékszerek Mehandi számára:

Haj Chotlis Mehndi ékszer virágok

A virágos ékszerek másik trendje a fülbevaló és a hajszál. A haj chotlis kiegészíthető jázmin és rózsa virágokkal. Ha nincs hosszú haja, akkor hosszabbítók segítségével gyönyörű haj chotlis -t kaphat friss virágokkal. Még akkor is, ha kontyot köt, választhat gajrákat, hogy hangsúlyozza az egész megjelenést.

6. Orchidea virág ékszerek a Mehendi tervezéshez:

Orchidea virág ékszerek Mehndi formatervezési mintákhoz

A mehndi virágos ékszerei még az esküvői szezonban is jól használhatók a haldi funkcióhoz. Az orchideák használata javítja a virágos ékszerek megjelenését, és kiemeli a leendő menyasszonyt, szép és bájos megjelenést kölcsönöz neki. Ezeket nagyon könnyű elkészíteni otthon.

7. Aranyvirág ékszerek Mehndi számára:

Aranyvirágú ékszerek Mehndi formatervezési mintákhoz

Ez a gyönyörű, friss virágú ékszer mehndi számára annyira tökéletes egy maangtikához, és egészen a zsemle szintjéig tart. A fülbevalók is ugyanolyan virágmintával készültek. Valóban nincs szüksége aranyra vagy gyémántra, ha csak a virágok adnak olyan természetes és bájos megjelenést.

8. Maangtika stílusú virág ékszerek a Mehandi tervezéshez:

Maangtika stílusú virág ékszerek Mehndi mintákhoz

Ez az arany és vörös virágból készült ékszer mehndi dizájn ismét olyan jól illik a hagyományos öltözékhez. A maangtika az egész megjelenést fokozza a csokorral a kezében.

9. Klasszikus megjelenésű virág ékszerek Mehndi számára:

Klasszikus megjelenésű virág ékszerek Mehndi formatervezési mintákhoz

Ez a megjelenés kiemelhető Mehndivel. Teljes virág ékszer öltözék- maangtika, fülbevaló, karkötő, bajubandh, kamarbandh.

A Mehndi ékszer friss virágokkal vonzó megjelenést kölcsönöz a nőknek esküvői és egyéb funkciókhoz. Ha a legjobbat választja ékszereink mehndi mintáinak legújabb tervei közül, akkor különböző stílusokban jelenhet meg szeretteinek..