9 legújabb Mehndi Design könyvek képekkel

A Mehndi a testművészet ősi formája, amelyet évezredek óta gyakorolnak a Közel -Keleten, Indiában és Afrika egyes részein. A nők inkább a mehandit alkalmazzák szinte minden alkalomra, hogy különlegesnek tűnjenek.

A Mehendi lehetőséget kínál arra, hogy részt vegyen egy évszázados hagyományban, amelyet még mindig gyakorolnak Indiában. Sok Mehndi tervezési könyv található, amelyek segítenek a legjobb tervek kiválasztásában.

Mehndi Design könyvek képekkel

A legjobb Mehndi könyvtervek:

Itt található a legjobb indiai mehndi tervezőkönyvek listája és a minta mehndi minták, amelyek segítenek a lehető legjobb mehendi tervek megszerzésében.

1. A Henna festészet időtlen művészete Loretta Rome könyve:

Időtlen művészet Henna festménykönyv Loretta Rome

A Loretta Rome nyomon követi a hagyományos minták eredetét és jelentését, bemutatja, hogyan lehet ezeket a bőrön létrehozni, és bemutatja az egyszerűtől a bonyolultig terjedő tervek festéséhez szükséges recepteket, eszközöket és technikákat. Ez a könyv gyakorlati információkat és kreatív inspirációt kínál.

2. Carna Fabius Henna testfestmény könyve:

Carne Fabius Henna testfestmény könyve

Ez egy nagyon ajánlott könyv sok embertől, mivel lépésről lépésre útmutatást adott a hennáról, amely tele van inspiráló fényképekkel a hagyományos és modern mehendi mintákról. Ez a könyv bemutatja, hogyan lehet saját gyönyörű henna mintákat készíteni.

3. Sumita Batra: A Mehandi Designs művészet könyve:

Sumita Batra Art of Mehandi Designs könyve

A Art of Mehendi a 90 -es évek divatvilágában elmélyül a mehendi történetében, és gyakorlati útmutatást nyújt a henna elkészítéséhez és alkalmazásához. Több mint 30 eredeti terv, 125 színes fénykép és 150 vonalrajz segíti a divatot és a lelki tudatot.

4. Henna tetőtől talpig! Testdíszítés/Hajfestés/Gyógyászati ​​felhasználások Norma Pasekoff Weinberg könyve:

Mehandi Design Books 4

A természetes hennából készült festékekkel végzett testdíszítés soha nem volt népszerűbb, és ez a mehendi könyv teljes körű utasításokat, recepteket és terveket kínál a henna bőrművészetéhez, valamint a Mehndi használatával a hajfestéshez természetes haj- és körömkondicionáláshoz, gyógyszerekhez stb..

5. Nadia kezei könyve, Karen English:

Nadia kezek könyve, Karen English

Ez az egyszerű mehndi tervezőkönyv azt mondja, hogyan kell elkészíteni a hennát, és mennyire fontos a mehandi esküvőkre és más alkalmakra. Egyszerű és népszerű mintákkal rendelkezik az összes többi terv közül. Ez a Mehendi stílus a nagy, felépített virágmintákról szól, amelyeket általában a nők kiemelnek.

6. Jane Glicksman: The Art of Mehendi könyve:

Jane Glicksman: A Mehendi művészete könyve

Ez a csodálatos mehandi tervek könyve leírja a kéz, a bokák és a mehendi minták ősi művészetét minden alkalomra. Ez a gyerekkönyv tartalmazza a Mehandi művészetét, a bevásárló listákat és a rengeteg egyedi mintát.

7. Marty Noble kreatív Haven Mehandi Designs kifestőkönyve:

Marty Noble kreatív Haven Mehandi tervez kifestőkönyvet

Ez az arab mehendi tervezőkönyv egzotikus madarakat, pillangókat és virágokat tartalmaz, ezek a mehandi minták izgalmas kihívásokat kínálnak a színészeknek. 31 feltűnő minta hiteles indiai, afrikai és közel -keleti forrásokon alapul. Ez az arab mehndi tervezőkönyv menekülést kínál az inspiráció és a művészi kiteljesedés világába.

8. Mehndi: A Henna testfestmény művészete könyv:

Mehndi: A Henna testfestmény könyve

A henna testfestés ősi művészete, amelyet széles körben használnak, országonként változik, és különböző kultúrákat és vallási hagyományokat ölel fel. Eltekintve a henna modern használatától, mint divatos, ideiglenes tetoválástól, hagyományos mintákat használtak az esküvők és a vallási ünnepek megünneplésére.

9. Hagyományos Henna testművészeti könyv Marty Noble:

Hagyományos Henna testművészeti könyv Marty Noble -tól

Ez a menyasszonyi mehndi tervezőkönyv elbűvölő képek gyűjteményét tartalmazza, hiteles mehndi tervekből adaptálva, több mint 160 szép, jogdíjmentes mintát tartalmaz, amelyek a kezek, alkarok és lábak borítására szolgálnak, valamint finom vonal, csipkés és paisley motívumok; egzotikus madarak és emberi arcok részletes képei.

Következtetés:

Mindezek a legnépszerűbb indiai mehandi könyvek, amelyek az ősi indiai henna művészetről szólnak, ez a mai divatvilág legforróbb kiegészítője. A Mehandi művész a csillagokhoz hozza a végleges útmutatót a testfestés 3000 éves művészeti formájához.