9 lenyűgöző nyári Mehandi dizájn képekkel

A nyárnak megvan a maga része a szórakozásban; lelkesedés, élénk színek és csipogó energia zümmög körül. A nyári motívumok ihlette mehendi tervek ünneplik a szezon igazi lényegét. Elegánsan néznek ki és egy osztályon kívül vannak. Ezenkívül jól illeszkednek az etnikai ruházathoz. Az elegáns és minimalista dizájn gyorsan felkapott. Minden hölgy biztosan beleszeret ezekbe a nyári mehendi mintákba, amelyek teljesen elragadóak.

Íme a 9 legújabb nyári henna dizájn, amelyek bármilyen alkalomra pompázhatnak. Nézze meg ezeket a mehendi mintákat nyáron az itt megadott képekkel együtt, és nyerjen egyet a tenyerére vagy a lábára.

Nyári Mehandi Designs

A legjobb nyári Mehandi minták képekkel:

1. Virágos nyári Mehndi minták a lábakhoz:

Nyári Mehndi Designs for Legs

A Mehndi lábak tervei mindig nagyszerű megjelenést kölcsönöznek; ez a kialakítás nagy virágos, paisleys és spirális mintázat kombinációját tartalmazza, amely gyönyörű lesz minden lány hibátlan bőrén. Az ujjakat külön, anélkül, hogy a teljes lábat lefedték volna. Ez a kialakítás bármilyen etnikai viselethez jó lesz.

2. Páva nyári Mehndi Design:

nyári mehndi tervez páva

A páva mehndi mintái mindenkor a nők kedvencei, és sok professzionális mehandi művész használta korok óta. A tenyér páva mehndi formatervezéssel borított, hosszú tollakkal mindig az egyik legjobb lehetőség azok számára, akik hagyományos mehndi mintákat keresnek.

3. Henna minták nyárra:

Henna Designs for Summer

Nézze meg ezt az egyedi mehndi dizájnt, és biztosan beleszeret. Az alkar közelében kezdődik, és a kezek teljes hosszát lefedi, hogy spirálisan elérje az ujjakat. A formatervezési minták jelen vannak az összes köröm alapjain is, ami teljessé teszi a megjelenést. Ez rendkívül kifinomultnak tűnik.

4. Együtemű Rose Mehendi Designs nyáron:

nyári mehndi tervez-rózsa tervez

Ez az egyik legújabb mehndi tervezés, amely rózsákat és gyöngyös láncmintát tartalmaz a kéz hátán. A tervezés a gyűrűsujjtól kezdődik, és a csuklóig nyúlik, ami lenyűgöző. Pontokat is használtak bizonyos helyeken a kiemeléshez, és divatos megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak.

5. Nyári Mehndi tervek rózsákkal:

Nyári Mehndi Designs With Roses

A kéz hátulján egy nagy rózsa motívum kapott helyet, ami helyet hagy körülötte, a mutatóujj bonyolult kialakítása megérinti a gyönyörű rózsát. A többi ujját aranyos rózsák elhelyezésével emelik ki, hogy teljes képet kapjanak a designról. Ez az egyik legjobb design azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a rózsákat.

6. Pörgős hagyományos Mehendi Designs Summer:

Pörgős hagyományos Mehendi Designs Summer

Ez a professzionális mehandi művész egyik elegáns menyasszonyi mehndi formatervezése lábaknak, amely kombinálja a nagy virágos és páva mintát, hosszú tollakkal, amelyek között kis levelek és pontok vannak kiemelve. A formatervezési minták a körmök alapjait is lefedik, ami teljessé teszi a megjelenést.

7. Wrist Mehendi Designs for Summer:

Wrist Mehendi Designs for Summer

A csukló mehendi formatervezései hippi megjelenésűek és hatalmas sikereket érnek el! A modern és minimalista mintákkal most a lányok pompáznak ezzel a divatos ékszer mehandi dizájnnal. Úgy néznek ki, mint a bonyolult faragású csuklópántok vagy karkötők, és inkább olyan kézi darabként vannak rajzolva, amely a csukló oldaláról indul.

8. Mehendi arab minta:

Arab minta Mehendi

Itt a nő egyszerű arab motívumot visel a kézfején és az ujjain, ami egyszerűen csodálatosnak tűnik. A csuklóját a formatervezés egy kis része borítja, amely úgy néz ki, mint a karperec, és az ujjak alját apró, pontozott virágok borítják, hogy teljes képet adjon erről a gyönyörű formatervezésről.

9. Pávatollak és virágok Mehndi:

Pávatollak és virágok Mehndi

Ez a félig virágos mehandi design tollakkal és pöttyökkel egy másik hatalmas siker. Elbűvölőnek tűnik, és kecses varázsa van. A közepétől kezdve körkörös mintákkal, majd szirmokkal, végül a design finom tollakkal és pontozott mintákkal végződik. Ez a kialakítás ideális lehet etnikai viselethez.

A bonyolult mehndi minták mindig is a kedvencek voltak, ez a tendencia enyhe zengést kölcsönöz a dizájnnak, hogy illeszkedjen a nyári hangulat csipkelődéséhez. Különböző típusú mehndi minták, például arab mehandi minták, pakisztáni mehendi minták, hagyományos indiai vagy marwari mehendi minták, marokkói mehandi minták vagy mogul mehendi minták.