9 mesés monszun Mehandi dizájn képekkel

A monszun kifejezés egy szezonálisan változó minta esős szakaszára vonatkozik. Ehhez a monszunzuhanyhoz a legújabb mehendi formatervezésű kezek és lábak, manapság a nőknek nincs szükségük semmilyen alkalomra a mehendi alkalmazására, mert ez már trend lett.

Sok variáció és típus létezik a kategorizált mehndi mintákban, mint például az arab mehndi minták, az indiai mehndi minták és a pakisztáni mehndi minták. A nők általában a henna vagy a mehndi tervezési minták változatát alkalmazzák a kezükön és a lábukon.

Monsoon Mehandi Designs With Images

Gyönyörű Mehandi minták Monszunban képekkel:

Ma itt a legújabb, 2020 -as monszun mehndi terveket és képeket találtuk ki, amelyek biztosan inspirálnak téged.

1. Virágos monszun Mehndi Design:

Monsoon Mehandi Designs

Ez a mehndi design egyszerűen hűvös, mint a monszun szellő, amely virágos, levél és paisleys mintával rendelkezik. A Leafs érintést adott a virágokkal, hogy szebb legyen, a mutatóujjától kezdve a csuklóig keményített. A nagyméretű szirom nagyon fényesnek tűnik a kézben, mint a mehendi design.

2. Grapevine Monsoon Mehandi Designs:

Grapevine Monsoon Mehandi Designs

Ennek a kialakításnak a mintája nagyon hosszú, tökéletes lesz azok számára, akiknek hosszú a kezük és a lábuk. Virágos, paisleys és spirálmintás, ujjait spirális és gyöngyös lánc borítja, ami nagyon szépnek tűnik. Ez a kialakítás eltér a többi mintától, így a kéz egyedi lesz.

3. Mehendi Designs in Monsoon for Fingers:

Mehendi Designs in Monsoon for Fingers

Az idő és az emberek változásával mindenki megismerheti a kivételes divatot. A Mehendit a teljes kéz vagy láb díszítésére használják. De most a legújabb trend az, hogy az ujjakat különböző mintájú mehandi mintákkal emelik ki, sok exkluzív mehandi design létezik csak az ujjak díszítésére.

4. Tetoválásmintás henna minták a monszunhoz:

Tetoválásmintás henna minták a monszunhoz

Napjaink mehendi tervei divatosak, sok szóközökkel divatban vannak, és ennek a trendnek a pompája érdekében kipróbálhatják ezt a lenyűgöző páva mehndi dizájnt, amely sok bonyolult virágos és pávatollal van körülvéve, pontokkal körülvéve. Ez egy egyedi kialakítás, és minden alkalomra alkalmas.

5. Többszínű Mehendi Designs in Monsoon:

Többszínű Mehendi Designs in Monsoon

Adjon több színt a kezének ehhez a monszunhoz csillogó és kőből készült mehandi mintákkal. Az egyik képen kék és fehér kövek kombinációja található, amelyek a virágmintás közepén vannak elhelyezve. A másik kép különböző színeket kevert virágos és paizsokkal, és megpróbálhatja megváltoztatni a színkombinációt a ruhák alapján.

6. Páva stílusú monszun Mehndi minták:

Páva stílusú monszun Mehndi Designs

Talán ez lesz a legjobb mehandi design ehhez a monszunhoz. A gyönyörű táncos páva henna motívum bájosnak és vonzónak tűnik, néhány virágos és levélmintás kombinációval egyszerűen lenyűgöző. A páva stílusú mehendi művészetet bonyolult mintával tervezte a mehndi művész.

7. Egyszerű, egyedi Mehendi Design Monsoonban:

Egyszerű, egyedi Mehendi Design Monsoonban

A kör alakú motívumok és szimbólumok az arab mehndi kivitelben virágosak. A virágok és a spirálok egy bizonyos mintára vannak elrendezve, vastag körvonalakkal. A legjobb az egészben az, hogy az egész megjelenés nagyon hagyományos, de modern csavart adott, az ujjak virágos és pontozott mintával elegáns megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak.

8. Menyasszonyi henna minták a monszunhoz:

Mehendi Designs for Monsoon Wedding

A páva stílusú mehandi dizájn tökéletes választás lesz a menyasszonyoknak, sok páva tollból, spirálból és paisleys mintából csavart virág kombinációval. A teljes megjelenés érdekében az elefántokat ellentétes irányba helyezték. Ez lesz a legvonzóbb mehndi design.

9. Lenyűgöző arab Monsoon Mehandi Designs:

Lenyűgöző arab monszun Mehandi Designs

Ez a fajta egyszerű és divatos mehndi design hatalmas őrületet ölt a hölgyek körében, és ez a design nagyon egyedi mintával rendelkezik, virágos és levél karkötő mintával, pontozott virágokkal. Az Fingers vonalakkal, kis levelekkel és spirális kialakítással kiemelte, ez minden bizonnyal lenyűgözővé és fényessé teszi a kezet a monszun szezonban.

A Mehendi egész évben elérhető lesz, de a Monsoonban történő alkalmazása melegen tartja a kezet, hogy divatosabb és színesebb legyen, ezért próbálja ki a fenti, válogatott mehndi mintákat. A Mehandi az indiai kultúra része, amely meghatározza az alkalmakat, esküvőket stb. Az monszunhoz optimális henna tervek széles választéka áll rendelkezésre.