9 Modern és vonzó Red Cone Mehndi Designs

Mehndit a különböző indiai kultúrák fontos részének tekintik, amelyet különböző alkalmakkor szent szimbólumként alkalmaznak. Száraz levelekkel készült, sűrű paszta formájában használják. Alkalmazásuk során a vörös szín különböző árnyalatait adják ki a világostól a sötétig. A hagyományos és a modern dizájntól kezdve bizsergethetik az elmét a tervek kiválasztása során.

Gyönyörű és hagyományos vörös kúp Mehandi minták képekkel:

Legyen néhány piros kúpos mehndi mintánk, amelyek első látásra elragadják az elmédet.

1. Egyszerű pakisztáni Back Mehndi:

Egyszerű pakisztáni hát piros kúp Mehndi

Ha egy egyszerű, mégis megvilágosító piros mehndi dizájnt keres a hátsó kezéhez, akkor ezt a legjobb hordozni. A mehndi nagy virágot készít a hátán, az ujjain oldalas szirmokkal, amelyek sötét és világos árnyalatokat kölcsönöznek. Az ilyen típusú minták világos és vastag vonalakkal vagy árnyékos szegéllyel is rendelkeznek.

2. Fekete és piros Mehndi Design:

Fekete és piros Mehndi Design

A fekete és piros mehndi minták megragadták a tizenéves lányok szívét, akik bármilyen funkcióra készültek. A fekete mehndit nagy formák előkészítésére használják, míg a piros színt az alakok kitöltésére használják az egyedi megjelenés érdekében. A piros szabott ilyen típusú mehndi mesés megjelenést kölcsönöz, a piros és a fekete szín keveréke felkelti a figyelmet a tömegben.

3. Nászutas Mehndi Design:

Nászutas Mehndi Design

A menyasszonyi mehandi minták apró töltési mintákkal érkeznek, amelyek kitöltik a teljes kezet. A sötét vörös árnyalat, amely a piros mehndi kúpból érkezik, imádnivaló mintákat ad a házassági előkészületek befejezéséhez. Ez a fajta mehndi kicsit több időt vesz igénybe, és megfelelő kialakításra van szükség, a sötét árnyalat megfelelő gondozásával.

4. Páva Mehndi Design:

Páva Mehndi Design

A páva az elsődleges választás, amikor páva mehndi vörös kúpot keres. A design két páva, virágos húrokkal és tollakkal körülvéve. Az ujjak is hasonló apró mintákat kapnak. Az ilyen típusú páva stílusú mintákat a tizenéves lányok kedvelik otthoni alkalmi feladataik miatt.

5. Dual Flower Mehndi Design:

Dual Flower Mehndi Design

A széles körben elfogadott vörös színű mehndi dizájn, amely kifinomult, mégis bájos megjelenést kölcsönöz a kezének, kettős virággal készült. A formatervezés az utolsó ujjig terjedő kezek szélén történik.

6. Ganpati Mehndi Design:

Ganpati piros kúp Mehndi Design

Ezt a fajta Ganpati mehndi vörös dizájnt a hölgyek vagy a tizenévesek végzik bizonyos fesztiválokon, például Teej, Ganesh Chaturthi és még esküvők alkalmával. A kialakítás apró mintákat hordoz, hogy a mehndit foltosabbá tegye.

7. Mughlai Mehndi Design:

Mughlai Mehndi Design

A Mughlai vörös kúp mehndi minták nagymértékben vonzzák az újonnan jegyes menyasszonyokat. A mehndi dizájn különböző ívelt formákat hordoz, amelyek a hátsó oldalon és a tenyéren korlátozottak.

8. Csukló Mehndi Design:

Csukló Mehndi Design

A csuklópiros színű mehndi minták általában csukló karkötő vagy karkötő megjelenését kölcsönzik viselőjének. A tervezés elkészíthető virágmintákkal, mangómintákkal és még sok mással. A karkötő stílusa klasszikus figyelmet kölcsönöz.

9. Fancy Leg Charm Mehndi:

Fancy Leg Charm Mehndi

Színes mehndi kúpokat keres, hogy a lába a legjobb megjelenés legyen! A piros színű mehndi dizájn különféle ívelt formákkal, levélmintákkal, csilingeléssel stb. Készült, a legjobb hordani különböző alkalmakra.

A piros mehndi mintákat az ősi terveknek tekintik. Akár hagyományos, arab, pakisztáni vagy mughlai mintákat készít, akár mehndi mintákat, ha piros színű kúppal készülnek, egyedi és pazar megjelenést kölcsönöznek, különösen a menyasszonyoknak.