9 Moderne og attraktive Mehndi -designs med rød kegle

Mehndi betragtes som en vigtig del af forskellige indiske kulturer, der anvendes ved forskellige lejligheder som et hellig symbol. De er lavet med tørre blade og bruges i form af en tyk pasta. Når de påføres giver de forskellige nuancer af rød farve fra lys til mørk. Lige fra traditionelle til moderne designs kan de krible i dit sind, mens du vælger designs.

Smukke og traditionelle røde kegle Mehandi designs med billeder:

Lad os få nogle af de røde kegle mehndi -designs, der ville fange dit sind ved første øjekast.

1. Enkel pakistansk ryg Mehndi:

Enkel pakistansk tilbage rød kegle Mehndi

Hvis du leder efter et simpelt, men oplysende, rødt mehndi -design til din baghånd, er dette det bedste at bære. Mehndi er lavet til at lave en stor blomst på bagsiden med sidede kronblade på fingrene, der giver mørke til lyse nuancer. Sådanne designs har også lyse og tykke linjer eller skraverede kanter.

2. Sort og rød Mehndi Design:

Sort og rød Mehndi -design

Sorte og røde mehndi -designs har fanget hjerterne hos teenagepigerne, der forbereder sig på enhver funktion. Den sorte mehndi bruges til at forberede store former, mens den røde farve bruges til at udfylde formerne for et unikt udseende. Rød tilpasset denne type mehndi giver et fantastisk look, blanding af rød med sort farve fanger opmærksomheden blandt mængden.

3. Brude Mehndi Design:

Brude Mehndi Design

Brude mehandi designs kommer med små fyldningsmønstre, der fylder din komplette hånd. Den mørkerøde nuance, der kommer fra den røde mehndi -kegle, giver yndige designs til at gøre dine ægteskabsforberedelser færdige. Denne type mehndi tager lidt mere tid og har brug for korrekt design med passende pleje af mørk skygge.

4. Peacock Mehndi Design:

Påfugl Mehndi Design

Påfugle har været det primære valg, når de leder efter påfugl mehndi rød kegle. Designet er lavet med to påfugle, der er omgivet af blomsterstrenge og afgrænsede fjer. Fingrene får også lignende bittesmå designs. Sådanne designs i påfuglstil foretrækkes af teenagepiger til deres afslappede funktioner derhjemme.

5. Dual Flower Mehndi Design:

Dual Flower Mehndi Design

Et bredt vedtaget rødt mehndi -design, der giver et sofistikeret, men charmerende udseende til hænderne, er lavet med dobbelte blomster. Designet bæres på kanten af ​​hænderne, der spredte sig til den sidste finger.

6. Ganpati Mehndi Design:

Ganpati rød kegle Mehndi Design

Denne form for Ganpati mehndi -rødt design udføres af damerne eller teenagerne under bestemte festivaler som Teej, Ganesh Chaturthi og endda bryllupper. Designet bærer små designs sammen for at gøre mehndi mere pletfri.

7. Mughlai Mehndi Design:

Mughlai Mehndi Design

Mughlai røde kegle mehndi -designs har i høj grad tiltrukket de nygifte brude. Mehndi -designet bærer forskellige kurvede former, der har langs længden på bagsiden og begrænset længde på håndfladerne.

8. Håndled Mehndi Design:

Håndled Mehndi Design

Mehndi -designs i håndled med rød farve giver generelt brugeren design af et armbåndsarmbånd eller armbåndsudseende. Designet kan laves ved hjælp af blomstermotiver, mangodesign og meget mere. Armbåndstil giver klassisk opmærksomhed.

9. Fancy Leg Charm Mehndi:

Fancy Leg Charm Mehndi

Leder du efter farvede mehndi -kegler for at give dine ben det bedste look! Den røde farve mehndi -design lavet med forskellige kurvede former, bladmønstre, jingles design osv. Er den bedste at bære til forskellige lejligheder.

De røde mehndi -designs betragtes som de gamle designs. Uanset om du laver traditionelle designs, arabisk, pakistansk eller Mughlai etc. mehndi -designs, når de er lavet med rød farvekegle, giver de et unikt og overdådigt look, især til bruderne.