9 népszerű Mehndi művész Chennai -ban

A Mehndi művészetét henna vagy Mehndi néven emlegetik. Az indiai esküvők hiányosak a mehandi szertartás nélkül, és a mehendi szertartás rituáléit követik az ország minden részén, ahol a menyasszony kezét a szép piros színű mehndi díszíti.

Ezeken az ünnepi vagy esküvői alkalmakon többnyire hagyományos indiai mintákat készítenek a menyasszony kezén. A henna természetes csomópont, és minden bőrtípusra biztonságos. Sok mehandi művész van, akik különösen képzettek a mehendi tervezésében. Itt található a Chennai 9 legjobb mehndi művésze, valamint címük és elérhetőségi számuk.

Népszerű Mehndi művészek Chennai -ban

Híres és legjobb mehendi művészek Chennai -ban:

Nézzük meg a Chennai legjobb 9 mehndi tervezőjét.

1. Ayesha Mehndi Arts:

Mehndi tervezők Chennai -ban

Kétségtelenül ő az egyik legjobb menyasszonyi mehndi művész Chennai -ban; Ayesha emberek sorakoznak, hogy egész évben elkészítsék tőle a mehandi terveket. Körülbelül tizenöt mehndi művészt nevezett ki, akik jól képzettek. Bár drága, stílusuk széles körben elterjedt, és a formatervezés kiemelkedő lesz.

Cím: Gujji Naicken 2nd Cross St, Anna Nagar East, Chennai, Tamil Nadu 600104

Telefon: 098404 11426

2. Subha Mangala Mehndi tervező Chennai -ban:

Subha Mangala

Subhamangala az egyik vezető mehndi művész, esküvői tervezője online információkat és részleteket kínál a Mehandi ceremóniáról, és Bollywoodi Mehendi művészet is nyújt, akik gyönyörű nők kezét díszítették. Csak meg kell határozni az esküvő dátumát, a többiről pedig a Subha csoport gondoskodik.

Cím: NO 17, Ground Floor, Vairams Complex No India, 112, Sir Thyagaraya Road, T Nagar, Chennai, Tamil Nadu 600017

Telefon: 044 4202 4041

3. Manisha Modi Legjobb Mehndi művész:

Manisha Modi

Gyors fordulatáról és eredetiségéről ismert, Manisha Modi művészeti alkotása összehasonlíthatatlan, amikor a Chennai -i Mehendi tervekről van szó. A legtöbb menyasszony és nő minden korosztály dicséri munkáját. Különlegességei közé tartozik az arab, hiramoti, radzsasztáni, bombayi és jaipuri henna stílus.

Cím: 869, Poonamallee High Road, B-25, PA-tornyok, Kilpauk, Chennai-600010.

Telefon: 044 2640 3766

4. Shingar Bridal Mehendi Művész Chennai -ban:

Shingar Bridal Mehendi

Shingar jól ismert ötletes és kreatív terveiről, ez a Chennai -i székhelyű mehendi művész minden természetes hennát használ, akármilyen friss. Különböző stílusú menyasszonyi mehndi mintákkal rendelkeznek, az árakat ésszerűen helyezik el, és a terveket az ügyfél választhatja meg igényei szerint.

Cím: 18/45, Thakkar street, Near New Saravana Stores, Purasawalkam, Chennai, Tamil Nadu 600007

Telefon: 098405 74443

5. Rajeswari legjobb Mehndi művész Chennai -ban:

Rajeswari mehndi művészet

A Rajeswari szenvedély a mehandi tervekről szól, és 10 éves váza tapasztalattal rendelkezik. Minden alkalommal más és egyedi terveket készít ügyfelei számára, és biztosítja, hogy teljes mértékben elégedettek és elégedettek legyenek a terveivel. Ajtó lépcső szolgáltatásokat nyújtanak egész Chennai -ban, és kimennek az állomásról Tamil Naduban.

Cím: #4, Praveen Flats B-8, Gandhi Street, Chitlapakkam, Chennai-600064

Telefon: +91 44 33267228

6. Priya Mehendi tervező Chennai -ban:

Priya Mehendi Arts

Priya Srinivasan professzionális mehndi tervező szolgáltatásokat kínál Chennai -ban; túlmutat azon, hogy ügyfelei jól fogadják szolgáltatásait. A menyasszonyi szertartásoktól kezdve a fogadásokon és az etnikai témájú születésnapokon mindennek megvan a maga elkülönített dizájnja, és mehandi tervei az ügyfelek ízlésén alapulnak.

Cím: #17, FE, 2nd Block, Arti Rajalakshmi Flats, Ambattur Old Township Road, Chennai, Tamil Nadu 600053

Telefon: 099403 72990

7. Anitha Mehndi Arts:

Anitha Mehndi Arts

Anitha szívesen egyedi terveket ad minden alkalommal ügyfelei számára; nem ismétli a terveket. Ő az egyik legjobb professzionális mehendi tervező Chennai -ban. Összetett formatervezése minden eddiginél nagyszerűbbé teszi a hennaeseményt. Könnyű dicséretet szerezni, vádjai a költségvetésen belül vannak.

Cím: 9/18,120, Mint Street, Ibrahim Street, Sowcarpet, Chennai, 600079.

Telefon: +91 – 9884288457, 9445336110

8. Shrinivas Mehndi Arts:

Shrinivas Mehndi Arts

Shrinivas professzionális mehndi művész körülbelül 20 év óta; 9 éves korában kezdte a henna művészetet. Sok híresség, amikor meglátogatja Chennait, nem fog hiányozni, hogy elkészítsék tőle a mehandi művészetet. A díjai kissé magasak lesznek, de az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás csak elbűvöl mindenkit.

Cím: 2, T P Koil Street, Triplicane, Chennai, Tamil Nadu 600005

Telefon: 099403 72990

9. Sneha Jain Mehandi művész Chennai -ban:

Sneha Jain mehndi

A Sneha meglehetősen új a piacon, és így senki máshoz hasonlóan elárasztja az innovációt. A Henna modern és hagyományos művészeteinek szakértője. Azt mondja, a mehandi alkalmazása nem csak munka; ez egy olyan művészet, amelyhez időre és odaadásra van szükség ahhoz, hogy tökéletes mehndi formatervezést nyújtson, és boldoggá tegye az ügyfelet innovatív terveivel.

Telefon: 9940218210

Következtetés:

Maga Chennai városa gazdag hagyományaiban és szertartásaiban, különösen, ha esküvőről és mehendi szertartásról van szó, inkább mindent tökéletesre készítenek. Tehát a fenti professzionális mehndi művészek Chennaiban csak megvalósítják álmaikat egyedi, innovatív és kreatív terveikkel, amelyek segítenek kiemelni ezt az etikai kultúrát, és lehetővé teszik, hogy a dicséret trónján üljenek a végsőkig.