9 Nye og smukke Bail Mehndi -designs med billeder

Mange mennesker elsker at sætte mehndi, der er enkelt, men alligevel ser fantastisk ud. De små detaljer i designet gør det komplette look smukt. Så kaution mehndi -designet er også den perfekte pasform til piger og kvinder. Hvert af disse designs er let at anvende og har enkle linjer og kurver.

Kaution Mehndi -designs med billeder

Seneste og attraktive kaution Mehndi -designs til hånd og fødder:

Tag et kig på et par flotte samlinger af kaution mehndi -mønstre.

1. Side Arm Bail Mehndi Design:

Side Arm Bail Mehndi Design

Det seneste i mehndi -designscenen er sidearmstil. Her anvendes kaution mehndi -designet kun på den side af armen, der når op til tommelfingerspidsen og pegefingeren. Designet er enkelt og delikat. Denne især elsket af unge piger.

2. Palm Bail Mehndi:

Palm Bail Mehndi

Et brude mehndi -design skal være indviklet og smukt. Dette brude mehndi kaution design er meget enkelt, men smukt. Brudens håndflade er fyldt med kurver og linjer, der i sidste ende giver et smukt udseende. Hvis du er ok med et enkelt og iørefaldende look til din mehndi, så er dette ene design dit.

3. Kaution design i centret:

Kaution Design i Centret

Få dette virkelig enkle mehndi -kaution -design i midten af ​​din hånd. Toppen af ​​hånden og langfingeren er delikat dekoreret med designet. Du kan også inkorporere farve i designet med brug af glitter eller sten. Office -gående kvinder kan også foretrække dette design til deres kontorfunktioner som fester.

4. Arabisk kaution design:

Arabisk kaution design

En anden sej og let mehndi -kaution designhænder kan udføres er de arabiske stilarter. Disse designs er meget enkle, men ser alligevel sarte og smukke ud. Dette eksempel på det arabiske design er fyldt med prikker og linjer. For at designe denne type design har vi brug for ordentlig mehndi -kunstner, har brug for øje med arbejdet klart. Det giver virkelig et pænt look til mere retfærdige hænder.

5. Pakistanske kaution design:

Pakistanske kaution designs

En stor inspiration til mehndi design kaution stil er den pakistanske version. Dette smukke rose blomst tema design ser fantastisk ud på hånden. Bladene og blomsterne er udført indviklet, men ser meget enkle ud. Denne giver også ordentlig opmærksomhed til dine venner eller slægtninge.

6. Afrikansk kaution design til ben:

Afrikansk kaution design til ben

De afrikanske mehndi -designs er et andet godt eksempel på kaution -mehndi. Designet på fødderne ser meget enkelt og elegant ud. Linjerne og det rustikke landsbysprint er meget tydeligt i det enkle mehndi -kaution -design.

7. Mango Motif Mehndi Design:

Mango Motif Mehndi Design

Et let mehndi -kaution -design indeholder en lille blomst og et mangomotiv. Mango -designet har de kurver, der ser godt ud, så det er valgt i kaution -designet. Prøv disse indviklede designs på dine fødder eller hånd. Få dette design ved enhver anden særlig lejlighed.

8. Peacock Bail Mehndi:

Peacock Bail Mehndi

Kaution mehndi -designs 2020 oplevede en stigning i brugen af ​​påfugldesignet. Påfugldesignet er meget udbredt i Indien, da det er et symbol eller stolthed og kærlighed. Påfuglens fjer bruges mest på armen eller foden.

9. Seneste designs til piger:

Nyeste designs til piger

Her er de nyeste designs i kaution mehndi til piger. Disse indeholder også fingrene og ringene, der er slidt. Så dette design giver plads til ringen, der skal bæres. De indviklede detaljer omkring de andre fingre er meget smukke.

Kaution mehndi -designs kan udføres på armen, benene eller endda fingrene. De enkle designs kan hentes fra Pakistan, Punjab, Afrika og endda de arabiske lande.