9 nyeste Mehndi designbøger med billeder

Mehndi er en gammel form for kropskunst, der har været praktiseret i Mellemøsten, Indien og dele af Afrika i tusinder af år. Kvinder foretrækker at anvende mehandi til næsten alle lejligheder for at få dem til at se specielle ud.

Mehendi tilbyder en måde at deltage i en århundredgammel tradition, der stadig praktiseres i Indien. Der er mange Mehndi -designbøger, der hjælper med at vælge de bedste designs.

Mehndi designbøger med billeder

Top Mehndi bogdesign:

Her er en liste over nogle af de bedste indiske mehndi -designbøger sammen med eksempler på mehndi -designs, der hjælper dig med at få de bedst mulige mehendi -designs.

1. The Timeless Art of Henna Painting Book af Loretta Rome:

Tidløs kunst af Henna malerbog af Loretta Rom

Loretta Rom sporer oprindelsen og betydningen af ​​traditionelle designs, demonstrerer, hvordan man opretter dem på huden, og afslører de opskrifter, værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at male designs, der spænder fra enkle til komplekse. Denne bog giver praktisk information og kreativ inspiration.

2. The Art of Henna Body Painting Book af Carine Fabius:

Art of Henna Body Painting Book af Carine Fabius

Dette er en stærkt anbefalet bog fra mange mennesker, da den vejledte trin for trin instruktioner om hennaen, der er spækket med inspirerende fotografier af traditionelle og moderne mehendi -designs. Denne bog viser, hvordan man laver et eget smukt henna -design.

3. The Art of Mehandi Designs Book af Sumita Batra:

Art of Mehandi Designs Book af Sumita Batra

The Art of Mehendi dykker ned i mehendis historie i modeverdenen i 90’erne og tilbyder praktisk undervisning i, hvordan man laver og anvender henna. Mere end 30 originale designs, 125 farvefotografier og 150 stregtegninger guider både mode og åndeligt bevidste.

4. Henna fra top til tå! Kropsdekoration/Hårfarvning/Medicinske anvendelser Bog af Norma Pasekoff Weinberg:

Mehandi Design Books 4

Kropsdekoration ved hjælp af farvestoffer fremstillet af naturlig henna har aldrig været mere populær, og denne mehendi -bog tilbyder komplette instruktioner, opskrifter og designs til henna -hudkunst og hvordan man bruger Mehndi til at farve hår til naturligt hår og neglebehandling, medicin og mere.

5. Nadia’s Hands Book af Karen English:

Nadia's Hands Book af Karen English

Denne enkle mehndi -designbog siger, hvordan man tilbereder henna og hvor vigtig mehandi er til bryllupper og andre lejligheder. Det har enkle og populære designs fra alle de andre designs. Denne Mehendi -stil handler om de store, konstruerede blomstermønstre, der normalt fremhæves af kvinder.

6. The Art of Mehendi Book af Jane Glicksman:

The Art of Mehendi Book af Jane Glicksman

Denne vidunderlige mehandi -designbog beskriver gammel kunst med at male hænder, ankler og mere mehendimønster til alle lejligheder. Dette er en børnebog med Mehandi -kunst, indkøbslister til forsyninger og masser af unikke designs.

7. Creative Haven Mehandi Designs Coloring Book af Marty Noble:

Creative Haven Mehandi Designs Coloring Book af Marty Noble

Denne arabiske mehendi -designbog indeholder eksotiske fugle, sommerfugle og blomster i massevis, alle disse mehandi -designs tilbyder farverne en række spændende udfordringer. 31 slående mønstre er baseret på autentiske indiske, afrikanske og mellemøstlige kilder. Denne arabiske mehndi -designbog giver en flugt til en verden af ​​inspiration og kunstnerisk opfyldelse.

8. Mehndi: The Art Of Henna Body Painting Book:

Mehndi: The Art Of Henna Body Painting Book

Den gamle kunst henna kropsmaleri, der er meget udbredt i, varierer fra land til land og spænder over forskellige kulturer og religiøse traditioner. Bortset fra den moderne brug af henna som en trendy, midlertidig tatovering, er traditionelle designs blevet brugt til at fejre bryllupper og religiøse helligdage.

9. Traditionel Henna Body Art Book af Marty Noble:

Traditionel Henna Body Art Book af Marty Noble

Denne brude mehndi designbog har en samling af charmerende billeder, tilpasset fra autentiske mehndi-designs, indeholder mere end 160 dejlige, royaltyfrie mønstre, der bruges til at dække hænder, underarme og fødder, der også indeholder fine linjer, lacy og paisley-motiver; detaljerede billeder af eksotiske fugle og menneskelige ansigter.

Konklusion:

Alle disse er de mest populære indiske mehandi -bøger, der siger om den gamle indiske kunst henna -design, er det hotteste tilbehør, der dyrkes i nutidens modeverden. Mehandi-kunstner til stjernerne bringer den endelige guide til denne 3.000-årige kunstform af kropsmaleri.